5 thoughts on “Päivän video

  1. Tarkkuutta liikenteeseen. Jalankulkijoillekkin. Kuka muuten tiesi että kun ajaa tällaisella sähköpotkulaudalla niin mikään vakuutus ei korvaa? Liikenteessä ei ole jalankulkijan suojaa. Kuten ei ole polkupyöräilijälläkään. Mutta että jos jalka katkeaa kun sillä kaatuu niin jollei ole erikseen ottanut vakuutusta niin kukaan ei korvaa esim. palkkatulojen menetystä.

  2. Tota se long-covid aiheuttaa. Sisäisiä verenvuotoja, painetta rintakehässä ym hengitystieoireita.

  3. Tuossahan asiakaspalvelu on vedetty äärimmilleen, Kemboi säntää tarkistamaan jarruputkien kunnon itseään säästelemättä.Bitumia muistuttava orvaskesi on tässä kohtaa markkinajohtajan salainen ase. Tästä pisnesideaa myös meikäläisten vokkeihin. Samaa ideaa voisi kehitellä nuo purkufirmat, vähän virittämällä tuo potkulauta kulkemaan sataa ja Avot,yksi auringon käryttämä gambilainen ihmiskuula pudottaa kerrostalon alta minuutin. Migrillä olisi reserviä,ei muuta kuin yhtiötä pystyyn.

  4. Voi vide, miten typerääkin typerämpiä kommentteja. Jos kuin Geurt Marco De Wittin koko tämä julkaisu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*