8 thoughts on “Päivän kuva: Pommimies?

  1. Valtiollisesti arassapaikassa pitää ties mitä asetta tai räjähdettä 200 mm putkessa ja polliisi katsoo päältä?
    Pressan turvamiehet?
    Ministerien?
    Ny TÄYSIN selvää kuka elopöpilää narussa taluttaa.

  2. Taas naurukuolema vaanii…spedellä tuo naurettava muotihuivi. Mikä pimppi saa aikuisen miehen tommosen hankkimaan ja päälleen pukemaan? kertoisko joku. Ilmastointimiestä tästä tuskin tulee,ymmärtänyt asian väärehkösti. ja mistä tuokin putki pöllitty,tuskin noita rautakaupasta hakeneet. Suomi 2021…höhöö

  3. Miksei nuo villa-alkkarit mene lentokentälle makoilee? Nyt on ilmastöhätä vai mikä se vitsi oli?Hätä oli tällä jo synnytyslaitoksella ,eikä tokeentunut. Tuokin pioneerileiriläinen menis lukitsemaan itsensä vaikka ArhiPaavon kanssa tankkiautoon. Silti,kun ihminen on sekasin ,niin se muuten on. Vanhemmat ylpeitä? Meilläpäin ei joulupöydässä tuollaista näkyisi, sais kommuunissa painella rosollia naamaansa kehoretevän maatuskansa kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*