6 thoughts on “Päivän video: Chicago

  1. Tuu valkoinen pois sieltä, saat vielä syytteet valkoisena olosta jos et kuole ja kukaan ei voi löytää tekijää kun ei vihjeitä eikä muutenkaan mediaa tai paikallis jengiä kiinnosta poliisit.

  2. Mitä toi äijä pyörii tossa? Olis paikoillaaan tai makais aloillaan. Mutta tollanen tyhjänpäiväinen pyöriminen ei hyödytä mitään. Kun kuulee tuollaista tulitusta niin se tarkoittaa ”silmät kiinni ja sinneppäin”. Yleensä tuollaisen räskinnän jälkeen juostaan niin että lättäjalat lätisee. Yllätyin kun kuulin vielä toisenkin lippaan tyhjennyksen.

    Kun luette kirjan nimeltä ”Hyvän historia” niin tiedätte että suurin ongelma sotilaillakin on liipasimen painaminen. Monta taistelua on hävitty kun sotilaat eivät halua surmata ihmistä. Se on ihmiseen sisäänrakennettu vaisto. Ihminen ei ole lähtökohtaisesti agressiivinen eikä halua toista tappaa.

    Mitä se kertoo näistä?

  3. Oli muuten lähellä ettei saanut koronaa. Muisti just viime herkellä nostaa maskia ylemmäs.
    Maskeihin pitäis saada yksi remmi pään yli, ettei ne valuis kokoajan alemmaksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*