8 thoughts on “Päivän kuva

 1. Valkoisten yksi monista heikkouksista on se, että toisin kuin etninen vihollisemme, valkoiset eivät ole samaan tapaan äärimmäisen röyhkeitä ja ajattele vain ja ainoastaan oman ryhmänsä etuja. Itse asiassa valkoiset ovat ainoa ryhmä joka ajattelee myös ei-valkoisten etuja! Tämä on täysin anteeksiantamatonta käyttäytymistä. Valkoisten pitää vihata muita ihmisiä ja ajatella vain oman ryhmänsä etuja.

  1. Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteikkäästi vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen ”tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen.

   Sama kansainvälistä valkoisten kansanmurhaa ajava liittouma on todellisuudessa vastuussa Eurooppaa tulehduttavasta kehitysmaaloisten invaasiosta: äärijuutalaisuus on se meidän valkoisten kristittyjen todellinen ikiaikainen vihollinen. (Ja puhun nyt kasaaripankkimafian sionismista sekä talmudistista, jotka pyrkivät meidän tuhoamiseen! Tooran ohjeiden mukaan elävä elää samoilla säännöille kuten mekin.) Islamistit ovat vain heidän juoksupoikiaan tässä sodassa.

   Jeesuksen messiaanisuuden kieltävät islam ja juutalaisuus kumoavat opeissaan myöskin hyvin pitkälti kaikki kymmenen käskyä, joten ne ovat valehtelijoiden uskontoja ja täten myös täydellisiä aidon kristillisyyden antiteesejä. Judeo- ja pseudokristillisyys ovat myöskin kansakuntia riivaavia kuolettavia ruttoja.

   Samaa sisältä päin luotua tuhoa edustavat myös ”demokraattinen” politiikamme valeoppositioineen (esim. Perussuomalaiset, joka on ainoastaan keino siirtää tyytymättömän, niskoittelevan kansan äänet Ö-mappiin) sekä työntekijöiden, työnantajan ja ammattiliittojen jatkuva tappelu sekä ristiriidat, jotka ovat kuin syöpää yhteiskuntarauhalle. Meidän on kohdistettava fokus ja samalla myöskin pyhä, oikeutettu viha oikeisiin kohteisiin ja lakattava myrkyttämästä itseämme omaehtoisesti!

   Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

 2. Alkaako Marsulla jutut vai voimat loppua, samoja kuvia ja juttuja uudestaan. Ottakaa rokote ja menkää töihin.

 3. Te Laittomassa Lehdessä roikkuvat satanistit ja psykopaatit olette oikeasti sairaita ja pahoja ihmisiä, jotka tullaan puhdistamaan totaalisesti yhteiskunnasta, tietysti laillisesti.

 4. Viisas neekeri:

  https://youtu.be/ZW9JQ8Atilk

  Nykyiset valkoiset huorat eivät arvosta ja ole millään tavalla kiitollisia hyville, ritarillisille ja kilteille miehille, varsinkaan länsimaissa. Yksi kaikkein pahimmista virheistä on olla liian kiltti nykyisille naisille. Viisas neekeri puhuukin täysin totta tästä.

  1. Vaikea ymmärtää mitä se sanoo kun ei ymmärrä kummankaan puheesta juuri mitään. Jostain amerikan mongerrusta kaukana englanninkielestä.

   Mitä muuten on tapahtuntu ton pimun ylähuulelle? Se ei liiku mihinkään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*