11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Miksi ihmiset pelkäävät puhua etnisestä vihollisestamme? Mitä te ihmiset pelkäätte? Miksi? Luuletteko tosiaankin, että etninen vihollisemme pystyy tekemään teille jotain? He luottavat juuri siihen, että te pelkäätte kuollaksenne! Kaikki perustuu olemattomalle pelolle.

  1. Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

   Ihmiset tahtovat olla osa aivotonta massaa. Kukaan ei viitsi, halua tai uskalla olla enää totuuden ja hyvyyden puolella. Sairaus, apatia ja typeryys sulkevat vaippaansa Suomen ja sen kansan.

 2. Se on hyvä että tietää varoa noita lampaita normielämässä. Niillä ei ole omaa tahtoa tai ne ei osaa ajatella. Ne ovt luovuttaneet oman elämänsä määräysvallan muille tahoille ja tottelevat ehdoitta niitä.

  Onneksi ihmiselämä on rajallinen. Muutenhan tässä tulisi hulluksi jos pitäisi katsella tätä euroopan makaaberia teatteria satoja vuosia. Ei näytä olevan mitään rajaa ihmiskunnan alennustilassa. Yhteiskunnista on tullut psykootttisia laumoja.

  1. Siinä vaiheessa kun kuolee niin ei tarvitse enää murehtia näitä yhteiskuntamme hulluuksia ja tuhoa. Täytyy vain toivoa ettei asiat ehdi muuttumaan aivan hirveiksi ennen kuin pääsee pois täältä.

 3. Missäs kohdin nuokin ns miehet ovat päänsä pilanneet? Tai no,jos eväät jo lähdössä vähän väljät niin minkäs teet. Kiva olis mokomien kuonapallojen kanssa aiheesta sanailla. Kuva ulkomailta ,mutta näitähän piisaa meilläkin. Voisivat keksiä tuosta vielä vilkkuvan mallin, tunnistaisi talvella piposta pimeässä missä ruttosuonet hiippailee. Eipä olisi vaikkapa 90-luvulla uskonut kuinka pimeeks maailma menee. tai no olihan viitteet jo silloin olemassa ,kun Lipposen vapahtaja traumatisoi kansakuntaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*