Marco de Wit 11 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Koronapassista raivostuneena Laiton Lehti julkaisi eilen jutun, jossa väitetään lähes koko vaihtoehtomediankin olevan osa valeoppositiota.

 

Niinpä monikin persukansanedustaja tulee äänestämään koronapassia vastaan ja sitten yrittää äänekkäästi vierittää vastuun koronapassista hallitukselle, vaikka todellisuudessa antoivat ylipäätään hallitukselle mahdollisuuden äänestää koronapassi voimaan. Suurin osa rivipersuista on kuitenkin oikeasti niin tyhmiä, etteivät mitenkään tajua tätä Purran ja Tavion ovelaa juonta. Ei varsinkaan, kun sekä valta- että vaihtoehtomedia vaikenevat eivätkä suostu paljastamaan kuinka persujohto toistuvasti huijaa. (Tämänkin taas todistaa kaikkien olevan yhtä samaa valeoppositiota.)

 

 

Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 

 

Miksi Laiton Lehti kehtaa väittää kaikki muita valta- ja vaihtoehtomedioita valeoppositioksi? Ovatko kaikki muka Suopon kätyreitä?

 

No, OK. Laiton Lehti ei tiedä ovatko kaikki muut vaihtoehtomediat osa Supon johtamaa valeoppositiota. Mistäpä sitä ihmisten motiiveja tietää. Harva kansallismielisenä esiintyvä suoraan kahvittelee supon agenttien kanssa. (Tosin on poikkeuksiakin, kuten naurettavasti nimetyn ”Kansallismielisten Liittouman” fanittama muslimitaustaa omaava persujen vaalipäällikkö.)

 

Fakta on kuitenkin, että Laitonta Lehteä lukuunottamatta KAIKKI vaihtoehtomediat ovat olleet hiljaa siitä miten persujohto jatkuvasti huijaa jäseniään kehittämällä ovelia takaportteja globalismiin, arvoliberalismiin ja poliisivaltioon.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Toinen fakta on, että nämä persujohdon luomat takaportit ja mädätysoperaatiot onnistuvat VAIN siksi, että vaihtoehtomediat ovat niistä hiljaa.

 

Vaihtoehtomediat järkkäsivät hiljaisuudellaan Purran persujen puheenjohtajaksi ja hiljaisuuttaan jatkamalla käytännössä TUKEVAT persujohdon mädätysoperaatioita mukaanlukien koronapassi.

 

Purrapersut petti taas: Kannattavat koronapassia! Pettikö Ossi Tiihonenkin?

 

 

Laiton Lehti (ja tuhottu Magneettimedia) on varoittanut persujohdosta jo vuosia, mutta se ei ole vieläkään herättänyt vaihtoehtomedian toimittajia. Ovatko he vain itsepäisiä, mielisairaita, agentteja vai terminaalisen tyhmiä? Persujohtoa suojelleet vaihtoehtomedian toimittajat ovat yksiä suurimpia syyllisiä viime vuosien poliisivaltiokehitykseen, jonka persut olisivat helposti voineet estää!

 

Persut olivat nimittäin 2019 vaa’ankielenä tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketissa. Tästä huolimatta vaihtoehtomedian toimittajat ja varsinkin päätoimittajat EIVÄT suostuneet pistämään kunnon painetta persuille tai edes persujohdolle. Niinpä poliisivaltiolait menivät läpi. Nyt sitten ne aktualisoidaan vieläkin voimakkaammin koronapassilla, jota vaihtoehtomedian toimittajat olisivat Purraa vastustamalla voineet vähintäänkin hidastaa ja todennäköisesti myös pysäyttää.

 

Suomi olisi Ruotsin tavoin voinut kieltäytyä koronapasseista, JOS persut olisivat niitä täysillä vastustaneet. Varsinkin kun Sanna Marin EI selvästikään ole mikään totaalinen koronahysteerikko. Itse asiassa Marin oli aikanaan melko kova rokotekriitikko päinvastoin kuin moni Partisaanin ja muun vaihtoehtomedian porukasta. Itse asiassa äärikommari Anna Kontulakin on rohkeampi lasten oikeuksien puolustaja kuin mitä vaihtoehtomedian ihailema rokotepassia kannattava persupetturi Olli Immonen.

 

Olli Immonen

 

 

Mistä sitten tunnistaa valeopposition supotoimittajat? No, katsokaa ovatko he kunnolla kritisoineet sen enempää 2019 poliisivaltiolakipakettia äänestäneitä kuin koronapassin perustuslakivaliokunnassa läpi päästäneitä persuja.

 

Villi arvaus: Yksikään vaihtoehtomedia ei tule kunnolla kritisoimaan ja rankaisemaan Immosta ja muita poliisivaltiota ajavia persuja. Niinpä he tulevat mädätystä jatkamaan, kunnes jokainen UMV:n ja Partisaaninkin toimittaja on leirillä ja eliminoitu.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? No, katsotaanpas ensin Uutta MV-lehteä. Fakta on, ettei se edes puheenjohtajavaalien aikana suostunut kunnolla kritisoimaan Riikka Purraa tämän jatkuvasta valehtelusta huolimatta.

 

Uusi MV-lehti jo 2 vk hiljaa persujen pj-kisasta! Persujohto painostaa?

