Marco de Wit 9 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

No, niin. Laiton Lehti oli taas oikeassa. Koronapassi on tulossa pikavauhtia. Ja nimenomaan persujen tuella!

 

Ylekin oikein onnessaan korostaa perustuslakivaliokunnan yksimielisyyttä. Kiitos taas persut!

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Laiton Lehti on toistuvasti korostanut, että persujen puheenjohtaja Riikka Purra on käytännössä lääkejättien huora.

 

Purralla on kuitenkin yksi ongelma: Enemmistö persuista ei hyväksy poliisivaltion luovaa koronapassia.

 

Niinpä Purra puheenjohtajavaaleissa ilmoitti vastustavansa koronapassia. Tästä sitten Ossi Tiihonen oli niin haltioissaan, ettei kunnolla haastanut Purraa puheenjohtajatentissä. Siis missään asiassa. Tiihonen ei edes haastanut Purraa lasten kokeellisista koronarokotuksista.

 

Luuliko Tiihonen painostaneensa Purran ainakin koronapassien vastaiseen taisteluun?? Luuli väärin. Mitä hyötyä on siis Tiihosen pehmolinjasta ollut persuissa? No, ainakin se, että ihmiset saatiin uskomaan Purran valheita.

 

 

Onko persujen pj-ehdokas Ossi Tiihonen patologisen naivi?

 

 

Koronapassin pikakaista on nimenomaan Tiihosen syytä. Tiihonen olisi sen voinut estää monellakin tavalla, jos olisi oikeasti pistänyt painetta puoluejohdolle. Tiihonen olisi myös voinut oikeasti kampanjoida pj-vaaleissa, niin Purra ei taatusti olisi saanut yli 50% äänistä. Olisi menty toiselle kierrokselle, jolloin Tiihonen olisi voinut myydä tukensa kalliilla. Eli tehdä diilin, jolla olisi saanut persujohdon sitoutumaan koronapassin vastustamiseen.

 

 

[Juttu ja video sensuroitu, koska Laittomalla Lehdellä on vielä pieni toivo, että Tiihonen kasvaa aikuiseksi ja luopuu terminaalisesta naiviudestaan.]

 

 

Purran huijausoperaatiot eivät ole missään vaiheessa uponneet Laittomaan Lehteen, vaan se on toistuvasti varoittanut Purran valehtelevan. Tämä oli päivänselvää monestakin asiasta. Ensinnäkin Purra EI suoraan sanonut ehdottomasti vastustavansa koronapassia, vaan ainoastaan yleisellä tasolla sanoi vastustavansa syrjintää. (Purra on taitava huijaamaan rivipersuja sanapeleillään.)

 

Toiseksi, Purra täysillä uskoo koronapandemiaan. Tämän takia hän EI ole myöskään kunnolla vastustanut Sitran koronapassi-projektia. Ei vaikka istuu Sitran hallituksessa suurella n. 8000 euron palkalla ja persujen mandaatilla.

 

Kolmanneksi, Purra on oikesti lääkejättien huora. Hän uskoo lääkejättien valheet jopa siinä määrin, että pitää rokotekriittisiä mielisairaina salaliittoteoreetikkoina.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

Tässä vaiheessa moni sitten selitti Laittomalle Lehdelle, ettei Purra mikään huora ole. Ei hän ole myynyt itseään, vaan oikeasti haluaa suomalaisten parasta.

 

Ai jaa. No, minkä takia persut eli Purra ja puoluejohto KIELTÄYTYVÄT vaatimasta satunnaistettuja rokotetutkimuksia? Mikseivät vaadi satunnaistettua tutkimusta edes lasten kokeellisista koronarokottamisista??

 

Tämän ällistyttävän faktan pitäisi saada jokaisen rehellisen ihmisen silmät aukenemaan. Jostain syystä yksikään persu ei ole kuitenkaan pitänyt yhtään ääntä satunnaistettujen tutkimusten puuttumisesta. Joko persut ovat aivokuolleita tai erittäin epärehellisiä valeopposition pyörittäjiä.

 

(Ensimmäinen vaihtoehto on rivipersuilla todennäköisin ja jälkimmäinen harvoilla älykkäillä persuilla. Yksikään persu ei nimittäin ole vaatinut saada tietää kuinka monta äänoikeutettua oli puoluekokouksen pj-vaaleissa!)

