Marco de Wit 16 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana kertonut kuinka persut ajavat korona- eli natsipassi-asiassa kaksilla rattailla. Persut väittävät vastustavansa natsipassia, mutta eivät kuitenkaan pidä sitä perustuslaillisia oikeuksia loukkaavana. Tämän takia persut eivät edes yrittäneet vastustaa koronapassia perustuslakivaliokunnassa, jolloin siitä sitten pikavauhtia äänestettiin eduskunnan salissa enemmistöäänestyksellä. Eli tietysti jo pelkät hallituksen ja kokkarien äänet riittivät natsipassin läpimenoon. Persut siis varmistivat natsipassin toteuttamisen ja vieläpä pikavauhtia.

 

Persut huijasivat kannattajiaan törkeällä tavalla. Näin toisaalta persut siis tulevat saamaan natsipassia vastustavien äänet ja toisaalta he kuitenkin säilyvät hallituskelpoisina. Jos persut olisivat vastustaneet koronapassia perustuslain vastaisena, niin tällöin kokoomus ja demarit eivät olisi enää suostuneet menemään persujen kanssa seuraavaan hallitukseen.

 

Tosin persut myivät itsensä vähän liiankin helposti. Prosentuaalisesti hallitus sai odotetun murskavoiton, mutta loppujen lopuksi koronapassi sai vain 105 ääntä eli vain hieman yli puolet kansanedustajista kannatti sitä!! Hallituspuolueissa ja kokoomuksessa yllättävän moni oli poissa äänestyksestä. Suurin osa näistä oli varmasti koronapassia vastaan. Hallituspuolueiden ja kokoomuksen kansanedustajat selvästi kapinoivat puoluejohtoa vastaan.

 

Persuissa oli kuitenkin päinvastoin. Peräti 9 persua ei suostunut äänestämään natsipassia vastaan!

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kannattaa muistaa, ettei Ruotsi ole hyväksynyt koronapassia. Niinpä moni Ruotsia kopioiva vasemmistolainen ihmetteli miksi Suomen pitää ottaa koronapassi käyttöön. Vasemmistoliitosta lähes puolet oli poissa äänestyksestä! Sama juttu RKP:ssä!

 

Demareissakin oli moni poissa eikä pääministeri Sanna Marinkaan kovin fanaattisesti koronapassia ajanut. Suurimpia fanaatikkoja näyttävät olevan valtamedia, THL ja Sitra, jossa muuten Purrakin istuu kovalla palkalla. (Eikä siten tietysti voinut väittää koronapassin olevan perustuslain vastainen.)

 

Koronapassi olisi todennäköisesti voitu pysäyttää, jos persut olisivat toimineet aitona pääoppositiopuolueena. Perustuslaillisiin oikeuksiin vetoaminen olisi todennäköisesti riittänyt. Natsipassiksikin kutsuminen olisi varmasti tehonnut vasemmistoon, joka aina esittää vastustavansa syrjintää. Kokoomukseenkin natsipassi-sana olisi tehonnut, koska siellä on retorisella tasolla vastustettu valtion pakkovaltaa. Persut eivät kuitenkaan halunneet puhua natsipassista, koska silloinhan olisivat käytännössä myöntäneet koronapassin olevan perustuslain vastainen.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Persut siis pettivät törkeästi. Kukaan ei kuitenkaan tätä uskalla sanoa. Laittoman Lehden toimitus on yrittänyt epätoivoisesti löytää onko kukaan prominentti kansallismielinen kritisoinut persuja törkeästä huijauksesta. Ei ole löytynyt ketään paitsi Saara Huhtasaari.

 

Mauri Peltokangas puolustaa natsipassia. Saara Huhtasaari kauhuissaan!

 

 

Yksikään media ei myöskään ole kritisoinut persuja lukuunottamatta Uutta MV-lehteä, joskaan sekään ei uskaltanut kritisoida pahimpia petturipersuja nimeltä. Tiettävästi yksikään pienpuolue ei ole myöskään tuominut persujen huijausta tai edes puhunut siitä. Kaikki käyttäytyvät siis aivan kuin persut eivät olisi auttaneet natsipassin pikaisessa toteutumisessa.

 

Tämä farssi jatkui myös eilen pidetyssä Vapauden Puolesta -mielenosoituksessa. Se järjestettiin juuri ennen eduskunnan koronapassi-äänestystä. Tämä oli tietysti täysin turhaa, koska miekkari olisi pitänyt järjestää ennen perustuslakivaliokunnan äänestystä. Kaikki puhujat tiesivät jo etukäteen, että eduskunta tulisi hyväksymään natsipassin.

 

 

Vapauden puolesta -mielenosoitus 15.10.2021 klo 11.11 eduskuntatalolla!

