Marco de Wit 9 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana (valta- tai vaihtoehto) korostanut, että Elokapina-terroristeja suojelee aktiivisesti myös Helsingin poliisin johto. Tätä maanpetturuusoperaatiota johtaa vihreiden Maria Ohisalon ja valtakunnanvainoaja Raija Toiviaisen kätyri apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen.

 

Apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen Elokapina-terroristien rikoskumppani!?!

 

 

Laiton Lehti on myös ennustanut, että poliisijohdon suojelemat ja silkkihansikkain kohtelemat Elokapina-terroristit tulevat vain lisäämään terrorismiaan ja hyökkäämään myös suoraan hallituksen kimppuun. Ja näin on juuri käynyt!

 

Perjantaina klo 11 Elokapina-terroristit nimittäin PIIRITTIVÄT hallituksen!

 

 

 

Kyllä. Eli terroristit sulkivat Valtioneuvoston linnan sisäänkäynnit linnoittautumalla sekä etu- että takaovien eteen!

 

 

 

 

Huomaa nuo kuvassa olevat putket. Niillä vaikeutetaan sekä läpi liikkumista että terroristien nopeaa paikalta poistamista!

 

Valtamedia alkoi kuitenkin heti puolustamaan terroristeja. Yhtenä törkeimpänä esimerkkinä Iltalehden toimittaja Aleksanteri Pikkarainen, joka kehtasi väittää, ettei Elokapina aio tukkia kulkuväyliä!!!

 

Siis vaikka Pikkaraisen omassa jutussa olevassa videossa näkyy selvästi kuinka Elokapina-terroristit tukkivat kulkuväylän Valtioneuvoston linnaan!! (Vai alkaako Pikkarainen selittämään, että kulkuväylä tarkoittaa vain autoväyliä eikä jalankulkuväyliä, portaita ja ovien edustoja??)

 

 

Pikkarainen myös kutsuu Elokapina-terroristijärjestöä ”ilmastoliikkeeksi”, joka vain ”osoittaa mieltään”, koska haluaa ”keskusteluyhteyteen” hallituksen ministerien kanssa.

 

Pikkarainen on nyt kyllä lähellä eufemismin eli kaunistelun Suomen ennätystä. Toisaalta kilpailu on kovaa. Jokainen valtamedian toimittaja yrittää parhaansa kaunistella Elokapinan terroristien toimintaa. Viherpunainen terrorismihan on sitä parempaa terrorismia.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Mutta mitä teki poliisi?

 

Alkoi neuvottelemaan terroristien kanssa!!

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Poliisi siis tietää Elokapina-terroristien katkaiseen kulun Valtioneuvoston linnaan sekä etu- että takapuolelta. Tästä huolimatta se ei suorasanaisesti tuomitse toimintaa, vaan alkaa NEUVOTTELEMAAN!

 

Tämä on juuri tätä operatiivista toimintaa johtavan apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoisen mädätyslinjaa. Aikanaan hän kyllä käski poliisien välittömästi hyökkäillä rauhallisten kansanmielisten mielenosoittajien kimppuun ilman yhtään mitään neuvotteluja, mutta Ekokapina-terroristien kanssa neuvotellaan tunteja, vaikka kirjaimellisesti piirittävät hallitusta.

 

Ja aiheuttavat selvän turvallisuusuhkan ministereille ja maan johdolle. Elokapinassa on siis varmasti henkilöitä, jotka ovat valmiita räjäyttämään itsensä ja koko hallituksen. Tai sitten muuten vain ampumaan jonkun valtioneuvoston jäsenen tai työntekijän. Tästä huolimatta Kopperoinen JÄLLEEN kohtelee terroristijärjestöä silkkihansikkain.

 

Kopperoinen nimittäin EI SUOSTU vetoamaan siihen faktaan, että Elokapinan perustaja on nimineomaan uhannut kansanedustajien ampumisella. Elokapinan monet edustajat ovat korostaneet ruumiita vielä tulevan. Myös Suomen Elokapinassa on ollut samanlaista puhetta.

 

 

Elokapinan johtaja: ”kansanedustajat ja liikemiehet pitäisi ampua.”

 

Helsingin poliisilaiton on ääripolitisoitunut. Kansallismielisiä jahdataan kovilla otteilla, vaikka olisivat kuinka rauhanomaisia samalla, kun punavihreitä kohdellaan silkkihansikkain, vaikka olisivat päivänselviä terroristeja.

 

 

Onneksi Helsingin poliisilaitoksessa on kuitenkin vielä joitain hieman järkevämpiäkin poliiseja.

