Marco de Wit 7 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Australia on muuttunut poliisivaltioksi.

 

Australian poliisivaltio

 

 

Ympäri Australiaa on järjestetty monia mielenosoituksia, mutta polpo ei ole luovuttanut, vaan hyökkäillyt entistä raaemmin ihmisten kimppuun.

 

Australian koronasota kiihtyy! Poliisit teurastetaan?

 

 

Nyt tietysti herää kysymys: Miksei kukaan ole ampunut poliiseja. Tai edes puukottanut? Tai edes räjäyttänyt?

 

Vastaus on yksinkertainen: Ihmiset ovat luonnostaan sekä pelkureita että rauhanomaisia. Käytännössä kukaan ei lähde tekemään terrori-iskuja edes polpoa vastaan.

 

Mutta hetkinen! Onhan maailmalla paljon terrori-iskuja.

 

Niinpä, mutta ne ovat tiedustelupalveluiden ja poliisin itsensä järjestämiä! Valtioterrorismi on oikeasti ainoa terrorismin muoto. Eli valtiot ja niiden viranomaiset demonisoivat esim. kansallismielisiä järjestämällä monenlaisia iskuja. Törkeimpiä valtioterrorismin harrastajia ovat tietysti Israel (Mossad), USA (CIA) sekä Natomaat (Gladio). Venäjä ja Kiinakin niitä järjestävät, mutta lähinnä vain omalla alueellaan.

 

Kuvassa linkki kirjaan

 

 

Harva muslimienkaan terrori-isku on aidosti muslimien tekemä. Ehkä vain kolmannes on jonkun hullun islamistipuukottajan tekemä, mutta enemmistö on tiedustelupalvelujen yllyttämiä tai kokonaan järjestämiä. Turun terrori-iskukin oli mahdollisesti Supon ja Turun poliisin järjestämä, joskin se lähti käsistä heidän islamistin ollessa vähän turhankin innokas kurkunkatkoja.

 

Mitä suurempi isku, niin sitä varmemmin kyse on valtioterrorismista. Pahimpana esimerkkinä tietysti 9/11-iskut.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

Australian poliisi itse järjesti aikanaan Port Arthurin terrori-iskun, jotta saisi tekosyyn riisua kansalaiset aseista.

 

Australian kansallismielisetkin ovat vihdoin asian tajunneet.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Nyt Australian poliisi uskaltaa orjuuttaa kansalaisia. Ensinnäkin se tietää, ettei kansalaisilla ole paljon aseita. Toiseksi, se tietää, ettei mitään oikeita terroristeja ole olemassa ainakaan ns. äärioikeiston tai vapausliikkeen piirissä.

 

 

Australian malli on tietysti kaikkien länsimaiden tähtäimessä. Niinpä on äärimmäisen tärkeää estää aseiden takavarikointi. Niin kauan kuin on aseita on valtion mahdotonta käynnistää Australian mallista poliisivaltiota.

 

Fakta nimittäin on, että yksi tai kaksi aseistautunutta miestä pystyy taistelemaan todella pitkään valtavaa poliisiarmeijaa vastaan. Ammuskelua pystyy jatkamaan useita minuutteja vaikka saisi kymmenen osumaa. Käytännössä ainoastaan aivoihin tullut osuma pysäyttää lopullisesti. Tämä tosiasia pistää poliisin miettimään kaksi kertaa ennen kuin alkaa ammuskelemaan aseistettujen miesten kanssa. Niinpä myös Suomen poliisi tajuaa, että jos aloittaisi poliisivaltion Suomessa, niin taatusti joku alkaisi ammuskelemaan.

 

Alla filmatisointi yhdestä Amerikan historian hurjimmasta ammuskelutilanteesta, jossa kaksi ex-sotilasta aloitti tulitaistelun poliisien kanssa. Mielenkiintoista asiassa on, että yksi ex-sotilas pystyi pitkään jatkamaan ammuskelua ja tappamaan yhden poliisinkin, vaikka häneen oli jo osunut monta kertaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “Miksei Australian kansa nouse ja ammu poliiseja?

 1. Suomenkin poliisivaltio lähti valtavalla voimalla eteenpäin sen jälkeen kun oli varmistettu ettei kansalaisilla ole enää aseita ja ne saadaan hyvin nopeasti pois. 2001 tiedustelupalvelut rakennusräjäyttivät WTC-tornit, jonka jälkeen poliisivaltiota edistettiin valtavalla voimalla eteenpäin. Tämän jälkeen oli ”Turun perijättären” tapaus, Airiston Helmi jne. 90-luvulla oli myös Estonia.

  Jokainen poliisi on vihollisemme.

 2. Vihollisemme yrittää kaiken lisäksi kieltää myös suojaliivit, jotta he voivat ampua kansalaiset!

 3. Taas kirjoittamisen sijaan toimittaja tulisi pikemminkin ohjata tutkimuksiin. Toisaalta positiivista on että kun kuulee ääniä ei ole koskaan yksin.

