Marco de Wit 18 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suomalaiset ovat Ahvenanmaalla toisen luokan kansalaisia, mutta siitä kukaan ei välitä. Ei varsinkaan persujen Riikka Purra, joka on alusta asti ollut ruotsinkielisen suurpääoman frontti. Tämän takia persut lopettivat myös pakkoruotsin vastaisen kampanjan.

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: “En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

 

Suomalaisten oikeudet eivät Purraa ja Putkosta kiinnosta. Siis vaikka Ahvenanmaalla riisto menee todella pitkälle. Siellä harjoitetaan rasistista Aparheid-politiikkaa suomalaisia vastaan.

 

Niinpä ei ole yllättävää, ettei Ahvenanmaata edustava kansanedustaja Mats Löfström edes osaa kunnolla Suomea. Ei edes kun lukee kysymyksensä suoraan paperista. Vapaa keskustelu ei häneltä varmasti suju. Katsokaapa alla olevasta videosta.

 

Videon pitäisi automaattisesti alkaa kohdasta 59 minuuttia 30 sekuntia.

 

 

 

Mikseivät persut tai edes VKK käytä tilaisuutta hyväkseen ja perusta sisarpuoluetta Ahvenanmaalle? Siellä on jo noin 5-10 % suomenkielisiä, joten kansallismielinen puolue kannattaisi perustaa. Se voisi vaatia Ahvenanmaan suomenkielisille samanlaisia oikeuksia kuin mitä ruotsinkielisillä on Suomessa.

 

Se ei kuitenkaan käy. Se ei vaan käy.

 

Ruotsinkielisiä ei saa haastaa. He ovat bättre folkea.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Miksei RKP:n kansanedustaja Mats Löfström osaa suomea?

  1. Ruotsalaisia vähä-älyisiä juntteja jotka eivät osaa edes suomea! Puhukaa suomea saatanan vähä-älyiset homohurrit!

  2. Ahvenanmaan on jopa parempi olla suomenruotsalaisten oma temmellyskenttä kun heillä on siellä oma paikallishallinto, mutta Manner-Suomessa rannikolla niiden sikailualueilla olisi hyvä saada kavennettua RKP:n yksinvaltaa ja suomalaistettua niitä alueita.

  3. Johtuu varmaan ihan siitä että Ahvenanmaa ei ole kaksikielinen alue. Se on ruotsinkielinen alue.

    Ahvenanmaalla suomalaiset ja ei-syntyperäiset Ahvenanmaalaiset kokevat raisimia natiivien osalta. Se näkyy niin kiinteistöjen omistuksessa kuin työpakoissa ja palkkauksessa. Postilaatikoita rikotaan ja omaisuutta särjetään niin pitkään että henkilö/perhe ymmärtää poistua paikalta, ja myydä kinteistönsä pilkkahintaan. Tämä on vaiettu aihe mutta aina toisinaan joku uskaltaa puhua suunsa puhtaaksi.

    Ahvenanmaa on myös Suomen veronmaksajille Moolokin-kita. Erilaisina tukina Suomen verovaroista maksetaan sinne enemmän verorahaoja kuin Suomen maatalouden tukiaisiin. Mistään pikkusummista ei siis ole kyse. Eikä sieltä saada edes ALV-tuloja Suomeen.

    Joten, ehdotan kansalaisaloitetta siitä että Avenanmaa myydään eniten tarjoavalle. Näin säästämme verovaroja ja pääsemme eroon eduskunnan yhden paikan ”kiintiöruotsalaisesta”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*