 

 

Olisi todella mielenkiintoista tietää mitä UMV-lehdessä tapahtui persujen pj-vaalien aikana. Varmasti siellä oli kovia linjaerimielisyyksiä toimittajien välillä ja Purralaiset voittivat. Onneksi vain vähäksi aikaa. Nyt näyttää nimittäin olevan jotain pientä heräämistä tapahtumassa. Nähtävästi useimmille UMV:n toimittajille persujen koronapassilinja oli liikaa eli ns. viimeinen pisara.

 

Tosin alla olevassa Uuden MV-lehden jutussa persupettureiden nimiä EI mainita otsikossa, alaotsikossa eikä edes itse tekstissä kertaakaan. Siinä ei myöskään kerrota Sakari Puiston jättäneen kokonaan äänestämättä. Juttua lukemalla ei siis voi tietää Puistonkin pettäneen. Lisäksi jutussa fanitetaan Tiihosta ja tämän twiittiä, vaikka – tai koska – hänkään ei nimeltä mainitse persupettureita.

 

Onpas Suomessa melkoinen vaihtoehtomedia. Ei mainita edes koronapassia kannattavia persuja nimeltä.

 

Tosin ei ole lukijoissakaan paljon hurrattavaa. UMV:n juttuun on nimittäin tullut 30 kommenttia ja yhdessäkään ei ihmetellä miksei UMV voi nimetä petturipersuja. Tuskin yksikään lukija edes tajusi, että Sakari Puistokin petti todella raskaasti, koska pj-vaaleissahan hän nimenomaan ilmoitti vastustavansa koronapassia.

 

 

Kuvassa linkki UMV:n juttuun

 

 

No, ehkä UMV-laiva vain kääntyy hitaasti kohti persukriittisiä vesiä. Pääasia, että kääntyy. Varsinkin, kun nyt UMV on vihdoin julkaissut ensimmäisen todella Purra-kriittisen juttunsa, jossa ihan otsikossa kritisoidaan Purraa.

 

Kuvassa linkki UMV-lehteen

 

 

 

Toinen kansallismielisissä piireissä suosittu vaihtoehtomedia on Partisaani. Se on paljon enemmän oikealle kallellaan kuin UMV-lehti, mutta on siitä huolimatta koronapassiasiassa kritisoinut persuja vielä vähemmän!

 

Onko koronapassi natsipassi? Partisaani hiljenee!

 

 

Laiton Lehti on käyttänyt Partisaania usein lähteenä, koska se tekee arvokasta työtä äärijuutalaisten ja äärisuvakkien operaatioiden taustojen selvittäjänä. Mutta Partisaanissa on kuitenkin yksi erittäin omituinen seikka. Se ei suostu läheskään samalla tavalla tutkimaan ja kritisoimaan persuja. Ei edes Purran ja Putkosen törkeitä huijauskuvioita.

 

Alla on hakusanalla haettu puolen vuoden ajalta kaikki Partisaanin jutut, joissa persut mainitaan. Varsinaisia persuja käsitteleviä juttuja on vain muutama. PersuJOHTOA käsitteleviä juttuja on vain kaksi. Tämän on todella uskomatonta. Varsinkin, kun persuissa oli kesällä puheenjohtajavaalit. Laiton Lehti kirjoitti vaalien törkeästä korruptiosta varoittaen Purrasta ja Putkosesta. Partisaani ei kertaakaan.

 

Itse asiassa tutkimustyöstään kuuluisa Partisaani ei näytä KOSKAAN maininneen Suomen historian pahamaineisimman takapirun Matti Putkosen nimeä. Ei vaikka hän pyöritti taas persujen puoluekokouksen sähköistä äänestystä. Niinpä sen enempää äärioikeistossa kuin äärivasemmistossakaan kukaan ei suostu kritisoimaan Putkosta. Minkähän takia?

 

Miksei kukaan uskalla kritisoida persujen takapirua Matti Putkosta? Ei edes Johan Bäckman!

 

 

Ihan kuin Partisaani ei olisi tiennyt, että persuissa oli kesällä käynnissä erittäin tärkeät persujen puheenjohtajavaalit. Niinpä tapahtui se outo näky, että h-hetkellä eli pari viikkoa ennen pj-vaalia sekä UMV että Partisaani olivat täysin hiljaa persujen pj-vaaleista. Toisin sanoen Purralle ja Putkoselle annettiin työrauha huijata rivipersuja.

 

 

Kuvassa linkki Partisaaniin

 

 

Persujohto siis toistuvasti huijaa rivijäseniään kehittämällä lukuisia takaportteja suvakismiin. Tämä on mahdollista vain koska rivipersut ovat yksinkertaisia JA vaihtoehtomedia ei paljasta persujohdon huijauksia. Persujohdolla on siis täysi työrauha huijata rivipersuja. Näin kävi myös koronapassissa, mutta siitäkään Partisaani ei kerro mitään. Tosin eivät he ole kirjoittaneet viime päivinä yhtään mitään koronapassista. Nähtävästi se ei ole niin vakava asia.

 

 

Ai niin. Tietysti vaihtoehtomedian toimittajilla on vielä viimeinen petturikortti. Persuja ei kuulemma voi kritisoida, koska ovat he kuitenkin parempia kuin äärisuvakit. MITÄ SITTEN? Onko sillä väliä viekö persut vai suvakit meidät poliisivaltioon??

