Marco de Wit 15 lokakuun, 2021

 

Alunperin juutalaiset perustivat tai ostivat juutalaispankkiirien tuella suuret mediatalot. Eli suurimmat lehdet, radio- ja TV-kanavat sekä elokuvastudiot. Oli vain yksi suuri poikkeus nimittäin Disney, jota sitten syytettiinkin anti-semiittiseksi.

 

Aku Ankka vs. Repe Sorsa

 

 

Juutalaiset kuitenkin kaappasivat Disneyn lopullisesti 90-luvulla ja sen jälkeen valtamedia on keskittynyt juutalaisten dominoimien kuuden jättimedian käsiin.

 

Juutalainen mediavalta

 

 

Juutalaisten vallasta ei kuitenkaan saa puhua. Ei vaikka se on Googlen, Youtuben ja Facebookin myötä vain voimistunut.

 

Facebook sensuroi nyt myös juutalaisten vallasta puhumisen

 

 

Jättimediat ja lukuisat pienet mediatkin ovat pitkälti äärijuutalaisten pankkiiri- ja mediasukujen hallussa. Nämä suvut pelkäävät valtavasti valkoisia heteromiehiä, koska epäilevät niiden vielä jossain välissä lopettavan juutalaisten vallan. Eli pelkäävät esimerkiksi Natsi-Saksan tapahtumien toistuvan. Hulluimmat juutalaiset ihan tosissaan luulevat, että valkoiset heteromiehet ovat kohta laittamassa heidät uuniin.

 

Lisäksi monet juutalaispankkiirit haluavat tuhota nationalismin, uskonnon ja perinteiset perhearvot kulttuurimarxismilla ja kosmopoliittisella atomismilla, jotta olisi mahdollista rakentaa jättimäisiä pankkitukiautomaatteja suurilla valtio- ja rahaliitoilla, kuten EU:lla ja eurolla.

 

Niinpä sitten juutalaisten pitkälle dominoima valtamedia demonisoi jatkuvasti valkoisia heteromiehiä samalla, kun se ylistää ja pakkosyöttää kansalle kaikenlaisia vähemmistöjä eli homoja, transuja, feministejä, värillisiä, jne. jne.

 

 

Käytännössä mediassa on nyt kiintiöt. Elokuvissa, TV-sarjoissa, peleissä ja jopa sarjakuvissa pitää olla ”moniarvoinen” sisältö ja ”monipuoliset” hahmot. Aiemmin nämä kiintiöt varmistivat, että sivurooleissa on vähemmistöjä, mutta viime aikoina vähemmistöt ovat ottaneet pääroolitkin. Tämän takia monet tunnetuimmat supersankarihahmot on feminisoitu tai jopa muutettu naisiksi, homoiksi, mustiksi, jne.

 

Eniten tätä mädätystä on tehnyt radikaalimpien juutalaisten Marvel-yhtiöt. Jo 60-luvulla alkaneessa kulttuurivallankumouksessa Stan Lee (Stanley Lieber) pyrki luomaan moniarvoisempia supersankareita kuin perinteisempien juutalaisten hallitsema DC-sarjakuvat, joiden supersankarit olivat hyvin maskuliinisia eli esim. Teräsmies ja Batman.

 

Marvel myös korosti supersankareiden olevan syrjittyjä mutantteja eli muka samassa asemassa kuin älykkyydeltään keskimäärin korkeammat juutalaiset 1950-luvun valkoisessa Amerikassa. Tämän takia Marvel-sarjakuvissa myös korostettiin saksalaisten suunnatonta pahuutta.

 

 

Tästä kaikesta huolimatta Marvel kuitnekin halusi menestyä kaupallisesti ja tämän takia suurimmista johtohenkilöistä tehtiin aina heteroja, valkoisia ja erittäin miehisiä supersankareita. Tunnetuimpina Kapteeni Amerikka (joka taisteli jatkuvasti natseja vastaan), Rautamies (jolla oli kuitenkin alkoholiongelma), viikinkilegendoista lainattu Thor (joka kuitenkin esitettiin vähän yksinkertaisena) ja Hulk (heikko rauhallinen tiedemies muuttuu supervoimakkaaksi ja superaggressiiviseksi älykääpiöksi eli selvä Jekyll ja Hyde modernisointi.)

 

Juutalaisten saatu täysin Disneyn haltuun se osti osteti Marvelin ja käytti nimenomaan näitä valkoisia miehisiä supersankareita Marvel-elokuvien tähtinä. Nyt kun on saatu yksi sukupolvi koukkuun ja Stan Lee on kuollut, niin Marvel on alkanut muuttamaan näitä supersankareita mustiksi, naisiksi, homoiksi ja jopa transuiksi.

 

Tätä prosessia on kuitenkin hidastanut se, että DC-sarjakuvat on säilynyt paljon konservatiivisempana. Esimerkiksi Teräsmies ja Batman esitettiin edelleen erittäin valkoisina, heteroina ja älykkäinä miehisinä miehinä. DC:n naissupersankarit myös esitettiin melko naisellisina naisina, kun taas Marvelin naissupersankarit, kuten Kapteeni Marvel esitettiin paljon feministisimpinä ja jopa lesboina.

 

Juutalaissota: DC:n Ihmenainen vs. Marvelin Kapteeni Marvel

 

Kävi kuitenkin niin kuin aina. Radikaalimmat juutalaiset voittivat konservatiivisemmat juutalaiset. Tietysti feministien tuella. Nyt suvakit ovatkin saaneet DC:n muuttamaan supersankareitaan. Teräsmies on nimittäin nyt homo. Toki se kuulostaa vielä hieman hurjalta, joten virallisesti hän on siis biseksuaali.

 

 

Yle on tietysti ihan onnessaan.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

5 thoughts on “Juutalainen DC lähti Marvelin suvakkikelkkaan: Teräsmies biseksuaaliksi

  1. Nyt näette taas mihin valta ja vapaudet naisille johtavat. Useimmat eivät suinkaan kiitä, vaan alkoivat heti tuhoamaan kristinuskoa, perheitä ja yhteiskuntaa. Naiset ovat kaikkein kovimpia avointen rajojen, poliisivaltion ja henkisen mädätyksen kannattajia. On elämän ja kuoleman kysymys alkaa rajoittamaan naisten valtaa ja oikeuksia, tai naiset tuhoavat kristinuskon, yhteiskuntamme, kansamme ja perheet!

    Jos kannatat naisten valtaa ja oikeuksia, sinä olet se ongelma.

  2. Mitä tapahtuu mustanaamiolle?!!

    Mustanaamio on rehti, komea ja lihaksikas valkoinen mies, jolla on naisellinen ja seksikäs vaimo. Mustanaamion seksikäs vaimo on tietenkin tehnyt naisellisen velvollisuutensa ja synnyttänyt miehellensä valkoisia lapsia!

    Tämän lisäksi mustanaamiolla on palvelijoina viidakon matuja! Myös mustanaamion luonne ja jalo taito käsitellä eläimiä on ylivertainen. Tästä on todisteena erittäin mustanaamion hyvin koulutetut ja älykkäät hevonen ja koira!

    Onko meillä tulevaisuudessa ”valkonaamio”, joka on keppihevosella ratsastava ruskea homo, joka on pukeutunut morsiammen valkoisen hääpukuun?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*