Marco de Wit 12 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Trumpilla on loistava jacksonilainen strategia, jolla pyritään polarisoimaan koko poliittinen kenttä tuomitsemalla vastapuoli suoralla puheella. Tämä sitten toisaalta nostaa omien äänestysaktiivisuutta ja toisaalta siirtää koko poliittista kenttää omaan suuntaan.

 

Laiton Lehti on vaatinut, että persut ja muut vähänkään kansallismieliset puolueet ottaisivat saman strategian käyttöön myös Suomessa. Ikävä kyllä näin ei ole käynyt paitsi tietysti vasemmistoliiton ja vihreiden osalta, jotka ovat jo pitkään polarisoineet Suomen poliittista kenttää omaksi edukseen.

 

Esiintymispeli: Ohisalo vs. Purra 8 – 4

 

 

Strategiansa takia Trump puolustaa mahdollisimman suuriäänisesti monia pienäkin perinteisiä asioita. Yksi näistä on Columbus-päivä, jonka demokraatit yrittävät demonisoida rasistiseksi.

 

 

 

 

Columbus-päivän puolustamisessa ei ole kuitenkaan vain kyse strategiasta, vaan myös totuudesta. Fakta nimittäin on, ettei Columbuksen tarkoituksena ollut hyökätä Amerikkaan. Itse asiassa hän yritti päästä Kiinaan.

 

Lisäksi Amerikka ei ollut mikään valtio, vaan manner. Kyllä eurooppalaisilla oli täysi oikeus purjehtia Amerikkaan ja hankkia siellä olevista tyhjistä alueista maa-alueita viljelyyn ja kaivostoimintaan. Totta on, että jotkut valkoiset ryöstivät, mutta toisaalta jotkut toimivat täysin rehellisesti. Ihan samalla tavalla jotkut intiaanit olivat rehellisiä ja jotkut ryöstäjiä.

 

Lisäksi kannattaa muistaa, että monet intiaanit nimenomaan KUTSUIVAT Columbuksen ja monet muut espanjalaiset omille mailleen liittolaiseksi ja pelastajiksi. Miksikö? Koska pelkäsivät paljon enemmän toisia intiaaneja. Parhaimpana esimerkkinä tietysti Meksikon monet intiaaniheimot jotka pelkäsivät kuollakseen atsteekkeja.

 

 

 

Atsteekit nimittäin olivat täysin verihulluja. He leikkelivät ihan itseäänkin ja oman perheensa lapsiakin, mutta vain ”hiukan”, koska haavat ovat kuulemma pyhiä. Perhe myös toistuvasti teurasti olohuoneessaan koiria, kissoja, jne. Pääjuhlana oli kuitenkin yhteiset ihmisuhraukset, joissa sydän revittiin sykkivänä ulos rinnasta.

 

 

 

 

Usein suvakit pitävät atsteekkejä vain poikkeustapauksina ihaillen mayoja ja inkoja. Siis vaikka nämäkin harrastivat suunnattoman raakoja ihmisuhreja. Perussa inkat teurastivat varsinkin varta vasten lihotettuja pikkulapsia.

 

Itse asiassa espanjalaisten olisi ollut täysin mahdotonta valloittaa Amerikkaa, jos lukuisat intiaaniheimot eivät olisi nimenomaan kutsuneet espanjalaiset tuhoamaan raakoja vastustajiaan. Muutaman sadan konkistadorin olisi ollutkin ihan täysin mahdotonta voittaa miljoonien ihmisten valtakuntia.

 

 

 

Nykyään juutalainen Hollywood tietysti demonisoi valkoiset samalla, kun esittää intiaanit jaloina korkeakulttuurin edustajina. Ainoastaan Mel Gibson on uskaltanut kertoa totuuden. Suvakit ovat olleet raivoissaan elokuvasta, koska se ei kuulemma kunnioita tarpeeksi intiaanien korkeaa ”spirituaalisuutta”. Elokuva loppuu siihen, kun espanjalaiset saapuvat valloittamaan Meksikoa raaoilta mayoilta ja atsteekeilta.

 

 

 

 

 

Sekä totuuden että strategian kannalta Trumpin siis kannattaa puolustaa Columbus-päivää. Strategisesti tässä on myös vielä se lisäetu, että italialais-amerikkalaiset ovat perinteisesti äänestäneet demokraatteja.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Trump puolustaa Kolumbus-päivää. Kannibaali-intiaanien ihailijat raivoissaan!

  1. Onhan näitä suomalaisiakin juhlapäiviä joita muistellaan, mutta niitä muistellaan vain ryhmien kesken. Laiton Lehti voisikin tehdä etusivun reunaan kalenterin jonne kaikki isänmaalliset ryhmät voisivat lähettää juhlapäivänsä näkyville. Ja näkymä lukijalla voisi olla viikko tai kuukausinäkymä. Silloin kaikki näkisivät pitä juhla/muistopäiviä on tulossa ja kukin talous tietäisi liputtaa niinä päivinä.

  2. Teikäläisten mielestä kaikki mitä Trump tekee tai sanoo on lähes Jumalan sanaa. Monta kuukautta metelöitte USA:n vaaleista. Vaan ei sanaakaan Venäjän vaalien rehellisyystä tai mahdollisesta vaalivilpistä. Otava Marco tasapuolisuuden nimissä sekin asia käsittelyyn.

    1. Joo, mutta kun kaikki tietää Venäjän vaalien olevan epärehelliset ja Putinin olevan diktaattori. Ei kukaan sitä Suomessa kiistä, joten turha sitä on aina uudestaan todistaa.

      Nähtävästi sekoitat meidät erääseen toiseen mediaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*