 

Sitä paitsi nyt on ihan oikea vaihtoehtokin persuille eli VKK ja sen johtama vaaliliitto!

 

Niinpä nyt kaikkien rehellisten vaihtoehtomedioiden pitää uskaltaa kritisoida persujohdon törkeimpiä huijauksia. Lukijat pystyvät tässä auttamaan suuresti. Mikään media ei nimittäin toimi ilman kirjoittajia ja teknistä tiimiä. Jokaisessa mediassa on sisällä hieman erilaisia linjoja. Varmasti lähes kaikissa persuja silkkihansikkain kohdelleissa vaihtoehtomedioissa on toimittajia, jotka haluavat alkaa kunnolla kritisoimaan persuja. He tarvitsevat vain tukea. Sitä voi helposti antaa vaikkapa kyseisen median kommenttiosiossa. Heti kun huomaat jonkun vaihtoehtomedian kohtelevan persuja silkkihansikkain, niin ala kovasti valittamaan, syyttämään petturuudesta ja haastamaan toimitusta. Tällä taatusti on vaikutusta lehden sisällä. Jos kommenttisi poistetaan, niin ota yhteyttä [email protected] Jos kommenttisi on asiallinen, niin julkaisemme sen ja paljastamme petturien toiminnan.

 

Vuosien ajan Laiton Lehti on hyväksynyt vaihtoehtomedian moton: Elä ja anna muiden elää/huijata omia lukijoitaan. Eli vaihtoehtomediat ovat kaikin tavoin välttäneet kritisoimasta toisiaan. Nyt se on loppu. Jos joku kansallismielisenä esiintyvä media ja toimittaja kohtelee silkkihansikkain persuja ja muita koronapassia ja poliisivaltiota promoavia, niin kyse on valeoppositiosta, joka on paljastettava!

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

40 thoughts on “Miksei vaihtoehtomedia paljasta persujohdon huijauksia? Toimittajat Supon agentteja?

 1. Lännen tiedustelupalvelut ja Nato antavat ohjeet ja määräykset Suomen Suojelupoliisille, poliisijohdolle ja armeijalle. Natossa on seurattu hyvin tarkkaan Suomen saamista osaksi Natoa, Naton vakoilukeskusten saamista Suomeen jne.

  Suomalaiset ovat nykyisin lainsuojattomia vihollisemme ja miehittäjämme vallan alla, mutta myöskään suomalaisten ei pidä noudattaa lakia, joka on vihollisemme ja miehittäjämme laki.

  Voit olla varma, että jos Suomessa jokin vaihtoehto media tai poliittinen liike uhkaa Natoa, rahaeliittiä ja nykyistä valtaa, Nato hyökkää välittömästi ja antaa käskyt Suomelle.

 2. Monet poliisien tietolähteet ovat olleet jo pitkään aitokansallismielisten tiedossa koska jotkut poliisit ovat vuotaneet tiedot ja kertoneet kuinka poliisit pyrkivät sabotoimaan mm. aitokansallismielisiä ja vapaushenkisiä liikkeitä, sekä järjestävät terrori-iskuja Suomessa, joista syyttävät mm. ”islamisteja” ja ”jihadisteja” ja näin taas saadaan tekosyy jatkaa myös ikuisia sotia Israelin ja Naton sotakoneen puolesta. Tulemme paljastamaan tiedot julkisuuteen niin että poliisien sisällä tietoja vuotavat poliisit eivät kuitenkaan paljastu.

 3. Suojelupoliisi nimenomaan saa tietonsa islamistien, kommunistien, rikollisryhmien johtajilta jne. Poliisien vasikat ja agentit ovat nimenomaan ryhmien johtoportaissa ja poliisit antavat vasikoilleen samalla immuniteetin tehdä rikoksia.

 4. Juuri näin!

  On myös pelkuruutta olla purematta vihollisen kättä riippumatta siitä mihin paskakääröpaperiin se on naamioitu.

  Koronamyrkkypiikki on usein murha. Ja siitä vastuussa olevat on laitettava maksamaan kova hinta! Heidän kuuluisi vastata murhista viime kädessä omalla hengellään. Ja petturimedia joka ei rikollisia paljasta syyllistyy epäsuoraan avunantoon rikoksessa.

  1. Hyvä pointti! Suomen nössö vaihtoehtomedia on todellakin osallinen massamurhassa. Ei viitsitty kuitenkaan kirjoittaa sitä juttuun. Ehkä Laiton Lehtikin on liian nössö. Pitää kai ryhdistäytyä.

 5. Persuissa toimii CIA-operaattori Matti Putkosen johtama terroririnki joka sabotoi ja tuhoaa mm. persuja uhkaavat kilpailijat. Sitten Perussuomalaisten toistamaan narratiiviin kuuluu myös syyttää Persuille vaihtoehtoja tarjoavia ”hajoittajiksi”. Äänet pitää kuulemma keskittää Persuille ja ei saa hajottaa. Kaiken tämän jälkeen Halla-aho, Purra jne. toistavat sitten lopuksi, että Voithan äänestää Vihreitä. Voithan äänestää Vasemmistoliittoa.

