Marco de Wit 10 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ano Turtiainen herätti huomiota kutsumalla eduskunnassa koronapassia natsipassiksi. Tästä tietysti koronapassia kannattavat suvakit repivät pelihousunsa.

 

 

 

Mutta myös natsit suuttuivat. Kuulemma natsit eivät ole koskaan kannattaneet rokotepasseja tai pakkorokotuksia. Lisäksi natsi-sana on kuulemma herjaava. Yksi lukija kirjoitti:

 

”Natsi” on juutalaiskommunistien keksimä termi, joten kukaan järkevä ihminen ei sitä käytä. 

 

Oliko Göbbelskin juutalaiskommunisti? Hän nimittäin käytti välillä nazi-sanaa kuvaamaan itseään ja muita kansallissosialisteja. Tämä oli ihan luonnollista, koska Nazi-sana on LYHENNE sanasta kansallissosialisti (nationalsozialismus). Samalla tavalla sosialisteja kutsuttiin sozi-sanalla.

 

Totta kyllä on, että jopa Göbbels sitten lopulta tuli siihen tulokseen, että juutalaisten valepropaganda on saanut nazi-sanan kuulostamaan liian negatiiviselta. Niinpä hän sitten lopetti sanan käyttämisen ja samalla sitten koko Kolmas valtakunta. Tämän jälkeen natsit olivat pakotettuja kutsumaan itseään hyvin pitkällä ja kankealla sanalla kansallissosialisti.

 

Tämä kaikki ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Nazi-sana on täysin oikea ja historiallisesti korrekti sana ja lyhenne, joka yksiselitteisesti kuvastaa kansallissosialistista ideologiaa. Tämän takia KAIKKI historioitsijat sitä käyttävät. Siis myös ne, jotka suhtautuvat neutraalisti tai suopeasti natseihin. Tämän takia puhutaan myös Natsi-Saksasta ilman mitään herjaamistarkoitusta varsinkin, kun näin voidaan helposti ajallistaa mitä Saksaa tarkoitetaan. Toinen vaihtoehto on Kolmas valtakunta, mutta suuri osa ihmisistä ei tiedä mitä se edes tarkoittaa ja lisäksi sillä sanalla on propagandistinen aspekti.

 

 

Natsipassi-sanassa on siis oikea ainakin alkupuoli. Mutta entä loppupuoli? Olivatko natsit rokotefanaattisia, -myönteisiä, -kriittisiä vai peräti -vastaisia? Kaikkea!

 

Natseilla ei nimittäin ollut asiassa yhtenäistä kantaa. Ei siis edes natsijohdolla. Tosin ei heillä näytä olleen kovin jyrkkiä kantoja puolesta tai vastaan, koska eivät asiasta juuri puhuneet.

 

Voiko koronapassia kutsua natsipassiksi?

 

 

Laiton Lehti on yrittänyt löytää tietoa natsien rokotekannoista, mutta mitään kunnon lähteitä EI ole löytynyt. Ainoa mitä tiedetään on, että kuulemma Rudolf Hess oli ainakin hieman rokotekriittinen. Hitler taas näyttää olleen rokotemyönteinen.

 

Tiedetään myös, että Natsi-Saksassa oli erittäin tehokkaat ja painostavat rokoteohjelmat. Pitää paikkaansa, että rokotepakkoa lievennettiin nähtävästi Hessin ansiosta, mutta käytännössä painostus rokotteen ottamiseksi oli kova. Totalitaristisessa yhteiskunnassa suositus on käytännössä pakko.

 

Tämä on todella paljastavaa! Natsi-Saksassakin lääketeollisuus oli siis voimissaan ja suorastaan pakkosyötti valtavasti rokotteita ihmisille. Hitlerillä oli kuitenkin käytännössä lähes totaalinen valta, joten halutessaan hän olisi ainakin voinut tukea rokotekriittistä tutkimusta. Sitä hän ei kuitenkaan tehnyt. Päinvastoin. Hän näyttää olleen rokotefanaatikko. Mahdollisesti tästä syystä hän EI halunnut antaa rokotteita alistetuille kansoille. Hän halusi säästää rokotteet saksalaisille! Onko tässä siis se oikea ja vähemmän mairitteleva syy miksi Natsi-Saksa poisti yleisen rokotepakon??

 

Joka tapauksessa natsit EIVÄT siis oikeasti olleet rokotekriittisiä. Siis vaikka 1930-luvulla keksittiin elektronimikroskooppi, joiden avulla niitä kauheita muka patogeenisiä viruksia ei saatukaan eristettyä. Eli kyllä natsit olivat rokotehuijauksessa mukana ja vieläpä kovemmin kuin kukaan muu. Hitler olisi helposti voinut pistää huijaukselle pisteen, mutta sitä hän ei tehnyt! Päinvastoin. Rokotteita tuputettiin solkenaan!

 

Kannattaa myös huomata, että missään vaiheessa nykyiset kansallissosialistitkaan eivät ole lähteneet täysillä rokotehuijausta vastaan. Ei vaikka siitä olisi heille suurta strategista hyötyä varsinkin, kun Israel on innokkain rokotteiden ja pakkorokotuksien ajaja. Itse asiassa monet natsit ovat nyt yhteisessä rintamassa Israelin kanssa rokotteita ja globalisaatiota tukemassa!

 

 

Sama juttu fasistien kanssa. Itse asiassa äärioikeisto on ampunut omaan jalkaansa todella lujaa, kun ei ole lähtenyt tukemaan vapausliikettä rokotehuijausta vastaan. Suomessakin suuri osa ns. äärioikeistosta lammasmaisesti käyttää maskeja ja ylläpitää sosiaalisia etäisyyksiä peläten omaa varjoakin. Näin naurettavalla raukkatasolle on siis suuri osa fasisteista ja natseistakin vajonnut! Tämä on yksi syy sille, miksi suuri osa ns. äärioikeistoa yli vuoden ajan lopetti miekkarinsakin. Edes pieniä täsmämiekkareita eivät uskaltaneet järjestää, kun pelotti niin kovasti.

 

Tämän kaiken huomaa myös tietyistä ns. äärioikeistolaisista suomalaisista julkaisuista, joissa ei puhuta juuri mitään koronahuijauksesta. Paras tai siis pahin esimerkki tästä on Partisaani-lehti. Katso itse puhutaanko siellä mitään koronahuijauksesta tai edes koronapassin pahuudesta.

 

Jos joku jaksaa niin voisi laskea kuinka moni sadasta tai tuhannesta jutusta ylipäätään käsittelee koronaa ja koronapassia sekä millä tavalla. Pikaisella silmäyksellä ei juuri ollenkaan. Ehkä Partisaanin porukka ei ole huomannut, että globalistit käyttävät keksittyä koronapandemiaa globalistisen poliisivaltion luomiseen. Ei vaikka heidät itsensä tullaan ensimmäisenä pistämään leirille ja eliminoimaan.

 

Ihan kuin Partisaani eläisi rinnakkaisuniversumissa. Tai sitten sen mielestä poliisivaltio ja koronapassi on ihan hyvä juttu.

 

 

Kuvassa linkki Partisaaniin koronapassin ollessa muualla kuumin aihe.

 

 

 

Onko siis natsipassi oikea termi? No, ei ehkä ihan, koska ei Natsi-Saksassa ollut täysin pakollista rokotepassia. Toisaalta totalitarismissa suositus oli pitkälle pakko. Eivät nykynatsitkaan huijauspandemiaa ja koronapassia tunnu kovasti vastustavan.

 

Strategisesti ajateltuna vastaus on kuitenkin yksinkertainen: Natsipassi on loistava termi, koska se herättää vastustamaan koronapasseja. Lisäksi se saa suvakit raivoonsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

63 thoughts on “Onko koronapassi natsipassi? Partisaani hiljenee!

 1. Miksi Ano Turtiainen ja muut eivät nosta esille kommunisteja ja kommunismia? Aina jaksetaan lässyttää Saksasta, mutta ei monien juutalaisten johtamasta Neuvostoliitosta ja kommunismista.

