Marco de Wit 6 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Persuihin tullessaan Laura Huhtasaarella oli ongelma. Hän ei ollut kovin hyvää pataa sen enempää Soinin kuin Halla-ahonkaan kanssa. Soini oli arvokonservatiivi, mutta muuten suorastaan demari. Halla-aho puolestaan oli maahanmuutto- ja varsinkin Islam-kriittinen, mutta arvoliberaali ja kova natottaja.

 

Ei siis ihme, että sen enempää Soini kuin Halla-ahokaan EI tukenut Lauraa 2011 eduskuntavaaleissa, joissa hän sitten jäikin varasijalle. Vielä huonommin meni 2014, kun Laura sai eurovaaleissa vain 9000 ääntä.

 

 

Tällöin tapahtui jotain erikoista. Ensinnäkin Laura liittoutu Halla-ahon kanssa. Toiseksi, valtamedia kiinnostui Lauran evoluutioteorian vastaisista kommenteista. Näin Laura sai toisaalta maahanmuuttokriittisten äänet ja toisaalta uskovaisten arvokonservatiivien äänet. Lauran erittäin taitava vaalipäällikkö yhdisti nämä kaksi äänivirtaa ja niin Laura pääsi eduskuntaan suurella äänipotilla.

 

Nyt Lauralla oli erittäin hyvä ja varma tilanne eikä hänen tarvinnut pelätä ketään. Laura aloitti 2015 mahtavan kampanjan Suomen itsenäisyyden puolesta. Hän oli ainoa kansanedustaja, joka kiersi lukuisissa Rajat Kiinni -mielenosoituksissa kiihottamassa kansaa itsenäisyyden puolesta. Pian Laura nousikin kansallismielisten suureksi sankariksi.

 

Laura ei kuitenkaan vain kiihottanut, vaan tarjosi myös ratkaisun. Hän uskalsi vaatia Suomen itsenäistymistä, Japanin mallista rajakontrollia ja Sveitsin mallista puolueettomuutta ja suoraa demokratiaa.

 

 

Youtube poistanut koko Heikkilän kanavan

 

 

Laura on niitä hyvin harvoja naisia, jotka oikeasti osaavat puhua ilman paperia spontaanisti ja nimenomaan kansaa kiihottavasti. Enkelin tavoin hän toi uskoa ja rohkeutta taistella matuaaltoa ja EU:n globalisteja vastaan.

 

Vuonna 2016 kaikki näytti menevän hyvään suuntaan, kun Trump tuli Amerikassa presidentiksi ja Britanniassa voitettiin Brexit-kansanäänestys. Tästä innostuneena persunuoret käynnisti myös Fixit-kansanäänestysprojektin, joka muutamassa päivässä sai kymmeniä tuhansia allekirjoituksia.

 

 

Mutta sitten tapahtui jotain todella outoa. Laura pisti jarrut päälle. Hän käytännössä lopetti miekkarit eikä tehnyt juuri mitään FIXIT-kansanäänestyksen puolesta. Hän vähitellen lopetti Sveitsin mallista puhumisen ja oli ihmeen hiljaa poliisivaltiolakipaketistakin.

 

Mitä tapahtui?

 

Sitä on moni ihmetellyt. Laiton Lehti tietysti heti epäili sionistien juonia.

 

 

Toki sionistiteoria voi olla osittain tottakin, mutta viime aikoina on tullut uutta tietoa. Laiton Lehti on nimittäin nolona joutunut myöntämään, ettei toimituksessa yksikään tiennyt persujen puoluekokouksen sähköisestä äänestyksestä!

 

Laiton Lehti oli myös vuosia täysin tietämätön Matti Putkosen kieroiluista. Persujen sisällä on pelattu uskomattoman kovaa peliä. Käytännössä Putkonen pyörittää kymmenien vuosien kokemuksellaan terrorikoneistoa, joka tuhoaa persujen sisällä kaikki hänen vastustajansa.

 

Näyttää siltä, että se oli nimenomaan Matti Putkonen, joka toi sähköisen äänestyksen persujen puoluekokouksiin. Näin Suomen historian pahamaineisin ja kiristysalttein takapiru Putkonen pystyy varmistamaan, että puolueen johdossa on vain EU-, euro-, Nato-, arvoliberalismi- ja globalismi-kriittisiä eikä siis -VASTAISIA.

