Marco de Wit 11 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Maailmalla on jatkuvasti valtavia koronapassien vastaisia mielenosoituksia, mutta valtamedia joko sivuuttaa ne tai kutsuu niitä äärioikeiston häiriköinniksi. Tässä yksi esimerkki:

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Ylen videossakin näytetään vain yhteenottoja, mutta ei koskaan niitä valtavia protestoivia ihmismassoja. Pariisissa on protestoitu jo 13:sta viikkoa!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Pariisi ei luovuta: Koronapassien vastaisten mielenosoitusten 13 viikonloppu!

 1. Esinahattomat ovat vallassa. Valtamedialla on selvät ohjeet miten eri uutiset pitää uutisoida tai uutisoidaanko niitä lainkaan.

  1. Esinahattomat on vanhaa tietoa, sillä yleislääketieteen lehti, The Lancet, kutsui oikeita naisia ”bodies with vagina” , ilmeisesti kun nykyään on niin monenlaisia naisia, niin pakko saada jotenkin eroteltua lääketieteellisesti.
   Eli vapaasti suomeksi ”ruumis jolla on v—u” Ilmeisesti esim. vessat ym. pakko nimetä näin, jotta ns. miesnaisilta voidaan pääsy estää.

 2. ****** on ainoa keino vapauttaa Suomen kansa ja tulla vapaaksi. Minä en suostu kuolemaan sukupuuttoon vihollisemme vallan alla. On lähdettävä liikkeelle, tietysti laillisesti.

 3. Esinahattomat ovat vallassa. Ei saa näyttää asioita jotka rikkovat virallista tarinaa. Kaikki valhe perustuu kerrotulle ja toistetulle tarinalle. Kaikki valta perustuu pitkälti tälle kerrotulle ja toistetulle valheelliselle tarinalle.

 4. Samalla kun on alkanut tulla julkisuuteen rokotteiden vakavia terveyshaittoja niin myös viranomaiset ovat käyneet aina vain kovempaan hyökkäykseen rokottamattomia kohtaan ja kuinka heitä pitäisi rangaista. Ei ole enää leiritkään kaukana!

 5. Pimppi sentään,ei ihan terve skoude lähde omia kansalaisiaan syyttömästi retuuttamaan. Koulukiusattuja nakkipalleja noista Kom Isis Aarnioista suurin osa. plus eukonretuutus kotona. Lippiksennosto noille vastaanhangoittelijoille. Pääsispä mukaan. höhöö. Voin tulla kaveriksi sinne linnaan. Periaatteista ei mies tingi.

 6. Jos ajattelee että voi antautua vietäväksi vankilaan, silloin sota on jo valmiiksi hävitty ennen kuin se on päässyt edes kunnolla alkamaan.

  Vankilasta on pysyttävä poissa. On kuuluttava johonkin pienryhmään joka osaa toimia yhdessä ilman sisäisiä riitelyjä.

  Suunniteltava toiminta, operaatiot siten että kiinnijäämisen riski on mahdollisimman pieni ja toiminta jatkuu taas uusilla operaatioilla. Vankilassa istuminen ei meidän asiaa auta.

  Vaikka nuo mielenosoitukset ovat vaikuttavia, eivät ne ratkaise mitään.

  Esimerkkinä vanha, kunnon, rehellinen pankkiryöstö. Kun se oli hyvin suunniteltu, pakoreitit etukäteen varmistettu jne koko operaatio kesti ehkä 3-4 min. Tai vähemmän. Kun kaikki menee nappiin silloin kiinnijäämisen riski on pieni. En nyt yllytä, tai kehoita ketään ryöstämään pankkia. Joku toinen pankkiryöstäjä jää heti kiinni kun ei ole tehnyt mitään kunnon valmisteluja, eikä ole suunnitelmaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*