 

 

Mielenosoitus alkoi perussuomalaisen kunnanvaltuutetun Ossi Tiihosen puheella. Tiihonen kertoi olevansa äärimmäisen hämmästynyt, etteivät persut vastustaneet koronapassia perustuslakivaliokunnassa. Tiihonen EI kuitenkaan selittänyt yleisölle, että persujen hiljaisuus nimenomaan auttoi hallitusta ajamaan natsipassin eduskunnan läpi pikavauhtia.

 

Kaiken kukkuraksi Tiihosella oli erikoinen selitys sille miksi persut päästivät koronapassin perustuslakivaliokunnan läpi. Kuulemma muuten persut olisi voitu kieltää!

 

Tämä on täysin naurettava ja harhainen tekosyy. Ei Ruotsissa ja monessa muussakaan maassa ole otettu koronapassia käyttöön. Ei koronapassin vastustaminen ole sellainen asia, josta puolue voitaisiin kieltää. Ei varsinkaan, kun lähes puolet kansanedustajista ei halua koronapassia. Eikä varsinkaan olla kieltämässä yhtä Suomen rokotemyönteisintä puoluetta eli persuja. RKP:ssä ja vasemmistoliitossakin ollaan rokotekriittisempiä. Purran johtamat persut eivät ole sanallakaan valittaneet edes lasten kokeellisista rokottamisista. Edes 6-vuotiaiden kohta alkavia kokeellisia rokotuksia persut eivät vastusta.

 

Jos vasemmisto olisi ollut oppositiossa, niin Suomeen ei olisi tullut natsipassia ja rokotekriittisyyskin olisi paljon kovempaa. Persut ovat eri maata. He eivät ole todellinen oppositio. Tämän näkee siitäkin, että oppositiopuolueen kansanedustajina heillä olisi vapaat kädet hyökätä rokotemafiaa vastaan, mutta persut ovat olleet joko hiljaa tai täysillä promoamassa piikkejä. Ei siis ihme, etteivät pidä edes natsipassia perusoikeuksia loukkaavana.

 

Persujen petturuuteen on myös yksi tärkeä lisäsyy: Purran ja Putkosen pakonomainen halu pysyä hallituskelpoisina ja päästä seuraavaan hallitukseen kokoomuksen kanssa viemään Suomi Natoon. Tämä on niin päivänselvää, että Tiihosen on se pakko tietää. Toisaalta ei Tiihonen ole tiettävästi koskaan natokumppanuutta, hybridikeskusta, kidutuslentoja, jne. jne. kovasti vastustanut. Ei Nato nyt (muka) niin vakava juttu ole. Gladiokin on (muka) vain historiaa.

 

Tiihosen olisi myös EHDOTTOMASTI etukäteen pitänyt erikseen tai yhdessä Turtiaisen ja Hirvisaaren kanssa selvittää mitä persut aikovat äänestää perustuslakivaliokunnassa. Heidän olisi ollut tosi helppo kysyä asiaa Puistolta, Immoselta tai Mykäseltä. Tätä he eivät kuitenkaan tehneet. Miksikö? Ehkäpä, koska silloin olisi pitänyt järjestää miekkari myös persuja vastaan. Ja sehän ei käy. Aivan kuten ei käynyt 2018, kun persut äänestivät tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin puolesta.

 

 

 

 

Myös Ano Turtiainen päästi persut pälkähästä. Itse asiassa hän ei puheessaan SANALLAKAAN maininnut persuja. Ei edes sen vertaa kuin Tiihonen. Tämä Anon linja on jo tullut selväksi. Hän ei kevään jälkeen ole suostunut persuja kunnolla kritisoimaan. Ei silloinkaan, kun persut tekivät EU:sta velkaunionin. Tai silloin, kun Purra valittiin puheenjohtajaksi farssimaisilla Matti Putkosen johtamilla äänestyskoneilla. Ei myöskään silloin, kun persut vaativat Suomen armeijan erikoisjoukkoja hakemaan pedoafgaaneja Suomeen. Ei silloinkaan, kun persut luopuivat liukuhihna-aborttien vastustamisesta. Eikä nytkään, vaikka Purra pitää rokotekriittisiä valehtelijoina ja suorastaan tyrkyttää kokeellisia rokotteita lapsille.

 

Ano Turtiainen on selvästi valinnut Hirvisaaren Muutos-puolueen strategian toisinnon, jossa persuja ei haasteta. Ei siis koskaan. Tämän vuoksi Ano antaa persujen kerätä kaikki pisteet koronapassin vastustamisesta, vaikka natsipassin voimaantulon varmistivatkin. VKK menetti tuhannen taalan paikkansa tieten tahtoen.

 

Niinpä ei ollut ihme, että kolmantena puhujana oli perussuomalaisten Mika Niikko. Tämä on todella hämmästyttävää. Persujohdon tavoin Niikkokaan ei nimittäin pidä koronapassia perusoikeuksia loukkaavana!

