15 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tässä kuva meidän rikollisista päättäjistä jotka tuota psykopaattia palvovat:

  https://pbs.twimg.com/media/E0ISMQcWYAIjKGy?format=jpg&name=medium

  Löytyyhän noita muitakin, mm. THL:n Salminen, oikeusministeri Henriksson, kuten Laitonlehtikin uutisoi hiljattain. Täytyy olla aika pahasti sekaisin että tuollaiselta psykolta ottaa käskyt vastaan, miehen mielestä maapallolla on 7 miljardia ”turhaa syöjää” joista pitää päästä eroon. Depopulaatiota toteutetaan nyt näillä myrkkypiikeillä. Susanne Päivärinta kysyi nuhanekulta lasten rokotekuolemista, niin tämä sössötti jotain ettei voida todistaa että johtuvat rokotteesta! Israelissa 3. piikin saaneet kuolevat sitä mukaa, mutta Salmisen mielestä ei pidä hätiköidä vaan jatkaa piikityksiä.

 2. Län­ti­sen im­pe­riu­min «vaa­li­vai­kut­ta­mi­nen» on ko­hon­nut uu­del­le ta­sol­le: Kan­sa­ne­dus­ta­jia u­ha­taan hen­ki­lö­koh­tai­sil­la sank­tioil­la, jos ei­vät ää­nes­tä «oi­kein».

  LGBTQ+ Bill: Western diplomats threatening Ghanaian lawmakers with visa restrictions – Dr. Kennedy

  Jos ei suos­tu, seu­raa­va as­te on hen­ki­lön län­si­mais­sa o­le­van va­ral­li­suu­den ta­ka­va­ri­koi­mi­nen. Pank­ki­ti­lit en­sin.

  Jul­ki­suu­teen tuo­daa­n en­sin LGTB ja «ih­mi­soi­keus»-ää­nes­tyk­set, jot­ta suu­ri y­lei­sö saa­daan hy­väk­sy­mää­n ul­ko­mai­nen vai­kut­ta­mi­nen «uu­dek­si nor­maa­lik­si».
  – Na­to- ja «ra­haa­ EU:l­le» ää­nes­tyk­sis­sä me­ne­tel­mää­ on jo käy­tet­ty, mut­ta ta­pah­tu­mia ei o­le pääs­tet­ty jul­ki­suu­teen.
  – Y­leen­sä «pal­jas­tuk­sil­la» ki­ris­tä­mi­nen on riit­tä­nyt.

 3. Kyl nää Klausit ja Sorokset ja muut vit…rotat nauraa kokouksissaan et on nää ahneita.
  Myyvät oman kansansa vallan ja rahanhimossa. Suostuvat kaikkiin kokeisiin/kokeiluihin ilman minkäänlaista järenhiventä mitä seuraukset on.

 4. 12-vuotias Faina Savenkova Ukrainan natsien tappolistalla.

  – 12-vuotias Faina Savenkova Murhaajien Tappolistalla

  Kaksitoistavuotias Faina Savenkova, Ukrainan tuleva presidentti, jos luoja suo, on lahjakas kirjailija. Hän on tällä hetkellä Ukrainan Washingtonista johdettavan nykyhallinnon pahin vihollinen.

  – Hallinnon syklien mukaisesti hirmuhallinnon kaatamisen jälkeen presidentiksi valitaan runoilija. (Esimerkkinä olkoon vaikkapa Lech Wałęsa.)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*