Marco de Wit 8 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on paljastanut kymmenien valtamedian toimittajien valheita ja huijauksia. Löydät ne pressituutti eli toimittelijat-kategoriasta. (Ikävä kyllä Laiton Lehti on vielä sen verran korruptoitunut, ettei vastaavaa kategoriaa ole luotu vaihtoehtomedian toimittajien valheista ja huijauksista, joskin muutamia juttuja on kyllä julkaistu.)

 

Kuvassa linkki toimittelijoita käsitteleviin juttuihin

 

 

Laiton Lehti ei todellakaan pelkää tehdä juttuja valtamedian toimittajista, vaikka monet heistä herkästi vääryysjuttuja nostavatkin.

 

Laiton Lehti kuitenkin epäröi tehdä kriittistä juttua MTV:n toimittaja Elise Tykkyläisestä.

 

Miksi?

 

No, koska hän vaikutta suhteellisesti rehellisemmältä ja sympaattisemmalta toimittajalta kuin mitä monet muut valtamedian toimittajat. Tykkyläinen on jopa uskaltanut suhtautua hieman kriittisesti kokeellisiin koronarokotteisiin.

 

Toisaalta Tykkyläinen näyttää nyt sensuroineen oman juttunsa. Katsoppas tätä.

 

Ensin MTV julkaisi tämän Tykkäläisen jutun, jossa puhutaan hälyttävästä tiedosta.

 

 

Muutaman tunnin kuluttua jutusta kuitenkin katosi hälyttävä-sana. Huvittavaa asiassa on, ettei sana kuitenkaan kadonnut itse nettiosoitteesta.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Olisiko peräti päätoimittaja mennyt sörkkimään ja muokkaamaan jutun otsikkoa? Kannattaa nimittäin muistaa, että MTV saa suuren osan tuloistaan lääkeyhtiöiltä ja rokotevalmistajilta, jotka taatusti haluavat estää rokotekriittisten juttujen julkaisemisen.

 

Ehkäpä siis toimittaja Tykkyläinen onkin tämän keissin sankaritar. Hän yrittää kertoa totuuden samalla, kun esimiehet yrittävät hiljentää häntä. Tähän viittaisi mm. se, että Tykkyläisen jutussa on muitakin paljastavia faktoja.

 

Israel on ryhtynyt antamaan väestölleen rokotteen kolmansia annoksia ja laskee henkilöt täysin rokotetuiksi vasta kolmannen annoksen jälkeen. Huolimatta korkeasta rokotekattavuudesta, vakavien koronavirusinfektioiden määrä on kasvanut Israelissa.

 

Sama juttu on myös monessa muussa erittäin korkean rokotekattavuuden maassa, kuten Islannissa ja varsinkin 100% rokotekattavuuden omaavassa Gibraltarissa. Näitä faktoja ei kuitenkaan saa kertoa ainakaan millään kovin herättävillä otsikoilla. Ei varsinkaan nyt, kun THL on joutunut rajoittamaan Moderna-rokotteen käyttöä.

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Steiner-koulun oppilas ambulanssiin rokotuksen jälkeen? Steiner pyörii haudassaan?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Toimittaja Elise Tykkyläinen varoitti koronarokotteesta, mutta sitten sensuroi juttuaan!?!

 1. Triplapiikitetyt Israelissa kuolee sitä mukaa piikin saatuaan. Silti THL Salminen sanoo ettei saa tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä tjs. VAERS:ssa oli 1.8.21 tilastoitu 14 nuoren rokotekuolema, Nuhanekku selitteli Päivärinnassa ettei voida todistaa niiden johtuneen rokotteesta. Kyllä voidaan jos tutkitaan. Täysin terveet nuoret saavat parissa viikossa rokotuksesta sydänkohtaukset ja kuolevat kun suonet tukkiutuneet, mutta ”ei johdu rokotteesta, vain ajallinen yhteensattuma”.

  https://mvlehti.net/2021/10/02/tilasto-israelin-koronakuolemat-seuraa-erittain-tarkasti-covid-rokoteannosten-maaria/

  Nyt kun huomattiin että Moderna aiheuttaa sydänlihastulehduksia, siirryttiin käyttämään Pfizeria, vaikka sillä todettiin sama asia jo kesäkuussa, jolloin CDC piti asiasta 10.6.21 hätäkokouksen. Eli kansanmurha jatkuu, myrkkypiikin merkki vain vaihtui.

 2. Valtamedian sensuuri on voimissaan!

  Kuka muistaa vielä VTV-kohun tultua julki, niin IL:n artikkelissa VTV:n virkamies kehoitti tutkimaan pullataikinan lailla paisunutta supon bujettia. Parin tunnin päästä arikkelista oli poistettu maininta supon budjetista!