 

Vapauden puolesta -mielenosoituksen yhtenä pääpuhujana oli siis poliitikko, jonka mukaan koronapassi ei rajoita perustuslaillisia vapauksia. Kaiken kukkuraksi Niikko ei tätä juuri peitellyt. Tosin suuri osa yleisöstä oli niin yksinkertaisia, ettei sitä tajunnut. Tiihonen varmaan tajusi, mutta ei tietysti ole uskaltanut puoluekaveriaan kritisoida.

 

Käännetäänpä siis Niikon puhe poliitikon kielestä selkosuomeksi:

 

Meillä yhdeltä äänestetään tänään tässä koronapassi-asiasta. Toki te jo arvaattekin, että hallitus ajaa tämän päätöksen lävitse.

Yleisö: BUU, BUU, BUU

Ja tälle me emme voi mitään.

 

Niikko siis väittää, ettei hallituksen lakiesityksille voi mitään. No, ei varmaan, jos suurin oppositiopuolue eli persut ei pidä koronapassia perustuslaillisia oikeuksia loukkaavana. Niinpä sitten lakiesityksestä äänestetään eduskuntasalissa normaalissa lainsäädäntöjärjestyksessä eli yksinkertainen enemmistö paikallaolijoista riittää eli hallituksen äänet.

 

 

 

Perussuomalaiset, jota itse edustan EI hyväksy koronapassia.

Yleisö: Hyvä, Hyvä-huutoja ja taputusta.

 

Niikko huijaa yleisöä törkeällä tavalla. Mielenkiintoista, ettei kukaan yleisöstä kysynyt miksei persut pidä koronapassia perusoikeuksien vastaisena. Toisaalta suomalaiset ovat usein niin nynnyjä, etteivät uskalla kansanedustajia eli herroja haastaa. Voi myös olla, että Niikko oli järjestänyt omia persujaan yleisöön taputtamaan ja hurraamaan.

 

 

 

Meillä on siitä eduskuntaryhmän päätös. Perustelut ovat hyvin yksinkertaiset. Koronapassi ei ratkaise sitä kysymystä mitä sillä haetaan. Se ei ratkaise itse asiassa yhtään mitään!

 

Huomatkaa kuinka Niikko ei väitä koronapassin loukkaavan perusoikeuksia. Hän vain korostaa, ettei se ole tehokas.

 

 

 

Se on eriarvioistava. Se on syrjivä. Ja se asettaa ihmiset sellaiseen asemaan, että heitä aletaan pitää toisen luokan kansalaisina, JOS tämä kehitys jatkuu.

 

Huomatkaa miten taitavasti Niikko muotoilee lauseensa. Todellinen poliitikko. Hän nimenomaan sanoo, ettei koronapassi luo kahden luokan kansalaisia. Muutenhan persujen olisi pitänyt vastustaa koronapassia perustuslakivaliokunnassa. Niinpä Niikko nimenomaan käyttää JOS-sanaa. Eli koronapassi jakaa kansalaiset perusoikeuksia loukkaavasti kahteen luokkaan vasta sitten, JOS kehitys jatkuu eli koronapassi muutetaan vielä pahemmaksi. Vasta tällöin koronapassi muuttuu perustuslaillisia oikeuksia loukkaavaksi.

Ai. Laiton Lehti lukee Niikon puhetta kuin piru raamattua? Ei Niikko oikeasti puheellaan huijaa. Ei hän voi niin kiero olla! Eikö? No katsotaanpas mitä hän sanoo seuraavaksi.

 

 

Tällaiselle kehitykselle emme anna tukeamme! Onko se vapautta, ettemme saa mennä ilman passia uimaan. … Vaikka tässä koronapassiasiassa ei tapahdu niin merkittäviä asioita kuin muualla Euroopassa tapahtuu, niin me ymmärrämme että kehitys on menossa samaan suuntaan. Pian meitä jokaista ruvetaan rajoittaman tavalla jos toisella.

 

No niin! Siinä hän sanoo sen jälleen ja vielä selvemmin. Niikko korostaa, ettei koronapassi ole niin vakava juttu kuin joissain muissa maissa. Ei se siis perusoikeuksia loukkaa. Pitää kuitenkin olla valppaana, ettei koronapassi muutu perusoikeuksia loukkaavaksi.

 

 

 

 

Toisaalta ei Niikkoa voi huijaamisesta kovasti syyttää. Hän on täysin koulutusta vailla oleva henkilö, joka joutuisi valtaviin ongelmiin mikäli putoaisi eduskunnasta. Hän vain haluaa pitää rahakkaan ja business-kontakteja edistävän työnsä aivan kuten muutkin persujen kansanedustajat. Jos he alkaisivat tosissaan vastustamaan natsipassia, niin valtamedian, Purran ja Putkosen kosto olisi kauhea. Parempi siis alistua ja jatkaa kansan huijaamista VARSINKIN, kun kansa ei mitään huijausta huomaa.

