Marco de Wit 16 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suvakkien mielestä naisissa ja miehissä ei ole mitään merkittäviä eroja. Todellisuudessa miesten keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 3-4 pistettä naisia korkeampi. Tosin se ei ole paljon. Tärkeämpää on se, että naiset ovat keskimäärin lähempänä keskiarvoa, kun taas miehissä hajanto on paljon suurempi. Tämän vuoksi miehissä on paljon enemmän sekä lahjakkuuksia että ääliöitä. (Naisten osuus aidoissa tiedemiehissä on todella pieni, joskin nykyään nobel-palkinnoissakin on kiintiöt. Huippumatematiikassa naiset ovat kuitenkin niin paljon huonompia, että edes kiintiöt eivät auta.)

 

Älyllisiä eroja suuremmat ovat kuitenkin psyykkiset erot. Evoluutio on tehnyt miehistä metsästäjiä, rakentajia, tutkijoita ja valloittajia. Eli myös tappajia. Miesten kyky ulospäin suuntautuvaan fyysiseen aggressioon on valtavan paljon suurempi kuin naisilla.

 

Toki naisetkin osaavat olla jopa aggressiivisempia, mutta se kanavoitu psyykkisenä narttumaisuutena ja noitamaisuutena. Jos nainen haluaa vahingoittaa ja tappaa, niin hän juonittelee ja myrkyttää. Naiset ovatkin kyvyttömiä sotimaan varsinkaan mitenkään organisoidusti. Kaikki yritykset luoda tehokkaita naisarmeijoita ovat epäonnistuneet. (Turha selittää kurdien ja muiden kommunistien naissotajoukoista, jotka ovat lähinnä markkinatarkoituksessa tehtyjä tai sitten viimeinen vaihtoehto, kun miehet ovat kuolleet tai muualla.)

 

Armeija: Naiset liian heikkoja, mutta sopivat kiintiösotilaiksi mannekiinijoukkoihin!

 

 

Sukupuolten älyllisiä ja psyykkisiäkin eroja suuremmat ovat kuitenkin fyysiset erot. Keskinkertainenkin mies on naista paljon voimakkaampi jo luustosta alkaen. Erot alkavat olemaan valtavia ylävartalossa. Tämä näkyy varsinkin armeijassa. Käytännössä kaikki miessotilaat pystyvät kantamaan toisen miehen, mutta naissotilaat eivät pysty kantamaan edes toista naista puhumattakaan miehestä. Etulinjassa tämä kyky on äärimmäisen tärkeä. Kuka haluaa taistella naissotilaan kanssa, joka ei pysty kantamaan sinua pois tulesta jos loukkaannut? (Aika moni, koska yrittää sitä ennen päästä naisen housuihin.)

 

Periaatteessa on mahdollista löytää jotain geneettisiä poikkeuksia eli esimerkiksi yksi nainen 10 000:sta voi varsinkin erikoiskoulutuksen ja steroidien avulla juuri ja juuri pystyä toimimaan sotilaana. Tällöinkin tulee kuitenkin yksi ylittämätön este: Luusto ja jänteet. Naisten on erittäin vaikea toistuvasti marssia pitkiä matkoja varusteet ja reput päällä varsinkin vaikeassa maastossa. Asiaa vaikeuttaa vielä entisestään naisten hormonikierto ja kuukautiset. Niinpä naissotilaiden loukkaantumisaste on valtavasti suurempi kuin miesten.

 

Sodissa naisista onkin enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämän takia naisia ei ole juuri koskaan päästetty etulinjaan. Jopa kommunistimaat pitivät naiset reservissä huoltojoukkoina tai sitten jossain erikoistehtävissä. (Jotkut naiset ovat aika hyviä tarkka-ampujia, joskin juuri kenenkään psyyke ei kestä toistuvasti ampua vastustajia päähän. Naiset eivät nauti tappamisesta samalla tavalla kuin monet miehet.)

