Marco de Wit 18 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten 2016 Riikka Purra tilattiin mädättämään persuja.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Onko Purralla joku pakkomielle kehittää takaportteja suvakismiin? On tietysti, koska hän on oikeasti viherfeministi. Tosin on vielä toinenkin motiivi: Palava halu saada persut hallitukseen natottamaan. Itse asiassa monet epäilevät Purran olevan ihan ihka oikea natoagentti, jonka tehtävänä on nimenomaan luoda porvarihallitus ja viedä Suomi Natoon 2025.

 

Purralla on kuitenkin yksi ongelma. Purran pitää saada persut kääntämään takkia vielä lisää, jotta yhä suvakimmaksi muuttuvat kokoomus ja keskusta hyväksyisivät heidät hallitukseen.

 

Kokoomuksen vaatimuksesta persut ovat jo pitkälle luopuneet kansallismielisyydestä. Nykyään persut määrittelevätkin etnonationalismin rasismiksi. Niinpä sitten 3. varapuheenjohtajana on konservatiiveja ja etnoja ihmisvihaajana pitävä housuihinsa ulostanut ja neekerihomon kanssa suhteessa oleva Sebastian Tynkkynen. Myös vaatimus pedoafgaanien hakemisesta Suomeen lisäsi persujen hallituskelpoisuutta.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Kokoomuksen vaatimuksesta persut myös varmistivat natsipassin käyttöönoton

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Kansallisuusmielisyydestä luopuminen ja poliisivaltion rakentaminen eivät kuitenkaan riitä, koska hallitukseen päästäkseen pitää myös muuttua todella vihreäksi. Alunperin tämä ei ollut Purralle ongelma, koska hän on nuoresta asti uskonut ilmastokatastrofiin. Itse asiassa hän teki myös maisterintyönsä ilmastonmuutoksesta.

 

Niinpä persuihin tultuaan Purra alkoi viherryttämään sekä Soinia että Halla-ahoa. Tämä oli vaikeaa, koska kumpikaan ei uskonut mihinkään uhkaavaan ilmastokatastrofiin ja piti sitä vain tekosyynä lisäverotukseen ja globalismiin. Myös Trump naureskeli ilmastouskovaisille.

 

 

Kuvassa linkki BBC:n sivuille

 

 

Purra kuitenkin korosti, että persujen on käännettävä takkia tai muuten ovi hallitukseen pysyy suljettuna. Lopulta hallituskiimainen Halla-aho sitten muuttui ilmastouskovaiseksi.

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Kääntymisensä yhteydessä Halla-aho kuitenkin samalla korosti, että vaikka ilmastokatastrofi onkin tulossa, niin ei Suomi voi yksin sille mitään. Niinpä Suomea ei saa LIIKAA rasittaa ilmastouskovaisten veroilla, säätelyillä ja sensuurilla. Tämä linja on myös ollut Purralla, joka ilmoitti pari päivää sitten hallituksen 2035 hiilineutraaliustavoitteen olevan liian kunnianhimoinen. Purran mukaan tavoitteena pitäisi olla 2050.

 

Purra siis vikisee vihreiden fanatismille, mutta käytännössä hyväksyy heidän harhaisen ilmastouskovaisuuden. Eli tuhotaan harhaisella ”elämän eliksiiri hiilidioksidi onkin myrkkyä” -teorialla Suomen talous- ja kansalaisoikeudet. Vihreät ja persut erottaa vain 15 vuotta eli talouden tuhoamisvauhti. Persut ovat täysillä mukana ilmastonmuutosvalheessa.

 

Ilmastonmuutos – historian suurin epävalhe

 

 

Persujen hieman maltillisempi ilmastouskovaisuus EI kuitenkaan käy kokoomukselle, joka nykyään on yhä vahvemmin puolueen vihreiden naisfeministien hallussa. Niinpä kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo näpäyttikin Purraa Taloudenpuolustuskurssin puheenjohtajapaneelissa.

 

Keskiviikkona kokoomuksen puheenjohtaja Orpo vastasi paneelin juontajien kysymykseen yksiselitteisesti ei: kokoomus ei lähde hallitukseen, joka ryhtyy perumaan jo nyt tehtyjä ilmastotoimia.

 

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Huvittavaa asiassa on, että Purra järkyttyi kuinka kokoomus kiristää persuilta ihan totaalista alistumista vielä fanaattisempaan ilmastouskovaisuuteen.

 

PURRA vaikutti olevan vastauksesta aidosti yllättynyt.

”Poliittinen tosiasia on, että tässä vaiheessa vaalikautta ei yleensä kannata vetää ovia kiinni mahdollisten hallituskumppanien edestä. Siksi vastaus oli yllättävä”, hän kertoo HS:lle sähköpostin välityksellä.