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Se oli myös pitkälti Putkonen, joka 2016 TILASI Riikka Purran johtavaksi poliittiseksi suunnittelijaksi kehittämään persuille kymmeniä takaportteja globalismiin ja arvoliberalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Putkonen on oikeasti yksi Suomen historian tärkeimpiä ja myös likaisimpia henkilöitä. Hän on ollut Lindhin, Lipposen, Soinin, Halla-ahon ja nyt Purran oikea käsi ja takapiru. Ei ole liioittelua sanoa, että ilman Putkosta Suomea ei olisi saatu liitettyä EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen.

 

Nyt yli 70-vuotiaana Putkonen haluaa päätää uransa viemällä persut Purran avulla porvarihallitukseen, joka vie Suomen yhä syvemmälle Natoon ja sitä rahoittavaan velkaunioniin. Vasta sitten Putkosen isännät ovat tyytyväisiä.

 

Putkosen valta on käsittämättömän suuri. Edes vaihtoehtomediat eivät uskalla häntä kritisoida. Ei ihme, että monet ovat epäilleet Putkosta jopa CIA:n agentiksi.

 

Persujen “työmies/vapaaherra” Matti Putkosella CIA-yhteyksiä?

 

 

Tiettävästi Laura ei ole ikinä pitänyt Putkosesta. Laura ei varsinkaan pitänyt 2013 käyttöön otetusta persujen puoluekokouksen sähköisestä äänestyksestä. Ehkäpä Laura jopa harkitsi persuista lähtemistä, mutta sitten päätti taistella Putkosen ja Soinin mafiaa vastaan.

 

Mutta miksi Laura sitten löi Fixit-kampanjassaan jarrut pohjaan 2016-17 vaihteessa eli juuri kun oli päässyt vauhtiin?

 

Vastaus on yksinkertainen: Putkonen ja Soini uhkasivat sanktioilla, jos Laura ”sooloilee”! Pahinta oli, että myös Halla-aho tuki Putkosta ja Soinia, koska halusi hallitukselle rauhan syventää Natokumppanuutta. Halla-aholle Nato oli jopa tärkeämpi kuin Suomen itsenäisyys.

 

Soini, Putkonen ja Halla-aho olivat sitä mieltä, että hallituksessa olevan puolueen kansanedustaja ei voi taistella Rajat Kiinni/Jotain Rajaa- eikä varsinkaan Fixit-liikkeen puolesta. Jos Laura ei tottelisi, niin häntä uhkaisi jopa puolueesta erottaminen.

 

Persujen RK- ja Fixit-kuumeen tukahduttajaksi tuotiin ruotsinkielisen vihreän feministitaustan omaava Riikka Purra. Hänen johdollaan persut sabotoivat sekä RK- että Fixit-liikkeen.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Laura raivostui tästä uudesta Fixitin tappolinjasta, mutta rauhoittui kun hänelle tarjottiin diiliä. Halla-aho kertoi Putkosen aikovan loikata Soinin leiristä Halla-ahon leiriin. Soini voitaisiin syrjäyttää 2017 kesän puoluekokouksessa, jonka jälkeen Halla-aho sitten käynnistäisi uudestaan sekä RK- että Fixit- liikkeen.

 

Laura oli ensin hieman epäluuloinen, koska tiesi Halla-ahon olevan Natofanaatikko sekä näkevän EU:n Vara-Natona. Laura kuitenkin vakuuttui Halla-ahon tarjotessa hänelle sekä varapuheenjohtajuutta että presidenttiehdokkuutta. Lisäksi sovittiin, että melko EU-vastainen Hakkarainen tulisi myös varapuheenjohtajaksi.

 

 

Kaikki onnistuikin loistavasti. Siis alussa. Halla-aho ja Laura saivat puolueen hallintaansa 2017 kesän puoluekokouksessa. Sen jälkeen Laurasta tuli myös puolueen presidenttiehdokas. Rohkeasti hän aloitti kampanjan korostamalla Fixitiä.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Laura myös korosti Japanin mallia.

