Marco de Wit 10 lokakuun, 2021

 

 

Lähes koko pelimaailmakin on kohta mädätetty feminismillä ja homotuksella. Viimeisiä vapauden linnakkeita ovat Warhammer -pelit ja -videot, joskin niitäkin on alettu mädättämään.

 

Warcraft 40k mädätetty

 

 

Onneksi mädätys ei koske amatöörivideoita, joissa Warhammer on entisensä. Tässä jälleen uusi amatöörivideosarja. Ei voi muuta kuin ihailla kuinka paljon aikaa ja vaivaa nämä harrastelijat käyttävät videoihinsa. Kunpa tulevaisuudessa joku alkaisi heitä rahoittamaan.

 

Ensin vanha johdanto.

 

 

Sitten päästään asiaan.

 

 

 

 

4 thoughts on “Perinteinen Warhammer 40K tulitus: Waking Dread

 1. Tosi hyvä juttu! Mukava lukea näin asiasiantuntevaa juttua vaikkakin muutama virhe sinne joukkoon onkin päässyt:
  -Warhammer, ei warcraft
  -GamesWorkshop on päivittänyt käyttöehtojaan ja kieltänyt kaikkien warhammer aiheisten fanivideoiden julkaisemisen
  -Mädätystä ei ole tapahtunut, adepta sororitas on ollut mukana jo -90 luvulta ja on aina esitetty samalla tavalla. Steroidit ja ulkoisella voimanlähteellä varustetut motoroidut haarniskat eivät ole Astartesin yksinoikeus.
  -Death Korps of Krieg käyttää kloonattuja lapsisotilaita jotka kuolevat vailla omaa tahtoa koska yrittävät hyvittää planeettansa petturuutta. Heillä ei ole kunniaa ja kokevat kuolemansa olevansa hyvitys, ei kunnia.
  -Keisarikuntaa ei ole koskaan esitetty hyvänä missään vaiheessa warhammer40k tarinaa vaan aina ”välttämättömänä” pahana. Yleisesti ottaen länsimaiseen moraalikäsitykseen ei kuulu katsoa lasten kiduttamista tai ihmisten uhraamista hyvällä.

  Mut muuten tosi hyvä juttu.

  1. Heh. Nolo sekannus. Myönnän, etten ole koskaan peliä pelannut, mutta näytti vaan tarpeeksi väkivaltaiselta ja poliittisesti epäkorrektilta. Kiitos korjauksista, mutta etko todellakaan ole huomannut mitään mädätystä? Että esim. naissotilaita ja naisupseereita olisi lisätty? Jos et ole niin miksi firma olisi ainoana pystynyt vastustamaan mädätystä?

   1. Naissotilaat astra militarumin (keisarillinen kaarti) riveissä ei oo mikään uus juttu. Rykmenteistä riippuvainen asia, mutta Cadiasta, josta se naisupseeri oli, sanotaan että ”syntyvyys ja värväysluvut ovat identtiset” ja tää on jo jostain ysikyt-luvulta. Keisarikunnassa kaikki ovat yhdenvertaisesti arvottomia eikä sillä ole väliä kuka kuolee asetakissa. Se on loppujenlopuksi vain numero.

    1. Jep, jep, mutta tiedätkö, että nykyään myös elokuva- ja peliyhtiöitä painostetaan lisäämään naisten määrää peleissä. Eikä sekään riitä, vaan niistä pitää tehdä johtavampia ja dominoivampia. Käytännössä halutaan siis kaikkiin elokuviin ja peleihin kiintiöt naisille, homoille, transuille, neekerielle, vammaisille, yms. Tosin kiintiötkään eivät riitä, vaan tosiaa pitää tehdä sekä positiivisiksi että johtaviksi roolihahmoiksi, jne. Eikö tämä häiritse sinua?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*