Marco de Wit 12 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi pari päivää sitten miten Purran johtamat persut käytännössä hyväksyivät koronapassin, kun eivät pidä sitä perustuslain vastaisena.

 

Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 

 

Lähes koko kansallismielisen kentän kattava persujen laaja kätyri- ja valeoppositioverkosto kuitenkin yrittää pimittää persujen petturuuden. Ja jälleen vaihtoehtomedia on tässä persuja auttamassa aivan kuten 2019 tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin yhteydessäkin.

 

On vaikeampi kuvitella selvempää valeoppositiota!

 

Miksi vaihtoehtomedia ei paljasta persujohdon huijauksia? Toimittajat Supon agentteja?

 

Eniten vaihtoehtomedia suojelee Sakari Puistoa. Kuten yllä olevassa jutussa kerrotaan, niin Partisaani oli täysin hiljaa ja Uusi MV-lehti puolestaan tahallaan pimitti Puiston jättäneen äänestämättä perustuslakivaliokunnassa, kun päätettiin onko koronapassi perustuslain mukainen vai vastainen. Laiton Lehti kirjoitti tästä törkeästä petturuudesta jo muutama päivä sitten:

 

Itse asiassa [Persujen Olli] Immonen ja [Jukka] Mäkynen ihan innoissaan olivat vaatimassa koronapassia. Puistolla tilanne oli kuitenkin vaikeampi, koska puheenjohtajavaaleissa hän oli luvannut vastustaa koronapassia. Niinpä Puisto päätti olla äänestyksestä POISSA!! …

Puiston poissaolo on todella mielenkiintoista. Hän ei siis suostunut äänestää koronapassin puolesta, mutta ei kuitenkaan USKALTANUT äänestää vastaan! Mikä järki siinä on??

Onko Puistoa painostettu olemaan äänestämättä? Onko Purra ja muu puoluejohto sanonut Puistolle, että pysy mieluummin poissa kuin äänestät vastaan? (Eli sama kuvio kuin silloin, kun Laura Huhtasaari ei 2019 halunnut äänestää kiireellisen poliisivaltiolakipaketin puolesta, vaikka puoluejohto vaati. Niinpä Laura äänesti tyhjää. Perustusvaliokunnassa ei kuitenkaan voi äänestää tyhjää, joten Puisto ei tullut edes paikalle.)

Persujohto oli siis selvästi päättänyt, ettei koronapassia vastusteta perustuslakivaliokunnassa. Purra on taas tehnyt jonkun diilin kokkareitten kanssa, jotta pysyisivät ”hallituskelpoisina”.

 

 

Useampi lukija kuitenkin raivostui, että Laiton Lehti osittain vähättelee Puiston petturuutta. Yksi lukija kommentoi seuraavasti:

 

Ja Laiton Lehti oikeasti uskoo Puiston olevan yhtään erilainen kuin muut petturit? Hahah. Mitä vielä. Sakari Puisto on aivan samanlainen huijari, petturi ja takinkääntäjä kuin kaikki muutkin poliitikot ja virkamiehet.

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit vastaa:

 

Voit hyvin olla oikeassa. On kaksi vaihtoehtoa:

 

1. Purra ja Putkonen painostivat Puistoa olemaan vastustamatta koronapassia, joten Puisto jätti äänestyksen väliin.

 

2. Puisto pelkäsi uransa kärsivän (ei esim. pääse ministeriksi kokkarien johtamaan hallitukseen), jos äänestää vastaan.

 

Voi hyvin olla, että molemmat vaihtoehdot toteutuivat. Laiton Lehti ei kuitenkaan tuominnut Puistoa ihan yhtä jyrkästi kuin Purraa, koska pitää muistaa Purran ja Putkosen JOHTAVAN puoluetta rautanyrkillä. Jos et tottele heitä, niin sinut tuhotaan!

 

Yleensäkin ryhmäpaine persuissa ja varsinkin eduskuntaryhmässä on massiivinen ja siihen päälle vielä koko eduskunnan ryhmäpaine. Pitää olla todella voimakas henkisesti, jotta uskaltaa nousta kaikkia vastaan. Ano siihen pystyy, muttei juuri kukaan muu.

 

Tämän takia puolueen johto on niin tärkeä asia. Tämän takia Laiton Lehti on myös niin pettynyt Tiihosen, joka suurista puheistaan huolimatta ei loppujen lopuksi suostunut puheenjohtajakisan aikana haastamaan Purraa. Tiihonen olisi voinut jopa voittaa vaatimalla puoluekokouksessa lippuäänestystä, mutta VÄHINTÄÄNKIN hän olisi voinut viedä pj-vaalit toiselle kierrokselle ja kiristää monia myönnytyksiä, kuten saada johto sitoutumaan koronapassin vastustamiseen.

