
Vapauden Puolesta kirjoittaa:
Millä tavalla Vapauden puolesta on vaikuttanut elämääsi viimeisen vuoden aikana? Mikä on sinun suosikkilähetys? Mitä haluaisit nähdä tulevaisuudessa?
Kiitos kaikille katsojille, vieraille ja tukijoille…
10.10.2020 järjestimme ensimmäisen mielenosoituksen, silloin nimellä Inhimillisyyden, sananvapauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta, Helsingin Kansalaistorilla. Tämän jälkeen olemme järjestäneet puolitusinan verran mielenosoituksia ja 24 kpl LIVE/online lähetystä.
Vuodessa on siis kerennyt tapahtua aika paljon. Jatkossa keskitymme tuottamaan korkealaatuisia keskusteluohjelmia sekä taltioimaan mielenosoituksia ja muita mielenkiintoisia tapahtumia. Toiminta jatkuessa tulemme toimimaan entistä ammattimaisempana, säilyttäen pilke silmäkulmassa…
Täytyy sanoa että en ole katsonut ensimmäistäkään haastattelua. Mutta mietin että eikö ”alistajia vastaa” olisi kuvaavampi. Olemmehan vielä EU:ssa mutta olemme vielä Suomen valtio. Meitä ei ole alistettu vieraan vallan alle. Joten vielä ei tarvitse taistella vapauden puolesta. Nyt meitä sorretaan yhteisöpainostuksen keinoin, jolloin ollaan vasta ”alistajia vastaan” tilanteessa.
On myö muistettava että nykyiset sukkupolvet eivät tule näkemään muutosta parempaan. Me tuleemme näkemään vain alati kurjistuvaa tilannetta niin kauan kun me kuvittelemme rahan ratkaisevan asiat, ”oikeiden politikkojen” ratkaisevan asiat, jonkun muun parantavan maailmaa kuin minä-itse. Vielä syntymättömät sukupolvet ovat ne sukupolvet jotka hyöyvät meidän uhrauksistamme. JOS me uhraudume. Mutta nykyisin kun ihmisillä on vain tarve osoittaa mieltään ja keskustella sen sijaan että tehtäisiin jotain yhdessä, tulevaisuus on täysin auki.
Mitä se yhdessä tekeminen sitten voisi olla? No, esimerkiksi talkoita. Koska viimeksi olette olleet talkoissa? Tai sitten että kimpassa laitetaan ajopelit kuntoon. Tai että autetaan toinen toistamme aina kun voidaan.
Onko kenellekkään tullut mieleen miksi ennenvnahaan rakennettiin seurojentaloja, nuorisotaloja, tanssilavoja jne vaikka maa oli paljon köyhempi kuin nyt. Ja nyt ei rikas suomi pysta edes ylläpitämään terveyskeskusverkostoa.