Marco de Wit 14 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koko persujohto on ilmoittanut, ettei korona- eli natsipassi loukkaa perusoikeuksia. Näin persut varmistavat natsipassin nopean toteuttamisen.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Jos hallitus esittäisi joukkoraiskausta lailliseksi, niin pitäisivätkö persut sitäkään perusoikeuksien loukkauksena? Vai asiana, josta voidaan päättää eduskunnassa enemmistöäänestyksellä? Suuttuisivatko persut silloinkin, jos joku sanoisi persujen käytännössä hyväksyvän joukkoraiskaukset?

 

Monet aitokansallismieliset ovat jo pitkään varoittaneet, että persujen 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas on vähän yksinkertainen suurisuu. Alla Peltokangas ei näytä ymmärtävän Purran juonta. Tai sitten ymmärtää liiankin hyvin. Vaikea sanoa kumpi on kauhistuttavampi vaihtoehto.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Saara Huhtasaari: Riikka Purran persut valeoppositio?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Mauri Peltokangas puolustaa natsipassia. Saara Huhtasaari kauhuissaan!

 1. Marcoa yritettiin varoittaa Mauri Peltokankaan olevan ihan samanlainen huijari, petturi ja näyttelijä kuin kaikki muutkin. Hän vain käyttää valheellisia voimasanoja kuten perkele ja lyö nyrkkiä pöytään, mutta aina tositilanteessa koittaessa puukottaa selkään, pettää ja luikkii karkuun. Hänen tehtävä on huijata juuri kansallismielisten ja konservatiivien ääniä itselleen. Sama juttu Ville Taviolla ja huijari Laura Huhtasaaarella.

  1. ”Marcoa yritettiin varoittaa Mauri Peltokankaan olevan ihan samanlainen huijari, petturi ja näyttelijä kuin kaikki muutkin. Hän vain käyttää valheellisia voimasanoja kuten perkele ja lyö nyrkkiä pöytään, mutta aina tositilanteessa koittaessa puukottaa selkään, pettää ja luikkii karkuun. Hänen tehtävä on huijata juuri kansallismielisten ja konservatiivien ääniä itselleen. Sama juttu Ville Taviolla ja huijari Laura Huhtasaaarella.”

   näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä, näyttelijä,näyttelijä

   Eduskuntaan pääsee vain näyttelijöitä (=pettureita) ja idiootteja. Peltokangas on näyttelijä.

 2. Peltokangas puolusti aikoinaan tiedustelulakipakettia väittäen sen olevan tarpeellinen terroristien varalta. Tämä on röyhkeä vale, koska nyt tilanne on mennyt niin holtittomaksi, että laittomia matuja ja terroristeja tulee laittomasti Virosta laivoilla Suomeen jo oleskeluluvan saaneiden matujen autojen takakonteissa. Herää kysymys, että mitä kaikkea muuta Suomeen tulee matujen takakonteissa? Ei matuja/terroristeja valvota millään tavalla!

  Kukas näitä koronapasseja sitten tarkastelisi, jos edes matuja ei pystytä valvomaan ja ottamaan kiinni?!!

 3. Peltokangas on persujen luoma näyttelijä joka samaan aikaan kun veljeilee katuaktivistien kanssa ja höyryää somessa niin puolustaa persujohtoa ja tottelee heitä kiltisti. Itse asiassa hän vielä kuuluukin siihen nykyään. Tämmösillä ukoilla on helppo kusettaa persuja ja persunmielisiä jotka menee aina uudestaan lankaan.

 4. Maurille sopii paremmin itsensä kuvailu jossain Volkkarissa. Spede koko mies. Selittää ja selittää. Naurettava jätkä. Kertokaa reppanalle terveisiä,jotta tissiposki menis kotiis. TumppuMauri

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*