Marco de Wit 10 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on aina korostanut, että suora demokratia on parempi kuin edustuksellinen demokratia. Miksi? Koska edustuksellisessa demokratiassa kansanedustajien on paljon HELPOMPI huijata kansalaisia valheilla, sanapeleillä ja hämäyksillä.

 

Paras tai siis kauhein esimerkki tästä ovat persut. Varsinkin nyt Riikka Purran ja Ville Tavion aikana persuista on tullut todellinen huijaripuolue, joka kääntää takkiaan jatkuvasti myös rivipersuille hyvin tärkeissä asioissa.

 

Tämä jatkuva rivipersujen huijaaminen on mahdollista, koska Purra ja Tavio ovat erittäin ovelia huijareita. He aina esittävät olevansa itsenäisyyden ja vapauden puolella, mutta sitten kuitenkin keksivät jonkun takaportin arvoliberalismiin, globalismiin ja poliisivaltioon. Itse asiassa juuri tämän takia Matti Putkonen ja Timo Soini aikanaan 2016 TILASIVAT takaportti-spesialisti Purran persuihin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Purran uskollisena oikeana kätenä toimii eduskuntaryhmää johtava Ville Tavio, joka on ehkä vieläkin taitavampi valehtelija ja takaporttien keksijä. Tavio esiintyy konservatiivina, vaikka kannattaa homoliittoja, homoadoptioita ja jopa vauvojen leikkelyä.

 

Persujen Ville Tavio tuomitsee pridetyksen?

 

 

Yhdessä Purra ja Tavio ovat vieneet persut niin vasemmalle, että lupauksistaan huolimatta vaativat pedoafgaanien tuomista Suomeen.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Kaiken kukkuraksi Purra ja Tavio ovat nyt mahdollistamassa myös liukuhihna-abortit.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

Purra ja Tavio myös kieltäytyivät osallistumasta velkaunionia vastustavaan jarrutuskeskusteluun ja muutenkin sabotoivat sitä. Näin he kirjaimellisesti järjestivät Suomen lisäksi myös KAIKKI muut EU:n jäsenvaltiot velkaunioniin. Samalla Purra ja Tavio saivat EU:n ja kokoomuksen ikuisen kiitollisuuden päästen paljon lähemmäksi Audin ministerinpenkkiä.

 

Persut pettivät jälleen

 

 

Purra ja Tavio ovat myös hyväksyneet kaikki koronasulut ja jopa lasten vaaralliset kokeelliset koronarokoteet. Eikä siinä kaikki. Persut eivät ole edes vaatineet satunnaistettuja tutkimuksia näiden koerokotteiden vaaroista!!!

 

Tämä jos mikä todistaa Purran ja Tavion olevan todellisia lääketeollisuuden kätyreitä, jotka ovat rahasta valmiita vammauttamaan ja tappamaan lapsia.

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Kaikesta tästä huolimatta monet kuitenkin edelleen luottavat Purraan ja Tavioon. Miksi? Koska he ovat ilmoittaneet vastustavansa koronapassia! Puheenjohtajatentissä Purra ei tosin ihan suoraan niin sanonut, mutta antoi ymmärtää vastustavansa lääketieteellistä syrjintää ja siten myös koronapassia. (Tiihonen olisi pj-tentissä voinut suoraan vaatia Purralta selvää kannanottoa, muttei tehnyt sitä.)

 

Myös eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tavio on antanut ymmärtää persujen vastustavan koronapassia.

 

 

 

Kuullostaa hyvältä, vai mitä? Tuossahan Tavio sanoo persujen vastustavan koronapassia. Vai sanooko?

 

Monet ovat käyttäneet tuota twiittiä todisteena persujen koronapassivastaisuudesta. Laittoman Lehden toimitus oli kuitenkin heti epäilevä. Lakimiehen koulutuksen omaava Tavio nimittäin käyttää jälleen outoja sanamuotoja. Onko tässä taas kyse kriittisyydestä eikä vastaisuudesta? Tavio ei nimittäin sano koronapassin olevan perustuslain vastainen. Katsotaanpas twiittiä uudestaan.

 

 

Kannattaa muistaa, että Tavio on lakimies. Hän taatusti tajusi jättäneensä vetoamatta tärkeimpään asiaan eli perustuslakiin. Twitterissä syntyikin heti epäilyjä.