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Neljänneksi, Laiton Lehti on toistuvasti varoittanut Purran olevan takaporttien ekspertti. Sen takia Soini ja Putkonen hänet persuihin tilasivatkin.

 

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Purra onkin keksinyt takaportin myös koronapassiin. Nimittäin perustuslakivaliokunta! Purraa on taatusti pyydetty päästämään koronapassi läpi perustuslakivaliokunnasta, jotta siitä voitaisiin eduskunnassa nopeasti äänestää tavallisella enemmistöäänestyksellä.

 

Hallitus nimittäin pelkäsi persujen pistävän kovan metakan päälle ja korostavan koronapassin olevan päivänselvästi perustuslain vastainen. Mutta mitä tapahtui? Persujen kolme edustajaa eli Olli Immonen, Jukka Mäkynen ja Sakari Puisto olivat hiirenhiljaa. He eivät SANALLAKAAN vastustaneet koronapassia. Ei edes 12-vuotiailta vaadittavaa koronapassia!!

 

Itse asiassa Immonen ja Mäkynen ihan innoissaan olivat vaatimassa koronapassia. Puistolla tilanne oli kuitenkin vaikeampi, koska puheenjohtajavaaleissa hän oli luvannut vastustaa koronapassia. Niinpä Puisto päätti olla äänestyksestä POISSA!!

 

Ainoa, joka edes vähän vastusteli lasten koronapassia oli kommari Anna Kontula! Persut ovat siis niin mätiä, että kommarikin näyttää heihin verrattuna vapaustaistelijalta!!

 

 

 

Puiston poissaolo on todella mielenkiintoista. Hän ei siis suostunut äänestämään koronapassin puolesta, mutta ei kuitenkaan USKALTANUT äänestää vastaan! Mikä järki siinä on??

 

Onko Puistoa painostettu olemaan äänestämättä? Onko Purra ja muu puoluejohto sanonut Puistolle, että pysy mieluummin poissa kuin äänestät vastaan? (Eli sama kuvio kuin silloin, kun Laura Huhtasaari ei 2019 halunnut äänestää kiireellisen poliisivaltiolakipaketin puolesta, vaikka puoluejohto vaati. Niinpä Laura äänesti tyhjää. Perustusvaliokunnassa ei kuitenkaan voi äänestää tyhjää, joten Puisto ei tullut edes paikalle.)

 

Persujohto oli siis selvästi päättänyt, ettei koronapassia vastusteta perustuslakivaliokunnassa. Purra on taas tehnyt jonkun diilin kokkareitten kanssa, jotta pysyisivät ”hallituskelpoisina”.

 

 

Mielenkiintoista nähdä miten persujohto yrittää selittää tämän takinkääntönsä. Luultavasti persujen kansanedustajille annetaan eduskunnan äänestyksessä vapaat kädet ja muutama äänestää koronapassia vastaan. Näin persut voivat ajaa molemmilla rattailla eli valeoppositiona haalia koronapassien vastustajienkin ääniä, vaikka käytännössä päästivät koronapassin protestitta läpi perustuslakivaliokunnassa ja siten laittomaan äänestykseen ja pikaiseen koronapassin toteuttamiseen.

 

Persujen petturuus ei toisaalta ole yllättävää. Purran johdolla takkia on jo käännetty vaikka kuinka monta kertaa, mutta tavalliset persut eivät välitä. Näin luultavasti tulee käymään tälläkin kerralla. Ainoa toivo on, että Ano Turtiainen ja VKK saavat vihdoin rivipersut heräämään ja äänestäämään VKK:n ehdokkaita. Mikään muu ei tule pysäyttämään persujen mädätystä.

 

On persujen petturuudessa kuitenkin yksi hyvä puoli: Peli on nyt selvä. Puolet on valittu. Persut hyväksyivät koronapassin ja poliisivaltion. Nyt selittelyt eivät enää auta. Jos olet persu, niin olet maanpetturi. Ansaitset täysin saman kuin mitä suvakit. Täyslaidallisena.

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Koronapassi

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

31 thoughts on “Purrapersut petti taas: Kannattavat koronapassia! Pettikö Ossi Tiihonenkin?

 1. Marco, sinuahan yritettiin varoittaa Sakari Puistosta. Hän on aivan samanlainen globalistinen petturi. Hän ja Purra jopa itse sanovat olevansa käytännössä aivan samanlaisia ja että heissä ei ole mitään todellisia eroja!