 

 

 

Presidentinvaalikampanjassa tuli kuitenkin ongelmia, kun Lauran oli pakko ottaa kampanjapäällikökseen Riikka Purra! Siis sama henkilö, joka oli tehnyt parhaansa pysäyttääkseen RK- ja Fixit-liikkeet!

 

Putkosen ja Purran painostuksesta Laura joutui maltillistamaan linjaansa jopa siinä määrin, että Väyrynenkin alkoi näyttämään vapaus- ja kansallismielisemmältä ehdokkaalta! Väyrynen ilmoitti vastustavansa sekä valtaeliitin monopolirahakonetta että tulevaa poliisivaltiolakipakettia samalla kun Laura pakotettiin antamaan ympäripyöreitä vastauksia. Laiton Lehti suuttui tästä niin paljon, että jälleen korosti sionistiteoriaa.

 

Mistä tunnistat sionistien kätyripoliitikon?

 

 

Mutta ehkä kyse ei ollutkaan sionistien, vaan Putkosen ja Purran jarruista!

 

Itse asiassa Laura joutui kampanjoimaan niin jarrut päällä, että Väyrynen ohitti hänet myös konservatiivisuudessa!

 

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Pelkän köyhän valitsijayhdistyksen ehdokkaana ollut Väyrynen lähes ohitti sadoilla tuhansilla euroilla kampanjoineen suurpuolueen ehdokkaan Lauran. Putkonen ja Purra siis käytännössä sabotoivat koko Lauran kampanjan!

 

Vielä pahempaa kuitenkin oli, että vuotta myöhemmin 2019 Putkonen auttoi Purraa syrjäyttämään Lauran myös varapuheenjohtajan paikalta! Uskomatonta kylläkin Halla-aho totteli Putkosta, puukotti Lauraa selkään ja valitsikin perintöprinsessakseen Riikka Purran. Samalla Laura lähetettiin maanpakoon karkoittamalla hänet EU-parlamenttiin yhdessä Hakkaraisen kanssa.

 

Tämän jälkeen Purra on yhdessä Putkosen kanssa vienyt persut suoraan globalistien ja arvoliberaalien syliin. Nyt persut ovat jo hyvin lähellä kokoomusta. Suhteet myös RKP:n ja ruotsinkielisen eliitin kanssa ovat hyvät, kun Purra lopetti persujen pakkoruotsin vastaisen kampanjan. Persut ovat nyt vihdoin ”hallituskelpoisia” aivan kuten Putkonen on koko ajan suunnitellut.

 

 

Persujen Riikka Purra ja Ville Tavio loikkaavat kokoomukseen?

 

 

Voi vain kuvitella miltä Laurasta on tuntunut katsoa tätä persujen suvakoitumista. Viimeisenä Lauraa varmasti kauhistuttavana niittinä persut ovat käytännössä hyväksymässä liukuhihna-abortitkin.

 

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Laiton Lehti ei todellakaan tiedä miksi Laura on alistunut tähän kaikkeen ja vieläpä ilman taistelua. Kiristetäänkö häntä vai mistä on kyse?

 

Oli miten oli, niin nyt alkaa näyttää, että Laura olisi aloittamassa taistelun Fixitin puolesta.

 

Laura korostaa, ettei ole EU-kriittinen, vaan EU-vastainen!

 

 

 

Lauran presidentinvaalikampanjan tunnuslauseena oli Suomi takaisin!

 

 

 

Laittoman Lehden tunnuslauseena on Laura takaisin!

 

[Voisiko joku tehdä mainoksen?]

 

 

 

Jos emme saa Lauraa takaisin, niin ehkä sitten saamme hänen isosiskonsa!

 

Saara Huhtasaari: Riikka Purran persut valeoppositio?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Laura Huhtasaari is back!? Jatkaa Fixit-kampanjaa? Purra raivoissaan!

 1. Marco ja Laittoman Lehden toimitus menevät taas halpaan. Laura Huhtasaari on aivan samanlainen epärehellinen valehtelija ja takinkääntäjä kuin kaikki muutkin poliitikot. Ilmeisesti vaalit ovat lähellä, joten Laura hakee taas helppoja ääniä ja sitten puukottaa taas selkään. Pelkkä epärehellinen huijari.