 

Lukija: Vakuuttavat naissotilaat

 

 

Kaikesta tästä huolimatta feministit kuitenkin vaativat naisten pääsevän sotilaaksi myös etulinjaan. Niinpä sitten pääsykokeita ja standardeja on heikennetty ja koko armeijaa mädätetty fyysesti, älyllisesti ja psyykkisesti. Länsimaiden armeijat ovat jo niin mätiä, että Venäjän ja Kiinan sotilaat ja armeijat ovat selvästi parempia.

 

Armeijan mainos: Venäjä vs. USA

 

Lännellä on tietysti enemmän aseita, mutta jos lännen monikulttuurinen pridettäjäarmeija joutuisi idän miesarmeijoita vastaan eli olio miestä vastaan, niin oliot teurastettaisiin. Lukuunottamatta tietysti naissotilaita, joista tehtäisiin komppanian seksiorjia.

 

USA:n ja Britannian armeija vihertyy. Muu maailma nauraa!

 

 

Tosin tämä naisten sotakyky on vain teoriaa. Käytäntö on näyttänyt, että varsinaisissa sotatilanteissa naissotilaat yhtäkkiä kieltäytyvätkin lähtemästä sotaan. Varsinkin, jos vihollista pidetään raakana. Enintään naissotilaat suostuvat puolustamaan. Hyökkääminen ei käy, koska se on provosoimista. Kurdinaisetkaan eivät koskaan suostu hyökkäämään edes vihaamiensa Isis-sotilaiden kimppuun.

 

 

Aivan sama mädätysprosessi kuin armeijassa on käynnissä myös poliisissa, joka varsinkin Suomessa on täysin mädätetty feminismillä. Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit joutui syytteeseen, kun hän kritisoi poliisireksiä pridettämisestä ja poliisikoulun femininisoinnista. Juttu on luultavasti menossa hoviin.

 

Poliisin pervokolmikko fanittaa lapsien seksualisointia!

 

Marcon päästyä käräjäoikeudessa tenttaamaan poliisireksi Keijo Himbergiä tämä veti täyttä feministilinjaa väittäen poliisikoulun kohtelevan kaikkia tasa-arvoisesti. Tällöin Marcon lakimies kysyi, etteikö naiset muka saa ohituskaistoja. Himberg joutui tämän lopulta pitkin hampain myöntämään. (Tästä on nauhoite, joka yritetään julkaista lähaikoina.)

 

Onkin täysin naurettavaa pistää heikkoja naispoliiseja kadulle tekemään miesten töitä, kuten esimerkiksi pidättämään miehiä. Pienikokoinenkin mies pystyy helposti voittamaan kaksi naista ja vapautumaan näiden otteesta. Alla esimerkki.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Farssi: Naispari katupoliiseina

 1. Suomen poliisissa olevat naiset ovat pelkkä vitsi. Ainoa asia mihin heistä on, niin kahvin keittäminen ja poliisiaseman siivoaminen. jostain syystä Suomessa lesbot hakeutuvat poliisiksi. Lesbot varmaan kuvittelevat poliisina olemisen feministiseksi sankariteoksi, vaikka todellisuudessa kaikki nauravat heille, jopa miespuoliset poliisit pitävät näitä lesbopoliiseja täysin naurettavina ja tarpeettomina.

  Jos joku kuvittelee lesbon olevan tasavertainen poliisi miehen rinnalla, niin näyttäkää edes yksi naispuolinen moottoripyöräpoliisi!

  1. Hyvä pointti. Feministit ovat jo pitkään olleet raivoissaan, etteivät naiset ole päässeet moottoripyöräpoliisiksi. Niinpä ne yrittävät epätoivosesti löytää jotain suurikokoista steroideja popsivaa butch-lesboa hakemaan moottoripyöräpoliisiksi ja luonnollisesti poliisi sitten lieventää standardeja, jotta hän myös pääsisi testeistä läpi. Näin saadaan taas uljas voitto tasa-arvolle.

   1. Vaasassa taitaa olla sdp:n puoluekirjan omaava femakkolesbo poliisina. Järkyttävän näköinen tapaus!

    Toinen eirkoisala, mihin naispoliisi ei koskaan pääse on karhuryhmä. Tuskin karhuryhmässä on edes homoja.

