Marco de Wit 14 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Vapauden puolesta:

Nyt jos koskaan pitää tulla sankoin joukoin Eduskuntatalolle osoittamaan mieltä koronapassista vapaan tulevaisuuden puolesta!!!

 

Perjantaina 15.10 eduskunta äänestää koronapassin käyttöönotosta. Ja kaikki merkit viittaavat siihen että se menee läpi. Tosin, jos saamme mielenilmaisulla edes YHDEN kansanedustajan muuttamaan mieltään, niin se on voitto. Tämä on niiiiiin tärkeä asia, että Vapauden puolesta päätti ottaa miekkarilakin kaapista pölyttymästä ja järjestää mielenosoitus!

 

Aloitamme klo 11:11 ja jatketaan ainakin klo 14.00 saakka. Ja asian tärkeyttä kuvastaa myös se että meidän puhujat raivasivat omassa kalenterissaan aikaa tulla sanomaan muutaman painavan sanan. Jotkut ensimmäistä kertaa mielenosoituksessa.

 

Tee mitä vaan että pääset paikalle. Koko meidän vapaus ja tulevaisuus on vaarassa! Luodaan paine kansanedustajille ja muistutetaan kenen asioita tässä maassa pitää ajaa!!!

 

Huom! Lähialueella on myös muita mielenosoittajia, eri aiheista. Pyydämme että annetaan heille rauhaa, eikä provosoida mitenkään. Miekkaria striimataan Vapauden puolesta YouTubessa, mutta toki toivomme että mahdollisimman moni teistä tulee ensisijaisesti paikan päälle.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Vapauden puolesta -mielenosoitus 15.10.2021 klo 11.11 eduskuntatalolla!

  1. Siinäpä kolme ehkä neljäkymmentä ihmistä piti kunnon älämölöä. ideasta ei oikein saanut kiinni, ja meno oli sekavaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*