 

 

Toiseksi, mitä tarkoittaa Tavion mainitsema ”perussuomalaisten kanta”? Onko tästä koronapassia vastustava puoluehallituksen päätös tai edes eduskuntaryhmää sitova päätös? Onko ryhmässä edes puhuttu koronapassista perustuslain kannalta? Tavio ei kerro, joten moni ihmetteli asiaa.

 

 

Tietysti joku persu taas selittää: Voi, kun meillä on mielipiteenvapaus. Ei persuilla voi olla yhteistä linjaa sen enempää puolueessa kuin eduskunnassakaan.

 

Ai eikö? Jos joku persukansanedustaja alkaa vaatimaan avoimia rajoja, niin eikö puoluejohto voi asialle mitään? Totta kai voi. Ensinnäkin eduskuntaryhmäkin voi äänestäen tehdä jotkut kynnyskysymykset KOKO ryhmän kannoiksi. Jos sitten joku esim. äänestää avoimien rajojen tai koronapassin puolesta, niin hän saa eduskuntaryhmältä sanktion ja saattaa jopa jäädä ulos seuraavien vaalien ehdokaslistalta.

 

Puoluejohdolla on vaikka mitä keinoja pitää kansanedustajansa kurissa näissä KYNNYSkysymyksissä. Nyt kyse on kuitenkin siitä, että selvästikään Purran ja Tavion mielestä perustuslakia loukkaava poliisivaltion luova koronapassi EI ole kynnyskysymys!

 

Kumma miten persuissa kansallismielisyys, perhearvot ja vapaus eivät ole enää kynnyskysymyksiä, vaan ”realismi” ja ”suvaitsemattomuus”. Purranhan mukaan Turtiaisen väitetty suvaitsemattomuus oli kynnyskysymys jopa siinä määrin, että hänet piti erottaa.

 

 

Purra ja Tavio siis kieltäytyivät käyttämästä kovimpia korttejaan koronapassia vastaan. Miksi? Koska kokoomus käskee. Kokoomus on taatusti sanonut Purralle ja Taviolle, että jos tosissanne vastustatte koronapassia, niin ette ole enää hallituskelpoinen. Niinpä sitten Purra ja Tavio vain esittävät vastustavansa koronapassia. Tämän takia Tavio kovasti korosti persujen koronapassikriittistä kantaa sivistyslautakunnassa.

 

 

Taaskin kuulosti siltä, että persut vastustaisivat koronapassia. Huomaa kuitenkin, että Tavio puhuu vain ”eriävästä mielipiteestä”. Hän kirjoittaa hyvin lyhyesti eli ei anna kontekstia, ei yksilöi eikä anna lähdelinkkiä. Hän myös JÄLLEEN jättää sanomatta, että koronapassi olisi perustuslain vastainen.

 

Persut siis olivat sivistyslautakunnassa vain näennäiskriittisiä. He vain kitisivät, ettei koronapassista saa tulla liian pysyvä. Siis vaikka persut kyllä tajuavat, että jos koronapassia ei vastusteta perustuslaillisilla perusteilla, niin totta kai siitä tulee helposti pitkäaikainen tai toistuva tai jopa pysyvä. Useampi twiittaja tämän tajusikin.

 

 

 

Olennaista on nimittäin se, ettei sivistysvaliokunta ole se ratkaiseva valiokunta, vaan PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA. Siellä päätetään loukkaako lakiesitys perustuslakia. Ja kas kummaa, siellä persut olivat hiiren hiljaa eli käytännössä hyväksyivät koronapassin.

 

Persut siis hyväksyivät, ettei koronapassilakiin tarvita perustuslakia kiireellisesti muuttavaa 5/6 enemmistöä, kuten esim. velkaunioni- ja tiedustelulakipaketeissa oli, vaan se käsitellään TAVALLISESSA lainsäädäntöjärjestyksessä enemmistöäänestyksellä. Eli näin hallitus saa heti tahtonsa läpi ja vieläpä maksimissaan.

 

 

Moni persu on Tavion ja Mauri Peltokankaan tavoin selittänyt vastustavansa koronapassia, mutta EIVÄT ole yksiselitteisesti todenneet sen törkeästi loukkaavan perusoikeuksia ja perustuslakia. He EIVÄT ole selittäneet, että persujen pitää tehdä kaikkensa pysäyttääkseen koronapassi. Näin Tavio eduskuntaryhmän johtajana ja Peltokangas puoluehallituksen jäsenenä ovat huijanneet rivipersuja luulemaan, että he ovat tosissaan koronapassia vastaan.