 

Joku nyt tietysti sanoo, ettei millään ole mitään merkitystä, koska Putkonen ja Purra hallitsevat puoluekokouksen sähköistä äänestystä ja voivat saada sellaisen tuloksen kuin haluavat. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska vaalivilpit eivät yleensä voi olla massiivisia. Tiihonen olisi voinut mobilisoida parisataa lojaalia lisäkannattajaa, jotka olisivat uskaltaneet kertoa äänestäneensä Tiihosta. Äänestysvilppi olisi tällöin tullut vaikeammaksi, koska Tiihonen olisi suurinpiirtein tiennyt oman kannattajamääränsä. Sama tietysti Puistolla. Mitä vähemmän äänestäjiä puoluekokouksessa sitä vaikeampaa järjestää massiivista sähköistä vaalivilppiä ja tosiaankin äänestäjiähän väitetään olleen puoluekokouksessa vain n. 1300.

 

Ja mikä tärkeintä, Tiihonen olisi myös voinut vaatia LIPPUÄÄNESTYSTÄ, jolloin vaalivilppi olisi tullut vieläkin vaikeammaksi. Ja vaikka lippuäänestys olisi jotenkin estetty, niin Tiihonen olisi saanut valtavasti lisä-ääniä äänestyskoneita inhoavilta persuilta.

 

Tiihosella oli oikeasti mahdollisuus vähintäänkin viedä äänestys toiselle kierrokselle. Se olisi ollut Purralle totaalinen katastrofi. Kannattaa muistaa, että virallistenkin tulosten mukaan se oli lähellä. Purrahan sai virallisestikin vain 63 % äänistä. Siis vaikka vastustajat olivat puolueessakin suhteellisen tuntemattomia ja sekä puoluejohto että valtamedia promosivat Purraa kuukausien ajan.

 

Virallisten tulostenkin mukaan Tiihonen sai sentään 200 ääntä (15%), vaikka hyvin harva jäsen hänet tunsi ja valtamedia toitotti, ettei hänellä ole ollenkaan kannatusta. Tosissaan yrittämällä Tiihonen olisi voinut vähintään tuplata äänimääränsä.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Tiihonen sai siis aika hyvän tuloksen, vaikka veti Suomen puoluehistorian surkeimman puheenjohtajavaalikampanjan! Tiihosen flegmaattisuus oli käsittämätöntä, koska kyse oli potentiaalisesti pääministerin paikasta! Tiihonen ei edes hankkinut kampanjanpäällikköä, vaikka on rahamies ja osaavia vapaaehtoisiakin olisi taatusti löytynyt. Hän ei edes suostunut lähtemään vaalikiertueelle. Kaiken kukkuraksi Tiihonen ei edes aktiivisesti houkutellut ja auttanut kannattajiaan pääsemään puoluekokoukseen samaan tapaan kuin Halla-aho teki 2017.

 

Uskomattominta oli, että sitten itse puoluekokouksessa Tiihonen ei suostunut vaatimaan lippuäänestystä. Tai edes ehdottamaan omia miehiään Putkosen valitsemien ääntenlaskijoiden joukkoon. Tiihonen ei myöskään ole vaatinut saada tietää kuinka paljon äänioikeutettuja oli paikalla puheenjohtajavaalissa. (Puoluekokouksessa kerrottiin vain ennakkoilmoittautuneiden määrä. Rivipersut ovat niin tyhmiä, etteivät tajua kuinka älytöntä ja korruptoitunutta tämä on, mutta Tiihonen taatusti tajuaa.)

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Tiihosta ei paikalla olleiden äänioikeutettujen määrä kiinnosta, vaikka ehdokkaana hänellä olisi täysi oikeus saada se tietää. Ja myös käytännössä kyky, koska hän ei ole eduskuntaryhmän ryhmäpaineen alainen. Puoluejohto ei nimittäin voi oikein mitenkään kostaa Tiihoselle, koska tämä on rahamies ja vain kunnanvaltuutettu eikä rauhallisena miehenä koskaan ole herjannut puoluejohtoa, tms.

 

Tiihosta ei siis voi erottaa mitenkään eikä hänelle voi kostaa mitenkään, joten hän olisi aivan hyvin voinut vaatia lippuäänestystä. Tiihonen kuitenkin sitten alistui Putkosen johtamaan farssinomaiseen sähköiseen äänestykseen täysin mukisematta. Edes Giansantin sulkeminen pois vpj-vaalista ei ole saanut Tiihosta kritisoimaan takapiru Putkosta sanallakaan. Toisaalta ei ole kukaan muukaan uskaltanut kritisoida Putkosta. Tämä on mahdollista vain Suomen umpimädässä politiikassa.