  1. Hyvä pointti, mutta kyllä tässä on selvä aste-ero. Puisto sentään pyrkii rakentamaan takaportteja ULOS EU:sta, jotta esim. talouskriisin aikana voitaisiin siitä nopeasti päästä ulos. Tämän takia Puisto esim. selitti, että jos hänet valitaan puheenjohtajaksi, niin hän yrittää kehittää systeemin, jolla eurosta pääsee nopeasti ulos.

   Purrakin luo takaportteja, mutta SISÄÄN EU:seen ja syvemmälle euroon. Huomaatko kuinka EU-huora Purra oikeasti on, kun ei edes suostunut Puiston ehdotukseen ulos eurosta takaportin luomiseen!

   Tätä Laiton Lehti on koko ajan yrittänyt naiveille ihmisille selittää. Eli Purra on TODELLINEN globalisti ja mahdollisesti joku ihan oikea agentti, koska hän niin täysillä vie persuja ja Suomea syvemmälle velkaunioniin ja globalismiin. Tämän hän selittää itselleen siten, että Venäjän on niin hirviömäinen, että Suomen on ”integroiduttava” länteen.

   Toki on hyvä tietää, että persut on valeoppositio, mutta tästä huolimatta on tärkeä huomata myös aste-eroja persujen sisällä. Eli 1. Purran länsifanaatikot, jotka rakentelevat globalismiin meneviä takaportteja. 2. Puiston kaltaiset länsifanaatikot, jotka kuitenkin varmuuden vuoksi rakentelevat ulos meneviä takaportteja. 3. Tiihosen kaltaisia huutelijoita, jotka eivät kuitnekaan yritä käytännössä pysäyttää persujen luisumista poliisivaltion kannattajiksi. 4. Turtiaisen kaltaisia Stop-miehiä, jotka oikeasti vastustavat globalisaatiota ja poliisivaltiota minkä takia heidät sitten erotetaan persuista.

   1. Marcolla on varmaankin hyvä aikomus ajatella hyvää ja paremmin päin, mutta nimellisillä aste-eroilla ei ole käytännössä väliä. Vaihtoehdot ovat joko maanpetturit ja täysin huijarit Purra ja Puisto tai Tiihonen ja Turtiainen.

    Puistostakin näkee ettei nimellisillä aste-eroilla ole sodassa väliä. Asia on joko tai. Ei ole mitään niiden välillä.

    1. Marco sitä ja Marco tätä. Saa olla aika lahopää ettei muka tajua että nää kaikki kommentit on Marcon itsensä kirjoittamia.

 2. Ja Laiton Lehti oikeasti uskoo Puiston olevan yhtään erilainen kuin muut petturit? Hahah. Mitä vielä. Sakari Puisto on aivan samanlainen huijari, petturi ja takinkääntäjä kuin kaikki muutkin poliitikot ja virkamiehet.

  1. Voit hyvin olla oikeassa. On kaksi vaihtoehtoa: 1. Purra ja Putkonen painostivat Puistoa olemaan vastustamatta koronapassia. 2. Puisto pelkäsi uransa kärsivän (ei esim. pääse ministeriksi kokkarien johtamaan hallitukseen), jos äänestää vastaan.

   Voi hyvin olla, että molemmat vaihtoehdot toteutuivat. Laiton Lehti ei kuitenkaan tuomitse Puistoa samalla tavalla kuin Purraa, koska pitää muistaa Purran ja Putkosen JOHTAVAN puoluetta rautanyrkillä. Jos et tottele heitä, niin sinut tuhotaan!

   Yleensäkin ryhmäpaine persuissa on massiivinen ja siihen päälle vielä koko eduskunnan ryhmäpaine. Pitää olla todella voimakas henkisesti, jotta uskaltaa nousta kaikkia vastaan. Ano siihen pystyy, muttei juuri kukaan muu.

  1. Alat vihdoin oppimaan. Olemme sisällissodassa ja jokainen on potentiaalinen petturi, vihollisen vasikka ja selkäänpuukottaja. Hyvin harva on oikeasti Suomen valkoisen kansan puolella. Ainoa tapa paljastaa aitokansallismieliset ja aitokonservatiivit huijareista ja pettureita on kunnon polarisaatio. Vain näin oikeat ihmiset voidaan nähdä ja teeskentelijät, sekä petturit paljastuvat.