 

Pari tuntia neuveteltuaan ylikomisario Jarkko Lehtinen nimittäin sai tarpeekseen. Hän uskalsi todeta, että Elokapina aiheuttaa hallitukselle selvän turvallisuusuhkan.

 

Vihdoinkin!

 

 

 

Ei kuitenkaan kannata vielä hurrata. Lehtinen ei ole kovin tunnettu nimi kansallismielisten keskuudessa, koska on ollut liikennepoliisin puolella. Se vähä mitä hänestä tiedetään ei kuitenkaan vaikuta kovin lupaavalta. Hän on ainakin vainonnut vapausliikettä koronasulun aikana. Tosin kuulemma aika lievin ottein. Joidenkin optimistien mukaan Lehtinen näyttää olevan tiukka, mutta rauhallisen asiallinen tehden vain työnsä. (Kannattaa kuitenkin muistaa, että poliisin reiluus on useimmiten suhteellista.)

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Joka tapauksessa Lehtinen kyllä otti riskin tuomitessaan Elokapinan turvallisuus-uhaksi. Lähes saman tien valtamedian toimittajat alkoivat hyökkäämään Lehtisen kimppuun.

 

Toimittaja Pikkarainenkin suuttui Lehtiselle. Pikkaraisella oli jopa otsaa alkaa selittämään, ettei Elokapina tee mitään väärää!

 

Kyllä. Pikkarainen on ollut pikavauhtia yhteydessä äärivihreään dosenttiin, Pauli Rautiaiseen. On vaikea kuvitella puolueellisempaa henkilöä. Rautiainen on tutkinut kuvataitelijan oikeusasemaa ja toimii sosiaalioikeuden lehtorina. Hän tunnustaa yliopistomaailmassakin punaväriään ihan avoimesti. Niinpä vasemmisto oli innoissaan, kun Rautiainen palasi yliopistoon lehtoriksi.

 

Kuvalla linkki Demokraatti-lehteen

 

 

Rautiaisella onkin otsaa selittää hallituksen turvallisuutta puolustavan poliisin olevan väärässä. Hallituksen piirittäminen on ihan laillista toimintaa!

 

Poliisi jatkoi myöhemmin tviittaamalla, että osa Elokapinan mielenosoittajista on lukittautunut Valtioneuvoston linnan edustalle.

– Valtioneuvoston linnan uloskäyntien miehittämistä ja valtiojohtoon vaikuttamista ei hyväksytä. Poliisi tulee antamaan poistumiskäskyn ja niskoittelevat henkilöt tullaan ottamaan kiinni.

Sosiaalisessa mediassa poliisin näkemystä on myös kiistetty. Asiaan ottaa kantaa esimerkiksi perusoikeuksien tuntija, dosentti Pauli Rautiainen.

– Mielenosoituksille on enemmän ja vähemmän sopivia paikkoja. Jopa vähemmän sopivissa paikoissa niitä on siedettävä pitkälle. Julkisen rakennuksen portaat (valtioneuvosto) lukeutuvat enemmän sopiviin vaikka poliisi nyt toista väittää. Tämä mainitaan jopa kokoontumislain esitöissä, hän tviittaa.

 

 

Ai, tämäpä tärkeä tieto. Rautiaisen mukaan kokoontumislain esitöissä on mainittu, että 1. kansanedustajien tappamisella uhkaileva liike voi 2. yllättäen ilman ennakkovaroitusta 3. sulkea liikenteen valtioneuvoston etu- ja takaovista! Jostain syystä Rautiainen ei kuitenkaan anna suoria lainauksia tai edes viitteitä.

 

 

 

Jos elokapinasta on ollut jotain hyötyä, niin ainakin se on lopullisesti paljastanut tavallisille ihmisille kuinka politisoituneita ja puolueellisia ovat sekä poliisi, yliopistoväki ja valtamedia. Niinpä ei ole enää muuta vaihtoehtoa, kuin vaihtaa poliisijohto, puhdistaa yliopistot sekä pilkkoa kartellisoitunut valtamedia.

 

Totuuskomission on paljastettava korruptio koko kansalle. Korruptoituneet poliisijohtajat, tutkijat ja toimittajat on saatava kansantuomioistuimeen. Vain näin voidaan Suomi pelastaa.

 

Alkaa olla kiire, koska polarisaatio vain lisääntyy. Jos kohta ei saada muutosta, niin seurauksena voi olla sisällissodan toisinto!