  Miksi jopa aitokansallismielisenä esiintyvät jatkavat Saksa-lässytystä ja Saksan pitämistä totaalisen pahana, mitä se ei todellakaan ollut? Nykyinen totaalinen pahuus on samojen pankkiirien työtä jotka olivat myös Neuvostoliiton ja kommunismin takana. Miksi heitä ei uskalleta kritisoida?

  1. Joo. Kieltämättä kansallismielisissäkin piireissä puhutaan koko ajan natseista kauheana pahana, vaikka oikeasti pahuuden imperiumi oli Neuvostoliitto. Laiton Lehti on tämän takia pyrkinyt olemaan tasapainoisempi. Toisaalta Suomen kansallissosialistit eivät oikein vakuuta, vaan ovat sotkeutuneet tosi outoihin kuvioihin ja varsinkin nyt korona-aikana eivät ole olleet vapausliikkeen puolella.

   Lisäys: Laittoman Lehden linjana on, että natsit hyväksyvät pitkälle juutalaisen narratiivin viruksista. Tämä on käsittämätöntä, koska natsien omankin logiikan ja edun mukaista olisi olla täysillä vapausliikkeen puolella virusnarratiivia vastaan.

   1. Lisäksi Mussolini oli MI6:n vakooja, mutta tästä huolimatta fasistit ja kansallissosialistit ihailevat Mussolinia. Mikä helvetin logiikka tässä taas on? Totaalista vajaamielisyyttä.

    1. Tuosta olisi hyvä olla tarkka lähde, mutta muistan itsekin lukeneeni, että länsimaiset tiedustelupalvelut tukivat ja Morganin pankkiiriliike rahoitti Mussolinia. Tämän vuoksi hän oli myös hyvin juutalaismyönteinen.

   2. Olennaisinta ei ole olla virusnarratiivia vastaan vaan toimivien luontaishoitojen puolesta. Silloin ei ole mitään väliä mistä virukset tulevat, ovatko ne vaarallisia vai ei, vai onko niitä edes olemassa. Joten ei tarvitse mennä kaltevalle pinnalle tuossa kohdin kiistelemään ja virusteoriaa kumoamaan jos joku haluaa siihen uskoa. Kun kerran lähes ilmaisia ja täysin riskittömiä hoitoja on. Kuten otsoniterapia, klooridioksidi, Ivemektiini ja muut luontaismetodit. Mutta Partisaani on ollut aika hiljaa niistäkin. Magneettimedia oli ja on aito. Ja siellä on noita hoitoja käsitelty ja esitelty jo melkein 10 vuotta sitten.

    1. Hyvä pointti, mutta on sitä pakko hyökätä virusteoriaakin vastaan. Sen avulla on niin helppo perustella poliisivaltio. Ainahan voi sanoa, että se tappovirus on niin voimakas, etteivät edes terveet sitä kestä. Tai sitten voi sanoa, että suurin osa kansasta on kuitenkin niin sairasta ja omaa niin epäterveet elintavat, että virus on siten liian vaarallinen ja on pistettävä kuriin suluilla, passeilla ja poliisivaltiolla.

     Laiton Lehti katuu, ettei enemmän ja kovemmalla metelillä (miekkarit mukaanlukien) tehnyt naurunalaiseksi virusteoriaa. Ajattelimme, että Tiihosen ja Turtiaisen rokotekriittinen (eikä siis vastainen) strategia olisi ollut tehokkaampi Suomen oloissa, jossa mikään uusi idea ei mene helpolla läpi.

     Käytännössä Tiihosen ja Turtiaisen strategia on kuitenkin ollut totaalinen epäonnistuminen sekä lasten rokotuksissa että koronapassissa. He eivät edes uskaltaneet vastustaa persujen koronapassihuijausta tai edes Purran rokotefanatismia, vaikka nyt ollaan rokottamasssa pikkulapsiakin.

     Lisäksi on selvää, että jos Laiton Lehti olisi ollut Tiihosta, Turtiaista ja persuja kohtaan aggressiivisempi, niin olisi järjestetty miekkari persuja ja kristillisiä painostamaan ennen perustuslakivaliokunnan äänestystä. Tämä olisi oikeasti voinut kaataa koko koronapassin. Taaskin nähtiin, että nynnystrategia on väärä.

     Toisaalta on myös erittäin vaikea toimia näissä olosuhteissa, jossa lähes kaikki ovat feikkejä valeoppositiota, jotka eivät uskalla haastaa kunnolla persuja. Koko kansallismielinen kenttä on täynnä agentteja tai sekopäitä.

  1. Kiitos, mutta hakusanoilla tulee huonoja listoja. Esimerkiksi kaksi ensimmäistä tuossa listassa käsittelevät korona-aikaa yleisellä tasolla. Kolmas juttu on jo lähes kuukauden takaa. Siinä kerrotaan koronahysterian vastaisesta miekkarista positiivisella tavalla, mutta lähinnä vain kritisoiden viranomaisten ”ylilyöntejä”.

   Kun selailin noita partisaanin juttuja, niin saa sen käsityksen, että meillä on joku vaarallinen koronapandemia, jonka takia viranomaiset syyllistyvät välillä ylilyönteihin. En löytänyt mitään kriittistä analyysiä virusteoriasta tai edes pandemian määrittelystä. Tämä on tosi outoa, koska virusteoria on nimenomaan israelin promoama ja levittämä teoria. Sehän hyötyy virusteoriasta ja väitetystä pandemiasta kaikista eniten.

   Aikanaan Magneettimedia oli nimenomaan erittäin rokote- ja virusteoriavastainen, mutta Partisaani näyttää olevan eri maata.

   1. täältä löydät paljon kriittistä analyysiä virusteoriasta joiden kirjoittamisen aloitin jo ennen pandemian julistamista 2020. Nyt olen vähän kyllästynyt, koska tuntuu että puhun tyhjille seinille. Eikö pitäisi yhdistää voimat?
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/

    Suomen partisaani ja vastarintaliike saattaa olla järkätty tai vahvasti solutettu valeoppositio? Vahvat merkit tähän on olemassa. Tottakai heidän jutuissaan pitää olla jotakin totuutta, jolla saadaan ihmiset koukkuun.
    Ne tietovuodot vuodelta 2017 muistan yhä. Koko kadulle.com kaupan tilaajien tiedot vuodettiin piffille ja nettiin. Eikä todellakaan tahallaan.

    1. Loistava artikkeli. Julkaisisin heti myös Laittomassa Lehdessä, mutta sitä pitäisi tiivistää tosi paljon, hankkia kuvia, yms. Melko samat pointit on myös jo julkaistu. Tosin en tiennyt, että tärkeä syy 2020 Pohjois-Italian korkeaan kuolleisuuteen oli myös rokotteissa. Laiton Lehti kirjoitti P-Italian feikkipandemiasta silloin jutun, mutta tuota rokotejuttua en tiennyt. Suurkiitos tiedosta.

     Mitä taas tulee valeoppositioon, niin periaatteessa kaikki on mahdollista, mutta käytännössä on vaikea tietää. Varsinkin, kun usein on vain kysymys tyhmyydestä. Toki herättää kyllä valtavasti kysymyksiä epäilyttävän naurettavasti nimetyn Kansallismielisen Liittouman sekoilu sekä varsinkin Partisaanin ihmeellinen koronanarratiivin hyväksyminen. Miten juutalaisia kritisoiva julkaisu voi niin pitkälle hyväksyä äärijuutalaisten ja Israelin koronanarratiivin? Varsinkin, kun se on globalismin ja valtaeliitin vallan yksi peruspalanen.