 

Niinpä suurin vastuu on näillä muka koronapassia kiivaasti vastustavilla, jotka eivät suostu paljastamaan persujen natottavaa poliisivaltio- ja huijausstrategiaa. Miksi huijari lopettaisi huijaamisen, jos huijauksen uhrit suostuvat yhä uudestaan tulemaan huijatuksi? Ja vieläpä vuodesta toiseen suojelevat poliisivaltiota systemaattisesti rakentavaa huijaajaa auttaen häntä tekemään yhä suurempia kansan huijauksia.

 

Suomessa on aina uskottu herroihin. Niinpä Suomi onkin poliittisten huijareiden luvattu maa.

 

Onneksi kaikki eivät kuitenkaan ole huijattavissa. Miekkarivideon kommentoijat kyllä ymmärsivät huijauksen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

43 thoughts on “Persujen Mika Niikko Vapauden Puolesta -miekkarissa: Natsipassi ei loukkaa perusvapauksiasi!

 1. Jopa tokentube suljettiin eilen. Suomi on menetetty. Milloin ihmiset herää että Halla-aho on huijari?

  1. Tosi epäilyttävää moneltakin kannalta. Eli juuri kun olisi pitänyt kritisoida persujen petturuutta. Tällaiset erikoiset selittämättömät lehden ja kanavan sulkemiset eivät ole uutta. Sulkemisesta kertonut tiedote oli hyvin puutteellinen ja epäilyttävä, koska ei käynyt ilmi kuka on sulkenut, yms. relevantteja detaileja. Veikkaanpa, että taaskaan ei koskaan saada tietää miksi oikeasti sulkeutui H-hetkellä. Kannattaa muistaa, että ennen vaaleja tokentuben porukka kannatti persuja fanaattisesti pyrkien tuhoamaan kaikki persujen vastustajat siis ihan fyysisestikin. Kehuivat sitten vielä äänestäneensä sitten vaaleissa vielpä niitä persuja, jotka olivat äänestäneet poliisivaltiolakipaktin puolesta. Tästä Laiton Lehti kirjoitti aikaan paljon, mutta koronafarssin alettua lopetti niiden juttujen julkaisun, vaikka infoa tuli valtavasti mukaanlukien erittäin paljastavia videoita ja nauhoituksia väkivaltauhkauksista ja poliittisesta terrorista, joita ei sitten julkaistu, vaikka asia toimituksessa synnyttikin närää. Katsottiin, että koronan vastainen taistelu on tärkeämpi asia. Jos kuitenkin käy taas ilmi, että kyse oli JÄLLEEN massiivisesta persujen kanssa tehdystä huijauksesta, niin sitten alkaa tapahtua. Toivotaan kuitenkin nyt, että ovat muuttuneet.

 2. Laiton Lehti ja Marco tekevät taas ansiokasta työtä. Jälleen viiltävää raportointia.

  Suomi on laittomuuden tilassa. Perustuslaki on mutta päättäjät eivät kunnioita ja noudata perustuslakia. Uhkailu ja poliittinen sanahelinä on uusi ”perustuslaki”.

  Ei ole Perustuslaki tuomioistuinta.

  Ei ole oikeusvaltiota.

  Ei ole laillisuus valvontaa.

  Käytän tätä sanaa äärimmäisen harvoin mutta nyt se voidaan sanoa.

  Suomea johtaa fasistinen narttu lauma.

  Miten kauan koronapassi on voimassa? Niin kauan kuin fasistinen narttu lauma on vallassa.

  Eikö näyttäisi suorastaan juhlavalta nähdä ainakin muutaman ministerin ********* ************?

  On parempi aloittaa puhtaalta pöydältä.

  Oliko Vihreä sisäministeri suomalaisen Tokentuben mielivaltaisen sulkemisen takana?

  Katri Kulmuni voi tissiruokkia hallituksen mankuvia narttuja, vaikka Katri kuuluukin farmijoukkueeseen nykyään.

  1. Onko tuon Tokentuben porukka koskaan kritisoinut persuja? Kysyn vaan, kun tähän mennessä ainoa kriitikko näyttää olevan Saara Huhtasaari. UMV kyllä kritisoi, muttei mainitse pahimpien petturipersujen nimiä.

   1. Korhonen haukkui Persut kun Purra valittiin puheenjohtajaksi Satakunnan Ollin YouTube kanavalla. Tokentubessa on paljon koronarokote vastaista materiaalia varmaan siksi se suljettiin.

    1. Älä ole naivi ja heti usko kaikkea mitä sinulle sanotaan. Toki voit olla oikeassa tuon sulkemisen syystä, koska koronarokotteen vastainen materiaali ärsyttää valtaeliittiä. Selvitä kuitenkin miksi oikeasti meni alas. Suomalaiset ovat niin käsittämättömän naivia porukkaa. Reagan sanoi hyvin: Trust but verify. Luota, mtuta tarkista.

