10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Neljä, ei kun viisi piikkiä! Muutama piikki vain. Luottakaa valtioon ja viranomaisiin. Luottakaa valtamediaan. Älkää kyseenalaistako.

 2. Nyt kerrotaan olevan menossa koronan viides aalto. Minulta on mennyt kokonaan ohi se kolmas ja neljäs.

  Iltalehdessä joku lääkäri kitisi että ”Nyt puhuu teho­hoito­lääkäri: ”Emme jaksa enää”” Ihmettelin hetken että miksei lääkärit jaksa enää. Eihän lääkärit hoida potilaita vaan hoitajat. Lääkärit istuu pöytiensä takana ja ehkä kerran päivässä kiertää osastoilla katselemassa miten sielä menee.

  Mutta täytyy sanoa että kovin on jaksamatonta porukkaa jos kerran HUS:issa on 13 koronapotilasta ja niiden hoitoa ei jakseta tehdä. Ja kovin on mielenterveys koetuksella jos ”jatkuva kuoleman pelko” masentaa niin ettei pysty tekemään töitään. Menkööt vähäksi aikaa terveyskeskusten vuodeosastoille joissa kuolee keskimäärin kaksi ihmistä päivässä. Sieltä sitä kuolemanpelkoa tulee.

  Ja aina kun kitistään että ”ei saada hoitajia” niin kyllähän niitä saadaan. Julkisuudessakin on unohdettu että yhden lääkärin palkalla saisi viisi hoitajaa. Ja että ne taulukkopalkat hoitajilla ovat MINIMI palkkoja. Enemmänkin saa maksaa, kuten lääkäreille. Monikohan lääkäri tekee taulukkopalkalla töitä?

  Mutta joo, hengissä on selvitty tähänkin asti eikä ennenaikainen kuolema uhkaa kuin yhteiskunnan taholta.

  1. Puhut asiaa. Ihmettelen myös miksi lääkäri ei jaksaisi, koska potilaathan tuovat niinsanotusti leivän pöytään, että onko ihan väärällä alalla?

 3. Sitä tässä vaan pienessä mielessään miettii jotta saas nähdä milloin tähän Plandemiaan polkaistaan lisää kierroksia jotta myrkkypiikeille saadaan kysyntää?

  ”Operaatio Gladio ja Naton salaiset armeijat: Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta… Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. Niiden paljastuminen muistuttaa jatkuvasta tarpeesta suhtautua kriittisesti kulloinkin esiin nostettuihin viholliskuviin.”

  https://vastavalkea.fi/2015/09/11/operaatio-gladio-ja-naton-salaiset-armeijat/

  Seuraavaa laajaa ja hyvin kohdennettua bioaseiskua odotellessa on hyvä ymmärtää ettei piikittämättömiä yksikertaisesti voida tässä kusetuksessa jättää piikittämättä koska sillon on vaarana että paljastuisi koko tämän suunnattoman kusetuksen juoni eli että ihmiset sairastuvat ennenkaikkea näiden myrkkypiikkien seurauksena.

 4. Pakko ei ole mikään noista. Te Marcoliinin valitut olette vapautettu kaikesta tuosta, mitä siis itkette?

 5. Nyt on tosipaikka, ne kansanpetturit jotka äänestivät kommarinatsipassia puolesta tärisevät peloissaan jossain kolossa. sanoo:

  Kuninkaankäsky.

  Lukekaa Magneettimediasta.

  Lähipäivät ja viikot taitavat olla tyyntä myrskyn edellä.

  Ei tule ikävä suomalaisia hirviö päättäjiä.

 6. Pitäisikö järjestää valtakunnallinen suuri yleiskokous jossa yritetään löytää keinot tämän koronatyrannian lopettamiseksi.

  Koolle kutsutaan koko Suomen kansa. Kokous voi esittää ratkaisukeinoja suoralla kansanäänestyksellä.

  Haasteena on sitten erilaisten sabotöörien ja häiriköiden pitäminen poissa kokouksesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*