     1. Tässä paremmin suomennettuna sama asia:
      https://www.magneettimedia.com/nakokulma-ovatko-hallintomme-ja-thl-alun-alkaenkin-petos/#comment-50626

      Todellakin epäonnistuneilla rokotteilla on aiheutettu epidemioita joita on sittemmin valehdeltu viruksen aiheuttamiksi. Esimerkkinä ns. Espanjan tauti. Melko viheliäistä toimintaa siis. Ja lisäksi – ennen rokotteita ei ollut ruoka-aine allergioita.
      Siitä tässä ao. artikkelissa. Samoin siitä – miksi se toinen pistos on se kohtalokas:
      https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/06/21/anafylaksia/

 2. Noh noh Laitonlehti. Kyllä sen sanan keksivät juutalaiset. Mutta kuten puhekielessä ylensäkkin, adjektiiveista tulee helposti käytännön sana. Tuolla sanalla lienee ollut toinenkin merkitys. Jos se kerran sodassa pelotti juutalaisia ja liittoutuneita niin miksi sitä ei käytettäisi? Sodassahan ei yleensä tapeta viholllisia läheltä vaan kaukaa. Ja jonkun päämajan ilmoitus siitä että ”Nyt Natsit hyökkää” aihetuttaa pelkoa ja usein johtaa taistelun voittoon.

  Mitä tulee äärioikeistoon niin Saksan kansallissosialistithan olivat keskutasta vasemmalle oleva puolue. Siitä siis nimikin sosialistit. Se ei ollut, eikä ole vieläkää oikeistoa. Oikeistoa ovat instituutiot, Kirkot. Ja sielä kaikkein oikeanpuoleisimpana ja radikaleimpana on Katolinen kirkko.

  Ja ketkä käyttävät maskia… Sen voi itse kukin havaita.

 3. Loistava kirjoitus. Olen kokoajan ollut sitä mieltä, että antifanttien rivejä pitää rikkoa tällä termillä. Kun itse lähdin nouse Suomi tapahtumasta autolle päin kävelemään, kävelivät antifalaiset kadun toisella puolen. Huusin heille, että koronapassi on fasismia. Siihen huutelivat vielä mulle natsi kommentteja. Sitten huusin pari kertaa ”ei natsipasseille ei natsipasseille. Reaktio oli täydellinen vaikeneminen tuolta 20-30 hengen ryhmältä. Lisää hajoitusta

  1. Erinomainen strategia!! Joo, kyllä anarkistit ovat nolossa tilanteessa, kun nykyään kirjaimellisesti kannattavat natsipasseja uskoen yhtä sokeasti kauheaan viruspandemiavaaraan kuin mitä natsit aikoinaan.

   Tosi sinun strategiassasi on se huono puoli, että natsit ja fasistit suuttuvat. Nyt on kuitenkin selvää, että esim. Partisaani ihan oikeasti levittää äärijuutalaisten valheita eli esim. Italian 2020 kevään muka katastrofaalisesta koronatilanteesta.

   1. No. Aika moni kansallismielinen käsittää, mitä oon jutellut, että globalistien päämäärä on kommunismin ja kapitalismin sulautuma, totalitaristinen korporaatiokommunismi, jota fasistisesti johdetaan. Ootko Marco nähnyt sitä meemiä jossa natsipääälikkö kysyy: you’re hiding unvaccinated people under your floor boards aren’t you?. Sitä oon jakanut ainakin Opparalle, mutta pitäis jakaa muillekin fantsuille.

    1. En ole nähnyt. Anna linkki tai lähetä toimitukseen. Joo, kyllä mitä enemmän asiaa mietin, niin natsitkin ovat syyllisiä tähän virusfarssiin ja siten koronapassiin ja globalisaatioon. Kannattaa muistaa, että virusteoria on varmaan poliisivaltion SUURIN ase. On se nyt ihan selvä, että jos myöntää jonkun vaarallisen ja hyvin tarttuvan koronaviruksen kiertävän, niin valtion on helppo perustella kansalle koronapassin ja poliisivaltion tarpeellisuus.

     On myös äärimmäisen epäilyttävää, ettei Natsi-Saksan yliopistoissa yritetty eristää patogeenisiä viruksia. Tai yritettiin, mutta tajusivat ettei onnistu. Tästä huolimatta olivat hiljaa. Nähtävästi tajusivat virusteorian helpottavan totalitarismin ylläpitämisessä.

   2. Kommunistit ovat aina tehneet läheistä yhteistyötä lännen tiedustelupalvelujen kanssa ja kommunisteja ovat johtaneet monet juutalaiset. Suomen kommunistit jopa myöntävät kommunistien aiemminkin liittoutuneet tiedustelupalvelujen kanssa ja nyt tekevät aivan samaa.

 4. Partisaani on julkaissut aiheeseen liittyen kaiken olennaisen. Eli sen, että Klaus Schwab on esinahatonta sukua!

  Ja kaikkihan tietää, ketkä sitä myrkkylitkua valmistaa ja tyrkyttää! Esinahaton Klaus on merkittävässä roolissa suuremmassa kuvassa!

  Olisi hienoa, jos Laiton lehti tekisi haastattelun Partisaanin hyväkäytöksisen toimittajan kanssa päivän polttavista aiheista. Partisaanin toimittaja vaikuttaa rennolta tyypiltä.

  Ottiko heidän pyhyytensä(Hitler+Göbbels) Rokotteita? Jos otti, niin mitä?!!

  Kiistatonta on, että Hitleristä oli enemmän hyötyä kuin haittaa Suomelle! Kiitos Hitler!!!

  1. Tätä on aiemminkin ehdotettu eli Laittoman Lehden päätoimittaja voisi videolla keskustella muiden toimittajien kanssa sekä päivänpolitiikastsa että suurista linjoista. Ehkä näin olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten, mutta ylivoimaisesti suurin osa vaihtoehtomedian toimittajista EI suostu paljastamaan naamaansa. Minusta se on raukkamaista, mutta toisaalta ymmärrettävää. Tuo Partisaanin tyyppi ei taida olla varsinainen toimittaja, vaan joku tarpeeksi rohkea tyyppi, joka uskaltaa näyttää naamansa ja puhua ihmisten kanssa videolla.

   1. Olemme tilanteessa jossa Suojelupoliisi järjestää myös terrori-iskuja ja monin eri tavoin tuhoaa ihmisten elämiä. Moniin ihmisiin vihollisemme poliisien terrori ja mustamaalaus vaikuttaa hyvin tehokkaasti. Ennen pitkää monet poliisit, tuomarit ja syyttäjät tullaan kuitenkin lopulta tuomitsemaan erittäin ankarasti vallankumouksen jälkeen, kuten muissa maissa on jo tehty. Suomessa kommunisteja ja globalisteja ei koskaan puhdistettu, jolloin nyt nykyinen sukupolvi ja tulevat sukupolvet joutuvat kantamaan hinnan esi-isiemme pelkuruudesta.

  2. Jos Partisaani on julkaissut kaiken olennaisen, niin miksi se uskottelee viime vuonna olleen vaarallinen pandemia? Ja miksi se ei ole nyt moneen päivään puhunut koronapassista sanaakaan? Tai miksi se ei juuri koskaan suostu kritisoimaan persujohtoa? Tein pikahaun enkä löytänyt, että tutkimustyöstään kuuluisa partisaani olisi koskaan maininnut Putkosta. Mistähän tämä johtuu? Eivät ole myöskään maininneet sanaakaan Putkosen johtamasta sähköisestä äänestyksestä, jolla Purra huijattiin puheenjohtajaksi ajamaan koronapassia.

   Itse asiassa taidankin kirjoittaa tästä jutun. Tästä ei muuten tule yhtään mitään. Purran huijaukset menevät läpi VAIN koska vaihtoehtemedia, kuten Partisaani ei suostu paljastamaan hänen toistuvia mädätys- ja huijausoperaatioitaan.

    1. Hah! Itse asiassa EI huomioida. Tästähän kirjoitin silloin jutunkin: https://laitonlehti.net/2021/08/04/uusi-mv-lehti-jo-2-vk-hiljaa-persujen-pj-kisasta-persujohto-painostaa/

     Tosin viime päivinä koronapassi on nähtävästi vihdoin herättänyt UMV:n toimittajat ja nyt he ovat kritisoineet myös persuja. Tosin erittäin lievästi.