     Mitä taas tulee Purran kritisoimiseen, niin ei todellkaan riitä muutama kommentti, vaan pitäisi olla kunnon kampanja. On se kumma, että pystyi kyllä ennen vaaleja järjestämään massiivisen kampanjan persujen kriitikkoja vastaan, muttei pj-kisan aikana Purraa vastaan.

     Vielä oudompaa on, ettei tokentuben porukkakaan suostu kritisoimaan Putkosta ja edes sen äänestyskoneita. Vai oletko nähnyt niiden puhuvan asiasta sanallakaan, vaikka taatusti ovat vuosia tietäneen koneista.

     MV-lehtikin pysyi vuosia koneista hiljaa, kun halusi tukea Halla-ahoa. Vieläkään eivät suostu kritisoimaan Putkosta. Miksei tämä ihmetytä ketään?

     Eikä muuten edes 1 vpj Leena Merta tuo tokentuben porukak ei suostu kritisomaan vaikka se äänesti poliisivaltiolakipaketin puolesta ja nyt oli täysin hiljaa koronapassin läpimenosta. Meri myös oli hiljaa Giansantin poistamisesta vpj-vaaleista, vaikka on lakimies. Tästä huolimatta tokentuben porukka ei suostu häntä kritisoimaan, vaan fanittavat ja ylpeänä ilmoitttavat jopa äänestäneensä häntä.

     1. Janus Putkonen esitti varsin kiihkeään sävyyn kantansa mm. persujen äänestyskoneesta myöskin esim. viikon takaisella striimillään, verkkomedia youtube-kanavalla, kohdalta 1:36:40 >> Liekö sitten puhunut vaikkapa sukunimikaimastaan Matti Putkosesta tarkemmin ym. ?

     2. Joo, Putkonen on tosiaankin puhunut äänestyskoneista päinvastoin kuin vanha MV-lehti. Tässä Putkonen on selvästi parempi. Tosin hänkin puhuu kovin yleisellä tasolla ei juuri mainitse nimiä. En ole koskaan kuullut hänen esim. mainitsevan äänestyskoneita johtavan Matti Putkosen nimen. Tuskin sentään on sukua.

    2. Hyvä että suljettiin. Korhosella kieli niin syvällä Putinin peräreijässä että voisi muuttaa sinne Venäjälle muiden maanpettureiden eli Putkosen ja Backmanin seuraksi. Hyi saatana mitä sakkia.

   2. Tokentuben Korhonen on MV ajoista lähtien ollut hyvin arveluttava tapaus. Maahantunkeutujat aina tapetilla, mutta mitään syvällisempää ei koskaan kuulunut. Olikos sattumoisin Korhonen vielä se joka sai suljettua MV:n foorumin ja kirjoitukset bittiavaruuteen? Se kun oli siihen aikaan aivan ylivertainen keskustelualusta hommien ja suomi-palstojen yläpuolella.

    Onnistuuko muuten Tokenista parhaiden videoiden lataus vai onko kaikki vain tarjolla niin kauan kuin Korhonen sen sallii?

    1. Jep. Korhosen toimiessa MV-lehden päätoimittajana tapahtui vaikka mitä ihmeellistä selittämättömiä lehden ajoittaista sulkemista, yms. Lehti ei myöskään tuolloin ollut yhtään kiinnostunut kampanjoimaan tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettia vastaan. Tästä kun minä ja SKE valitti, niin alkoi massiivinen vaaleihin alkanut kampanja minun ja puolueen tuhoamiseksi. Korhonen jopa omassa Nettiradiossaan yllytti ihmisiä pahoinpitelemään SKE:n ehdokkaita ja tuki kaikkia mahdollisia puoluesabotöörejä ja muuta roskaväkeä. (Tämän takia SKE on nyt ollut vuosia ja on edelleen käräjäoikeudessa. Siellä on kai nyt vajaa tusina juttuja, mutta kaikki etenee erittäin hitaasti. Sitten kun päätös tulee, niin aikaa on mennyt niin vuosia estäen puolueen toiminnan. Tämä tässä ideana on ollutkin eli estää puolueen toiminta ja varsinkin minua järjestämästä puolueen nimissä islamisaation, koronan ja poliisivaltion vastaisia mielenosoituksia. Ideana tietysti myös estää minua kritisoimasta persuja puolueen nimissä.) Mielenkiintoista mitä VKK tekee, mutta nyt näyttää selvältä, että Hirvisaaren strategia käytössä, eli EIVÄT kritisoi persuja. Ei edes vaikka varmistivat natsipassinkin Suomeen. Kumma juttu, että Suomen koko kansallimielinen kenttä on rakennettu niin, ettei persuja vain kukaan kritisoisi. Ennen vanhaan Magneettimedia kritisoi, mutta nykyään ei edes Partisaan, vaan ainoastaan vain Laiton Lehti, mikä sitten ärsyttää valtavaa määriä ihmisiä. Heh, heh. Minulla ei olisi oikeasti aikaa pyörittää lehteä, mutta teen sen ihan kiusaksenikin..

