Marco de Wit 13 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana Laiton Lehti toistuvasti paljastaa kuinka persujohto huijaa jäseniään ajamalla kaksilla rattailla. Karmeimpana esimerkkeinä velkaunioni ja natsipassi. Rivipersut eivät kuitenkaan huomaa mitään. Miksi?

 

Kolme syytä.

 

1. Vaihtoehtomedia pimittää persujohdon huijausoperaatiot

Näin rivipersut voidaan pitää pimennossa ja saada käytännössä kannattamaan globalismia, suvakismia ja poliisivaltiota.

Vaihtoehtomedia on esimerkiksi täysin pimittänyt ihailemansa Olli Immosen hyväksyneen sekä tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin että nyt myös natsipassin. Se on nimenomaan Immonen, joka sai persustuslakivaliokunnan hyväksymään koronapassin yksimielisesti. Kukaan ei kuitenkaan kritisoi Immosta. Miettikääpä sitä!

Samalla tavalla vaihtoehtomedia myös pimittää Riikka Purran ja Sakari Puiston huijausoperaatiot ja sanojensa syömiset.

 

Miksei vaihtoehtomedia paljasta persujohdon huijauksia? Toimittajat Supon agentteja?

 

 

2. Harvat älykkäät persut eivät koskaan paljasta persujohdon törkeimpiäkään huijauksia

Esimerkiksi Ossi Tiihonen ei edes taistele persujen naurettavia äänestyskoneita vastaan, vaikka muuten pitää kovaa meteliä muiden puolueiden vaalivilpeistä. Tiihonen ei myöskään kunnolla kritisoi persujohtoa lasten myrkkypiikeistä ja koronapassista.

 

Riikka Purra ja Sakari Puisto natsipassi-persuja! Ossi Tiihonen vähättelee!

 

 

Valtamedian ja älypersujen hiljaisuus ei kuitenkaan riitä selittämään miten persujohto pystyy sarjahuijaamaan rivipersuja toistuvasti. Niinpä kolmas ja tärkein syy on:

 

3. Tavallisten persujen yksinkertaisuus

Keskimääräisen persun älykkyysosamäärä ei ole kovin korkea. Näin hän ei itse pysty huomaamaan tulleensa huijatuksi. Erityisen helppoa persuja on huijata esittämällä näennäiskriittistä, vaikka oikeasti takaportin kautta puolue kannattaa globalismia, suvakismia ja poliisivaltiota. Tavalliset persut on helppo johdattaa teuraalle takaportin kautta. Laiton Lehti selitti tästä aiemmin:

 

Vihreissä tällainen puoluejohdon organisoima huijausoperaatio ei ikinä menisi läpi, vaan siellä aina vaaditaan johdolta, että se sitoutuu täysillä vihreyteen eli vastustamaan esim. tehokasta rajakontrollia ja normaalia teollisuutta. Ohisalo ei ikinä yrittäisi huijata omaa jäsenistöään eikä varsinkaan puoluekokousväkeään, koska jäisi heti kiikkiin.

Persujen puoluekokousjäsenet ovat kuitenkin keskimäärin noin 10-15 ÄO-pistettä alemalla tasolla kuin vihreiden puoluekokousjäsenet. (Lynnin ja Vanhasen mukaan tuollainen ero on suomalaisella ja latinolla.) Niinpä persujohto voi jatkuvasti huijata kannattajiaan ja jopa puolueen jäseniä kaikenlaisilla sanapeleillä ja hämäyksillä.

 

Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 

 

Jotkut ovat epäilleet, että persujen hyväksyttyä natsipassit Laiton Lehti alkoi raivoissaan liioittelemaan persujen tyhmyyttä. Ei pidä paikkaansa. Tässä muutama fakta:

 

1. Vihreillä on korkein ja persuilla alhaisin keskimääräinen koulutustaso. Tämä on selvää myös siitäkin, että vihreissä on valtavasti nuoria yliopistokoulutettuja naisia, kun taas persuissa valtavasti huonosti koulutettuja peruskoulutasoisia miehiä.

