Marco de Wit 19 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana kertonut kuinka persut ratsastivat kaksilla rattailla varmistaen näin natsipassin voimaantulon. (Uusi MV-lehti myös kertoi, muttei uskaltanut mainita pahimpien petturipersujen nimiä.)

 

Persut olivat vastustavinaan koronapassia, mutta pitivät sitä silti perusoikeuksien mukaisena eli hyväksyivät määräenemmistön sijasta yksinkertaista enemmistöä edellyttävän lainsäädäntöjärjestyksen. Eli käytännössä antoivat hallitukselle avaimet toteuttaa natsipassi samalla, kun itse suhtautuivat siihen näennäiskriittisesti.

 

Tämä on kuitenkin vihafakta, jota kansallismielisessä kentässä EI saa sanoa! Sen enempää persuissa kuin VKK:ssa kukaan ei uskalla asiasta puhua. Kaikki pelkäävät kostoa ja Putkosen mafiaa.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Juttu herätti erittäin paljon kommentteja ja viestejä. Monissa vaadittiin myös Ossi Tiihosen paljastamista huijariksi. Laitonta Lehteä on jopa epäilty Tiihosen suojelemisesta.

 

No, ensinnäkin emme suojele ketään, vaikka toki Tiihonen olisi sata kertaa parempi puheenjohtaja kuin Purra. Lisäksi Tiihosella on oikea mahdollisuus päästä puheenjohtajaksi. Ehdottomasti Tiihosen kannattaa siihen voimavarat keskittää. Tämän vuoksi Laiton Lehti on myös päästänyt Tiihosen suhteellisen vähällä. Emme kuitenkaan ihan selvää valehtelua ja huijaamista katso sormien läpi.

 

Eli todisteita vaan kehiin, jos uskotte Tiihosen olevan täysi huijari.

 

Ossi Tiihonen

 

 

Itse asiassa todisteita on tullut, joskin hieman tulkinnanvaraisia. Niinpä Laiton Lehti on ihmettellyt miksei Ossi Tiihonen kysynyt etukäteen mitä mieltä perustuslakivaliokunnan persukolmikko oli koronapassista. Tämä on äärimmäisen tärkeä asia. Jos Tiihonen olisi kysynyt etukäteen Sakari Puistolta, Jukka Mäkyseltä ja Olli Immoselta, niin tuskinpa nämä olisivat kehdanneet valehdella koronapassi-mielipiteensä. Tällöin Tiihonen olisi voinut etukäteen kertoa petturuudesta julkisesti ja alkaa painostaa perustuslakivaliokunnan persuja sekä tietysti muitakin, kuten kristillisiä.

 

Tarvittaessa olisi voitu myös järjestää suuria mielenosoituksia persujohtoa vastaan ja painostaa heitä vastustamaan koronapassia perustuslain vastaisena. Tosin monet epäilevät, että juuri tämän takia Tiihonen ei halunnut tietää kolmikon mielipiteitä. Ehkä Tiihonen pelkäsi joutuvansa järjestämään persujohdon vastaisen mielenosoituksen.

 

Jälkikäteen Tiihonen on vakuutellut, ettei ollenkaan arvannut persukolmikon pettävän. Näin Tiihonen väitti myös Vapauden Puolesta -mielenosoituksessa. Ja vieläpä samaan aikaan, kun toisena pääpuhujana oli natsipassin vakavuutta vähättelevä persujen Mika Niikko.

 

Persujen Mika Niikko Vapauden Puolesta -miekkarissa: Natsipassi ei loukkaa perusvapauksiasi!

 

 

Laittomaan Lehteen tuli mielenosoituksen jälkeen vinkkejä, joiden mukaan Tiihonen valehteli. Lähteiden mukaan Tiihonen varmasti tiesi persuilla olevan perustuslakivaliokunnassa ainakin yksi päivänselvästi heikko lenkki. Nimittäin Jukka Mäkynen!

 

Tiihonen todennäköisesti tiesi tai ainakin olisi ehdottomasti pitänyt tietää, että Jukka Mäkynen on koronahysteerikko! Tällaisia kuvia on tullut Laittomaan Lehteen:

 

Kuulemma Mäkynen on erittäin innokas naamavaippailija. Hän käyttää vaippaa jopa ulkona kävellessään. Alla oleva kuva ei sitä kuitenkaan välttämättä todista, koska kuva otettu lentoasemalla.

 

 

 

Mäkysen väitetään myös olevan niin koronahysteerikko, että hän haluaa pitää turvaväliä ihmisiin. Siis jopa ulkona. Tästä on todisteitakin, koska kesällä Mäkynen omalla Facebook-seinällään ihaili suvakkien mielenosoituksen turvavälejä.

 

 

 

Monet suuttuivat Mäkyselle. Häntä syytettiin koronahysteerikoksi ja jopa kommunistiksi. Jotkut myös hyvin selvästi VAROITTIVAT Mäkystä rikkomasta perustuslakia.

 

 

Mäkyselle myös selittiin, että ulkona on naurettavaa pitää turvavälejä.