 3. Tämä kertoo hyvin myös siitä miten juuri epärehelliset, raukkamaista ja kyvyttömät nynnyt pääsevät helposti edustukselliseen demokratiaan, varsinkin kun rahaeliitti on kaikkein kiinnostunein heikoista ja itseään myyvistä ihmisistä, kuten Niikosta ja kaikista muista. Lähes kaikki poliitikot ovat nimenomaan heikkoja ja kyvyttömiä, sekä epärehellisiä nollaihmisiä!

  1. Todellakin edustuksellien demokratian yksi huonoimmista puolista on, että poliitikkojen on helppo jatkuvasti huijata kansalaisia. Harva tavallinen ihminen esim. ymmärtää lainsäätämisjärjestystä. Näyttää siltä, etteivät varsinkaan persut edes tiedä mitä ovat perustuslailliset oikeudet.

   Suorassa demokratiassa huijaaminen on paljon vaikeampaa, kun asiat redusoidaan kannatatko vai et -kysymyksiksi.

 4. Miten ajattelit olla valppaana kun petturi-persujen koronapassilla aletaan vainoamaan ihmisiä? Perussuomalaiset vastustavat myös aitokansallismielisiä, kuten Vastarintaliikettä ja haluavat Suomen Natoon, sekä Eurostoliittoon. Ai niin, persujen mukaan pitää vaikuttaa siististi kabineteissa! Hahaha.

  Juuri aseiden omistaminen ja maanpuolustus ovat ne viimeiset tavat joilla tyranniaa vastustetaan, mutta Persut vastustavat niitäkin ja puolueettomuutta, sekä omavaraisuutta!

 5. Suomalaiset te olette säälittäviä ”herroja” uskovia ja ”herroihin”uskovia orjaihmisiä, jotka ansaitsevat itse haluamansa kurjuuden ja kärsimyksen. Jos annatte Hanna Nohynekin, Mika Niikon, Matti Vanhasen, Alexander Stubbin ja kaikkien muiden rottien ja huijareiden huijata teitä, vika on teissä ja te olette ansainneet kurjuutenne!

  Mutta älkää sitten vaatiko muilta jotka itse yrittävät elää vapaasti ja hyvin! Kaikkein halveksittavinta suomalaisissa on, että suomalaiset vetävät kaikkia muita samaan paskaan missä te itse haluatte elää ja te olette kateellisia siitä, että muilla on omalla työllä enemmän kuin teillä!

  Olette halveksittavia ja säälittäviä orjaihmisiä. Suomalaiset miehet ovat suurimmaksi osaksi raukkamaisia nynnyjä ja suurin osa suomalaisista naisista on uskomattomia, kylmiä, miehiä vihaavia rumia lehmiä ja pelkästään rahan perässä juoksevia katuhuoria.

 6. Mauri Peltokangas on tällainen samanlainen huijari, teeskentelijä ja valehtelija. Miksi Laiton Lehti ei tuo enemmän esille myös Mauri Peltokankaan teeskentelyä, valehtelua ja huijaamista? Oksettava mies-oletettu. Miten Peltokankaankaan lapset ja vaimo eivät halveksi tällaista limaista niljaketta ja maanpetturia?

  1. Kyllä! Myös Ranskassa liitot suunnittelevat yleislakkoja. Meillä pitää tehdä sama, ja vallata eduskuntarakennus niin kauan että passi peruutetaan.

 7. Oikeastaan todella säälittävää ja raukkamaista Vapauden puolesta-liikkeeltä tehdä mielenosoituksesta persujen propagandatilaisuus järjestämällä se vasta ennen tuota salin näytösäänestystä ja ottamalla mukaan yllätyksenä vielä yhden Purran/Tavion rokotetta puolustavien maskipersujen kansanedustajankin, vaikka mainoksessa annetaan ymmärtää kyseessä olevan opposition mielenilmaus. Yleisölle paikanpäällä järjestetään irvokas näytelmä, jota se tuskin edes toivottomassa yksinkertaisuudessaan ymmärtää.
  Ja sitten vielä ihmetellään miksi persut aina jyrää ja oppositio jää sen alle. Jos hyökkäät persuja vastaan sinut tuhotaan, jos haastat sinua kontroloidaan ja jos jäät seuraamaan sivuun sinut uhohdetaan.

  1. Todella hyviä pointteja. Naurettavaa vaihtaa Malinen maskipersuun, joka vähättelee natsipassia.

   Kaiken lisäksi Malinen on vielä kovimpia persukriitikkoja, joka muuten on käytännössä kovasti kritisoinut myös Niikkoa, joka on kuitenkin käytännössä persujohtoa ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana. Ja sitten Malinen korvataan persulla???!!