 4. Australialaiset saattavat hyvinkin repiä poliisit lopulta kappaleiksi. Samoin Ranskassa, Hollannissa, Iso-Britanniassa jne. Poliisit ovat heidän koston ansainneetkin. Toivottavasti on mahdollisimman kivulias kuolema tyrannipoliiseilla.

 5. Aitokansallismieliset tulevat aina vihaamaan poliiseja, paitsi Marco, joka edelleen lässyttää, että on niitä hyviäkin poliiseja. Hyvätkin poliisit hyökkäävät kotiisi, vainoavat ja vievät sinut leirille jos vain saavat käskyt! Ei ole mitään hyviä poliiseja, jotka jossain vaiheessa loukkaavat kansan puolelle ja laulavat yhdessä kumbayaata. Koita tajuta. On vain vihollisia.

 6. Suomalaiset eivät tule tekemään yhtään mitään. Ovat raukkamaisia pelkureita joista ei ole mihinkään ja jotka tottelevat heti auktoriteetteja. Halveksun suuresti suomalaista orjakansaa. Olette oikeasti ansainneet paskan elämänne kun ette koskaan taistele pahuutta ja auktoriteetteja vastaan. Todella säälittävä ja heikko pelkurikansa.

 7. ”Ehkä vain kolmannes on jonkun hullun islamistipuukottajan tekemä, mutta enemmistö on tiedustelupalvelujen yllyttämiä tai kokonaan järjestämiä.”

  Sanoiko Ole Dammegård, että kaikki terrorismi on sionistien terrorismi?

  1. Hyvä pointti. Taatusti ainakin enemmistö. Osasyynä, että esim. CIA ulkoistaa terrori-iskujen järjestämisen Mossadille. Osasyynä se, ettei juutalaisten dominoima valtamedia ikinä uskalla syyttää Mossadia mistään.

   1. CIA ei ole nimensä mukaisesti vain yksi tietty tiedustelupalvelu, vaan oikeastaan nimensä mukaisesti keskustiedustelupalvelu, eli se on hyvin laaja maailmanlaajuinen verkosto, joka on yhdistetty CIA:n kontrolloimaksi ja sen alle.

    Mossad taas on selvästi etnisesti juutalainen tiedustelupalvelu. Se on hyvin pieni, hyvin tiivis ja myös etnisesti erittäin yhtenäinen, kun taas CIA:ssa on kaikkia laidasta laitaan.

    Tiedustelupalvelut myös lokeroivat operaatiot ja operaatioiden osat niin ettei yksittäiset osat operaatiota usein tiedä toisistaan tai tiedä olevansa osa operaatiota. Lisäksi ne usein ulkoistavat operaatioitaan mafialle tai muille tiedustelupalveluille ja näin kukaan ei tiedä kaikkea ja kaikki voivat pestä kätensä asiassa!

 8. Kynnys on korkea, mutta sitten kun alkaa paukkua saattaa lähteä kunnon vyöry liikkeelle.

  Ja todennäköisesti näin tapahtuu. Kun ihmiset on ajettu selkä seinää vasten ei ole enää mitään menetettävää. Silloin on vain voitettavana takaisin vapaus keinolla millä hyvänsä, hinnalla millä hyvänsä.

  Kannattaa aina pitää mielessä että vaikka tilanne ensi silmäyksellä vaikuttaisi epätoivoiselta jos vastassa on suurikin ylivoima, tilanne saattaa kuitenkin nopeasti muuttua edullisemmaksi, suotuisammaksi jos on yksikin mies joka osaa käyttää asetta tehokkaasti.

 9. Laiton Lehti. Hyvä että julkaisitte tämän tositapahtumiin perustuvan tulitaistelun. Pistoolien kanssa ei pärjää kivääreille. Eikä varsinkaan rynnäkkökiväärin kaltaisille aseille. Taistelut ja sodat eivät aina mene suunnitelman mukaan. Alivoima on mahdollista kääntää voitoksi.

 10. Yksi kommentti puuttuu.

  Kynnys on korkea alkaa ampua rikollisia poliiseja. Koska sen jälkeen on täysi sota päällä.

  Mutta kynnys ei ollut korkea jättää julkaisematta ensimmäistä kommenttia joka on täyttä asiaa. Vaikka olin se joka laitoin linkin tähän tulitaisteluun aikaisemmassa kommentissa päivän kuvaan.

  Tuosta tulitaistelusta on ****** ***********.

 11. Muistakaa ihmiset:
  Vapaus tai kuolema.
  Vapaus tai kuolema.
  Vapaus tai kuolema.

  On parempi kuolla vapaana kuin elää orjana ja vankeudessa!

   1. Aivan järjetön kommentti tämä viimeinen. Kuse housuihin se lämmittää – ainakin Vihreiden mielestä.
    Luomuenergiaa.

    Siperia opettaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*