Marco de Wit 7 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Elokapina-terroristit toistuvasti katkaisevat Helsingin valtaväyliä ja samalla pitävät poliisia pilkkanaan.

 

Miten se on mahdollista?

 

Koska valtakunnanvainoaja ja poliisijohto katsovat heidän terrorismiaan läpi sormien! Yhtenä suurimpana maanpetturina toimii tietysti Helsingin poliisin operatiivinen päällikkö Heikki Kopperoinen.

 

Apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen Elokapina-terroristien rikoskumppani!?!

 

 

Niinpä Elokapina on TAAS katkaissut Helsingin liikenteen. Tällä kertaa vielä liikenteen solmukohdasta eli Pitkänsillan!

 

 

 

Ja mitä teki Helsingin poliisi? Alkoi ohjailemaan liikennettä!

 

Kuvassa linkki twiittiin

 

 

Ok, kyllähän sitä liikennettäkin pitää ohjata. Olisi silti poliisi voinut samalla korostaa toiminnan laittomuutta ja vakuuttaa toimivansa nopeasti terroristien poistamiseksi. Tämä myös poliisille suoraan sanottiin.

 

 

 

Kesti nimittäin taas ihmeen kauan alkaa poistamaan terroristeja. Tai eihän se ihme ole, kun on kohdeltava terroristeja silkkihansikkain.

 

Elokapina ehtikin aiheuttaa tuntien ajaksi massiivisen liikennekaaoksen, joka taatusti on myös lisännyt vaarallisten onnettomuuksien vaaraa.

 

 

 

Kesti TAAS useita tunteja poistaa terroristit.

 

 

 

Kansallismielisiä mielenosoittajia kohdellaan aina erittäin kovakätisesti ja vaaditaan vankeutta pienistäkin asioista samalla kun ihan oikeat punavihreät terroristijärjestöt eivät saa käytännössä mitään seuraamuksia. Niinpä terroristit jatkavat toimintaansa entistä innokkaampina. Tämän faktan monet ovat poliisille kertoneet, mutta poliisijohtoa ei kiinnosta.

 

 

Poliisin ja syyttäjän helläkätisyys tietysti myös innostaa yhä useampia tulemaan mukaan terrorismiin. Nyt myös yliopistoväkeä oli tukemassa terroristeja.

 

 

 

Voimme siis olla varma, että terrorismi tulee vain kiihtymään.

 

Kiitos vaan Kopperoinen!

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Elokapina-terroristit katkaisivat nyt Pitkänsillan. Poliisi taas yllyttää!

 1. Mikseivät kansallismieliset ala sulkemaan katuja, tietysti laillisesti? Oletteko raukkoja ja pelkureita? Fucking raukat nynnyt. Ei teistä ole mihinkään suurimmaksi osaksi. Suomalaiset miehet ovat lähes poikkeuksetta pelkkiä pelkureita ja raukkoja.

  1. Sinähän voisit näyttää mallia vai viekö tämän lehden teko kaiken ajan? Sananvapautta ainakin rajoitetaan lehden kommenttipalstalla siihen malliin nykyään että on toki ymmärrettävää ettei aikaa jää muuhun kuin viestien poistamiseen.

 2. Miksi aitokansallismieliset ja konservatiivit antavat mielisairaiden satanistien ja maanpetturien aivopestä lapsia ja myrkyttää lapsia vaarallisilla ja täysin tarpeettomilla myrkyillä? Suomessa ei ole ilmeisesti kuin pari kymmentä rohkeaa miestä ja muut ovat pelkkiä pelkureita, raukkoja ja auktoriteeteille alistuvia ja sokeita paskakasoja.

  Suomalaisilla miehillä on lähes poikkeuksetta vain isot puheet, mutta heistä ei ole tositilanteessa mihinkään, kuten nyt kaikki näkevät. Pelkkiä pelkureita ja raukkoja, jotka tottelevat ja alistuvat heti auktoriteeteille. Suomalaisista ei koskaan tule mitään, sillä he ovat säälittävä ja pelkuri orjakansa, joka alistuu kyllä.

  Suomalaiset miehet olette oikeasti paskoja pelkureita ja orjia, vaikka suomalaiset naisetkin ovat lähes poikkeuksetta hekin halveksittavia feministejä ja lehmiä.

  Parempi vain jos otatte sen myrkkypiikkinne ja taparrw itsenne. Paskat naisetkin saadaan korvattua paremmilla naisilla Ukrainasta ja Venäjältä. Halveksin sekä suomalaisia miehiä, että naisia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

 3. ”Tutkijat kapinassa”, mikä vitsi. Nytkö ne luulee että Suomi menee polvilleen?

