3 thoughts on “Päivän video: Musta Subwayssa

  1. Tämä on yksi syy siihen miksi en vieraile paikoissa joissa on erivärisiä. Poikkeuksena kiinalaiset paikat.

    Tällaiset videot vain vahvistavat käsitystä siitä miten meitä palvellaan.

  2. Lopetin puolitoista vuotta sitten koronarajoitusten vuoksi ravintoloissa ja lounaspaikoissa käymisen, ja aloin tehdä kaiken ruoan itse puhtaista raaka-aineista. Yllättäen aloin voida paljon paremmin ja painokin laski roimasti, enkä ole painoindeksin mukaan enää ylipainoinen. Jätin myös turhat hiilarit pois ja syön lähes ketogeenistä ruokaa. En enää tule kipeäksi ravintoloiden pöperöistä, kun en niitä syö. Päätin, etten enää ikinä käy missään ravintolassa tai lounaspaikassa, ellei ole ihan pakko. Tämä video on luultavasti todellisuutta monessa ravintolassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*