     Toki UMV on sentään edes jonkin verran persuja kritisoinut eli moninkertaisesti enemmän kuin Partisaani, jolta löysin vain yhden lievän Purrakriittisen jutun enkä yhtään Putkosta edes mainitsevaa juttua.

     Lupailin jo tänään toiselle lukijalle, että kirjoitan Partisaanin hiljaisuudesta jutun, joten lisään siihen saman tien analyysin myös UMV:n toiminnasta. Tämä persujohdon paapominen ärsyttää niin paljon, koska se on mahdollistanut poliisivaltion koronapasseineen. Ärsytys on nyt noussut sellaisiin lukemiin, että juttu tulee varmaan jo huomiseksi.

   1. Kannattaa selvittää asiaa! Partisaani on ollut yllättävän hiljaa ja neutraali persujen veivauksista. Toisaalta ei Partisaania näytä myöskään kiinnostavan Turtiaisen touhut.

    Suosittelen artikkelin tekoa!

 5. Natseilla oli 1930-luvun Saksassa terveyspassi mutta tällä rokotepassilla ei ole natsien kanssa mitään tekemistä. Kapitalistit ovat vallassa joten tämä passi on kapitalistipassi.

  Se että Turtiaisen tapainen kapitalisti nimittään rokotepassia natsipassiksi kertoo vaan kapitalistin tavasta kusettaa ihmisiä. Natsit nimittäin eivät ole missään vallassa vaan kapitalistit ja kommarit ovat vallassa. Jotkut aivan oikesti uskoo että natsit ovat vallassa. Idioottimainen rokotepassi on kapitalistien juonia eikä natsien. Eli kysessä on jälleen kerran kusetus missä kapitalistit eivät ota vastuuta omista toistaan vaan syyttävät niistä mielikuvitus natseja.

 6. Goebbels tosiaan yhdessä jutussaan kirjoitti, että jos vastustaja meitä nimittelee nazeiksi, niin olkamme ylpeitä nazeja. Ei nim miestä pahenna. Tämä jäi tietenkin vähäiseksi.

  Jos rokotteet merkitään rokotuskorttiin, ei tämä ole vielä mikään passi. Suomessakin oli takavuosina kortteja, jossa rokotteet oli merkitty.

  Kansallissosialistit pyrkivät edistämään terveyttä. On selvää, että päättäjämme eivät voi uskoa edistävänä sitä ja juonivat selkeästi globalistien kanssa. Tässä on huima ero. Tuo Suomen ja EU:n ym. passi on vain totalitaristisen hallinnon avaus ja samalla pakottava keino hirvittävien myrkkyje pumppaamiseen ihmisiin

  1. Ihme vauhkoamista jostain kansallissosialistien aikaisesta rokotteen saamisen todistavasta -pahvikortista, joita annettiin Suomessakin – jopa vielä 80 ja 90 – luvulla !!! (Näitä on varmasti ihmisillä vielä tallessa)

   Toki Saksassa, paljon ennen Hitleriä on ollut hyvin tuhoisia rokotuskampanjoita, esim. isorokkorokotuksista.
   Samoin muissa länsimaissa. Niistä vaietaan.
   esim. https://northerntracey213875959.wordpress.com/2020/12/29/the-spanish-flu-a-blueprint-for-2020/

   Hitlerin aikaan taas – ei ollut tuhoisia rokotuskampajoita.

   Kuinka paljon nämä mainitut vaihtoehtomediat pystyvät historiankirjoitusta vääristämään? Vääristyminen tapahtuu siinä, kun jätetään sanomatta vertailevaa tietoa (ei muka tiedetä lännen ja Neuvostoliiton touhuista esimerkiksi) ja silloin suhteellisuudentaju hämärtyy. Janus Putkonen on tässä hommassa hämmästyttävän ”lahjakas”. Tietoisestikko?

   Katsokaa vaikka näitä lansimaisen lääketieteen uhrilukuja. Pelkästään kemoterapiaan kuolleet ylittää kevyesti ns. holokaustin uhriluvut. Ja tilastointi tuonne on saatu vasta 2000-luvun alusta. https://pharmadeathclock.com/

   Noista ei kukaan näistä vaihtoehtomedioissa puhu mitään.

   Minä olen omilla sivuillani jotain keskustelua yrittänyt tästä aloittaa.
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/01/18/piikkimurha/
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/08/16/laaketiede/
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/02/23/piikkisota1/

 7. Miksi sekoittaa 1930-luvun Hitlerin Saksan rokotetilanne, tähän 2000-luvun tilanteeseen. Voidaan ajatella että hitlerin Saksa kehitti kansalle turvallisia ja hyödyllisiä rokotteita, kun juutalaisten ja globalistien ei ollut mahdollista Saksassa hallita rokotevalmistusta ja pumpata kansaan myrkkylitkujaan. Lisäksi 1930-luvulla lienee ollut oikeasti enemmän tarvetta rokotteille, kun sairauksia oli enemmän liikkeellä. Juutalaisiakin vierastettiin euroopa eri maissa yleisesti huonon hygieenian hoidon johdosta ja levittivät kulkutauteja mm. pikkukuumetta.

  1. Tai sitten voi ajatella, etteivät natsit halunneet paljastaa rokotteiden olevan pelkkää myrkkyä, kun mitään patogeenisia viruksia ei ole olemassakaan, kun niitä ei pysty edes elektorimikroskoopin avulla eristämään. (Bakteereja toki on olemassa, kuten mikroskoopilla näkyy.) Hitler olisi helposti voinut paljastaa tämän huijauksen todistamalla, ettei niitä patogeenisiä viruksia ole edes olemassa. Lisäksi hänen olisi helppo olla järjestää tieteellinen koe eli yksi kylä elää rokotettuna ja toinen täysin luomuna ilman rokotteita. Sitten nähdään kumpi kylä on terveempi. Länsimaissahan tuollainen testi on kielletty, mutta Hitler olisi sen voinut helposti järjestää. Tässä mielessä natsit ovat suurimpia SYYLLISIÄ virushuijaukseen ja siten myös globalismiin.

   1. Natsit ihailivat kaikenlaista tiedettä. Ja Hitler myös. Eivät he todellakaan olleet ihan täydellisiä toiminnassaan. Hitlerin olisi pitänyt tehdä vielä tehokkaampi puhdistus siellä – mitä hän teki. Hitler oli aika naivi. Hän antoi mm. Weimarin aikaisten kenraalien johtaa armeijaansa, ja se johti vain sabotaaseihin ja lopulta tuhoon. Wehrmachtin kenraalit hävisivät sodan tahallaan: https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/28/petos-itarintamalla-1941-42/

    Luultavasti samat voimat olivat vallassa myös akateemisissa piireissä, mm. tieteessä ja lääketieteessä siellä. Eli Marco – tämä on se olennaisin SYY siihen miksi Hitlerin valta ei saanut paljastettua kaikenlaisia tieteen isoja huijauksia siellä.

    Miksi sitten Neuvostoliitto ei paljastanut tätä virusteoriaa huijaukseksi? Tai Apollo -kuulentoja huijaukseksi ?

    1. Antony Sutton on aika hyvin todistanut, että Lenin ja Stalin olivat Rockefellerien frontti. (Trotski oli Rothschildien frontti). Kirjoitin tästä joskus pitkän jutun, mutten muista missä se on. Julkaisen kun löydän. Rationalist Manifesto-kirjassani myös kirjoitan asiasta.

     Itse asiassa Putinin isoisä oli sekä Leninin että Stalinin kokki eli äärimmäisen luotettu mies ja siten Rockefellerien frontti. Tämä myös selittää miksi juutalaiset vihaavat Putinia ja miksi hän ei esim. antanut Syyrian kaatua.

     Hitler oli puolestaan myös Rockefellerien mies ja tarkemmin sanottuna Luddendorffin ja Kruppien mies ja pitkälle myös frontti. Hitler kuitnekin päätti itsenäistyä 1936, kun alkoi ottamaan pankkisektoria haltuunsa. Hän olisi siis aivan yhtä hyvin voinut myös lopettaa virushuijauksen, muttei sitä tehnyt.