 6. Kannattaisi Marconkin lukea Partisaanin kirjoitukset korona-aiheesta, kyllä siellä on aihetta kritisoitu paljon ja kysymyksiäkin esitetty.
  Se on sitten eri asia, jos ei ymmärrä lukemaansa.

  1. Laita muutama linkki viimeisen puolen vuoden ajalta. Varsinkin linkit, jotka käsittelevät koronapassia. Itse en löytänyt niistä juuri mitään. Eipä silti. Ei kukaan väitä, etteikö Partisaani olisi koronapassiKRIITTINEN ja koronahysteriaKRIITTINEN ja KORONArokoteKRIITTINEN.

   Se nyt vaan ei riitä lähimaillekaan, koska se on sama kuin olla myrkytysKRIITTINEN ja tonttuhysteriaKRIITTINEN samalla, kun on KUITENKIN rokoteMYÖNTEINEN siinä mielessä, ettei ole rokoteVASTAINEN.

   Partisaani ihan oikeasti luulee, että monissa maissa joku kauhean vaarallinen suorastaan tappajakoronavirus on tappanut tuhansia ihmisiä monissa maissa, kuten Pohjois-Italiassa.

   Tämä kaikki on todella omituista, koska Magneettimedia oli nimenomaan tonttu/virushysteriaVASTAINEN JA ROKOTEVASTAINEN.

   Suomalaisissa on joku rotuvika siinä mielessä, että heitä on äärimmäisen helppo hämätä sanapeleillä. Ei tarvitse muuta kuin esittää esim. EU-kriittistä ja eurokriittistä, niin pääsee heti kansallismielisten kirjoihin EU-vastaisena. Sama juttu koronahysteriaa ja koronapassia kritisoimalla pääsee heti muka rokotepassivastaiseksi ja rokotevastaiseksi.

 7. Partisaanin koronan sivuuttaminen on varsinkin todella outoa, koska juuri Magneettimedia kirjoitti aikanaan paljon terveysasioista ja lääkeyhtiöistä. Persuihin taas niillä on ollut aina aika vähän kiinnostusta kuten parlamentaristisiin asuoihin yleensäkin.

 8. Se että UMV ei käsittele mitenkään Putkosta on myös jotain erikoista ja tahallista välttelyä, koska leveliläisille Putkosen rooli on kuitenkin ollut merkittävä ja jopa heitäkin saattaa hieman hämmentää kun Laiton lehti on ainoa joka puhuu Putkosesta.

 9. UMV:ssä kommentointi on äärimmäisen rajotetusti tehty vain maksaville asiakkaille, joten ihme että siellä ylipäänsä uutisissa on mitään kommentteja ja nekin silloin vain lojaaleimmilta tukijoilta.

 10. Olen itsekin kovasti ihmetellyt näkyvien laitatoimijoiden heikkoa älyä koronasumutusten suhteen.

  Siis siitä riippumatta, kuinka syvää, laajaa&organisoitua se on, tai kuinka paljon ja minkä muotoista korruptiota esiintyy(kaikki se mikä nakertaa moraalista ja itsenäistä toimijuutta on korruptiota), niin keskivertoälyllä ja sitä vähemmälläkin jo pystyy esittämään kaikki tarpeelliset todisteet sille että kansoja johdetaan harhaan ja heille valehdellaan ja saatetaan pysyvään vaaraan.

  Näinollen monella laitatoimijalla on ilmeisesti äärimmäisen vakavia luonteen puutteita tai älyn puutteita. Edellinen on tavanomaisinta. Vaikka ollaan olevinaan esivallan kriitikoita, niin pohjalla on silti vankkumaton alamaisen suhtautuminen virallisen statuksen saaneisiin auktoriteetteihin, sekä tämän mukana tulevalle propagandasokeudelle.

  Sellaisilla tahoilla kellä on suhteellisen suuri yleisö kuten Partisaani, Lokka&Wiik olisivat voineet miltei päivittäin tuoda esille koronasumutuksen kummallisuuksia tai edes viikottain jos olisi yhtään kiinnostusta ylipäätään. Kysymysten ja outouksien esille tuominen kantaisi jo pitkälle jotta kuulijakunta herää miettimään.

  Persukysymysten ja outouksien suhteen on tietenkin sama juttu, mutta tosiaan koronasumutusta, poliitikkojen ja viranomaisten käsittämätöntä epäterävyyttä ja jäävääviä sidonnaisuuksia ym. on voinut osoittaa jatkuvalla syötöllä.

  Tiedänpä siis varmana, että tietyt toimijat ovat niin kutsuttuja ”one trick pony” – yhden tempun show poneja. Sääli, erittäin sääli.