  Suomen koulutusjärjestelmä on nyrjähtänyt pahemman kerran vinksalleen. Yliopistoissa opiskelee enemmän opiskelijoita kuin korkeakouluissa eikä Yliopistosta tule mitään muuta kuin tutkijoita. Kuinka moni kansalainen ymmärtää että yliopisto ei tuota työmarkkinoille mitään muuta kuin tutkijoita. Sieltä ei valmistu mihinkään ammattiin ammattitaitoista väkeä. Vain pelkkiä tutkijoita. Miettikää montako tutkijaa valmistuu vuodessa !! Ja mitä nuo tuottavat yhteiskunnalle? Mihin ne sijoittuvat työelämässä? Esim. teologiselta laitokseltaan ei valmistu pappeja vaan tutkijoita. Tai eläintieteelliseltä, sieltäkään ei valmistu opettajia/eläinlääkäreitä vaan tutkijoita. Niillä voi olla opettajien padagogisia tai lääkärin opintoja, mutta nekin koulutetaan tekemään tutkivaa työtä. Esim. siitä johtuu sanonta:”Ei kaikkea tarvitse tietää. Tarvitsee vain tietää mistä tarvittava tieto löytyy”.

  Suomen kokoinen maa tarvitsee promilleja tutkijoita tuosta määrästä. Tänne tarvitaan työntekijöitä, suunnittelijoita, tuotekehittäjiä ja suorittavan työn tekijöitä. Meille tarvitaan ihmisiä jotka pystyvät kansainväliseen markkinointiin ilman mitään vientitukia tai tukirahoja. Meille tarvitaan yrittäjiä. Mutta tutkijoita… Niille en näe tässä vaiheessa talouttamme suurtakaan tarvetta. Yritykset tuottavat pitkälti omilla työntekijöillään nytkin ne innovaatiot jotka kantavat kanasinvälisille markkinoille tai pitävät yritykset pystyssä. Veronmaksajina Suomen valtiolle ja tulonlähteenä näille ”tutkijoille”.

  Jos yrittäjäjien elämä jostain syystä tehdään hankalaksi, niin sen jälkeen koko yliopistomaailmalta ja sen opiskelijoilta putoaa pohja pois. Ei ole ketään joka maksaa niiden palkkoja. Ei ketään joka työllistäisi niitä. Ja silloin niiden elämästä tulee yhteiskunnan kannalta tuottavasssa mielessä turhaa. Ne ovat vain pitkä miinus, negatiivinen kansanjoukko, tulevaisuutemme hyvinvoinnille.

  Ja jos nyt katsotaan näitä Eloapinoita, niin kuka palkkaisi tuollaisia ihmisiä firmaansa töihin? Nämä ovat poikkeuksetta niitä riidankylväjiä. Jos työhaastattelussa ne punottavat sanoista ”neekeri” tai ”kommunisti” tai ”ilmastohuijaus” yhdessä ”korona huijauksen” kanssa niin palkkaamatta jää. Tuollaiset henkilöt ymmärtävät elämän konkretiasta yhtä paljon kuin poro torpeedosta. Ja sellaiset ovat vaarallisia yrityksen pystyssä pysymisen kannalta.

  …vai vielä lakossa… Olkaa niin pitkään kuin haluatte!

 4. Eduskunta myös tarjoaa näille sähköt ja ilmoittaa että antavat sitä kaikille mielenosotuksille. Tästä lähin siis kansallismielisten kannattaa aina pyytää sähköt eduskunnasta kun on miekkari siellä portailla.

 5. Elokapina
  Kannattaisi laskea osallistujamäärä ja pitää siitä kirjaa.
  – Luvuista saa sitten trendin, graafisen esityksen, josta näkee onko elokapina nousussa vaiko laskussa siellä kansansuosion pörssissä.

  Lienee aika paikallinen ilmiö.
  – Kun Helsinki on vallattu, muu maa antautuu.
  – Tavoitteena on saada oma lippu presidentinlinnan lipputankoon ja kenraalikuvernööri palatsiin.

  Palatsista puheen ollen. Oletteko koskaan tulleet ajatelleeksi
  – miksi EU-parlamentaarikoilla pitää olla kesäpalatsi ja talvipalatsi erikseen? Brysseli ja Strasburg.

 6. Nimimerkki ”Lakkoilunne ei…” osuu enempi kuin napakymppiin. Ovat syövän esiaste.Joku tutkii jotain koko työuransa? Vaikkapa anglosaksisen rypäletuotannon vaikutusta Bulgarian BKThen ,yms sontaa. Hei vittu nyt haloo? Tai ”kokemusasiantuntija” ? Höhöö…naurettavuuden huippu. Yliopistot ovat laitoksia päänsä sekaisin lukeneille ,jotka loppuviimeksi tutkivat mistä tutkimuksesta johtuu että se pää meni näinkin sekaisin. Ja sitten näitä emerituksia kumarrellaan? Hei haloo ja pimppi vielä perään. Ja aivan…lakkoilkaa vaikka pari sukupolvea. Turhakkeet.

 7. Mitä tuosta miljoona maksut ja oikeat rikokset jäi selvittämättä, meidän apteekin narkit ryösti, nyt pääsi liian kauas ja kassa tyhjä joten suljettiin loppu päiväksi. Kuolkaa tyhmyyteenne neidit. Nyt vaan haittaa eli kaikki vihaisena rällää menopeleillänsä ja kiertää pitenpää reittiä töihin myöhässä. Tullessa töistä ostaa extra lihamukin ja polttaa uunissa kierrätyskaman.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*