     Hitlerin olisi todellakin kannattanut tehdä samalla tavalla kuin Stalinin eli puhdistaa upseeristo, mutta jostain syystä hän ei sitä tehnyt. Osittain koska ei halunnut katkaista suhteita Rockefellereihin ja Waspeihin, koska halusi heidän tuen lebensraum-politiikalle. Tämä oli täysin älytöntä ja johtui Hitlerin idioottimaisesta autarkiapolitiikasta, joka lopulta tuhosi hänet.

     Olisi ollut paljon järkevämpää nykyKiinan tavoin harrastaa maailmankauppa ja vähitellen rakentaa massiivinen armeija samalla kun olisi puhdistanut totallisesti upseeriston ja liike-elämän kaikista pettureista samalla tavalla kuin Stalin, joskin samalla antaen markkinatlouden toimia, kuten Kiina nyt tekee. Samalla Hitler olisi voinut lopettaa virushuijauksen.

     Mitä taas tulee Hitlerin kenraaleihin, niin suuri osa oli idiootteja, jotka olisi ehdottomasti pitänyt puhdistaa ajoissa totaalisesesti. Jos Hitlerillä olisi samanlaisia alipäälliköitä kuin Napoleonilla ja Aleksanteri Suurella, niin kukaan ei olisi voinut Saksalle mitään KUNHAN talous olisi ollut kunnossa.

     Hitler oli sotastrategioissa nerokas, mutta talousstragiassa totaalinen sosialisti eli idootti, joka tämän takia tuhosi valkoisen rodun. Sosialismi on siis paljon suurempi vaara kuin edes juutalaiset.

     Olisi mielenkiintoista rankata Hitlerin talousmiehet ja kenraalit idiotismissa/kyvykkyydessä. Holy Crusadessa on mielenkiintoinen Napoleonin marsalkkojen rankkaus. https://holycrusade.news/2021/01/25/napoleons-26-marshals/

  1. Loistavia linkkejä. Analysoin ne myöhemmin pitkässä jutussa. Pikaisesti sanoen tietysti juutalaiset vihaavat Putinia, koska tämä ESTÄÄ Israelin laajentumisen mm. Syyriaan ja tukee Irania ja Hezbollahia. Tämä nyt pitäisi olla päivänselvää. Toisaalta ei Putin tietenkään halua keskaria näyttää juutalaisille, joten totta kai hän yrittää pitää hyviä suhteita juutalaisiin. Niin ne poliitikot ja varsinkin maiden johtajat tekevät. Onko oikeasti niin, etteivät ihmiset tätä tajua. Onko kaikki lasten tasolla.

   Mitä tulee Hitlerin olemiseen Rockefellerien mies, niin kirjoitin jo, että Hitler alkoi itsenäistymään 1936, muutta vain osittain, koska ei halunnut katkaista heihin suhteitaan.

   1. Siis vuoteen 1936 Hitler olisikin ollut juutalaisten mies? Ja sitten ”itsenäistyi”??

    Todisteita ei taida juuri olla tuollaisille väitteille? Perusteluja?

    1. Ei juutalaisten, vaan Rockefellerien ja tietysti heidän liittolaisten Luddendorffin, Thyssenien ja Kruppien mies. Lähteenä standari historia ja lisäksi Antony Sutton. Voit ensin lukea Wikistä Suttonista https://fi.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton siinä on myös linkit hänen kirjoihinsa.
     Sutton ei tarpeeksi jaottele pankkiireja Rockefellerin, Morganin ja Rothschildien leiriin ja itse asiassa yrittää päästää juutalaiset pälkähästä syyttämällä varsinkin Morgan-johtoisia waspeja. Tässtä huolimatta tai juuri siksi hänen kirjat kuvaavat hyvin Morganien ja osin myös Rockefellereiden operaatioita.
     Rockefellerit olivat liittoutuneet Saksan teollisuuspamppujen ja varsinkin kemianteollisuuden kanssa. On myös päivänselvää, että Hitler oli Luddendorfin mies ja Luddendorf oli tietysti juutalaisten vihollinen ja liittoutui Rockefellerien ja Thyssenien kanssa.
     Fritz Thyssen kontakti on julkista tietoa: https://spartacus-educational.com/GERthyssen.htm
     Krupp-kontakti on myös julkista tietoa. Tästä voi aloittaa. https://fi.wikipedia.org/wiki/Gustav_Krupp_von_Bohlen_und_Halbach

     1. Luepa Marco täältä Putinin todellisuudesta. Ehkä osa noista linkeistä vielä pelaa :

      https://tokentube.net/b/1742336592/Putin-has-kissed-the-ring

      Putinista en siis tiedä kenen palveluksessa hän loppujen lopuksi on, mutta Aatu Hitler oli kyllä koko sydämestään 100% Saksan kansan puolella. Ei hän ollut minkään pankkisuvun frontti tms. Toki hän piti hyviä välejä kaikkien kanssa, ja miksi teollisuusmahdit (kuten Krupp ja Siemens) eivät sitten kommunismin pelossa olisi häntä jopa tukeneet? Mitä pahaa siinä on ? Mitä pahaa on aidossa kommunismin ja bolsevismin vastustajan tukemisessa ?

      Hitlerin Saksa otti Saksassa käyttöön oman rahan (irtautui kansainvälisistä pankkiireista). Valtion oma pankki painoi rahat, ja niillä maksettiin valtion projektien työt ja palvelut, ja niin raha tuli liikenteeseen. Raha ei siis tullut liikenteeseen velkana pankeista korollista lainaa ottamalla vaan terveesti palkkiona työstä, korottomasti siis. Nopeasti Saksa nousi suureen kukoistukseen ja hyvinvointiin, niin suureen, että liittoutuneet päättivät tuhota sen.

      kts.
      https://tokentube.net/v/3372896275/THE-HEROIC-GERMAN-FIGHT-AGAINST-BOLSHEVISM-AND-THE-JEW-WORLD-ORDER

      https://tokentube.net/i/2377493539/COMMIES–8-
      https://tokentube.net/i/1705354356/Valoty%C3%B6ntekij%C3%A4t-johtaa-harhaan—aina-
      https://tokentube.net/i/2626176874/jewsknt5pacl
      https://tokentube.net/i/3366509038/Totuus-Neuvostoliitosta
      https://tokentube.net/i/1951561703/Totuus-Neuvostoliitosta–osa2
      https://tokentube.net/v/2237991028/Juutalaiset-teurastajat-kommunismin-takana
      https://tokentube.net/v/3674952350/Salattua-historiaa—Juutalaisten-bolshevikki-vallankumous-
      https://tokentube.net/v/3706227045/KOMMUNISMIN-ETNINEN-ALKUPER%C3%84-JA-VEN%C3%84J%C3%84N-VALLANKUMOUS
      https://tokentube.net/v/3746352430/BOLSHEVIKKIEN-VALLANKUMOUS—PAHUUS-VALLOITTAA-MAAN

     2. Paljon hyviä pointteja. Vastaan myöhemmin ja varsinkin toiseen postaukseen, joten en nyt ehdi moderoida, mutta huomenna viimeistään. Kirjoitat hyvin, mutta syyte rapsahtaa, jos en moderoi ja se on vaikeaa noiss pidemmissä jutuissasi. Mutta hyvä, että jaksat kirjoittaa ja perustella näkemyksesi. Vastaan päivässä parissa. Nyt toi koronapassi on tärkein asia.

     3. Rockefellerien suku on juutalaissuku, vaikka sitten on tapahtunut ilmeisesti kääntymisiä. Joka tapauksessa imperiumi hajosi ja Schiff+Rothschildit perivät suurimman osan. Joka tapauksessa nämä pelaavat yhteen. JP Morgan oli vain Rothschildien fasadi.

      https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

      Sutton panostaa juuri siihen, että suuri yleisö ei tunne noita kytkentöjä. Hänen natsikirjansa ovat tuubaa, silkkaa vääristelyä ja väärennöstä. Bolshevikkikirjansa hyviä, vaikka on jotenkin salattava kaikki juutalaisjutut.