 

Vihreissä tällainen puoluejohdon organisoima huijausoperaatio ei ikinä menisi läpi, vaan siellä aina vaaditaan johdolta, että se sitoutuu täysillä vihreyteen eli vastustamaan esim. tehokasta rajakontrollia ja normaalia teollisuutta. Ohisalo ei ikinä yrittäisi huijata omaa jäsenistöään eikä varsinkaan puoluekokousväkeään, koska jäisi heti kiikkiin. Persujen puoluekokousjäsenet ovat kuitenkin keskimäärin noin 10-15 ÄO-pistettä alemalla tasolla kuin vihreiden puoluekokousjäsenet. (Lynnin ja Vanhasen mukaan tuollainen ero on suomalaisella ja latinolla.) Niinpä persujohto voi jatkuvasti huijata kannattajiaan ja jopa puolueen jäseniä kaikenlaisilla sanapeleillä ja hämäyksillä.

 

Niinpä monikin persukansanedustaja tulee äänestämään koronapassia vastaan ja sitten yrittää äänekkäästi vierittää vastuun koronapassista hallitukselle, vaikka todellisuudessa antoivat ylipäätään hallitukselle mahdollisuuden äänestää koronapassi voimaan. Suurin osa rivipersuista on kuitenkin oikeasti niin tyhmiä, etteivät mitenkään tajua tätä Purran ja Tavion ovelaa juonta. Ei varsinkaan, kun sekä valta- että vaihtoehtomedia vaikenevat eivätkä suostu paljastamaan kuinka persujohto toistuvasti huijaa. (Tämänkin taas todistaa kaikkien olevan yhtä samaa valeoppositiota.)

 

Tämän tyhmien rivipersujen huijaamisen helppouden takia harvojen älykkäiden rivipersujen, kuten Ossi Tiihosen vastuu on VALTAVA. Mielenkiintoista nähdä mitä Tiihonen tulee sanomaan tästä kaikesta ja varsinkin omasta tahallisesta tai tahattomasta roolistaan tässä hämäyskuviossa.

 

Purrapersut petti taas: Kannattavat koronapassia! Pettikö Ossi Tiihonenkin?

 

 

Täsmälleen sama kuvio oli 2018-19 tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettia käsiteltäessä. Silloinkin persut koko ajan selittivät, että ovat kovin kriittisiä, mutta sitten H-hetkellä käänsivät takkinsa ja äänestivät poliisivaltion mahdollistaneen lakipaketin puolesta. Ja nyt taas he esittivät koronapassikriittisiä, mutta sitten kuitenkin perustuslakivaliokunnassa käytännössä äänestivät koronapassin puolesta, vaikka se tekee poliisivaltiosta hyvin konkreettisen! Ilman persujen jatkuvaa tukea tämä kiihtyvä poliisivaltiokehitys olisi mahdoton.

 

Persut tekevät tätä kriittisiä, muttei vastaisia -huijauskuviota aina uudestaan ja uudestaan, koska sillä tavalla toisaalta hämäävät tyhmiä kannattajiaan ja toisaalta estävät persuihin ulkopuolelta kohdistetut protestit ja mielenosoitukset. Jos Purra ja Tavio olisivat jo keväällä sanoneet, etteivät persut näe koronapassia perustuslain vastaiseksi kynnyskysymykseksi, niin luonnollisesti monet koronamiekkarit olisivat suunnattu myös persuja vastaan. Tällöin monet persujen jäsenet olisivat heränneet ja luultavasti Purra ei olisi päässyt persujen uudeksi puheenjohtajaksi.

 

Niinpä Purra ja Tavio päättivät hämätä rivipersuja esiintyen kriittisinä, mutta antaen vaivihkaa koronapassin päästä läpi perustuslakivaliokunnassa. Tämä mahdollistaa sen, että laista äänestetään tavallisessa lainsäätöjärjestyksessä eli hallitus saa sen helposti läpi. Sitten persut selittävät, että kyse on toteutuneesta tosiasiasta ja laki on nyt voimassa, joten sitä vastaan on enää turha taistella, koska sehän vain hajoittaisi puoluetta.