 

 

 

Mäkynen ei suostunut äänestämään sen enempää perustuslakivaliokunnassa kuin eduskunnan salissakaan koronapassia vastaan. Itse asiassa Mäkynen oli äänestyksen aikana pois salista!! Mäkynen on selvästi koronahysteerikko ja vähintäänkin natsipassin vähättelijä ellei peräti innokas kannattaja.

 

On aika vaikea nähdä miten Tiihonen ei muka tätä tiennyt. Jos Tiihonen olisi ETUKÄTEEN kysynyt Mäkyseltä, niin tämä taatusti olisi alkanut vähättelemään koronapassin törkeyttä eli paljastanut korttinsa.

 

Tiihonen on omien sanojensa mukaan täysillä yrittänyt kääntää persut koronapassia vastaan. Miksi sitten hän ei ollut kiinnostunut kolmen TÄRKEIMMÄN persun kannasta?? Ja miten hän ei muka tiennyt Mäkysen olevan koronahysteerikko?? Miksei Tiihonen edes yrittänyt kysyä yhdeltäkään perustuslakivaliokunnan jäseneltä – sen enempää persuilta kuin kristillisiltä – yhtään mitään??

 

Asiaa on kysytty Tiihoselta hänen omalla FB-seinällään.

 

 

Erinomainen kysymys Raiskilalta. Ja mitä vastaa Tiihonen?

 

 

Ei ole vastausta?? Miten niin?? Oliko Tiihonen itse yrittänyt etukäteen kysyä perustuslakivaliokunnan persuilta näiden kantoja? Kai nyt Tiihonen tietää mitä itse on tehnyt?

 

Vai kieltäytyykö Tiihonen vastaamasta? Tiihosella on erikoinen tapa pestä kätensä vaikeissa kysymyksissä tyyliin: ”Minulla ei ole vastausta.”

 

MITEN NIIN? SELITÄ!

 

 

Vai katsooko Tiihonen, ettei ole hänen tehtävä kysellä johtavilta persuilta näiden kantoja? Mutta hetkinen! Tiihonenhan on todella merkittävä persu. Hän oli persujen puheenjohtajaehdokas ja nimenomaan koronapassin vastaisella teemalla. Ei kai hän lopettanut taisteluaan tärkeimmällä eli H-hetkellä??

 

Tiihosen olisi myös käytännössä ollut helppo kysellä perustuslakivaliokunnan persuilta näiden koronapassikantoja, koska hän on erittäin merkittävä persu. Tiihonen sai puheenjohtajavaaleissa lähes 200 ääntä. Se on todella järisyttävän paljon varsinkin, kun hän ei kampanjoinut kentällä käytännössä yhtään. (Moni epäilee, ettei Tiihonen edes yrittänyt voittaa tai edes saada vaaleja toiselle kierrokselle.)

 

Lisäksi pj-vaaleissa sekä Riikka Purra että Sakari Puisto lupasivat vastustaa koronapassia. Tiihonen piti tätä suurena voittonaan. Niinpä olisi ollut erittäin luonnollista, että Tiihonen olisi varmistanut heidän pitävän sanansa. Sitä Tiihonen ei kuitenkaan tehnyt. Ei vaikka Puisto on perustuslakivaliokunnan jäsen ja taatusti helposti lähestyttävä!

 

 

Lisäksi Tiihosen olisi pitänyt alkaa epäillä puoluejohtoa jo siitäkin syystä, että Purra oli jo osoittautunut rokotefanaatikoksi. Itse asiassa Purra ei edes suostu vastustamaan pikkulasten kokeellisia rokotuksia. Kaikki merkit petoksesta olivat ilmassa, mutta Tiihonen ei tehnyt mitään!

 

Tätä myös Raiskila ihmettelee.

 

 

 

 

Tässä vaiheessa Tiihosen olisi kannattanut myöntää toimineensa liian passiivisesti ja vaikkapa pyytää anteeksi omaa typeryyttään ja mahdollista naiviuttaan. Tiihosen olisi myös kannattanut tuomita persujohdon toiminta epärehellisenä. Vähintäänkin hän olisi voinut sanoa vastustavansa kaksilla rattailla ajamista. Mutta Tiihonen ei pahoitellut omaa toimintaansa eikä kritisoinut puoluejohtoa, vaan alkoi vähättelemään huijausta.

 

 

 

Hetkinen! Tehnyt kaikkensa?? Naurettavaa!

 

Sen sijaan, että myöntäisi möhlineensä katastrofaalisella tavalla, niin Tiihonen alkaakin kehumaan itseään!

 

Huomaa myös miten Tiihonen väistää edelleen Raiskilan PÄÄkysymyksen siitä otettiinko perustuslakivaliokunnan persuihin yhteyttä etukäteen. Vähintäänkin Tiihonen olisi voinut Raiskilalle asiaa selvittää, mutta hän oli mieluummin hiljaa. Onko Tiihosella huono omatunto?

 

 

Kaiken kukkuraksi Tiihonen alkaa selittämään, että persut olisivat joka tapauksessa jääneet perustuslakivaliokunnassa vähemmistöön.