  1. Kuka vielä muistaa jutun laittomassa jossa teistä alfoista piti tulla miljonäärejä myymällä oma spermaa? Kerrankin teistä piti olla hyötyä koko ihmiskunnalle. Miten on, joko on mällirahoilla kartanot hommattu vai vieläkö miljoonat lasketaan serlalle itkien?

   1. Olet agressiivinen! Taidat olla kommunistista elokapinaa kannattava viherhomo!

    Olen erittäin hyödyllinen ihmiskunnalle ja tulen olemaan tulevaisuudessa vielä hyödyllisempi!

    Ps. spermani laatu on erinomainen! Todisteita löytyy!

   2. En minä ole koskaan myynyt spermaani. Olen aina luomulahjoittanut sitä. Ja jos on yleensä ottaen mahdollista että tärppää, niin poikkeuksetta on ensimmäisellä kerralla tärpännyt.

 3. Meitä hallitaan palolla !!!

  Moni on varmasti kuullut/lukenut tämän mutta kuinka moni on oikeasti ymmärtänyt mistä tässä on kyse? Kyse on siitä että jos valtaapitävät tahot päästävät ihmiset ajattelemaan itsenäisesti niin se syöstäisi heidät vallasta ja aiheuttaisi kansannousuja ja/tai vallanvaihtoja.

  Kyse on niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin: Ihmiset ovat perimmältää hyviä !!

  Ja tästä todellisuudesta valtioiden kansalaiset täytyy pitää niin kaukana kuin mahdollista. Heille pitää uutisten voimalla luoda koko ajan kriisejä ja pandemioita ja koko ajan uhkakuvia naapurivaltioiden osalta. Ja sillä tavalla heidät pitää jatkuvassa pelossa jolla kansakuntia hallitaaa.

  Otetaan nyt rokotepelko. Suurin osa ihmisistä otti rokotteen koska pelkää. Mitä? Flunssa? Korona on meille vain markkinoitu suurena pandemiana jolla kansa saadaan jakaantumaan kahtia ja tuhlaamaan energiansa keskinäiseen väittelyyn, jonka jo edeltä pitäen voittaa ”virallinen taho”.

  Me pelkäämme naaapurivaltion ihmisiä. Esim. venäläsisiä vuosia jatkuneen demonisoinin vuoksi. OK, tosiasiat pitää tunnustaa mutta eivät ne perimmältään ole sen kummempia kuin naapukylässäkään asuvat.

  Ja jos tulee joku katstrofi tai kriisi niin ihmiset, yllätys yllätys, eivät vajoa eläimelliselle tasolle: ala ryöstelemään toisiaan ja tappelemaan tai murhaamaan/syömään toisiaan. Vaan ihmiset auttavat toisiaan jopa uhraamalla oman henkensä. Kuten Twin-Towerissa 9/11. Ihmiset kävelivät rauhallisesti rappusia alas ja sanoivat toisillee:”Ei, menkää te ensin”.

  Ihmisten yhteisöllisyys ja toimen toisiaan kohtaan ovat paljon vahvempia voimia kuin halutaan tuoda julki. Ja siksi pitää olla koko ajan sotaan ja kriisejä ja lento-onnettomuuksia. Kaikki tosi-tv selviytyjät ovat keksittyjä. Aina kun sielä ohjelman lopussa lukee ”käsikirjoittaja” niin se on keksitty juttu. Niinkuin amerikkalainen formaatti Survivor joka luotiin kun joku oli lukenut ”Taru kärpästen herrasta” joka oli fiktiivinen teos. Tosielämän tapahtumassa kaikki pojat selvisivät hengissä toinen toistaan auttaen, eivät tapellen. Ja saivat polessatoista vuodessa rakennettua kukoistavan leirin viljelysmaineen.

  Älkää katsoko uutisia enää. Ymmärtäkää että ihmiset ovat perimältään hyviä ja yhteistyökykyisiä. Hymyilkää muille ihmisille. Ja silloin olemme jo voittaneet valtaapitävät. Heidän otteensa meihin on livennyt ikuisesti. Eivätkä he voi enää meitä määrätä. Eikä meillä ole enää pandemioita tai ongelmia koko louelämänämme.

  ”Hyvän historia”, Ruter Bregman

 4. Miten olisi? Lähtisiköhän tuo Tykkyläinen toimittajaksi Laittomaan Lehteen?
  – Loikkaushalukkaita kyllä on, mutta raha estää lähtemästä.
  – Mihin sumeksi kirjoittava toimittaja sitten siirtyisi?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*