 11. Korjaus. Piti lukea epäpätevyyttä, eikä epäterävyyttä vaikka molempia toki esiintyy.

  Lisäyksenä, olen myös ihmetellyt esim. Sinimusta Liikkeen hiljaisuutta. Sekin on oma outo fakkinsa. VKK sen sijaan näkee mikä on erityisen ajankohtaista ja nähtävästi pyrkii pelaamaan realististen vaihtoehtojen kentällä, siinä missä Sinimusta Liike (huom. tuo kehno nimivalinta jo kertoo paljon, ellei ole nimenomaisesti tarkoitus olla pysyvästi marginaalissa, mutta sieltä käsin toimia kentän laajentajana MUIDEN puolueiden hyödyksi) toimii kuin päivähaaveissa kulkeva romantikko. Toki kaikenlaisia puolueita tarvitaan, mutta minä en ainakaan voi auttaa puoluetta joka ei ole osoittanut pelisilmää kansan tajunnan suhteen ja ei pelaa kovaa valeoppositioita (kilpaillaan samoista äänistä) ja muuta mädättäjää vastaan.

  Sen sijaan kuitenkin ymmärrän ”herrasmiesmäistä” debattityyliä jota Ossi Tiihonen edustaa, niin kauan kuin on persuissa. Täytyy muistaa että jos Tiihonen jää persuista niin hän saattaisi helposti tippua poliittiselta kentältä (esim. VKK ei ole vielä näyttänyt että sillä on niin vankka kannatus että sen listoilla on mahdollista menestyä), ja sitähän tuskin kukaan järkevä sentään haluaa.

  1. Jep. Tämän takia Laiton Lehtikin fanitti Tiihosta, vaikka hän selvästi veti pehmolinjaa. Jossain vaiheessa kävi kuitenkin ilmi, että se pehmolinja oli käytännössä kyvyttömyyttä tai haluttomuutta kritisoida Purraa ja varsinkin Putkosta.

   Sinimustatkin ovat olleet ihmeen pehmoja, vaikka monet alussa luulivat heidän suorasanaisesti tuomitsevan sekä persut että muut mädättäjät. Osittain pehmoilua on varmaan synnyttänyt linjaerot koronahuijaukseen suhtautumisessa. Lisäksi kannattaa muös muistaa, että Kuru ja monet muut vastaavat tapaukset olivat vielä muutama vuosi sitten natottavia neolibertaareja ja jopa sionisteja.

   Muistan kun itsekin joskus aikaa sitten yritin selittää Kurulle elämän tosiasioita, niin hän piti minua hulluna äärikonservatiivina ja antisemiittinä. Muistaakseni hän myös antoi minulle eräässä FB-ryhmässä varoituksen ”äärioikeistolaisuudesta”, jolloin suutuin hänelle ja epäilin Naton agentiksi. Myös Wiikki oli vielä muutama vuosi sitten erittäin kova natottava sionisti, jolle yritin turhaan selittää asioita.

   Sinänsä hyvä, että ovat viime parina vuotena ainakin osittain kääntyneet, mutta hyvin hitaasti ja oikutellen. Eivätkä tietysti myönnä ja selitä kääntymistään. Nähtävästi nolottaa kertoa kuinka vähän aikaa ovat olleet aitokansallismielisiä, joskin en ole siitäkään ihan varma, kun kerran eivät kunnolla selitä kääntymistään. Heillä ei myöskään ole vielkään mitään teoreettista viitekehitystä, joten ei heillä voi edes olla mitenkään konsistenttia maailmankatsomusta varsinkin, kun usko valtiososialismiin sekä Venäjä-viha sumentaa monen mielen. Esim. Jalonen on ihan sekaisin järjettömässä Venäjä-vihassaan.

   Yleensäkin Suomen kansallismielinen liike oli täysin surkea vielä matuaallon alussa. Muistan kun 2015 yritin selittää kaikille Japanin mallista, mutta sekin pelotti kaikkia. Taisin soittaa Lokalle ja yrittää saada edes häntä puhumaan Japanin mallista. Vähitellen kuitnekin sitten ihmiset alkoivat kääntymään. Se oli kuitenkin tosi vaikeaa, koska suomalaiset ovat äärettömän itsepäisiä ja ylpeää väkeä, joka ei taatusti myönnä muuttaneensa mielipiteitään.

   En minäkään varmaan ole niitä joustavimpia henkilöitä, mutta erona on se, että olen jo aika iäkäs ja minun maailmankatsomus tuli valmiiksi jo kymmeniä vuosia sitten tietysti paleolibertaarien, kuten Hoppen ansiosta. Tämän vuoksi minulal on konsistentti maailmankatsomus, jonka takia myös odotin plandemiaakin. Itse asiassa kirjoitin siitä artikkelin 2015 ja piti mennä mainostamaan sitä professori Fetzerin ohjelmaan, mutta sitten Suomen matuaalto alkoi ja sinänsä raukkamaisesti päätin olla virushuijauksesta hiljaa, koska tajusin kuinka Suomi on kirjaimellisesti aivopestyin kansa varsinkin lääketeollisuuden toimesta.

   Päätin siis ensin keskittyä vain matujen ja poliisivaltion vastustamiseen, mutta sitten huomasin kuinka kaikki – Lokkaa lukuunottamatta – palvoivat poliisia. Kesti tosi kauan saada ihmiset tajuamaan poliisin pahuus. Sekään ei kuitenkaan auttanut, koska käytännössä KOKO kansallismielinen liike hyväksyi persujen painostuksesta ensin RK-miekkarien alasajon ja jopa poliisivaltiolakipaketin. Osittain, koska selvästi monet toivoivat pääsevänsä persujen ehdokkaiksi eduskuntavaaleihin. Lisäksi tietysti heräsi epäilys, että lähes kaikki prominentit kansallismieliset ovat jonkin sortin agentteja. Tätä epäilyä vahvisti, että kirjaimellisesti kaikki prominentit kansallismieliset alkiovat sabotoimaan ensin SE:tä ja sitten SKE:tä.