 8. BOMBSHELL: Kuolemat nousivat 300% COVID -rokotteen jälkeen – Hautausjohtaja puhaltaa pilliin [VIDEO]
  “He eivät ole parempia kuin murhaajat, jotkut näistä ihmisistä. Jotkut heidän tekemistään asioista ovat anteeksiantamattomia.”

  Viime kuussa brittiläinen hautajaisten johtaja John O’Looney puhui siitä, kuinka kuolemantapaukset ovat nousseet 300 prosenttia Covid-19-rokotteen jälkeen. Video meni viraaliksi, kun hän puhui havainnoistaan kuolemista koronaviruspandemian alusta lähtien.

  John O’Looney on Milton Keynesin perheen hautauspalvelujen johtaja. Hän teki yksinomaisen haastattelun RAIR Foundation USA: n kanssa siitä, mitä hän on havainnut työskentelevänsä hautaustoimistossa kuolemien suhteen. Hänen haastattelunsa jälkeen noin 65 muuta alan ammattilaista ovat ottaneet yhteyttä O’Looneyyn kertomaan tarinoitaan ja vastaavia havaintoja.

  https://www.redvoicemedia.com/2021/10/bombshell-deaths-skyrocketed-by-300-after-covid-vaccine-funeral-director-blows-the-whistle-video/?utm_source=daily-email-breaking&utm_medium=email

 9. Huom. Parempi tuo tapahtuma kuin ei mikään.
  Totta että Mika Niikko oli outo, hunompi valinta. Haettiinko ”arvovaltaa” k-edustajien kautta? Olikohan syynä, jotta rakentuisi ystävällinen puhesilta persuihin? Jos niin, niin täytyyhän Vapauden Puolesta kans ymmärtää että persupoliitikoilla on myös vaikuttimena äänestäjien kalastelu.
  Siinä oli osakseen myös kaikkea muutakin poliittista asiaa, kun kerran maa on täysin laittomassa tilassa ja rikollisjoukko poseeraa johtajina. Eli tietoisuuden kasvattaminen on tärkein osa prosessia kokonaisuuden kannalta, mutta ei siis sillä keinoin, että varta vasten tehdään vihollisia joka suuntaan.
  Tuomas Malisen (eli 3 VKK puhujaa) piti aluksi olla yksi puhujista – häntäkö ”paikattiin” Mika Niikolla? ROFLMAO 🤣
  Miekkarin tarkoitus oli eri kuin jos olisi järjestetty parisen viikkoa aiemmin, jolloin olisi myös pitänyt olla jotain. Itse en kykene järjestämään ja kokoamaan väkeä joten en pahemmin lähde arvostelemaan.

  1. Hyvä analyysi. Voi kyllä hyvin kuvitella, että osa miekkarin järjestäjistä on oikeasti naiveja ja ihan pihalla persujen huijausoperaatioista. Ajattelivat varmaan, että ovat yhtteisessä rintamassa persujen kanssa vastustamassa kokeellisia piikkejä ja natsipassia. Osa on oikeasti noin tyhmiä. Ei heille varmaan tullut edes mieleen, että mikseivät persut vastustaneet natsipassia perustuslakivaliokunnassa tai miksei persut vaadi EDES satunnaistettuja tutkimuksia lapsille annettavista koronapiikeistä. Suomalaiset ovat oikeasti naivia porukkaa, jotka luottavat herroihin. Siksi eivät koskaan nousseet ruotslaaisiakaan herroja vastaan, vaikka Suomessa oli välillä maailman korkein verotus. Tämän takia Purran ja Putkosen on helppo huijata kansaa aina uudestaan ja uudestaan. OIkeastaan se on aika huvittavaa, mutta kun he selvästi vievät systemaattisesti Suomea poliisivaltioksi, koska haluavat Suomen Natoon idän ja lännen taistelutantereeksi.

   1. Säälittävää ja alistuvaa orjakansaa. Halveksin alistuvia, orjamaisia, pelkureita ja raukkoja suomalaisia. Suurin osa heistä ei tule koskaan nousemaan ketään vastaan ja uskovat ”herroja”.

    ”Kyllä herra, kyllä herra. Herroihin, luottakaa herroihin. Kyllä herra tietävät mikä on parasta. Herrat tietävät.”.

    Säälittävät orjamaiset suomalaiset ansaitsevat kurjuutta ja kärsimystä. Ei vika ole lopulta muissa, vaan suomalaisissa itsessään. Kaiken lisäksi kun minä rakennan itselleni ja minun perheelleni parempaa tulevaisuutta, yhtä äkkiä nämä muut suomalaiset kuvittelevat, että minun pitää jakaa siitä mitä minulla on näille säälittäville alistuville orjille. Haha.

    Halveksin omaa kansaani, sen pelkuruutta ja orjamaisuutta. Kaiken lisäksi kuvittelevat vielä, että minun pitää siis jakaa omistani näille kurjille ja säälittäville lampaille.