  1. Ehkä olet oikeassa. Ehkä et. Tulevaisuus näyttää. Se kuitenkin on varmaa, että kaikkien aitokansallismielisten työ on paljon vaikeampaa niin kauan kuin Putkonen johtaa persujen puoluetoimistoa ”vapaaherrana” sekä kaiken kukkuraksi puoluekokouksen sähköistä äänestystä.

   Tietysti voi kysyä, että miksi Laura tai kukaan muukaan ei ole tiettävästi kymmeneen vuoteen vaatinut lippuäänestystä. Toisaalta Putkonen ja Purra pitäisivät sitä suunnattomana ”hajoittamisena” ja yrittäisivät tuhota jokaisen lippuäänestystä ehdottavankin.

   1. CIA:n operaattori on luultavasti se joka johtaa persujen sisällä toimivaa väkivaltarinkiä. Jussi Halla-aho aivan varmasti tiesi tästä väkivaltaringistä ollessaan CIA-operaattorin juoksupoika.

  2. Laura Huhtasaari on saatananpalvoja kuten Soinikin. Kipa päähän ja Israeliin nuo pitää lähettää jokainen — pysyvästi.

  1. Aivan. Laura EI aja eroa eu:sta tai mitään muutakaan eu-vastaisuutta. Se puhuu täälä mielipiteitään ja kansa ottaa ne vastaan jumaaln sanana tai hyväksyttyinä lakeina.

   Katsokaa miten se on äänestänyt eu:ssa. Se ratkaisee. Nääs kun mep:pien tehtävä on ajaa eu:n agendoja. Laura ei ole sielä ajamassa Suomen asiaa vaan EU:n asiaa. Ja se on ihan eri juttu kuin se mitä kansa luulee.

   Vieläkös sen lääkäri-mies on sen avustaja?

 2. Tehkää kuten minä sanon, ei niinkuin minä teen vai miten se menee. Laura istuu kymppitonni kuussa ja saarnaa hyvyyttä kun oma kansa on leipäjonossa.

  Eu-vastainen politiikko ja -toimija ei ole – julkisella rahalla – töissä eu:ssa vaan johtaa taistelua Suomesta.

  1. Ne saa peruspalkkaa 36 000e/kk. Siihen saman verran kulukorvauksia päälle. Sitten tulee avustajan palkka joka on 80% tuosta palkasta. Ja kun ne putoaa pois eu:sta, niillä säilyy diplomaattinen koskemattomuus ja veroton palkka viisi vuotta. Jotta löytävät uuden työpaikan.

 3. Niiden kahden välillä oli pakko äänestää sitä kovempaa tykittäjää, Väykkää. Lähinnä poliittisena viestinä ja esille tulevien keskusteluaiheiden vuoksi.

  Molemmat paskaketaleet kuitenkin avittivat poliisivaltiolakipaketin läpi. Kirotut petturit.

  Tuleeko Anokin vielä pettämään kansan? No, se jää nähtäväksi, mutta eipä ole vielä. Nämä muut ovat jo ratkaisevat petoksensa tehneet. Syystäkin luottamus nollan tuntumassa.

  1. Väyrynen teki paljon kovemman petoksen kun täysin itsenäisenä edustajana äänesti paketin puolesta ja vielä käytännössä valehteli sitä ennen ajattelevansa äänestää vastaan. Laura taas persujen puristuksessa joutui kikkailemaan jotain.

   1. Hyvä pointti! Laura ei lopulta suostunut äänestämään poliisivaltiolakipaketin puolesta, vaan äänesti tyhjää. Tämä on ehkä yksi syy miksi Putkonen ja Halla-aho alkoivat luottamaan Purraan enemmän. Niinpä sitten Purra tulikin Lauran sijaan Halla-ahon perintöprinsessaksi.

    Väyrynen käänsi takkinsa äänestämällä poliisivaltiolakipaketin puolesta, mutta täytyy myöntää, että hänkin oli massiivisessa painostuksessa. Monesta suunnasta varmasti viestitettiin, että jos äänestää vastaan, niin hänen uransa loppuu siihen. Niinpä Väykkä sitten käänsi takkinsa ja näin varmisti uransa jatkumisen ja vieläpä Keskusta-puolueessa, jonne pian pääsikin takaisin.

