Marco de Wit 17 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kertoi kuinka koulut ja valtamedia vähättelevät mitä riskejä lasten painostaminen kokeellisiin rokotteisiin aiheuttaa. Onneksi jotkut rohkeat ottavat kännyllään kuvia koulun pihalla olevista ambulansseista.

 

Steiner-koulun oppilas ambulanssiin rokotuksen jälkeen? Steiner pyörii haudassaan?

 

 

Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Ossi Tiihonen on nyt julkaissut uusia kuvia Steiner-koulun pihalla jälleen olevasta ambulanssista.

 

 

 

 

Tiihonen on nyt saanut vahvistuksen, että kyseisessä koulussa piikitettiin lapsia.

 

 

 

Mitä tekee persujohto? Ei yhtään mitään! Purra ei ole millään tavalla kritisoinut lasten kokeellisia rokotuksia. Ei vaikka kohta aletaan 6-vuotiaitakin piikittämään.

 

Purra ja persujohto eivät vaadi edes satunnaistettuja tutkimuksia rokotteiden vaikutuksista. Eihän lapset nyt niin tärkeitä ole, että rokoteteollisuuden intressejä kannattaisi vaarantaa.

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Tai siis ei persujohto sentään ihan toimettomana ole. Purra on nimittäin syyttänyt rokotekriittisiä valehtelijoiksi ja naurettaviksi salaliittoteoreetikoiksi.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Niinpä ei ole ihme, että Purran suojatti, uusien persunuorten puheenjohtaja Miko Bergbom myös pilkkaa lapsista huolissaan olevia.

 

 

 

Persunuoret jaksaa aina vaan vetää pohjat. Ennen vanhaan persunuoret olivat vallan vahtikoira, mutta nykyään vallan puudeli.

 

Varsinkin Miko Bergbom oikein nuoleskelee Purraa kaikin keinoin. Ei häntä muuten olisikaan päästetty kansallismielisistä ja konservatiiveista puhdistetun tynkkysjugendin puheenjohtajaksi. Persuissa nimittäin hallituksessa on kiintiöpaikka sekä naisille että nuorille. Liian itsenäisesti ajatteleva PS-nuorten puheenjohtaja voisi aiheuttaa liikaa ongelmia.

 

Miehille ei tietysti ole mitään kiintiöpaikkaa. Persujen puheenjohtajistossa onkin nyt vain yksi heteromies eli Mauri Peltokangas. Tosin hän alistuu Purralle eikä siten uskalla edes valittaa miehiä syrjivistä kiintiöistä.

 

Persujohto haluaa etuoikeuksia persunaisille. Missä PerusÄijät?

 

 

Persunuoret menivät niin pitkälle Purran ja Putkosen nuoleskelussa, että peruuttivat perinteisen nuorten pj-paneelinkin. Näin Purra ei joutunut vastaamaan vaikeisiin yleisökysymyksiin esim. lasten kokeellisista koronarokotuksista.

 

PS-nuorten pj-paneeli peruutettu! Jenna Simula tukee broileri Miko Bergbomia?!?

 

 

Erikoisinta tässä kaikessa on, ettei Bergbomia hävetä. Hän ei edes yritä esittää vallan vahtikoiraa. Päinvastoin. Hän on ylpeä Purran puudeli.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Ambulanssi jälleen Steiner-koululla. Persunuorten pj. Miko Bergbom pilkkaa!

 1. Tuo Miko Bergbom on käsittämättömän valmis satiiri ja karikatyyri itsestään. Hän myös istuisi niin kasvoiltaan kuin jutuiltaan suoraan The Simpsonsiin. Ainoastaan lisää keltaista kasvoihin niin avot.

 2. On vain luonnollista että Riikka Purran perussuomenruotsalaisissa on tällaisia suomalaisten lasten vahingoittamiselle ilkkuvia Miko Bergpummeja

  1. Jep. Tietääköhän kukaan millaisia kontakteja tuolla Bergbomilla on ruotsinkielisiin? Tuskin on sattuma, että ruotsinkielisen taustan ja sukunimen omaavia on noussut Purran hoviin.

   Yleenäksin olen viime aikoina alkanut epäilemään kaikkia ulkomaisen tai ruotsinkielisenkin sukunimenkin omaavia. Kaikkien sellaisten pitäisi antaa joku vala Suomen puolesta ja todistaa, että kannattavat suomalaisuusaatetta esim. olemalla mukana kampanjassa pakkoruotsin lopettamiseksi ja ruotsinkielisten etuoikeuksien poistamiseksi. Tuskin on sattuma, että persunuoret eivät ole enää kampanjoineet niiden poistamiseksi.

   Joku joskus kysyi, että miksen vaihda nimeä suomenkieliseksi, mutta minusta se sotii konservatismia vastaan eli on myös velvollisuus sukulaisille ja esi-isille.

   1. ”Yleenäksin olen viime aikoina alkanut epäilemään kaikkia ulkomaisen tai ruotsinkielisenkin sukunimenkin omaavia. Kaikkien sellaisten pitäisi antaa joku vala Suomen puolesta ja todistaa, että kannattavat suomalaisuusaatetta esim. olemalla mukana kampanjassa pakkoruotsin lopettamiseksi ja ruotsinkielisten etuoikeuksien poistamiseksi. Tuskin on sattuma, että persunuoret eivät ole enää kampanjoineet niiden poistamiseksi.”

    Kohtuuton vaatimus – ja itsekin olet samassa veneessä. Tehkkää niinkuin sanon, äläkä niinkuin minä teen vai miten se meni? Suomenruotsalaisia nimiä on paljon täysin suomenkielisissä, moni sellainen joka ei osaa ruotsia.

    Dutton muuten, on kirjassaan tuonut esille sen, miten suomenruotsalainen eliitti on yliedustettu, siis se elementti joka on se ongelma. Kirja oli the finnuit. Tavałlinen suomenruotsalainen ei aina kannata rkp:ta, vaan usein muita puolueita. Eivät ne edes mieti mitään sellaista.

   2. Epäilen aina lähtökohtaisesti suomenruotsalaisia enemmän koska kokemuksella niistä suurin osa kannattaa suvakki aatteita. Kokevat itsensä näet myös vähemmistöiksi suomessa ja tekevät pesäeron suomalaisiin kovin mielellään. Bättre folk jne

 3. Joku junnukerho,voi pimpinreuna vaan. Ei noita voi tosissaan ottaa,oli nuori tai vähän mukamas varttuneempi. Koko puolue tommosia pinnasänkylässyttäjiä. Reinokerho. RKPn kanssa samaa turhuutta

 4. Todella limaisia ja oksettavia niljakkeita nämä persujen ”johtajat”. Hyi saatana mitä ihmisiä. Oikein oksettaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*