8 thoughts on “Päivän kuva: Kehorauhanturvaaja

  1. https://youtu.be/QHs-QfX_EwM

    Nykyisin suuri osa naisista on avoimesti ja häpeilemättä huoria. Lähes kaikki suomalaisetkin naiset ovat pelkkiä rahan ja ulkonäön perässä juoksevia katuhuoria, jotka vain antavat seksiä paljon korkeammasta hinnasta. Nainen ei ole yhtään vähemmän huora vaikka myykin itseään kovemmalla hinnalla. Muistakaa kohdella huoria huorina ja hyviä naisia hyvinä naisina.

    1. Miten niin nykyään? Jo metsästäjä keräilijä aikoina naiset olivat se sukupuoli joka valitsi uroksensa ja tehtaili perillisä eri urosten kanssa. Tämä helpotti mm. lastenhoitoa kun urokset osallistuivat lasten hoitamiseen. Jolloin naaraat ehtivät tekemään enemmä jälkeläisiä eri urosten kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*