8 thoughts on “Kouluissa apartheid-syrjintää rokottamattomille oppilaille

 1. Jääkäri ja itsenäisyysliikkeellä oli monia hyviä toimintatapoja jotka pitää ottaa uudestaan käyttöön.

 2. Rokotetuille on varmaan pyritty järjestämään vähemmän rasittavaa liikuntaa etteivät saa sydäntulehduksia.

 3. Tuohan on aivan laitonta! Tuollaista ei ole järjestetty edes sulkujen aikana jotka koskivat ravintoloita ja pieniä liikkeitä. Rikosilmoituksen paikka koulua ja rehtoria vastaan!

 4. Oikeusnotaari, yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden maisteri Aki Nummelin kertoi tästä natsipassista Levelillä:

  https://rapsodia.fi/lakimies-aki-nummelin-koronapassi-on-puhdas-tukholma-syndrooma/

  Terveystietoja saa kysyä vain poliisi ja terveydenhuoltoviranomaiset. Siis jos jonkun firman ovella kysytään passia, niin soittakaa poliisit paikalle. Sitten teette rikosilmoituksen syrjinnästä samalla. Tämä koskee sekä rokotettuja että rokottamattomia, syrjintä on syrjintää jota kenenkään ei pidä hyväksyä vaikka se ei koskisi itseä!

  Kaikenlaiset karanteenit ovat laittomia ellei niitä määrää tartuntatautilääkäri! Koskee työntekijöitä, oppilaita, opiskelijoita, jokaista. Älkää siis alistuko karanteeniin ilman laillista tartuntatautilääkärin määräystä, jossa pitää olla päätös ja valitusosoite! Ennen päätöstä joutuvat tekemään katselmuksen työ- tai opiskelupaikalle ja pitää olla pätevä syy karanteeniin!

 5. Tervetuloa vaan Kaikki jotka vuosia sitten vielä ilkkuivat Marcoille ym…Maanpäällinen Helvettinne on nyt täällä….Nauttikkaa Ihmisoikeus rippeistänne hetken kun vielä voitte…Pian nekin viedään…WEF Horo Sontakakka Marinin käskystä..

 6. En oikein tiedä mitä kieltä tuo on. Suomea se ei ainakaan ole koska suomenkielen rakenteista ei ole paljoa jäljellä. Varmaan joku nuori vanhempia, neljännen sukupolven vapaan kasvatuksen taimia.

 7. BOMBSHELL: Kuolemat nousivat 300% COVID -rokotteen jälkeen – Hautausjohtaja puhaltaa pilliin [VIDEO]
  “He eivät ole parempia kuin murhaajat, jotkut näistä ihmisistä. Jotkut heidän tekemistään asioista ovat anteeksiantamattomia.”

  Viime kuussa brittiläinen hautajaisten johtaja John O’Looney puhui siitä, kuinka kuolemantapaukset ovat nousseet 300 prosenttia Covid-19-rokotteen jälkeen. Video meni viraaliksi, kun hän puhui havainnoistaan kuolemista koronaviruspandemian alusta lähtien.

  John O’Looney on Milton Keynesin perheen hautauspalvelujen johtaja. Hän teki yksinomaisen haastattelun RAIR Foundation USA: n kanssa siitä, mitä hän on havainnut työskentelevänsä hautaustoimistossa kuolemien suhteen. Hänen haastattelunsa jälkeen noin 65 muuta alan ammattilaista ovat ottaneet yhteyttä O’Looneyyn kertomaan tarinoitaan ja vastaavia havaintoja.

  https://www.redvoicemedia.com/2021/10/bombshell-deaths-skyrocketed-by-300-after-covid-vaccine-funeral-director-blows-the-whistle-video/?utm_source=daily-email-breaking&utm_medium=email

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*