   Tosin vaikea sanoa, koska oikeasti voi olla, että lähes kaikki on vaan kateellisia, tyhmiä aj itsepäisiä. Se on paha yhdistelmä. Suomalaisten perisynti kateus myrkyttää kaiken eikä asiaa varmaan helpota, etten ole kaikista vaatimattompia persoonia. Amerikassa olen vaatimaton ja Suomessa ”pollea”, vaikka käyttäydyn ihan samalla tavalla. Suomessa nyt vaan on vaatimaton ja kateellisuuden kulttuuri.

   Lisäksi suomalaisten itsepäisyy myös näkyy virushuijaukseen uskomisena. Suomalaiset nyt vaan on valtiouskovaisia. Tämän takia Laiton Lehti on sitten lähtenyt meemisotaan. Se on esim. koko ajan korostanut kuinka AIDSia ei ole olemassakaan ja siitä oli helppo huomata kuinka koronaakaan ei ole olemasssakaan. Kuru, Wiikki ja kumppanit eivät tietysti tätä tajunneet ja siksi varsinkin lääkeagentti Wiikki lähti täysillä koronahysteriaan, kuten niin moni muukin. Ensin ajattelin yrittää herätellä ihmisiä alkamalla haastamaan ja haukkumaan prominentteja kansallismielisiä tonttu-uskovaisiksi, tms. mutta sitten huomasin Tiihosen lähtevän koronahysterian vastaiseen taisteluun, joskin pehmostrategialla. Niinpä ajattelin, että yrittäköön Tiihonen herätellä ihmisiä omalla strategiallaan. Aika hyvin hän siinä onnistukin kansallismielisessä kentässä MUTTA, oikeasti ei siitä sittenkään ollut paljon hyötyä, kun lasten koronarokoutkset ja koronapassi kuitenkin tulivat. Tiihonen on suuressa vastuussa tästä, koska pehmensi koko ajan strategiaansa varsinkin persuja kohtaan. Tosin Tiihonenkin on perisuomalainen itsepäinen jässikkä, joka ei taatusti muyönnä möhlänneensä.

   1. Kyllä nämä ns. Monokulttuuri-työryhmän jäsenet on aika avoimesti kertoneet kuinka ovat olleet ennen sitä ja sitä mieltä miksi nyt ovat toista mieltä tai radikalisoituneet omissa pitkissä ohjelmissaan. He ovat kuitenkin aika rehellisiä, lahjomattomia ja epäpoliittisia loppujen lopuksi ja valmiita tutkimaan, oppimaan ja muuttamaan mieltään Tajukangasta lukuunottamatta. Jopa Juneskin on sanonut kuinka häntä ei vielä vähän aikaa sitten hirveästi haitannut pridettäjät, mutta on nyt täysin heitä vastaan tai kuinka 2020 alussa uskoivat täysin maskeihin yms.

 12. Eikös ihmisten terveystietojen mukaanlukien rokotukset pitäisi olla yksityisasia? Muutamat kansanedustajatkin vetosi tähän kun eivät suostuneet kertomaan rokotustilannettaan. Koronapassin myötä rokotustilanne ei ole enää yksityisasia eikä poliitikonkaan pitäisi silloin enää voida vedota siihen varsinkin jos on vielä itse äänestänyt passin puolesta.

 13. Wanha MV oli ihan kunkku. Sana levis aika äkkiä ja maine. Nykyinen on varttiYLEmäinen kokkelivastainen cosmopolitan .Paljon on hempeempää höpinää. Kunnioitan MVn tapaa kähjäillä kaikille jos toimituksesta siltä tuntui. Lippiksennosto ja kiitos.

 14. Paljon asiaa ja kiitos siitä – artikkeli itsessään ”vähemmän johdonmukainen”.

  Partisaani on – kuten ollaan monta kertaa selitetty – feikkioperaatio. Niinkuin on myöskin ******** ******* ******** ****** siksi myöskin nämä kaikki toimivat yhteystyössä. Kaikissa em ovat hyviä toimijoita mutta feikkejä – ja kontrolloituja.

  Kerro vielä, mitenja kuka tuhosi Magneettimedian?

  1. Sorry, piti sensuroida väitteitäsi, koska et esitä kyseisistä tahoista ja henkilöistä todisteita. Myös Partisaanin syyttäminen on ehkä liikaa, mutta se on media niin antaa mennä. Kestävät varmaan sen. Magneettimedian tuhosi tietysti äärijuutalaiset, jotka syyttivät sitä antisemitismistä ja saivatpa jopa tuomarit tekemään todella älyttömän tuomion, joka paljastaa suomalaisen tuomioistuinjärjestelmän mädännäisyyden. Pitäisi tutkia ketä ne tuomarit oli, mutta en tässä ehdi kaikkea tehdä, kun kerran Magneettimedia ja Partisaanikaan eivät uskalla.