 3. Voi kun olisikin kansallissosialisteja meillä eduskuntapuolueissa. Suomi siis oli Saksan puolella sodassa ja me hävisimme — kasaarimafia, kommunistit ja sionistit voittivat. En ymmärrä näitä suomalaisia jotka ilakoivat Suomen häviöllä. Maailma olisi parempi paikka jos sota olisi päätynyt meidän voittoon. ”Natsi” on juutalaiskommunistien keksimä termi, joten kukaan järkevä ihminen ei sitä käytä. Epäisänmaalliset huijarit ovat sitten eri asia. Tiihonen voi mennä sinne Levelin läskien kanssa lässyttämään Israelin lippuun kääriytyneinä typeriä juttujaan.

  Ai niin, unohdin vallan: CIA roudasi ”pahat nazzzzzit” Saksasta USA:han ’45 eli pankit, lääkemafia jne. ovatkin siis NAZZZZZZZZZZZZIEN käsissä. Unohtakaa kaikki yllä kirjoittamani. Oy, gewalt!

 4. ”Tiihonen ei edes haastanut Purraa” Ossi Tiihosen ei ollut tarkoituskaan voittaa PS puheenjohtaja vaalia sen hän paljasti Tyrnävä Showssa. Tarkoitus oli tuoda oma kanta esille että rokotepassi vastaiset pysyvät Persuissa vaikka Persut puolueena eivät vastusta passia , rokotetta tai maskeja eli kusetus jälleen kerran.

  1. Kieltämättä käynyt tuo mielessä, mutta uskon vielä, että ongelma on enemmänkin Tiihosen naiviudessa. Kannattaa muistaa, että hän tuli politiikkaan vasta pari vuotta sitten. No, aika näyttää onko hänellä selkärankaa vai ei. Itse asiassa seuraavien päivien aikana näkee uskaltaako Tiihonen ylipäätään kritisoida persuja.

 5. Tarvitsemme Vastarintaliikkeen kansallissosialistit myös hoitamaan Suomea kuntoon, valkoisten suomalaisten eduksi ja hyväksi. Siksi Suojelupoliisikin on tehnyt kaikkensa etteivät aitokansallismieliset liikkeet ja ryhmät pääsisi valtaan ja nykyinen rahaeliitti voi pysyä ikuisesti vallassa.

  Jokainen poliisi on vihollisemme.

 6. Vilpillinen äänten laskenta ei päästä läpi eduskuntaan.

  Eikä kukaan vaadi että salajärjestöjen toiminta lakkautetaan. Eivät tietenkään vaadi kun ovat kaikki mukana siinä. Ne on sitoutettu siihen kuoleman uhalla. Jokaisella asteella sitoutetaan yhä tiukemmin kuoleman uhalla.

  Tilanne on vielä paljon pahempi kuin mistä vaihtoehtomedia on kirjoittanut.

 7. Plandemian agendat etenee.. Saas nähdä saavatko ajettua etukäteen tehdyt suunnitelmansa läpi ilman että tarvitaan rankempaa suostuttelua, eli biologisten aseiden salaista paikallista käyttöä siviilien keskuudessa jolloin kansa suorastaan vaatii tiukempaa kontrollia ja lisää entistä rankempia myrkkypiikkejä.

  https://oikeamedia.com/o1-166601

  ”Kansalaisille on annettava henkilötunnukset, ja heistä on tehtävä rokotepassin haltijoita, joiden avulla heidän liikkumistaan kotimaassa ja ulkomailla voidaan seurata ja valvoa. “Rokote-epäröintiin” on puututtava, sillä Jumalan antama luonnollinen immuunijärjestelmä on korvattava keinotekoisella immuunijärjestelmällä, joka on riippuvainen suurista lääkeyhtiöistä ja joka vaatii jatkuvaa korjailua säännöllisten tehosterokotusten avulla. ”

  Kohta meiltä kysellään rokotepasseja ja muita kulkulupia aivan kuten 30-40-luvun Natsisaksassa kuunaan.

  https://twitter.com/HeikkiUutiset/status/1430205616686080000

  1. Hyviä pointteja. Kyse on todellakin Plandemiasta, joskin feikki sellaisesta. Tosin olet ehkä oikeassa, että sitä hieman ”vahvistetaan” esim. tuberkuloosilla ja jopa biologisilla aseilla.