 

Tätä samaa hämäyskuviota persut käyttävät yhä uudestaan ja uudestaan alistuessaan hallituksen ja kokoomuksen mädätykseen. Miksi? Purra ja Tavio haluavat persujen pysyvän hallituskelpoisina, jotta Purra saa persut hallitukseen natottamaan ja itsensä ministeriksi! Oikeasti Purra ja Tavio ovat erittäin kokoomuslaisia henkilöitä, joita kokoomuslaiset suorastaan ylistävät.

 

Persujen Riikka Purra ja Ville Tavio loikkaavat kokoomukseen?

 

 

Laiton Lehti on tästä persujen kriittisyys-muttei-vastaisuus-huijauskuviosta varoittanut vaikka kuinka monta kertaa, mutta se ei auta, jos persujen SISÄLLÄ ei herätä. Rivipersujen pitäisi edes protestoida Purran ja Tavion huijauskuvioita ja varoittaa puolueen jäseniä niistä etukäteen. Puoluejohto ei nimittäin pelkää tavallisia äänestäjiään, mutta kylläkin puoluejäseniään, joilla on puoluekokouksessa äänioikeus.

Koronapassiasiassa tämä varoitustehtävä olisi tietysti kuulunut Ossi Tiihoselle, mutta hän ei ole suostunut varoittamaan Purran ja Tavion huijauksista. Itse asiassa Tiihonen ei viime aikoina ole suostunut kritisoimaan persuja yhtään mistään. Ei edes silloin, kun persut päästivät koronapassin läpi perustuslakivaliokunnassa.

 

 

Laiton Lehti harkitsee kilpailun käynnistämistä. Etsi Tiihoselta joku twiitti, postaus, blogikirjoitus tai video, jossa hän on viime kesän jälkeen kritisoinut Purraa, Taviota, Putkosta tai ylipäätään persujohtoa. Siis edes tässä koronapassia ja poliisivaltiota koskevassa asiassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 1. Persujen kannattajat ovat oikeasti älyllisesti niin alhaisella tasolla, että heidän huijaaminen on erittäin helppoa.

 2. Kyse on myrkyllisistä mutanteista joista tohtori Edward Dutton on usein varoittanut. He ovat vallanneet myös persut. Kyse on myös älykkyyden laskusta. Persujen kannattajien älykkyys on oikeasti erittäin alhaista. Tämä selittääkin hyvin miksi hallitsevan eliitin on ollut helppo hallita ja riistää alamaisiaan. Mm. rutto jne. ja lämpötilojen romahtaminen ovat kuitenkin joskus hetkellisesti nostaneet ihmisten keskimääräisen älykkyysosamäärän niin korkeaksi, että tavallisia ihmisiä on ollut hyvin hankala hallita. Samoin eliitti on menettänyt eri syistä valtaa ihmisiin.

  1. No mutta kun se ei koskaan toteudu. Ihmiset eivät ole luonteenomaisesti agressiivisia eivätkä kieroilevia vaikka media ja tv-ohjelmat niin antavat ymmärtää. Esim. selvityjät pohjaavat fiktiiviseen kirjaan. Ja tuottajilla on koko ajan täysi työ saada osallsitujat ”pelaamaan”. Poikkeuksetta ne haluaisivat ystävystyä toistensa kanssa.

   …ja valtaapitävät tietävät sen. Siksi ne pysyvät yhä edelleen vallassa.

 3. Luultavasti kaikki määräykset tulevat mafia-Putkoselta, joka on täysin esinahattomien ohjailtavissa!
  Myös koskaan ei ole tullut julki Purran tai Tavion perhetausta(esinahattomutta?!!)

  Onko mafia-Putkonen tehnyt ”hunaja-ansan” Tiihoselle ja tarjonnut pornoa, uhkapelejä ja viina ja tämän jälkeen salakuvannut haureuden?!!

 4. Poliitikot voi jokainen tunkea passin hanuriinsa. ( Saarikolla solahtaa kuin kaivoon,ei edes kopahda tossa laarissa ) En tule ikinä osallistumaan. Toimenpiteenä sama kuin piikinkin kohdalla. Olen luvannut jokaista sektorille tulevaa napata turpiin niin kauan kuin käsi kestää. Viimeiseen hengenvetoon asti ajattelin vastaan laittaa ja olla Periaatteen mies. Ja poliitikot…haistavaa äitinne väljä väliliha, jos hiivoiltaan pystytte.