 2. Varsinkin poliiseiksi tai palomiehiksi on suorastaan hengenvaarallista haalia kiintiönaisia, joiden pitäisi voida suoriutua vaativista fyysisistä tehtävistä yhteiskunnassamme.

 3. Sanotaan että uniformu tekee miehestä..Miehen…Niinkuin nähdään samaa ei voi sanoa Naisista..Sen näkee jo pelkästä kävelytyylistäkin…Nuohan pelkästään leikkivät Koviksia…

  Mitä Tasaarvonartu(i)lla on tähän sanottavaa…Pitääkö tämänjälkeen Kaikki Miehet kastroida ja amputoida kädet ja jalat että Naiset pärjäisivät Niitten kanssa…?

 4. Onhan se selvää ettei tuollaisilla persuksilla juosta edes sataa metriä. Kaveri jos otti ritolat puiston läpi niin siinä meni muijien mahdollisuudet. Nuo donitsivartalot ei vaan pärjää noiden varusteiden kanssa.

  Mutta miksi ne väänsi sen kaverin ranteita. Olis vaan napsauttanut raudat kinni ja lopettaneet sen vääntelyn niin kaveri ei olis suuttunut ja olis ollu raudoissa.

  Reinikaisia tarvitaan enemmän kuin tuppukylän sheriffejä.

 5. Naurukuolema lähestyy jälleen…jamppa olisi voinut vielä takkinsa repäistä mukaan ja raudottaa noi muumivartalot. …noh,sit olis meikä tukehtunut tähän nauruun. Viikon parhain.Toimitus voisi valmistella sellaisen ”Akoilta karkuun”-teemaviikon. Samanlaista matskua koko viikko…ah, täydellistä.

 6. Tyypillinen suomalainen komeaa panomiestä jahtaava tai rahasta itseään huoraava nykyhuora. Tällaisia melkein kaikki nykyiset naiset ovat.

  Se että huomaat itseäsi korkeammasta hinnasta rikkaalle ja hyvätuloiselle miehelle ei tee sinusta vähemmän huoraa.

  Vastaavasti suomalaisten miesten pitää nähdä suurin osa suomalaisista naisista pelkkänä joko komeaa panomiestä jahtaavan a tai itseään rahasta huoraavina, miehiä vihaavina katuhuorina, jotka hyvin usein panevat kehitysmaalaisia, vaikka suomalainen mies ei mukamas kelpaa.

  Tällaisten huorien ja lehmien puolestako suomalaisten miesten pitäisi sitten uhrautua ja kärsiä? Hahaha. Vaikka olisitkin oikea mies, älä uhraudu näiden huorien ja lehmien takia. Et tule koskaan saamaan heiltä yhtään mitään ja he eivät tule koskaan arvostamaan uhrauksiasi. Suurin osa suomalaisista naisista panee matumiehiä hyvin helposti.

  Suomalaisilla naisilla on ulkomaalaisten miesten keskuudessa helppojen huorien maine, mikä on täysin totta.

 7. Naisten kaataessa kirkon ja yhteiskunnan palaamme kovaan miesten valtaan. Feminismiin, suvakismiin, monikulttuurisuuteen ja myrkkypiikkeihin mukaan lähteminen oli naisilta valtavia virheitä, mutta naiset eivät ole koskaan olleet vahvoja älyllisessä ja loogisessa ajattelussa.

 8. https://youtu.be/2evjc4y3SjI

  Todellisuudessa suurin osa nykyisistä suomalaisista naisista on rahan perässä juoksevia huoria. Älkää miehet automaattisesti kohdelkaa naista kuin hyvää naisten ja nöyristelkö hänelle. Älä kohtele huoria prinsessoina. Nykyisin suurin osa naisista harrastaa enemmän seksiä useamman miehen kanssa kuin suurin osa miehistä.

  Huoraa pitää kohdella huijata ja oikeaa hyvää naista hyvänä naisena. Suurin osa nykyisistä suomalaisista ja valkoisista naisista on kuitenkin rahasta myyviä huoria.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*