 

Miksei kukaan uskalla kritisoida persujen takapirua Matti Putkosta? Ei edes Johan Bäckman!

 

 

Tiihonen on pitkälti vastuussa siitä, että Putkosella ja Purralla on nyt käytännössä diktaattorin asema puolueessa.

 

Tiihonen tietysti selittää itselleen: Minut on petetty! Luulin Purran olevan rehellisempi. Purrahan lupasi vastustaa koronapassia!!

 

 

Tiihonen voisi täysillä vastustaa lasten myrkkypiikkejä ja koronapassia, mutta ei VIELÄKÄÄN suostu kritisoimaan niitä kannattavaa ja mahdollistavaa persujohtoa. Siis vaikka persujohto on pitkälti vaa’ankieliasemassa ja olisi voinut saada Suomen Ruotsin tielle välttämään koronapassin.

 

Tiihonen on ollut täysin hiljaa Purran, Tavion, Mäkelän, Puiston, Immosen ja Mykäsen petturuudesta koronapassiasiassa. Miksi? Eikö persuja saa kritisoida, vaikka eivät edes pidä koronapassia perustuslain vastaisena?

 

Miksei Tiihonen kritisoi Purraa tai edes Puistoa sanansa syömisestä? Puheenjohtajatentissä molemmat lupasivat vastustaa koronapassia.

 

 

Onko persujen pj-ehdokas Ossi Tiihonen patologisen naivi?

 

 

 

Lukija myös korosti, ettei Purrassa ja Puistossa ole mitään eroa.

 

Marco, sinuahan yritettiin varoittaa Sakari Puistosta. Hän on aivan samanlainen globalistinen petturi. Hän ja Purra jopa itse sanovat olevansa käytännössä aivan samanlaisia ja että heissä ei ole mitään todellisia eroja!

 

Marco vastaa:

Hyvä pointti, mutta kyllä tässä on myös selvä aste-ero. Puisto sentään pyrkii rakentamaan takaportteja ULOS EU:sta, jotta esim. talouskriisin aikana voitaisiin siitä nopeasti päästä ulos. Tämän takia Puisto esim. selitti, että jos hänet valitaan puheenjohtajaksi, niin puolue kehittää asiantuntijoiden avulla mallin/systeemin, jolla eurosta pääsee hyvin nopeasti ulos vaikka päivässä. (Mitä yllättävämpi ero sitä vähemmän vaikutuksia.)

 

Purrakin luo takaportteja, mutta SISÄÄN EU:seen ja syvemmälle euroon ja natoon. Purra on oikeasti EU-fanaatikko ja pankkiirien kätyri, kun ei edes innostunut Puiston ehdotukseen ulos eurosta -takaportin luomiseen!

 

Puheenjohtajavaalien aikaan Puisto myös yritti puolustaa arvokonservatismia ja kansallismielisyyttä. Hän ei esim. hyväksy arvoliberalismia, pridetystä ja pakkoruotsia, kun taas Purra vanhana feministinä ja Ruotsifanina niitä käytännössä kannattaa. Purra jopa lopetti pakkoruotsin vastaisen kampanjan.

 

Tätä Laiton Lehti on koko ajan yrittänyt naiveille ihmisille selittää. Eli Purra on TODELLINEN globalisti ja mahdollisesti joku ihan oikea Nato-agentti, koska hän yhdessä Putkosen kanssa niin täysillä vie persuja ja Suomea syvemmälle velkaunioniin, natoon, pankkiunioniin ja globalismiin. Tämän hän selittää itselleen siten, että Venäjä on niin hirviömäinen, että Suomen on ”integroiduttava” syvemmälle länsiblokkiin eli naton, riistopankkiirien ja suvakkien armoille.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Toki on hyvä tietää, että persut on valeoppositio, mutta tästä huolimatta on tärkeä huomata myös aste-eroja persujen sisällä:

 

1. Purran natofanaatikot, jotka mädättävät persuja ja Suomea rakentelemalla globalismiin SISÄLLE meneviä takaportteja.

 

2. Puiston kaltaiset länsifanaatikot, jotka kuitenkin varmuuden vuoksi rakentelevat globalismista ULOS meneviä takaportteja.