      Thyssen-kontakti? Siis Thyssen kertoo antaneensa 100 000 vaalirahaa joskus 20-luvulla ja sitten 30-luvun alussa. Yleisesti teollisuuspiirit nyrpistelivät viimeiseen saakka kansallissosialismille ja rahittivat vasta sitten, kun Htler oli jo kansleri ja ainoa vaihtoehto.

     4. Vau. Mielenkiintoinen linkki. Lueskelin aika pitkään, mutta sehän on lähes kirja. Luen kokonaan myöhemmin. Kirjoittaja tekee loistavia analyysejä, joskin en ole täysin vakuuttunut, koska vaikuttaa harrastelijalta. Hän ihan suoraan myöntää: ”Olen lukenut juuri Suttonin Wall Street and the rise of Hitler (1976) sekä puolet kirjasta Americas Secret Establishment.” Kirjoittaja siis kritisoi Suttonia, vaikka ei ole lukenut edes hänen pääteostaan!!

      Tästä huolimatta analyysi on todella mielenkiintoista, mutta palataan siihen myöhemmin. Sinänsä hän voi kyllä olla oikeassa. En tiedä yhtäkään kunnon tutkimusta natsien rahoituksesta. Olen olettanut tämän johtuvan siitä, että he tietysti tuhosivat kaikki todisteet Natsi-Saksan aikana. Eli pitää aika paljon spekuloida. Periaatteessa voi EHKÄ olal mahdollista, ettei Hitler saanut kovin valtavia summia suurpääomalta, vaan suurin osa rahoista olisi tullut jäseniltä ja talkoista. Itse pidän tätä vaihtoehtoa pienenän ja lapsellisena, koska uskon rahan valtaan. Follow the money. On lapsellista kuvitella, että ihmiset tekisivät mitään ilmaiseksi.

      Toisaalta Saksan kansa kärsi niin kauheasti I maailmansodan ja Weimarin demokratian aikana, että ehkä todellakin sisuuntuivat niin paljon, että ruohonjuuritaso rahoitti natseja. En siltikään jaksa uskoa, vaikka periaatteessa mahdollista. Mutta kukas sitten puolen miljoonan SA-joukkoja rahoitti? Olivatko hekin muka talkoissa?? Eli kyllä TODISTUSTAAKKA on niillä, jotka väittävät ruohonjuuritason rahoittaneen operaatiot.

      Rahoitus EI kuitenkaan ole se olennaisin asia, koska on täysin lapsellista kuvitella, että joku Hitler vaan nousisi demokraattisesti valtaan ilman valtaeliitin jonkun osan tukea. On sitä paitsi päivänselvää, että Luddendorf oli alussa Hitlerin pomo. Eli armeijan ja tiedustelupalvelujen liittolaisfirmat ja militaristisuvut AINAKIN rahoittivat natsipuoluetta. Ja mikä tärkeintä: Estivät puolueen johtovallan riiston Hitlerin käsistä!

      Luddendorffin nationalistit olivat puolestaan liittoutuneet Rockefellerien ja heidän Saksan kartellikaverien eli ammus- ja kemianteollisuuden kanssa. Tosin 23 epäonnistuneen vallankaappauksen jälkeen tuki ja rahoitus suuntautui myös moniin muihin nationalistipuolueihin. Natsipuolue olikin lähes tuhoutua ja vajosi lähes prosenttipuolueeksi eikä ikinä olisi päässyt lähellekään valtaa ilman suurta lamakautta, joka lisäsi kommunistien valtaa. Niinpä sitten natsit pääsivät loistavaan strategiseen väliin kommunisiten vaihtoehdoksi.

      Mitä taas tulee Rockefellerien juutalaisjuuriin, niin ehkä mahdollisia, mutta itsenäistyivät he silti, koska yrittivät estää Amerikan liittymisen II maailmansotaankin. Morganit omasivat myös osittain juutalaiskytkentöjä, mutta kyllä hekin olivat tulleet TÄYSIN itsenäisiksi, koska liittoutuivat Tsaarin kanssa. Eli kyllä Rothbard on täysin oikeassa kirjassaan Wall Street, Banks and Amerikcan Foreign Policy, että valtaeliitissä oli KOLME blokkia eli puhtaat Waspit (joita johtavat Morganit), puhtaat juutalaiset eliittisuvut (joita johtavat Rothschildit) ja eräänlainen hybridi eli Rockefellerit, jotka sitten lopulta II maailmansodan jälkeen nousivat mahtavimmaksi blokiksi ja David Rockefellerin johdolla suureksi osaksi sulauttivat Morganit itseensä.

      https://mises.org/library/wall-street-banks-and-american-foreign-policy

     5. Onhan se linkin kirjoittaja lopuksi lukenut koko roskan. Käsittääkseni Thyssen oli siis isänmaallinen saksalainen teollisuuspamppu, joka antoi Hitlerille hieman vaalirahaa. Hän ei ollut juutalainen.

 8. Mitä te valitatte – natsit sitä ja natsit tätä ? Juutalaisyhteisö julisti sodan Saksaa vastaan JO 1933 ja toisen kerran 1939.

  https://tokentube.net/view?v=1808261891

  https://wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html

  https://justice4germans.wordpress.com/2013/04/04/world-war-ii-started-in-1933/

  Joten KAIKKI ne natsien (todelliset) toimet juutalaisia vastaan olivat täysin oikeutettuja, koska ne olivat kv. lakien puitteissa tapahtunutta ITSEPUOLUSTUSTA (Esim. juutalaisten internointi leireille poliisitoimena). VAI eikö olisi saanut tehdä mitään? Eikö olisi saanut puolustautua ?

  Todellisuudessa ihmisten leirittäminen alkoi ensimmäisenä jossain aivan muualla kuin Saksassa.

  Jokainen teko – jokainen asia historiassa PITÄÄ sovittaa aikansa kontekstiin. Vain siten niitä voi ymmärtää.

    1. Oho. Mielenkiintoista. Lähes kirja taas, mutta lueskelin aika pitkälle. Kirjoittaja näyttää kiistävänä einsatzgruppien massatappaneen siviilejä ja juutalaisia, mutta sitten kuitnekin myöntää näin välillä käyneen. Hän on selvästikin kuitenkin harrastelija. Olen lukenut kunnon revisionististen historioitsijoiden kirjoja Holocaustista, mutta en koskaan kirjoja, joissa kiistäisivät einsatzgruppenien tekemät juutalaisten massamurhat, joissa tapettiin mhös lapsia. Onko sellaista kirjaa olemassa? David Irving ainakin pitää selvänä, että tapettiin.

     Entäs Aktion T4 eli vammaisten tappaminen? Onko joku kiistänyt sen ohjelman? Siis eihän se ole mahdotonta, että sodan voittajat ovat demonisoineet saksalaiset ihan totaalisesti ja tietysti juutalaisten johdolla, jotka tuntuvat saavan kiksejä tappopornosta. Onhan se selvä, että esim. mitään juutalaissaippuaa, yms. ei ollut olemassa, vaan ne olivat sairaiden juutalaisvalehtelijoiden juttuja. Sama on voinut tapahtua kaikissa muissakin asioissa mutta käsittääkseni ainakin einsatzgruppenien tekemät massamurhat ja T4 olivat todellisuutta.

     Siis siitä huolimatta, että se oli ÄLYTÖNTÄ. Hitlerin olisi pitänyt thedä, kuten Göring ja jopa Rosenberg neuvoi eli LIITTOUTUA Itä-Euroopan kansojen kanssa kommunisteja vastaan EIKÄ tehdä sodasta kansojen välistä sotaa. Ukrainan kansa olisi ollut mahtava liittolainen ja he olisivat kyllä pitäneet huolen kommunistijuutalaisistakin.