    Poliisivaltiolakipaketin kiireellinen eli täysin ennenkuulumaton läpimeno paljasti todella hyvin kuinka kaikista kuuluisimmatkin poliitikot ovat helposti valtaeliitin manipuloitavissa.

    1. Marco – maanpettureita – setelisellärankaisia – ei aleta ymmärtämään. Petturi on petturi, ja väykkä on sellainen.

    2. Tämä keskustelu siis vain vahvistaa että L. Huhtasaari ja P. Väyrynen ovat molemmat kieroja pelureita. Kumpikaan ei kerro äänestäjilleen totuutta, piilottelevat asioita ja suoraan valehtelevat (tai ”muuttavat mielensä” hehheh!).

     Jos eduskunnassa tehdään lehmänkauppoja ja kiristetään niin politiikka on RIKKI – ja sitähän se nimenomaan on! Ja politikko joka sellaiseen alistuu on OSA ONGELMAA.

     Laura vielä petti äänestäjänsä ketkä oikeasti halusivat Lauran vaikuttavan eduskunnassa ja OLEVAN NÄKYVÄSTI ÄÄNESSÄ Suomen politiikassa, lähtemällä Brysseliin, mistä käsin ei pääse tekemään niitä toivotuimpia kekustelun avauksia ja vaikuttamaan kohtalokkaisiin asioihin (Sannan eurososialismi ja velkaunioni).

     Tällä hetkellä vaikuttaa siltä että Ano Turtiainen on ainoa suora ihminen koko eduskunnassa.

     Eli ei pidä missään nimessä antaa anteeksi persujen tai muiden kuolemanvakavia virheitä. Ellei sitten ole jonkinlaista Tukholman syndroomaa?

    3. Tyhjää saa äänestää vaikka edustaisikin kontrolloitua oppositiota. Tyhjää kuuluukin äänestää, niin kauan kuin on tarkoituksella kontrolloidun opposition ”nukkuvasolu”.

     Pahoin pelkään että Laura on paljastanut itsensä jo vuosia sitten niissä lukuisissa valokuvissa.

 4. Ei Laura ole mikään enkeli. Aivan samanlainen ostettu valehtelija kuin muutkin. Voi olla totta, että Lauraan ei voitu täysin luottaa koska hän ei ollut täysillä mukana, mutta rotta hän on tästä huolimatta.

 5. Jos Lauralla palaisi jonkinlainen aitokansallismielinen palo, hän rahoittaisi kampanjoita ja aitokansallismielistä toimintaa vaikka omilla rahoillaan, kuten kaikki muut harvat ja rohkeat aidosti kansallismieliset ihmiset. Laura on rikas ja korkeatuloinen ihminen, joka ei kuitenkaan käytä senttiäkään rahojaan edistääkseen toimintaa ja kampanjoita.

 6. Laura pelailee vain omia korttejaan. Ei häntä kiinnosta Suomen valkoinen kansa. Laura taistelee täysillä Israelin puolesta. Israel ja juutalaiset ovat Lauralle kaikkein tärkeintä.

 7. Oksettavaa ihmissaastaa nämä poliitikot, virkamiehet ja pankkiirit. Nämä tullaan puhdistamaan totaalisesti vallankumouksen jälkeen. Ja suomalaisia naisia ei sitten myöskään päästetä lähellekään lapsia ilman, että miehet ovat varmistaneet että se mitä te opetatte lapsille on terveellistä. Olette suurimmaksi osaksi epäluotettavia ja paskoja äitejä ja vaimoja, sekä potentiaalisia rotupettureita joka ikinen. On todellakin nähty mihin te pystytte heti jos teille antaa sentinkään liikkumatilaa ja hitusenkaan valtaa. Tulevaisuuden Suomessa on naisten johtaman kansanmurhan jälkeen palattu kovaan miesten valtaan, joissa naisilla ei ole enää mitään valtaa.

  Itse olette suomalaiset naiset aiheuttaneet hyvin pitkälti Suomen nykytilan. Teihin ei voi luottaa ja olette länsimaailman paskimpia naisia mitä löytyy.

 8. Toivottavasti Laura on aidosti liikkeellä, mutta kun Persujen viime vuosien toimintaa katsoo niin epäilyksen varjo on kyllä vahvasti päällä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*