 

3. Tiihosen kaltaisia twitteröitsijöitä, jotka eivät kuitenkaan yritä käytännössä pysäyttää persujen luisua myrkkypiikkien ja poliisivaltion kannattajiksi. Tiihonen esim. lupaa taistella lasten myrkkypiikkejä sekä koronapassia vastaan, muttei suostu kritisoimaan persujohtoa niiden kannattamisesta ja mahdollistamisesta.

 

4. Turtiaisen ja Hirvisaaren kaltaisia Stop-miehiä, jotka oikeasti vastustavat globalisaatiota, myrkkypiikkejä ja poliisivaltiota minkä takia heidät sitten erotetaan persuista.

 

 

Viimeistään nyt jokaisen pitäisi huomata kaikkien persujen olevan huijareita ja täysillä tukea Turtiaista ja VKK:ta.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Riikka Purra ja Sakari Puisto natsipassi-persuja! Ossi Tiihonen vähättelee!

 1. No ns. lukijoiden kommentit tossa jutussa on Marcon itsensä tekemiä. Milloin Marco saa tarvitsemaansa hoitoa hulluuteensa?

  1. En pidä Marcoa hulluna vaan hän käsittää tän nyky menon hulluuden, joka tietysti saa aikaan pikku tunnepurkauksia.

 2. Mitäs jos lopetettaisiin sen natsi-passi sanan käyttö koska se se ei ole. Sille voidaan keksiä oma haukkumasana suomenkielestä, esim. kommunisti-passi koska kommunismissahan kansa oli tiukasti jaettu parempiosaisiin ja huonompiosaisiin. Tai vaikka RKP-passi, rkp kun haluaa alistaa suomalaiset tuottamaan ruotsalaisille tuloja. Vaikka sitä ei heti huomaa niin Ruotsin puolelta alusmaapoltiikka hallitsee meitä yhä tiukemmin. Tai vaikka sossu-passi, koska sossut sitä niin kiivaasti ajavat takaa.

  Toki natsi-passi on sanana sellainen joka kuvastaa diktatuuria, mutta onko Suomessa nyt demokratiaa? Toisaalta, jos puhutaan natsi-passista niin tulevaisuuden sukupolvet saavat täysin väärän käsityksen korona-passista. Siitä kuka sen ajoi läpi ja kuka sitä vahvimmin vaati. Tai kuka petti Suomen kansan takinkäännöillään. Sehän voisi olla vaikka Persu-passi.

  1. Minusta natsipassi kuvaa rokotepassia oikein hyvin. Sehän on ns. terveyspassi. Samasta tekosyystä nyt halutaan rokotepassia kuin natsitkin halusivat ”terveyspassia” juutalaisille.

   Natsithan väittivät että juutalaiset ovat sairaita, ja altistuminen heille voi sairastuttaa ja jopa tappaa sinut ja perheesi. Siitä syystä juutalaisilta kiellettiin pääsy moniin julkisiin paikkoihin, jopa puhelinkoppeihin.

   Sama natsipropaganda meillä jauhaa nyt että rokottamattomat ovat sairaita, he voivat sairastuttaa ja tappaa rokotetut, ja sen takia heiltä pitää kieltää pääsy moniin paikkoihin.

   Täydestä meni silloin ja täydestä näyttää menevän nytkin. Ihmiset ovat helposti aivopestävissä uskomaan mitä tahansa älyttömyyksiä.

   P.S. rokoteprosentteja en usko millään, ne ovat propagandalukemia joilla yritetään muokata mielipiteitä ja suostutella kansaa myrkkypiikille. Ensimmäisen parin viikon aikana rokotettiin muistaakseni n. 10 000 ihmistä, laskin silloin että koko kansan rokottaminen kestäisi 5 vuotta sillä tahdilla. Joten ei ole mahdollista että nyt olisi jopa 70% rokotettu kahteen kertaan!

   1. Ai se olikin vain juutalaisille. Eiku. Olisikohan kuitenkin rokotuskortti kaikille.

    Juutalaisilla oli keltainen tähti. Perusteista tärkein oli natsien mielstä se, että kansalaiset tiesivät silloin, kenen kanssa olivat tekemisissä. Ilmeisesti tämä johtui huonosta maineesta kaupankäynnissä ym. (petoksista ym.)

    1. Arjalaisten terveyskortillä pääsi kaikkeen, koska olivat ”terveitä” ja juutalaisten terveyskortilla ei päässyt kuin kauppaan, koska olivat ”sairaita”.

     Nyt passittomat rokottamattomat ovat ”sairaita” eivätkä pääse enää joka paikkaan, ellei ramppaa maksullisissa testeissä parin päivän välein, tai ole sairastanut tautia, josta saa passin 6 kk:ksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*