     1. Irving ei ole revisionisti. Mattognon uusin teos onkin juuri Einsatz-ryhmistä. Ilmeisesti esim. Walendy on vielä jyrkempi lehissään kuin he. Minulla on sellainen käsitys, että Mattogno haluaa uskoa Einsatz-ryhmien tehneen jotain väärää.

      Einsatz-ryhmät kävivät vain tavallista partisaanisotaa. Heidän ainoa tavoite oli turvallisuus. He suojasivat paikallista väestöä ja pitivät ykkä järjestystä. He toimivat täysin kv. lakien mukaan. Repressaalit eivät merkitse sitä, että ”näin silti kävi”. NE ovat hallittuja rankaisutoimia vihamielisen väestön terrorismiin.

      On epäselvää, oliko lapset koskaan edes target. Ilmeisesti juuri repressaaleissa, kun oli käynyt selväksi, että syyllisten sissien tai ainakin päälliköiden lapseyt olivat järjestään mukana touhussa. Tosin siis kai kypesmmät.

      Mutta Venäjällä ei kai kiistetä lapsien käyttämistä vakoiluun ja kuriiritoimintaan. Jos sellaisesta jäi kiinni, niin myös Wehrmacht tuomitsi kuolemaan. Esim. eräänkin 12-vutiaan kiistattoman vakoojan. Usein tietenkinasia ratkaistiin suomalaistyyliin laittamalla väkeä siirtoleireihin tai siirtämällä rauhallisemmille alueille.

      T4 on kyllä aivan huuhaata ja propagandaa siis. Se on Nürnbergissä paisuteltu satu eutanasiaohjelmasta. Sehän oli aika pitkälle samankaltainen, mitä vihreät ajaa Euroopassa. Sitäpaitsi se lopetettiin lyhyeen, koska katolinen kirkkko alkoi tehdä asiasta propagandaa.

      Koko juttuhan taisi lähteä liikkeelle erään vanhemman pyynnöstä saada armokuolema vaikeasti vammaiselle lapselleen.

      Eugeniikka on sitten asia erikseen.

     2. Udo Walendyn Historische Tatsachen on kai löydettävissä netistä ja ladattavissa. Mutta löytääkö Google niitä enää en tiedä. Otsikost jo huomaa Einsatzit ja babijarit muistaakseni. Mattognon teos löytyy ilmaiseksi holocausthandbooks.comista. T4:stä olen kuullut toistaiseksi asiaan perehtyneeltä Deanna Spingolan ja Veronica Clarkin keskusteluista v. 2012. En tiedä, löytyvätkö enää Spingolan sivuilta. Clarke on kääntänyt takkinsa ja nykyisin jokin puolanjuutalainen, mutta nuo keskustelut olivat aika asiallisia. Tuolla upponerissä on muitakin itärintaman miehitysalueiden juttuja kyllä referoituna

     3. Saisiko linkkejä? Puheestasi huomaa, ettei noiden asioiden kiistäjillä ole juurikaan tutkimusta puolellaan. Ei se sinäänsä todista mitään, mutta kyllä tässä tutkimusten perusteella pitää toimia. Jos väittää Irvingiä valehtelijaksi, niin pitäisi olla kovat todisteet ja vähintään linkkejä annettavana.

     4. No linkkaa holocausthandbooks.com . En minä jaksa enää kaivella Walendyä, kun goolglekin on mikä on. Monisteina ne on hyllyssä jo 12 vuotta. Jos huomaat, niin nuo bloggaukset tuosa ovat erittäin pätevien historioitsijoiden kirjoista referoitu. Voithan ostaa nuo Portin ja Scheilin ym. kirjat, jos et usko artikkeleiden kunnolla niihin perustuvan

     5. Nykyään Suomessa abortoidaan terveitä sikiöitä melkein 10 000 vuodessa pelkästään sillä perusteella, että ei huvita saada lasta juuri nyt. Voisi antaa lapsen vaikka adoptioon. T4 ohjelma oli pilottiprojekti joka kesti muistaakseni 8 kuukautta. Se lähti omaisten ja lääkintäviranomaisten toiveesta jolle Hitler antoi luvan. Mutta kun papisto valitti siitä niin se lopetettiin. Sodan aikana Hitlerin määräyksestä mahdollistettiin vielä yksittäistapauksia niukkojen resurssien allokoimiseksi.

      Tuo ohjelma koski mutatoituneita ja pahasti vammaisia(jotka nykyään abortoidaan jo ennen kuin ehtivät edes syntyä) ja seinähulluja.

      Oletko adoptoinut itsellesi vammaisen joka vaatii 24/7 huolenpitoa eikä kykene koskaan itsenäiseen toimintaan? Tai jos olisit nainen ja haluaisit lapsen niin haluaisitko mennä siitettäväksi mielisaaraalan suljetulle osastolle? Joe et niin olet paha eugenisti natsi. Tekopyhää nillitystä tuo. Saksan perhepolitiikka kopioi käytänteitä muista maista kuten Tanskasta. Suomessakin steriloitiin pahimmat taparikolliset ja hullut vielä 1960 luvun lopulle kunnes kommunistit pääsivät hallitukseen. Hyvinvointivaltion rakentajat tiesivät, että huoltosuhde täytyy pitää optimaalisena jos ei haluta että ihmiset päätyvät kadulle.

      Jonkin sortin eugeniikkaa on harjoitettu kaikissa yhteiskunnissa kaikkina aikoina, paitsi nykyisen sosiaalidemokraattisen tekopyhyyden aikana. Ihan alkuperäiskansoista lähtien Rooman valtakuntaan.

      Mutta nykyään kun ”tasa-arvon” nimissä hullut ja rikolliset ovat päässeet samaan asemaan kuin kunnon ihmiset niin he ovat nyt päättävissä elimissä tuhoamassa kaiken.

      —————

      Ja mitä tulee natsipassiin ja NSDAP:n rokote asioihin niin tämä artikkeli on valheellinen. Eikä tarjoa mitään lähdettä. Straicher, joka oli Hitlerin läheisimpiä luottohenkilöitä, lehdessään levitti kyllä rokotevastaista tietoisuutta ja maalitti ihan oikein juutalaiset rokotteiden taustapiruiksi karikatyyreissä. Ja hän piti rokotteita arjalaisen rodun heikentämisenä. En nyt löydä artikkelia jossa oli ihan kuva Der Stürmeristä jossa juutalaiskarikatyyri on piikittämässä rokotetta saksalaislapseen.

      Sakssasa oli tuolloin modernin historian ilmeisesti ensimmäinen julkisrahoitteinen luontaishoitojen tutkimusohjelma nimeltään Neue Deutsche Heilkunde jossa homeopatiaa, otsonihoitoja ja muita luontaismetodeja tutkittiin. Hessin mukaan oli nimetty kokonainen luontaishoitojen sairaala.

      Kun nyt äkkiseltään tein haun, löytyi valtavirtainen mollausartikkeli jossa on siteeraukset Table Talkista jossa Hitler olisi ollut muka rokotemyönteinen ja pakottanut ne vain saksalaisille itä-rintamalla ja kieltänyt slaaveilta tuhoamistarkoituksessa. Tuon selvää tuubaa kun se menee kaiken muun asiasta olevan tiedon ja Hilterin luonteen kanssa ristiin. Table Talks on vääristellyt ja epäluotettava fabrikaatio. Etenkin anti-kristillisten sinne Saksa-Ranska-Englanti käännösvaiheessa lisättyjen feikkisitaattien osalta. Näköjään myös rokoteasioita on sinne sävelletty.

