Marco de Wit 14 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Nambla innostaa pikkupoikia seksualisoiviin homo- ja transutansseihin.

 

 

 

Alla oleva video on todella surullinen. Lapsia ei todellakaan aiota jättää rauhaan. Päinvastoin.

 

Kyseessä suuren vakuutusyhtiön mainos. Konservatiivien pitäisi ehdottomasti laittaa se massiiviseen boikottiin, mutta puolue taitaa olla jo mädätetty tiettyjen tahojen toimesta. Toivottavasti Farage perustaa uuden puolueen.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

 

Mielisairaita transuja? Esimerkki 56.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Nyt mainoksissa pistetään pikkupojatkin transuilemaan

 1. Hajoita ja hallitse, kuten blm ja muut viharyhmät. Tuo ei sentään ryöstä kun väärän värinen.

 2. Tv-mainokset muuttuu aina vain enemmän poliittisimmiksi ja mädätysaatteita ajamaan. Esim. automainoksissa ajetaan ilmastokultin ja feminismin asiaa, jäätelömainos on jonkun transun tanssiesitys ja vaatemainokset kehopositiivisuusaktivismia.

 3. Stevie Nicks myynyt biisioikeudet Sodoma ja Gomorra kultin vetäjille. Ei voi muuta sanoa kuin no respect Filthy Old Bitch.

 4. Suomessa varhaiskasvatuksen pariin soluttautuneet homot, transut ja pedofiilit aivopesevät lastentarhoissa koko ajan pikkulapsia pervojen ylivaltaan(pride). Tämän mahdollistaa uusittu varhaiskasvatuslaki.

  Jos transulain uudistus menee läpi, niin sitten tilanne on erittäin vakava! Nimittäin transu/homo/pedofiili aivopesee ensin pikkulapsen kääntymään transuksi, niin tämän jälkeen vanhemmat eivät uudistetun transulain mukaan saisi eheyttää omaa viatonta lastansa takaisin oikeaksi ja kunnolliseksi lapseksi.

  Uusi transulaki laki suojelee ja edistää pedofiliaa pyrkien kriminalisoimaan jopa alaikäisten eheyttämisen normaaliksi ihmiseksi!

 5. Kiddie zone? Bring the kids! XOXO (XOXO = Kiss kiss.)

  Tunnettu pedofiilitunnus ja NAMBLA. Mikä juttu tämä käärö ja tähti on vasemmalla? Näyttää tutulta. Olen nähnyt jossain aiemmin. Joku tähti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*