 

2. Miehissä älykkyystaso vaihtelee suuresti, kun taas naisilla se on paljon lähempänä keskiarvoa. Tämän takia miehissä on enemmän neroja, mutta myös idiootteja.

 

3. Persut houkuttelevat keskimäärin heikosti koulutettuja miehiä, kun taas kokoomus houkuttelee korkeasti koulutettuja miehiä. Hyvin harva korkeakoulutettu mies liittyy persujen jäseneksi.

 

4. Koulutus korreloi erittäin voimakkaasti älykkyyden kanssa. (Siis varsinkin suurissa joukoissa, kuten tässä on kyse.)

 

5. Yliopistokoulutus edellyttää reippaasti yli 100 pisteen älykkyysosamäärää. Eli käytännössä yliopistossa suurin osa väestä on noin 110-125 pisteen välissä.

Toki naisten suosimat sosiologia-opinnot ja yleensäkin humanistiset ”tieteet” edellyttävät nykyään vain jotain 105-110 pisteen älykkyysosamäärää. Iiris Suomela on tästä karmaiseva esimerkki. Toisaalta on se silti valtavasti enemmän kuin kouluttamattomien noin 85-100 pisteen älykkyysosamäärä.

 

Kuvassa linkki Gottfredssonin luentoon

 

 

 

Tämä on kuitenkin vasta alkua.

 

Uskomatonta kylläkin noin 90% persujen jäsenistä ei jaksa kerran kahdessa vuodessa raahautua puoluekokoukseen, vaikka siellä valitaan puolueen johto. Tarkeintä on siis vertailla persujen ja vihreiden puoluekokousväkeä.

 

Persujen puoluekokousväki on tavallista duunari-, maanviljelijä- ja eläkeläistasoa. Yliopistokoulutetut ovat pieni ja melkein olematon vähemmistö. Jopa persujen kansanedustajillakin on surkea koulutustaso. (Voiko joku tehdä tarkan listan?) Niinpä keskimääräinen ÄO-taso näyttää persujen kokousväellä olevan noin 100-105 pistettä.

 

Hyvä uutinen tässä on se, että persujen puoluekokousväki on siis selvästi yli latinojen (90) tai Amerikan neekerien (85) keskimääräisen älykkyystason. Toinen hyvä uutinen on se, että 100-105 tason ihmiset ovat ns. maalaisjärkisiä. Eli ei mitään neropatteja, mutta eivät toisaalta usko jonkun sosiologiaprofessorin suvakkimaisia harhojakaan. Tavallisilla persuilla on jalat tukevasti maassa.

 

 

Vihreillä puoluekokousväen taso on puolestaan peräti 110-125 pistettä eli tavallista yliopistotasoa. Tämä vihreiden ylivoimaisuus näkyy myös helposti vertailemalla nettikirjoittelua. Tavalliset persut kirjoittavat sekavaa ja kieliopillisesti heikkoa tekstiä, kun taas vihreillä se on kieliopillisesti hyvälaatuista. (Suomen kieltä on erittäin helppo kirjoittaa, joten huono kirjoituskyky kertoo tosi paljon.)

 

 

Mutta miten persujen ja vihreiden ero voi olla noin suuri?? Kyse on tilastollisesti merkittävästä 15 pisteetstä eli ns. standardi hajonta/deviation. Sehän olisi samaa suuruusluokkaa kuin esim. Amerikan valkoisten ja neekerien ero! (Tosin alaspäin eli 100 vs. 85)

 

Selitys on yksinkertainen. Vihreiden puoluekokoukseen pääsee vain paikallisjärjestöjen valitsemana. Tämä karsii kaikki tyhmemmät tyypit pois ja näin vihreiden puoluekokoukseen osallistuu vain jäsenistön kerma eli kaikista koulutetuimmat ja älykkäimmät tyypit. Toki viime aikoina äärifeminismi ja kiintiöt ovat alkaneet alentamaan tasoa, mutta edelleenkin hyvin suurella osalla näyttää olevan yliopistokoulutus.

