Marco de Wit 11 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Eduskunta edustaa kansaa, joten useimmat kansanedustajat ovat hyvin tyhmiä sopuleita. Tämän takia eduskunnan keskustelujen katsominen on sekä tylsää että karmeaa.

 

Kaikista tyhmimpiä ovat kuitenkin ne kansanedustajat, jotka ottavat koronahysterian täysin tosissaan. Siis niin tosissaan, että käyttävät eduskunnassa vieläkin naamavaippoja.

 

Tosin onneksi näitä kaikista lammasmaisimpia idiootteja on vain muutama. Tämä käy ilmi eduskunnan sivuilla olevista videoista. Alla video viime perjantailta. Siitäkin näkee, että juuri kukaan ei enää käytä naamavaippaa.

 

 

Kuvassa linkki eduskunnan sivuille

 

 

On kuitenkin pari poikkeusta. Nimittäin persuissa useampi kansanedustaja EDELLEEN käyttää naamavaippoja. Kaikista innokkaimpina Ville Vähämäki ja Sami Savio.

 

 

 

 

On jo pitkään ollut nähtävissä, että persut ovat täynnä maski- ja rokotefanaatikkoja. Niinpä vaihtoehtomedian olisi pitänyt paljon voimakkaammin painostaa persuja ja Riikka Purraa luopumaan koronahysteriastaan. Varsinkin Ossi Tiihosen olisi pitänyt puheenjohtajatentissä painostaa sekä Purraa että Puistoa tosissaan vastustamaan koronapassia.

 

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, joten persut huijasivat taas ja nyt on koronapassi tulossa.

 

Kiitti taas persut!

 

 

Lue lisää:

 

Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Persujen Ville Vähämäki ja Sami Savio rakastavat naamavaippojaan!

  1. Todella naurettavia pelleja nämä naamavaippakaksoset! Onko heillä jotain mielenterveysongelmia kun pelko elää vieläkin päänsisässä? Savio nyt ei kuitenkaan mistään tyhmimmästä päästä ole vaikka onkin harmaa nössykkä.

  2. No jos joku olisi kysynyt noista nimeltä,olisin väittänyt golffareiksi tai purjehtijoiksi…höhhööö….eli nobodytwins . Poliittisesti vähiten aktivoituneet hiilidioksidin uusiokäyttäjät …siinäpä määrite näistä turhakkeista. Tuossa puolueessa niitä piisaa. Kuvan perusteella oikeanpuoleisella näyttäs olevan Melitta suodatinpussi nassulla. Olisko perinteinen 1X4 ?Selvää säästöä. Voimia vaikuttamiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*