      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11264971/

      Tässä se Der Sürmer kuva, mutta en löytänyt artikkelia jossa olisi ollut ennemmän asiasta: https://www.corruptico.com/wp-content/uploads/2020/03/german-propaganda-archive-julius-streicher-and-vaccinations.png

      Mutta siis kyllä ”natsit” olivat ensimmäisiä antivaxxereita ja luontaishoitojen suosijoita joilla oli valtiolliset resurssit käytössä. Mutta lääketehtaat todennäköisesti tekivät myös jotain rokotekokeita vapaaehtoisilla. Mutta NSDAP:n hallinto eli valtio oli kiinnostuneempi homeopatiasta ja uudesta teknologiasta kuten myös sähkö(taajuus)perustainen hoito. Kuten myös vapaan energian ja painovoiman kumoavasta teknologiasta joka vietiin Antarktikselle ja Etelä-Amerikkaan turvaan jatkokehitystä varten. Valmistaudu Marco olemaan voittajan puolella jos tai kun Kolmas Voima mahdollisesti nousee talousromahduksen ja Kolmannen Maailmansodan myötä.

      http://entityart.co.uk/ufology-explained-the-german-breakaway-group-psyops-disinfo-antarctica-reptilians-aliens-u-boats-nazi-ufos-technology-flying-saucers/

      https://archive.org/details/thirdreichoperationufonazibaseinantarcticacompletedocumentaryremastered

     6. Erittäin mielenkiintoista, mutta ei sinunkaan lähteissä ole hurraamista. Streicher varmaan oli rokotekriittinen, mutta hän ei määrännyt millään tavalla valtion toimintaa päinvastoin kuin Hitler. Et ole antanut yhtäkään sitaattia häneltä.

      Olennaisinta on kuitenkin, että Hitlerin Saksassa ei millään tavalla kritisoitu älytöntä virusteoriaa, vaikka elektronimikroskoopitkin oli jo keksitty. Päinvastoin. Saksassa jatkettiin ihmisten massarokottamista ja lääketieteellisessä virusteoriaa opetettiin ihan yhtä innolla kuin lännessä.

     7. Mihin perustuu väite, että massarokotuksia olisi jatkettu? Tässä artikkelissa ei ole yhtään lähdettä. Itse sentään pari linkkiä eli lähdeviitettä annoin. Eikös juuri todettu ihan teidänkin aiemmassa artikkelissa, että he nimenomaan lopettivat niitä sikäli kun mitään pakkorokotuksia oli aiemminkaan ollut. Luotaishoito oli yleistä Völkisch liikkeessä ja sen siivellä suomessakin tunnettu yrttituote brändi Vogel nousi maineeseen.

     8. Mitä? Oletko ihan harhainen? Totta kai massarokotuksia jatkettiin. Mikä meteli olisikaan syntynyt, jos ne olisi lopetettu. Käsittääkseni Saksa oli nimenomaan maailman johtava rokotteiden valmistaja. Sen kemian teollisuus on aina ollut valtavan suurta ja siihen on nimenomaan kuulunut sekä myrkyllisten lääkkeiden ja rokotteiden massatuotanta. Hitler ei tehnyt käsittääkseni mitään tämän pysäyttämiseksi.

      Eli sinulla on todistustaakka, jos väität Saksan yhtäkkiä lopettaneet lääketeollisuuden suuren vallan.

      Ja jos muka lopetettiin, niin se vasta pitäisikin olla helppo todistaaa.

      On naurettavaa, että jotkut väittävät Natsi-Saksan olleen rokotevastainen eli täysin erilainen kuin koko muu maailma, mutta eivät anna ensimmäistäkään todistetta. Jonkun yksittäisen natsin puheet eivät merkkaa mitään, koska natsijohto oli keskenään erimielinen lähes kaikissa asioissa.

      Olen yrittänyt löytää kirjaa rokotteiden historiasta Saksassa ,mutta en ole löytänyt.

     9. Ei ole aina kuulunut mikään lääkemyrkytys saksalaisfirmojen agendaan. Juutalaisvetoinen BigPharma ja sen ylivoima asema on aika nuorta. Vain noin reilun 100 vuoden päähän ulottuu. Sitä ennen on aina käytetty homeopatiaa ja yrttejä. Kuten kuninkaallisetkin ja muu ”eliitti” vielä nykyäänkin. Se on se vanha normi. Et ole antanut itse vielä yhtään lähdettä. Itse linkkasin jopa PubMed artikkelin. Ja Der Stürmer oli aikansa luetuimpia lehtiä.

     10. Olennaista on se mitä valtion terveysvirasto sanoi sekä mitä siten luki sekä koulun että lääketieteen oppikirjoissa. Näistä ei poistettu virus- ja rokotemyönteistä propagandaa. Jos muuta väität, niin sinulla on todistustaakka.

     11. Sinulla se todistustaakka on kun et ole mitään todistetta esittänyt mistään väitteestäsi. Ikään kuin pidät sitä jotenkin itsestään selvyytenä. Itse olen jo kaksi lähdettä antanut. Vielä nykyäänkin Saksassa esim. homeopatia on hyvin suosittua ja lääkärikoulutuksessa annetaan siitä kurssi.

     12. Todistustaakka on historian tutkimuksessa aina sillä, joka esittää jonkun hämmästyttävän ja ennenkuulumattoman väitteen mikä sotii kaikkea historian tutkimusta ja alan kirjallisuutta vastaan. Jos väität Saksan terveysviraston kääntyneen Natsi-Saksan aikana täysin virus- ja rokoteteoriassa, niin silloin sinulla on todistustaakka.

     13. Se että Saksassa luontaishoidot ovat olleet suosittuja on yleinen ja maailmalla tunnettu normi tila. Enkä maininnut virusteoriasta nyt mitään. Olen esittänyt riittävät todisteet. Siinä ei ole mitään hämmästyttävää. Osoitat vain oman sivistymättömyytesi pitämällä sitä ihmeenä, että Saksassa ollaan aina oltu nuivia BigPharmaa kohtaan. Sen voittokulku alkoi USA:n päästä muutenkin. Keski-Euroopassa on pitkät perinteet traditionaalisissa hoidoissa. Homeopatia on monissa paikoin vakuutuksenkin piirissä niin Sveitsissä kuin Saksassakin. Esität itse hämmästyttäviä syytöksiä jotka vaativat faktaa taakseen, jota et pysty esittämään. Laiton Lehti on selvästi joku Supon viritys myös.

 9. Se että Saksassa luontaishoidot ovat olleet suosittuja on yleinen ja maailmalla tunnettu normi tila. Enkä maininnut virusteoriasta nyt mitään. Olen esittänyt riittävät todisteet. Siinä ei ole mitään hämmästyttävää. Osoitat vain oman sivistymättömyytesi pitämällä sitä ihmeenä, että Saksassa ollaan aina oltu nuivia BigPharmaa kohtaan. Sen voittokulku alkoi USA:n päästä muutenkin. Keski-Euroopassa on pitkät perinteet traditionaalisissa hoidoissa. Homeopatia on monissa paikoin vakuutuksenkin piirissä niin Sveitsissä kuin Saksassakin. Esität itse hämmästyttäviä syytöksiä jotka vaativat faktaa taakseen, jota et pysty esittämään. Laiton Lehti on selvästi joku Supon viritys myös.

 10. Taisi lähteä tuplana edellinen, joten sen voi moderoida. Mutta se unohtui sanoa vielä yhtenä anekdootin omaisena todisteena lontaishoitojen painotuksesta Saksassa tuolloin, että Ellisin saarelle liittoutuneiden sotavangiksi joutunut saksalainen sotilas opetti amerikkalaislääkäri Robert Mayerin otsoniterapian saloihin kun se oli saksalaisille ihan normi metodi, mutta amerikkalaiset eivät sitä tunteneet. Hän oli sittemmin ensimmäisiä ja pitkäaikaisimpia otsonia käyttäneitä lääkäreitä Amerikassa vaikka FDA yritti sitä sabotoida jo ennen häntä. Lähteet löytyy Ed McCaben Flood Your Body With Oxygen nimisessä kirjassa. Se jo osoittaa että saksalaisten sotilaiden hoidossa otsoniterapia oli tuolloin suosittua ja normaalia, eikä rokotteet.

  https://ozonescience.blogspot.com/2007/12/ozone-history-nikola-tesla.html

  http://oxygenhealth.com/index2.html

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*