 5. Tuo Tiihonen samoin kuin joku Peltokangas (kansalaisten rahastaja eduskunnassa, huom! )on ihan spedejä. Aikuiset miehet twiittailee ym sontaa niinkuin teinipimpit. Siis aikuiset miehet. Selittää ja lässyttää. Ei muuta osata. Siinä oikein kansakunnan pelastajia. Voi pimppi. Naurettavia jätkiä. Odotellaan seuraavia neitiviestejä noilta puuhailijoita. Ihan Ämmiä molemmat. Toimen kuvaa itseään niinkuin Cheekki ja toinen mölisee marjapuskassa mikrofoniin. Ompa kansallismielistä . Höhööö,lampaat

 6. Ehkä Tiihonen on Putkoselle luvannut olla lojaali uudelle puoluejohdolle ja saanut siitä vastineeksi pitää paikkansa puolueessa.
  Elvytyspaketti-asiassa oli todella yllättävää että persut pani niinkin kovaa kampoihin, vaikka Purra, Tavio ja kokoomus olivat varmasti raivoissaan jarrutuskeskustelun aloituksesta ja ehkä jo siitäkin että persut vastustivat elvytyspakettia, vaikka PTK (Purra, Tavio, Kokoomus) olisi varmasti halunnut että myös persut lopulta hyväksyvät paketin kunhan se on vain kertaluontoinen, joka nykyään on jo persujen ja kokoomuksen kanta.

 7. Mikähän toi Anonkin tuenosotus jollekin Niikon mahdolliselle presidenttiehdokkuudelle on? Siis äijälle, joka juuri vaati että hallituksen olisi pitänyt tuoda lisää afgaaneja Suomeen!

  1. Niikon presidenttiehdokkuudelle? Mieshän on täysin umpimätä, umpikorruptoitunut maanpetturi ja sionisti. Mitä ihmettä oikeasti.

 8. Te pelkurit ja raukkamaiset suomalaiset ette isoista puheista huolimatta tule tekemään yhtään mitään. Olette säälittävää ja alistuvaa orjakansaa joka vain valittaa sohvan pohjalla ja kittaa kaljaa. Maailman alkeellisimmatkin kannat valloittavat maanne ja te ette tule tekemään yhtään mitään. Säälittävä ja halveksittava orjakansa, joka tottelee kiltisti auktoriteetteja ja toteaa aina, että kyllä herra, kyllä herra, kyllä herrat tietää, kyllä herrat tietää. Ei mitään hätää, kyllä herrat tietää. Hahaha.

 9. Suomen poliisit ovat oksettavaa ihmissaastaa. Yhteiskunnan loiseläimiä, maanpettureita ja kansanmurhaajiamme.

 10. Tämä on nyt pakko laittaa tänne suurin kirjaimin.

  Covid rokote on niin myrkyllistä että rokotteen ottanut henkilö ei kelpaa enää verenluovutukseen!

  KORONA ROKOTE ON NIIN VAARALLISTA ETTÄ VERI EI KELPAA SEN JÄLKEEN VERENLUOVUTUKSEEN!

  MITÄ KAIKKEA PASKAA SIINÄ MYRKKYROKOTTEESSA ON?

 11. Miksi nykyisiä suomalaisia naisia pitäisi suojella jos he eivät osoita mitenkään minkä takia heidän puolestaan kannattaa uhrautua ja kärsiä? Ei tämä ole koskaan mennyt niin, että miehet ovat vastikkeettomasti ja täysin hyvää hyvyyttään uhrautuneet ryhmänsä puolesta.

  Suomalaisissa naisissa ei ole mitään minkä takia miesten kannattaisi heitä suojella ja naiset eivät tule koskaan arvostamaan ja huomioimaan tällaista. He halveksivat kaikkia suomalaisia miehiä.

  Nykyiset suomalaiset naiset ovat älykkäiden neekerien lasten synnyttäjiä ja he haluavat synnyttää lapsia erittäin älykkäille neekereille ja erittäin älykkäille arabeille. Katso vaikka itse katukuvaa. He valehtelevat suomalaisille miehelle kuinka paljon he vaativat suomalaisilta miehiltä ja sitten tekevät lapsia erittäin älykkäille neekereille ja erittäin älykkäille arabeille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*