 

Vihreiden sijaispuheenjohtajan Iiris Suomelan kaltainen sosiologian ylioppilas on tietysti harhaisen kulttuurimarxistinen, mutta osaa hän sentään kirjoittaa eli on hänellä ainakin 105-110 pisteen taso. Suurin osa puoluekokousväestä on kuitenkin selvästi häntä älykkäämpiä, joten 110-125 on puoluekokouksen todennäköinen taso. Tämän takia puoluejohto ei pystyisi ikinä huijaamaan kokousväkeä näennäiskriittisyydellä ja takaporteilla.

Yleensäkin johtavat vihreät eivät ole niinkään tyhmiä, vaan Duttonin sanoin sekopäisiä geneettisesti myrkyllisiä mutantteja.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Päinvastoin kuin vihreissä, niin persuissa kuka tahansa ilman mitään koulutusta omaava persu voi suoraan vaan kävellä puoluekokoukseen äänestämään. Puoluekokousvideoista näkyy, että näin myös tapahtuu. Toki puoluejohdon kannalta tilannetta pelastaa osittain, etteivät tyhmimmät persut jaksa olla puoluekokouksessa kuin pari tuntia. Ensimmäisen ja kolmannen pj-vaalin välissä sadat ovat jo lähteneet kotiin tai baariin. Eivät siis jaksa istua kokoussalissa edes muutamaa tuntia. (Älykkyys ja pitkäjänteisyys korreloivat suuresti.)

 

Tämä kaikki selittää myös sen miksi suuri osa puolueväestä äänesti puheenjohtajaksi ruotsinkieltä fanittavaa viherfeministiä, joka on ajanut ulos puolueesta aitokansallismielisiä, kuten esimerkiksi Ano Turtiaisen.

 

Jahtaako ohituskaistafeministi Riikka Purra persujen konservatiiveja?

 

Ja 3 varapuheenjohtajaksi valittiin housuihinsa ulostanut homo, joka keikuilee lehdissä neekerimatunsa kanssa pitäen kansallismielisiä ihmisvihaajina.

 

Äärihomottava Sebastian Tynkkynen persujen 3. vpj-ehdokkaaksi

 

 

Tietenkin on todennäköistä, ettei Purraa ja Tynkkystä edes valittu paitsi tietysti äänestyskoneiden toimesta. Toisaalta oli heillä kuitenkin ainakin satoja kannattajia. Tarkkoja määriä on kuitenkin mahdotonta arvioida, koska kenellekään ei puoluekokouksessa edes tullut mieleen yksi äärimmäisen oleellinen asia: Vaatia, että puoluejohto kertoisi kuinka paljon puoluekokouksen äänestysten aikaan salissa oli äänioikeutettuja.

 

Ketään asia ei ole kuitenkaan tähän päivään mennessä kiinnostanut, joten ääniä on helposti voinut olla enemmän tai vähemmän kuin äänestäjiä ilman, että kukaan edes huomaa.

 

Valtamediakin kysyy: Mihin katosi persujen pj-kisan 700 ääntä?

 

 

Totta kai persujohto itsekin tietää, että kaikista puolueista persujen kokousväen keskimääräinen älykkyysosamäärä on alhaisin. Niinpä johto pelkää jäsenistöä. Harvat älykkäät pelkäävät aina tyhmiä massoja. Tosin Soinille se ei ainakaan alussa ollut kovin suurin ongelma, koska hän osaa olla tavallisten ihmisten kanssa ja tunsi lähes kaikki jäsenet henkilökohtaisesti. Soinin kaltaisten älykkäiden aitojen arvokonservatiivien on muutenkin helppo samaistua populistisen puolueen jäsenistöön.