   1. Konservatismin ainoa muoto on kristillinen – uskottavuus ei toimi ilman sitä.

    Sekularistit ovat aina korruptoitavissa. Ano Turtiainen puhuu usein jumalan siunauksesta, mutta teot eivät aina ole linjassa sen kanssa. Päivi R ei ole kristitty – vaan huijari ja itsepetoksessa elävä elitisti. Leipäjonosuomi vastaanottaa pakolaisia – vetovoimatekijänjä toimii raamatunvastainen nykyinen pankkisysteemi. Päivin aikana ((1995-) Suomen talous on laitettu konkurssiin ja sitä kristitty ikinä tekisi. Pakolaiset eivät kuulu Suomeen eivätkä suomalaiset kuulu leipäjonoon – Päivi Räsänen on kuitenkin eri mieltä.

   2. Alt-right-liike on täynnä homoja – kysy vaikka Milolta joka on myöskin juutalaismyönteinen ja itsekin juutalainen. Awakening porukkakin on osa alt-raittia.

    Jos awakening porukassa on puoliarabeja niin se ei ole kovin uskottava liike.

    Radio islam, jota Magneettimedia usein promotoi ja Iljakin teki on varsin hyvä media. NMR käytti usein radion johtajaa asiantuntijana vaikka totesivat kyllä hänelle, että koska et ole etnisesti ruotasalainen et kuulu ruotsiin. Olivat ainakin rehellisiä – awakening porukka ei sitä ole.

    (Radio islam – joka toimii myöskin suomeksi – pitää edelleen ylhäällä Magneettimedian sakkokirjoitusta)

    1. Kristitty – raamatunlukija kannattaa perinteisiä lääkkeitä ja terveet ihmiset eivät mene lääkäriin, sekin suoraan raamatusta. Räsänen pitää rokotteita suurena innovaationa.

     Rokotteet ovat aina olleet haitallisia – vaikka propaganda muuta väittää.

     (Suomen suurin uhka tällä hetkellä ovat rokotteet ja koronapassi – lapin porukka (sm-liike) ei hirveesti vastusta, eihän?)

     1. Hyvä pointti. Sen takia olenkin alkanut ihmettelemään miksi Partisaanikaan ei suostu Putkosta, persujohtoa ja sen koronapassijuonia kritisoimaan. UMV myös vähättelee persujohdon juonia puhumattakaan muista ns. vaihtoehtomedioista. Kyllähän tässä on jotain tosi outoa. Koko kenttä näyttää olevan persujen agentteja, hännystelijöitä, yms.

     1. Putkosesta vielä ja kaikista muistakin suunnittelijoista (esim Riikka Purran entinen rooli), ajatushautomoista ja samanlaisista, sensuureista ja ”keskusteluforumeista”….ne on suoraan valta kuuluu kansalle – periaatteen vastaisia.

      Kaikki puolueen jäsenet pitäisi olla toiminnassa mukana – samalla äänimäärällä, panoksella ja osuudella. Vallan keskittäminen on persujen prinsiippi ja sillä putsataan aina sisäinen uhka tarvittaessa pois. Nuorisjärjestö putsattiin pois, moni on saanut mennä ns kokonaisharkinnan mukaan, jne.

 15. Juu – no problem.

  Awakening tapahtuman porukat ovat Jared Taylorin hännystelijöitä – kollaboratöörejä – ja todistettavasti täällä on tuotu esille koko klikin juutalaismyönteisyys – joka ilmeisesti on hiukkasen muuttunut ajan saatossa. Ramzy Paul heitettiin bussin alle kun hän ei ilmeisesti sitä ole/ollut ja kannatti voimakkaasti perhearvoja.

  Valeopposition edustaja Hakkarainen on ***********, mutta sohvakaksikon miespuolinen edustaja ei sitä ole. Kommentti jumiutui filtteriin tuossa julkaisussa joten sitä on hankala todistaa. Julkaisu on liturgimainen, sanahelinää ja ”laulamista täynnä” niinkuin mainitun suomalaisen liikkeen päähahmon ulosanti. Ja niin se on Halla-ahokin, samanlainen Runebergiläinen pappi – vaikka hän ei sillä tavalla tähän aiheeseen kuulu. Mestari on mestari, ja klanipään entinen nimimerkki oli (siis oli) Elohim, valeopposition keskusteluforumilla. Molemmat jumalallisia vailla jumalallisia kykyjä – tämä tuskin on sattumaa.

  Vaikka moni puhuu juutalaisista, niin sen aika ei ole nyt, vaan se oli jo ja on uudestaan. NYT on koronabluffin ja passien aika.

  Kevin MacDonald ei ole syytön jannu, hänkään, vaikka culture of critique onkin varsin hyvä kirja ja siinä mielessä oikealla asialla.

  Sensuuri on tässäkin väärä approach – lukijat eivät pysy mukana – eivätkä pääse tutkimaan ja täydentämään puuttuvia osia. Puutuvat osat löytyvät kristinuskosta, sekä MacDonald, että David Duke ovat sekularisteja ja samanlainen wrong-direction-thinker on myöskin David Icke.