 

Köyden Päivä?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Elokapinasta poliisisota: Suvakkipoliisi Heikki Kopperoinen vs. aitopoliisi Jarkko Lehtinen

 1. Jokainen poliisi on vihollisemme. Ei ole mitään hyviä yksittäisiä poliiseja. On vain vihollisia. Jokainen poliisi tottelee käskyjä ja jokainen poliisi hyökkää ja vainoaa sinua jos vain saa käskyn. Poliisi on vihollinen.

 2. Erittäin ansiokasta raportointia ja tiedustelutyötä Laittomalta Lehdeltä. Ja myös valeoppositio Persujen tilanteen seuraaminen ja siitä raportointi.

  Aito kansallismieliset saisivat ottaa aloitteen ja järjestää aseistetun marssin eduskuntatalolle ja valtioneuvoston eteen.

  Kaikki, koko Suomen siviilipuolen aseväki liikkeelle yhdessä!

  Yhdessä vaatimaan että nyt loppuu korona ja ilmastotyrannia.

  Meillä on mitta täynnä!

  Tämä on järjestettävä laajalla rintamalla yhdessä koko aseväki. Laillisesti ja rauhanomaisesti mutta niin että viesti menee perille

  Stoppi korona ja ilmastoterrori lle!

  Vauraus luo hyvinvointia. Niukkuus tuhoaa ja näännyttää.

  Kylmässä pohjolassa meillä on erityisvaatimuksia ja vapauksia joista emme luonnollisesti voi luopua.

  Kuseminen omiin housuihin lämmittää pienen hetken mutta sitten tulee kylmä. Vihreä fanatismi ajaa kansat kodeistaan ulos lumihankeen kuin torppari yhteiskunta.

 3. Marco ei ole mitään huonoja ja hyviä poliiseja. Ei ole mitään korruptoitunutta hallintoa jossa osa poliisista on kuitenkin mukavia, mutta kuitenkin vainoavat kansalaisia heti kun saa käskyn.

  Jokainen poliisi on vihollisemme ja tämä on sotaa. Poliisit tietävät, että tämä on sotaa, jossa he käyttävät kaikki likaisimmatkin keinot voittaakseen ja suojellakseen rahaeliittiä.

  Poliisi pitää aina nähdä pahimpana mahdollisena vihollisena sodassa. He ovat kaikki vihollisia.

 4. Minä ihmettelen että miksi nämä ihmiset eivät tee mitään asialle jonka kokevat ongelmaksi? Miksi ne aina vaativat että muiden pitää tehdä? Samalla kun ne vaan istuu peruksillaan ja huutaa julki pahaa mieltään.

  Jos kerran noiden mielestä on hyvä asua tiheästi niin muuttakoot kaupunkeihin. Jos noiden mielestä on hyvä asua luonnonmukaisesti niin muuttaoot maaseudulle. Jos autoilu on noiden mielestä huono juttu niin älkööt käyttäkö autoja mukaanlukien: bussit, rahtiliikenne, posti, taksit, tutut/sukulaiset. Jos raideliikenne on noiden mielestä hyvä juttu niin käyttäkööt sitä, mutta muistakoot että Suomessa siihen tarvitaan kahden ydinvoimalan tuotantoteho. Jos kivihiilellä tehty sähkö ja kaukolämpö ovat huono asia niin kääntäkööt lämmitsjärjestelmänsä pois päältä ja eläkööt ilman valoja, televisiota, puhelimia, tietokoneita, pyykinpesukoneita, astianpesukoneita, jääkaappeja. Ja jos lihan syönti on pahasta niin syökööt kasviksia ja juureksia. Ja jos täälä on liikaa ihmisiä, niin poistakoot ainakin itsensä elävien kirjoista.

  Nyt on käynyt selväksi vasta se että ne ovat agressiivisia ja kukuttelevat kuin pikku lapset jotka eivät saa tahtoaan läpi. Miksi? siksi että elävät kuten kaikki me muutkin. Eikä kukaan halua muuttaa elämäänsä niiden vaatimaaan suuntaan koska ne eivät näytä itse esimerkkiä.

  Mikä tahansa niiden mielestä on hyvä niin näyttäkööt esimerkkiä omilla teoillaan. Kyllä ihmiset seuraavat esimerkkejä heti kun niiden elämä paranee tai helpottuu.

 5. Iltalehdessäkin on noiden hömppäaktivistien lisäksi ainakin yksi oikea toimittaja eli Jarno Liski. Sellaset saa aikaan sen pienen toivon että valtamediakin voi saada joskus levitettyä oikeaa asiaa massoille koska tähän asti Liskin on annettu kirjoittaa harvinaisenkin vapaasti.

 6. Vihollisillemme työskentelevät vihamieliset poliisit pelkäävät vain kansalaisten voimaa, eivät mitään muuta, tietysti laillista sellaista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*