 

Arvoliberaalimmalle natottaja Halla-aholle tilanne oli paljon vaikeampi. Niinpä hän varmuuden vuoksi säilytti äänestyskoneet varsinkin, kun suunnitteli menevänsä hallitukseen natottamaan.

 

Kaikista vaikein tilanne on kuitenkin erittäin punavihreällä Purralla. Hän on suorastaan riippuvainen äänestyskoneista eikä siten millään suostu niistä luopumaan.

 

Purra taatusti pelkää ja inhoaa persujen jäsenistöä tyhminä juntteina, koska maskuliiniset persujuntit ovat niin kaukana hänen tyylistään ja arvomaailmastaan. Purra ei edes pysty yksin kiertämään kenttää varsinkaan maaseudulla, joten puoluesihteerin pitää koko ajan olla mukana auttamassa ja luomassa yhteyttä jäsenistöön. (Purra ei edes voi yksin kiertää kenttää, kun ei ilmastonmuutoksen pelossa suostu ajamaan autoa.)

 

Miksi Riikka Purra on autovastainen?

 

 

Alussa Soini pystyi hyvin kontrolloimaan puoluekokouksia, mutta tilanne muuttui 2011 jytkyn jälkeen. Persut tulivat käytännössä Suomen suurimmaksi puolueeksi ja hallituskelpoiseksi. Jäsenten määräkin lisääntyi räjähdysmäisesti. Tämän takia Putkonen ja Soini 2013 hankkivatkin sähköiset äänestyskoneet, koska eivät luottaneet pystyvänsä manipuloimaan kokousväkeä. Persujunteille voisi olla vaikea esim. selittää miksi pitää olla hallituksessa leikkaamassa, hakea pedoafgaaneja Suomeen, liittyä natoon, pysyä EU:ssa ja eurossa, hyväksyä velkaunioni tai kannattaa koronapassia.

 

Toisaalta puolueväen kyllä saa helposti hyväksymään Suomen pahamaineisimman takapirun, Matti Putkosen johtamat äänestyskoneet. Riittää kun joku diplomi-insinööri – kuten puolueen lehden Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila – selittää heille äänestyskoneiden tekniikan olevan todella luotettavaa.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Mikä on persujen ÄO? Selittää natsipassin ja äänestyskoneet?

 1. ”Niinpä kolmas ja tärkein syy on tavallisten persujen yksinkertaisuus.”

  Persut ovat hengellisesti kuołleita – siinä se vika on.

 2. Mikä on ÄO jos eri paikkakunnan vaaliehdokas samalla ehdokasnumerolla kuin Maria tulee keräämään helsinkiin ääniä Ohisalolle jonka poliittiset esikuvat ovat: Tarja Halonen ja Greta Thunberg sekä poliittisena avustajana toimii Tunturiapassi – Petra Laiti.

 3. Rivipersu on uskollinen lammas, joka tarvittaessa hyppää kaivoon jos johtoporras näin käskee!

  Yllättävä tieto artikkelissa on Iiris Suomelsteinin akateeminen taso, eli hän on ylioppilas, aivan kuten ruskeaa ****** himoava julkihomo Pekka Haavisto!

 4. Vihreiden nuorten naisten yliopistotutkinnon vaan ovat täyttä huuhaata eivätkä edes ole oikeita tutkintoja.

  Toiseksi Vihreet voivat olla älykkäitä, mutta heidän älynsä on sairaalloista.

  1. Joo, toki älykkyyden merkitystä ei pidä liiotella yksilötasolla. Suurissa joukoissa, kunten rotu ja kansatasolla se on hyvin tärkeä, koska korreloi niin monen hyvän asian kanssa. Pitäkin kirjoitta joku juttu äo-testien toisaalta ali- ja toisaalta yliarvioinnista.

   1. Teetäkää lukijakunnalle porukassa testit. Voitte sitten yhdessä juhlia mensarajan rikkoutumista jokaisen kohdalla.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*