  1. Sinulla on niin kovia väitteitä, että pelottaa julkaista, mutta antaa nyt mennä. Voit olla joissakin asioissa oikeassa, mutta pistä lähteitä ja linkkejä kehään. Olen kyllä itsekin huomennut, että Kevin MacDonaldissa on jotain todella pielessä. Hän sensuroi minun kirjoitukseni, kun mm. selitin juutalaispankkiirien mahdollistavan juutalaisten vallan eikä juutalaisintellektuellien. Julkaisin videonkin asiasta ja aloin kirjoittaa pitkää analyysiä MacDonaldin sekoiluista, mutta sitten se jäi kesken ja videokin katosi D-livestä aikanaan enkä ole sitä uudelleen julkaissut. MacDonald on hyvin vanha mies, joka on tosi hermoheikko vanha äijä, jonka kanssa on vaikea keskustella rationaalisesti. Englannissa on siihen hyvä sana: cantankerous.

   Täytyykin aina muistaa, että vaikka joku vaikuttaisi agentilta, niin ei hän sitä välttämättä ole, vaan muuten vain OUTO. Onhan se selvää, että yleensä valtaeliittiä uskaltavat vastustaa ihmiset, jotka ovat jollain tavalla puoliautistisia tai jopa osittain skitsofreenisiä tai muuten vain tosi outoja, kärttysiä, yms. Lähes kaikki kansallismieliset älyköt ovat jotenkin tosi outoja tapauksia. Duttonkin on tosi outo hiihtäjä, jonka kanssa on vaikea saada rationaalisia keskusteluja aikaiseksi, kun sillä on koko ajan mieltön kiire ja sätkii koko ajan joka suuntaan.

   Vielä paljon pahempi on tietysti Icke, jolla on valtavan paljon loistavia pointteja, mutta joku selvästi on mielisairas uskoen jopa liskoihmisiin, vaikka niistä ei ole yhtään mitään todisteita. Tosin voi se olla vain suojautumiskeino, koska hän olisi jo vankilassa antisemitismistä, jos ei noita liskojuttujaan selittäisi. Muistaakseni hän on useamman kerran meinattu laittaa vankilaan, mutta on päässyt pälkähästä, kun on poliisikuullustelussa sleittänyt maailmaa johtavien juutalaisten olevan vain liskoihmisten kätyreitä.

   1. Kiitos – ja myönnetään se. Itse olet rohkea ja usein oikealla tiellä.

    Kipurajoilla mennään – myönnetään sekin – analyysit ovat tulleet lukemalla, kuuntelemalla ja suoraan jumalan antamina. Kaikille ei löydy lähteitä vaan jokaisen kuuluu tutkia itse.

    Esim. Raamattu on rasistinen kirja, se on selvä juttu. Sekin selviää ainoastaan lukemalla ja elämällä kristityn elämää, eli parannus – kaste- ja pyhän hengen vastaanottamisen kautta.

 16. Dutton ja Jolly heretics (hereetikko) on myöskin huijari – oikeastaan samalla tasolla kuin kaikki em. Duttonin kirja ’The finnuit ’ on varsin hyvä kirja kannattaa lukea, paljon hyödyllistä tietoa ja tutkimusta suomalaisuudesta. Mutta huijari.

  Amerikassa kaikki jotka ovat todellinen uhka pankkisysteemille, lääketeollisuudelle ja ruokateollisuudelle laitetaan vankilaan tai tapetaan. Lääkärit ja holistiset lääkärit hyvänä esimerkkinä. Sellainen sananvapaus siellä on. Samanlainen logiikka Suomessa, vaikka metodit toisenlaisia.

  NYT on eri tilanne, koska käynnissä on jo niin suuri kansanmurha, ettei jokaista kiriitikkoa saada enää putkaan.

   1. Hyvä kysymys – ja hyvä että kysyt – nimi antaa indikaation siitä.

    Itse toiminnassa kaikki jotka nykyisin kannattaa kirkkoa, tai hakemaan seuraa kirkosta, niinkuin Dutton teki, ovat huijareita. Ev lut kirkko on harhaoppikirkko, aina ollut – sen harhaoppisuus on lisäänynyt viime vuosina. Harhaoppeja ovat ainakin naispappeus, lasten kaste, rippi, naisen asema ja naispappeus. Ja koko tämä valtionkirkko joka nauttii raamatunvastaisista verorahoista (pankkisysteemi).

    Em väite on väärä ja vaarallinen. Raamattua seuraava kirkko ei ole monikulttuurinen, vaan kansallismielinen – nykyinen evlutkirkko on monikulttuurinen, marxistinen homomyönteinen. Ev lut kirkon kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Partneri haetaan jumalan avustuksella ja se on aina jumalan lahja.

    Ev lut kirkko on myöskin siionistinen, sekin on pahanlaatuinen heresia.

    (taannoin yksi uskonveli tokentubesta yritti buukata jotain kirkon tiloja parannuksen tehneelle veljelle päästä kasteelle – ev lut kirkko eivät antaneet lupaa siihen)

    1. Joo, olet varmasti täysin oikeassa. Ev.lut kirkko on täysin mädätetty. Tosin Dutton tarkoitti varmaan konservatiisempia kirkkoja, mutta tosiaan hänen pitäisi tarkemmin selittää mitä tarkoittaa.

     1. Älykkäiden ihmisten kanssa pitää olla tarkkana, aina. Jos joku toimii nimellä jolly heretics niin pyssystä poistuu varmistin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*