 8. Mikä vitun natsi passi juutalaiset omistavat rokote yhtiöt! Ja Marco sinun suhtautuminen ja ymmärrys kansallis sosialistisesta saksasta on niin harhainen! Jos Hitler olisi voittanut ottanut juutalaisilta pankki monopolin pois niin mitään ongelmia ei maailmassa juuri olisi! Nämä sinun paska artikkelisi eivät ikinä mainitse vapaamuurareita jotka Hitler kielsi jotka ovat jutkujen ykkösnyrkki suomen tuhoamisessa!

  1. Hyviä pointteja. Natsipassi-sana on todellakin ongelmallinen. Toisaalta Hitler ja natsit EIVÄT olleet rokotevastaisia. Oikeastaan päinvastoin! Kirjoitan tästä jutun.

   Vapaamuurareista on kyllä kirjoitettu monia juttuja. Katso vaikka persu-kategoriasta. En kuitenkaan katsoisi vapaamuurien olevan ykkösnyrkki, vaan pankkiirien.

   1. Huomaa että kun Marco vastaa ”hyvä pointti” niin se alkuperäinen kommentti on takuuvarmasti Marcon itse kirjoittama. On kyllä ainoa lehti maailmassa missä päätoimittaja harrastaa tällästä.

 9. Perussuomalaiset äänestää salissa tätä hallituksen esitystä vastaan, satun tietämään sen. Eli perussuomalaiset ei kannata koronapassia. Kannattaa ottaa asioista selvää ennenkuin höpöttää mitä sattuu.

  1. Pointti on, että persujen olisi pitänyt ESTÄÄ koronapassilain saapuminen saliin. Salissa persut varmasti häviävät, koska eivät edes yrittäneet tehdä lakiehdotuksesta perustuslakiasiaa. Tällöin tarvitaan vain yksinkertainen enemmistö eli hallituksen esitys voidaan käsitellä hyvin nopeasti eduskunnassa ja menee varmasti läpi pelkillä hallituspuolueidenkin äänillä. Näin koronapassi voi tulla jo viikossa tai parissa. Tätähän siteeratussa Ylen jutussakin hehkutettiin. Siinä myös oikein korostettiin puolueiden yksimielisyyttä siitä, ettei koronapassi muka riko perustuslakia.

   Nähtävästi tätä asiaa pitää vielä selittää lisää. Kirjoitamme siis jatkojutun. Siinä täytyy kai myös analysoida lisää Tiihosen touhuja, kun ei kerran näitä asioita edes yritä selittää rivipersuille. Jos rivipersut ovat näin helposti Purran ja Tavion huijattavissa, niin Tiihosen vastuu lisääntyy entisestään.

 10. Pankeilla on suuri valta koska pitävät maailman mahtavimpia valtioita velkavankeudessa. Ja luovat rahaa tyhjästä napin painalluksella.

  Mutta joko maailma on vapaamuurarijärjestelmän vankina. Myös esim Venäjä ja Pohjoiskorea ovat tässä globaalissa tyranniassa mukana. Ja Kiina.

  Kaikki merkittävät maailman ongelmat, vastakkainasettelun ovat keinotekoisia. Kuten juuri korona ja ilmasto terrori kusetus. Kylmä sota loppui vapaamuurari kättelyyn.

  Pankkien valta loppuisi yhdessä yössä jos poliisi ja armeija valtionpäämiesten komennuksella sulkisivat pankkien serverit. Näin ei kuitenkaan tapahdu koska vapaamuurarijärjestelmä on sitouttanut kuoleman uhalla kaikki heidän komentoonsa.

  Valhemediat voitaisiin myös sulkea nopeasti poliisin ja armeijan toimesta mutta niin ei tapahdu koska valhemediat, poliisi ja armeijan johto ovat tiukasti vapaamuurarien vallassa.

  Vapaamuurari eliitti hallitsee. Ja siinä on mukana kaikkia eri etnisyyttä, uskontoja, rotuja.
  Valko-Venäjä, Saudia Arabia, EU, USA, Kiina, Pohjoiskorea.

  Vapaamuurareita hyvin harvoin jos koskaan edes kritisoidaan missään mediassa. Kun taas esim Israelia jatkuvasti kritisoidaan. Kaikki Lähi-Idän merkittävät johtajat, valtionpäämiehet ovat vapaamuurareita.