 

 

Orpon uhkaus jättää persut ulos seuraavasta hallituksesta pelästytti Purran niin pahasti, että persut ovat nyt sitten valmis hyväksymään radikaalimmankin ilmastouskovaisuuden eli tuhoamaan talouden ja kansalaisoikeudet ihan pikavauhtia. Persut tekevät mitä tahansa päästäkseen hallitukseen.

 

Siihen, muodostuuko asiasta kynnyskysymys mahdollisesti tuleville hallitus­neuvotteluille, Purra ei ota kantaa.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Persujen pj. Riikka Purra: Vihreät oikeassa. Ilmastokatastrofi tulossa!

 1. Etnonationalismi on hyvä asia, kun taas rodunsekoituksellinen homostelu on huono asia!

  Ei polttoöljyn käyttöä voi koskaan kieltää Suomessa. Moni kiinteistö lämpeää sillä ja se on taloudellisesti halvempi menetelmä kuin vaikka sähköllä lämmittäminen. Ja kuka edes käy sähkösaunassa?

  Täytyykin tänään lämmittää puusauna ja tehdä ruokaa puulla lämpeävällä hellalla!

 2. Kokoomus on huomannu että persuja voi nyt taivuttaa vaikka kuinka pitkälle ja Purra syö suoraan kädestä.

 3. Suomessa ei ole eikä tule porvarihallituksia, koska ei ole porvaripuolueitakaan.

  Varsinkaan Kokoomus, joka on käytännössä hyvin valtiojohtoinen ja jopa kommunistinen puolue kuten perussuomalaisten Onni Rostila tuoreessa videossaan osoittaa ja todistaa…

  https://youtu.be/IdcHw5mlqAI

  alkaen 9:56

  (Lisää todisteita kokoomuksen kommunistisuudesta on roppakaupalla)

  Rostila myös perustelee miksi perustuslakituomioistuin ei ole kannatettavaa ja esittää vaihtoehdon noin. 5 min kohdalla.

 4. Toinen emävale hiilidioksidin haitallisuuden lisäksi
  on soidensuojelu.
  onko ketään vihreää ,joka rämeen tai nevan keskellä
  iloitsisi soiden”monimuotoisuudesta” ,mikä on
  täynnä hyttysiä ja kärpäsiä,
  ja pari lintua niitä syömässä.
  Monimuotoisuudesta voidaan puhua mielestäni silloin ,kun
  räme tai neva on tyhjennetty turpeesta ja muutettu kosteikoksi.

 5. En ole Twitterissä…Mutta mitä nyt tulee Purran twiitit vastaan muissa yhteyksissä niin sekopäisempää akkaa on vaikeeta löytää…

  Tyhjänpäiväisiä kommentteja toisensa jälkeen.

  1. Kuten tällainen:

   Riikka Purra
   @ir_rkp. 12t

   Typeryys kiihtyy niin kauan kuin sen edessä ollaan valmiita konttaamaan.
   Seuraavalla kerralla te pyydätte anteeksi vielä typerämpää asiaa. Lopettakaa.

 6. Kysymys paavo: oletko tietoinen juutalaisten ja vapaamuurarien osuudesta länsimaiden tuhoutuessa?

  Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

  Paavo/ Pt-media
  15.10.2021 09:09
  Vastaa… Isästä perkeleestä

  Olen itse juutalainen ja siionisti.

  voitte jokainen itse käydä katsomassa kommentin!!

  Onko paavo tosiaan näin tyhmä ettei tajua kuka näitä mutiaisia tänne tuo vai maksetaanko hänelle ? Eli juutalaisten maksama ääliö jonka tarkoitus on kiihdyttää muslimien ja länsimaalaisten (valkoisten) välistä sotaa??? Älkää nytten hyvät paavon kannattajat olko näin VITUN TYHMIÄ!!!!!

  1. Viisi vuotta sitten tein samantapaisia kysymyksiä ja lähes kaikki vastasivat lähes samalla tavalla kuin Tajukangas. Vähitellen lähes kaikki ovat kuitenkin muuttaneet mielensä eli heränneet PAITSI Tajukangas. En tiedä miksi.

   1. Tajukangas on samaa huijariosastoa kuin sohvakaksikko – joka viihtyy toisen sionsitikaveerajan (Jared Taylor) kanssa. Ja edelleen SM-liike.

    Paljon tietoa ja taitoa näillä klikeillä mutta kontrolloituja ja maksettuja.

     1. Kaikki tietää ketkä ovat ja kuuluvat rahaväkeen. Ei Partisaani tarjoa mitään uutta. Mutta mystisesti heillä on läheinen suhde sohvakaksikkoon ja SM-liike on saman katon alla.

      Nyt on koronan aika – kaikki paukut siihen. Mutta ei.

      (Ano näyttää tietä – muut hukassa ml Panu Huuhtanen)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*