Marco de Wit 13 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tuomas Malinen tykittää alla olevassa haastattelussa todellisia faktapommeja. Hän suoraan sanoo, etteivät persut oikeasti halua kansanäänestyksiä, vaan lobbaridemokratiaa. Persut on ihan yhtä korruptoitunut puolue kuin muutkin suurpuolueet.

 

Malinen myös korostaa, että persut ratsastivat kaksilla rattailla elvytys/velkaunionia koskevassa lakipakettiasiassa. Persut eivät oikeasti halunneet pakettia kansanäänestykseen.

 

Malisen tietojen mukaan persut jopa kieltäytyivät pöydättämästä eli viivyttämästä lakipaketin käsittelyä, vaikka se olisi ollut mahdollista ainakin 1-2 kuukauden ajan. Persut eivät kuitenkaan uskaltaneet viivyästtää, koska silloin vastustus lakipakettia vastaan olisi voinut kasvaa entisestään monissa puolueissa.

 

Malinen kertoo, että nimenomaan persujohdosta tuli käsky olla pöydättämättä lakipakettia, jotta hallitusyhteistyö kokoomuksen kanssa ei vaarantuisi. Malinen ei nimiä paljasta, mutta taatusti kyse oli taas Riikka Purrasta ja Matti Putkosesta, joilla on suorastaan pakonomainen tarve viedä persut hallitukseen.

 

 

Heikelä & Koskelo 23 minuuttia:

Ekonomisti Tuomas Malinen palaa Kakskolmoseen, koska Malisella on sanottavaa taloudesta, politiikasta ja koronapassista.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Tuomas Malinen: Persut valeoppositio! Auttoivat velkaunioniin!

 1. Yhä useampi on alkanut ymmärtämään sodan olevan usein ainoa seuraus kun rikollinen kansanmurha on käynnissä. Ei ole muita vaihtoehtoja rikollista kansanmurhaa vastaan.

 2. Perussuomalaisten hajoaminen alkanut…

  Riikka Purra huolissaan:

  ”Perussuomalaisiin kohdistuu tällä hetkellä netissä valekampanja, jota johdetaan meihin vihamielisesti suhtautuvien tahojen ja kilpailevien pienryhmien suunnalta. Pääasiallinen aihe on korona, rokotteet ja hallituksen esitys koronapassista, jota ps vastustaa.”

  https://twitter.com/ir_rkp/status/1447271136354578432?s=20

  Siniset uusinta tulossa?

  1. Yhyy valekampanja… Se on aivan sama mitä purrailijat salissa äänestää koska hyväksyivät jo passin perustuslaillisen läpimenon.

 3. VKK:n pitäisi alkaa käymään myös kovempaan hyökkäykseen näitä persujen törkeitä petturuuksia vastaan. Purra on niin korruptoitunut johtohahmo eikä hänellä ole mitään oikeaa kannatusta muualla kuin puoluetoimissa niin persuja olisi aika helppo alkaa keikuttamaan puolueen ulkopuolelta.

 4. Laiton lehti, Mg lehti, Oikea media ja Partisaani julkaisut ovat Venäjän hybridivaikuttamisen välineitä.
  USA:n vaaleja arvostellaan, Venäjän vaaleista vaietaan. Syystä, että siellä yksiselitteisesti todettiin vaalivilppi. Olkaa tarkkoina näiden lukijat.

  1. Laiton Lehti on toistuvasti tuominnut Venäjän imperialistisena diktatuurina, joskin samalla korostaen Sveitsin mallia eli Suomen pitää olla puolueeton ja säilyttää hyvät taloussuhteet joka suuntaan.

 5. Perustuslaitonta koronapassia tulee rikkoa ja vastustaa kunnes tilanne joko kärjistyy laajaksi yhteiskunnalliseksi konfliktiksi tai tyrannipassien käyttö lopetetaan.

  Valitettavasti paska aivoisista, vellihousu suomalaislampaista ei ole vastustusta.

  Mutta yritetään me joilla on järki tallella ja tilannetaju.

 6. Kaikki jotka haluavat lopun tälle tyrannialle lähtevät nyt aktiivisesti vastustamaan sitä.

  Me olemme se vastarinta jonka me haluamme nähdä!

  Mutta heti jos on vähänkään merkkejä siitä että nyt viriävä vastarinta toiminta yritetään kaapata, silloin kokoonnumme uudestaan Ullanlinnan mäellä ja järjestäydymme vastarinta toimintaan tyranniaa vastaan.

  Millään puolueella ei ole yksinoikeutta tähän asiaan.

 7. Huomatkaa että tässä koronatyranniassa ei ole kyse jostain yksittäisistä valtioista jotka olisivat tämän mahdollisen biologisen hyökkäyksen takana.

  Koko rikollinen globaali eliitti käy sotaa meitä vapautta rakastavia ihmisiä vastaan.

  Kiina-USA-EU-Israel-Venäjä ovat kaikki yhtenä suurena vapaamuurari blokkina sodassa meitä ihmisiä vastaan jotka haluamme vain elää rauhassa vapaina.

  Ainoa maailman laajuinen sota jota käydään on meitä vastaan.

  Lähes poikkeuksetta kaikki maailman johtavat valtionpäämiehet ovat meitä vastaan. Heidän saatanallinen esimiehensä ja työnantajansa on globaali vapaamuurari järjestelmä joka käyttää heitä hyödyllisinä pelinappuloina ja näyttelijöinä.

 8. Heikelä ja Koskelo ovat vassareita. Ainakaan he eivät ole oikeistolaisia niin sanoivat. Heidän mielestään vasemmisto pitää köyhistä huolta. Eli luultavasti ovat kummatkin demareita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*