  Kaikki Suomen presidentit ja keskeiset poliitikot ovat tai olivat vapaamuurareita.

  Lenin ja Stalin olivat myös vapaamuurareita.

 11. Hyvin te ANOnyymit natsit vedätte XD Perussuomalaisten eduskuntaryhmä vastustaa koronapassia. Eihän tämä ole tullut esille kuin vain sen ”miljoona” kertaa.

  1. Persujen mielestä koronapassi ei loukkaa perustuslaillisia oikeuksia. Niinpä hekin hyväksyvät tavallisen äänestyksen, jossa hallituksenkin äänet riittävät ja persut häviävät automaattisesti. Eli heidän olisi pitänyt vastustaa koronapassia jo perustuslakivaliokunnassa eikä vasta salissa, jossa on varma häviö.

 12. Persut pelaavat kaksinaamaista peliä – Muka vastustavat koronapassia vaikka PeV:issa siunasivat sen

  Nimenomaan persut (valeoppositio) avittivat että perustuslakivaliokunnasta saatiin läpi päätös, jolla koronapassilaki saadaan läpi yksinkertaisella enemmistöllä, kun muuten perustuslain ja kansalaisten perusoikeuksien yli käveleminen olisi vaatinut kiireellisenä vähintään 5/6 kannatuksen, jolloin persut olisivat paljastaneet oikean karvansa eduskunnan äänestyksessä.

  Persuja ei yksinkertaisen enemmistön saamiseksi tarvita äänestämään koronapassilain puolesta, ja tämän persut tiesivät. Persut siis eivät halunneet laittaa kapuloita rattaisiin, eli myivät persiinsä kun nyt muuta väittävät että vastustavat koronapassia. Taas petosjytky ja takinkääntö.

  ”Perustuslain säätämisjärjestys – vaikeutettu säätämismenettely

  Tavallisen lain hyväksymiseen tai hylkäämiseen riittää ns. yksinkertainen enemmistö annetuista äänistä. Yhdenkin äänen enemmistö on riittävä. Jos lakiehdotus koskee perustuslain säätämistä, muuttamista tai kumoamista noudatetaan ns. vaikeutettua säätämismenettelyä.

  Perustuslakia koskeva ehdotus hyväksytään ensin lain toisessa käsittelyssä yksinkertaisella enemmistöllä. Tämän jälkeen lakiehdotus jätetään lepäämään seuraavaan vaalikauteen. Vaalien jälkeen kokoontuva eduskunta jatkaa lepäämään jätetyn lakiehdotuksen käsittelyä, ja sen tulee hyväksyä se asiasisällöltään muuttamattomana määräenemmistöllä, eli 2/3:lla annetuista äänistä.

  Perustuslakia koskevaa ehdotusta ei kuitenkaan jätetä lepäämään vaalien yli, mikäli se julistetaan kiireelliseksi vähintään 5/6 kannatuksella. Lakiehdotus voidaan tämän jälkeen hyväksyä 2/3 enemmistöllä.”
  https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/eduskunnan_tehtavat/lakiensaataminen/Sivut/default.aspx

 13. Negatiivisen ennakkotestin vaatimus maahantulijoilta oli kokoomuksesta ja persuista perustuslakivaliokunnassa viime talvena 2020 perustuslain vastaista (lakialoite 137/2020), mutta nyt koko kansa ajetaan koronapassidiktatuuriin kansalaisten perusoikeuksien polkemisella. Kun tilanne pahenee, ja paheneehan se koska lokakuussa hengitystieinfektiokausi vasta alkaa ja tartuntoja levittävät rokotetut voivat bailata maailmanlopun bileitään vaikka aamuun asti, niin seuraavaksi koronapassi vaaditaan julkisten peruspalveluiden käytön ehtona, töissä ja kouluissa. Kiitos persut, taas petosjytkyä pukkaa! Persut veivät meidät dystopiaan :(

  1. Loistava pointti. Pitääkin tutustua tuohon lakialoitteeseen lisää. Osaatko kertoa lisää siitä ja ehkä tarjota linkkejä. Onko kukaan muu huomannut tuon persujen sisäisen logiikan ristiriidan?

 14. Bisnesmiehet keksivät miten yksilönvapauden voi kapitalisoida – Rokotepassi

  Nyt olemme rajoitettu tuote.

  Vapaudesta piti tehdä bisnestä. Ja terveysbisbes viedä uudelle tasolle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*