 10. Minkälaista on elämä koronapassin jälkeen?

  Tuleeko taas täysin naurettava Uudenmaan sulku?

  Entäs ruokakaupat, alkot ja huoltoasemat? Ovatko nämä edelleen tiloja, jossa korona ei tartu ja leviä?

  Aion valmistaa itselleni ”passin”, jossa tulee ilmi mm. että olen puhdasverinen (eli minua ei ole myrkkypiikitetty), heteroseksuaali, ympärileikkaamaton ja tietenkin tärkein tieto ”passissani” on ilmoitus, että en ole juutalaisen huora!

 11. Äänestys oli päivänselvä asia, vaikka kaikki persut olisi ollut äänestämässä, sillä ei olisi ollut mitään merkitystä, koska se oli jo heti niin suurella enemmistöllä päätetty etukäteen. Siksi en ymmärrä lainkaan tätä hajottamista, sillä Orpo sen sanoi ilmeisesti ei tule sellaista hallitusta, jossa on persut mukana. Nyt viimeistään pitäisi kaikkien voimien yhdistää voimansa, jotka perustuvat maahanmuuttoon, sananvapauteen, ilmastonmuutokseen ja eu: jatkuvasti lisääntyviin rahanjakamisiin, joissa Suomi aina maksaja, kuten nyt kaavaillaan vähävaraisille kaasun polttoaineiden korvaamista, jotka ei koske Suomea, koska sossu hoitaa nämä asiat, ettei kukaan nälkään kuole.

 12. Yksilö vs. yhteisö
  Yksilön vapaudet ja velvollisuudet ovat pahasti ristissä, mitä tulee suhtautumiseen koronarokotuksiin.
  Perussuomalaiset äänestivät 15.10.2021 eduskunnassa koronapassin käyttöönottoa vastaan. Perusteena oli mm. kansalaisten yhdenvertaisuus.
  Rokotevastaisuus on perussuomalaisten keskuudessa yleistä (kuva).
  Puolueen käsitys yhdenvertaisuudesta lähtee koronan kohdalla siitä, että koska kansalaisella on oikeus olla ottamatta rokotetta, niin kansalaisella tulee myös olla oikeus liikkua ravintoloissa ja yleisötilaisuuksissa ilman koronapassia samoin oikeuksin kuin passilliset rokotetut!
  Ohittaako siis rokottamisesta kieltäytyvien oikeudet liikkua tartunta- ja tartuttamisriskeistä piittaamatta yleisötilaisuuksissa muun väestön oikeudet?
  Katsovatko rokottamattomat, että heillä on oikeus – paitsi altistaa itsensä tartuntataudille – myös levittää sitä muihin?Yksilönvapauden nimissä?
  Korona ei ole mikään harmiton, kiusallinen vaiva – siihen kuollaan!
  ”Ongelmahan” on, että suomalainen (ja pohjoismainen) terveydenhuolto edellyttää kaikkien sairastuneiden hoitamista siitä huolimatta, että sairaus olisi hankittu itseaiheutetusti!
  Yhteiskunnan ilmaiseksi tarjoamista torjuntayrityksistä piittaamatta!
  Terveydenhuollon ammattilaisten mukaan jokainen rokottamaton koronaan sairastunut, tehohoitoon joutunut potilas pidentää esim. syöpä- tms- sairauksien johdosta leikkausta odottavien potilaiden odotusaikaa!
  Missä on tällaisen toiminnan yhteiskuntavastuu?

  1. Et kyllä ole perillä oikein mistään ja ajatusvirtaasi määrittelee totaalisesti poliitikkojen ja jonkun Mika Salmisen jorinat valtapropagandamedioiden kautta. Joka ikisen väitteesi voi ampua alas tuosta vain, sillä et edes kykene näyttämään todellisia perusteita valheellisille väitteillesi. Joku on vain sanonut jotain jossain ja sinä sitten toistat. Ihan helvetin surullista luettavaa, oikeasti. Mene nyt lukemaan jotain muutakin, kenties koronarealistit sivustolta tai muu vastaava, ettet noin lietsoisi polarisaatiota ja sotaa kansan keskuuteen.

   1. Häviö oli varma, koska persut hyväksyivät tavallisen lainsäädäntöjärjestyksen. Siinä riittää enemmistö paikalla olevista eli hallitus voittaa automaattisesti. Perustuslakia loukkaavan lain hyväksymiseen tarvitaan 2/3 enemmistö eli, kuten kävi velkaunionin hyväksymisessä tai 5/6 enemmistö, kuten kävi tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin hyväksymisessä, jota tosin persut kannattivat.

 13. Ota turbopiikki ja liity THLn koronakuoroon.

  Orja, nyt me annamme sinulle luvan laulaa ja tanssia.

  Nyt me annamme sinulle vähän vapauden murusia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*