 

RAUKKAMAINEN HÄMÄYS TIIHOSELTA!

 

Tiihonen tekee samaa kuin Purra eli käyttää hyväkseen rivipersujen sivistymättömyyttä. Todellisuudessahan perustuslakivaliokunnassa jokainen eriävä mielipide omaa VALTAVAN merkityksen. Suomessa ei nimittäin ole perustuslakituomioistuinta, joten perustuslakivaliokunta on käytännössä vastaava elin. Siis valtakunnan korkein elin. Siellä AINA pyritään yksimielisyyteen, koska erimielisyys välittömästi heikentäisi valiokunnan päätöksen arvoa ja siten myös sen läpi menevien lakien arvoa.

 

Tämän vuoksi myös Anna Kontulan vastalause otettiin sitten laissa huomioon eli muutettiin koronapassilaki koskemaan vain yli 16-vuotiaita. Näin koronapassilaki sai puolueiden YKSIMIELISEN siunauksen perustuslaillisuuden osalta. Tämä on valtavan merkittävä asia tehden lähes mahdottomaksi koronapassin vastustamisen oikeusasteissa.

 

 

Jos kolme persua eli suurpuolue persut olisi perustuslakivaliokunnassa vastustanut koronapassilakia korostamalla sen olevan päivänselvästi perustuslain vastainen, niin koronapassin oikeudelliselta asemalta olisi pitkälti pudonnut pohja pois. Tällöin perustuslakivaliokunta olisi ollut erimielinen ja näyttänyt poliittiset karvansa.

 

Ja jos persut olisivat pitäneet kovaa meteliä perusoikeuksien loukkauksesta, niin aivan hyvin MYÖS kristilliset olisivat voineet alkaa vastustamaan koronapassia perustuslaillisilla perusteilla. Samoin myös muutama muu perustuslakivaliokunnan jäsen. Tosiasia nimittäin on, että kaikissa puolueissa oli paljon koronapassin vastustajia, kuten myöhemmin saliäänestyksessä nähtiin. Tämä ei ole ihme, koska Ruotsin eduskunta on vastustanut koronapassia.

 

Lisäksi alkuvuonna monet vielä pitivät koronapassia laittomana. Persut olivat kuitenkin hiljaa ja Purra vaikeni omasta kannastaan lähes pj-kampanjansa loppuun asti. (Mietti varmaan miten voi asiassa huijata.) Jos persut olisivat hiljaisuuden sijasta pitäneet kovaa meteliä alkuvuodesta asti, niin useammat asiantuntijatkin olisivat uskaltaneet nousta koronapassia vastaan.

 

Lisäksi persujen olisi pitänyt VAATIA, että perustuslakivaliokunta olisi kuunnellut esim. professori Toomas Kotkaa. Jo tämäkin olisi voinut kääntää monet vastustamaan koronapassia.

 

Kuvassa linkki Hesariin

 

 

Miksi sitten persut eivät kritisoineet koronapassia perustuslain vastaisena? Koska kokoomus kielsi! Kokoomuksen johto halusi koronapassin menevän läpi. Tämä on ihan päivänselvää. Eli Purra ja Putkonen JÄLLEEN alistuivat kokoomukselle, jotta se suostuisi lähtemään persujen kanssa seuraavaan hallitukseen. Purralla on valtava hallituskiima ja tekee lähes mitä tahansa pitääkseen Orpon tyytyväisenä.

 

Jostain syystä Tiihonen kuitenkin kieltäytyy kritisoimasta Purraa ja puoluejohtoa. Tämä on käsittämätöntä orjailua. Tiihonen myös kieltäytyy kritisoimasta persujen hallituskiimaa. Siis vaikka hänelle siitä jatkuvasti huomautetaan. Niin huomautettiin taas.

 

 

 

Onko tässä tarpeeksi todisteita tuomita Tiihonen samanlaiseksi huijaripoliitikoksi kuin mitä Purra ja Tavio? Vaikea sanoa. Pahalta haiskahtaa, mutta tietysti voi ehkä olla mahdollista, että Tiihonen on vain pelokas nousemaan puoluejohtoa vastaan. Lisäksi hänella taitaa olla itsepäinen luonne. Tämän vuoksi hänen voi olla erittäin vaikea muuttaa mielipiteitään ja varsinkin myöntää omia virheitään.

 

 

LISÄYS: Juuri ennen jutun julkaisua tuli tieto, että Tiihonen on kirjoittanut uuden blogikirjoituksen.

 

 

Kuvassa linkki Tiihosen blogi-kirjoitukseen

 

 

No niin. Vihdoinkin Tiihonen alkaa kritisoimaan persuja, joskin lievästi vain ihmetellen.

 

Entä miksi kolme Perussuomalaisten perustuslakivaliokunnassa ollutta jäsentä eivät nostaneet meteliä kun perustuslakinäkökulmaa siellä käsiteltiin? Koronapassi rikkoo selvästi perustuslakia, Suomen solmimia kansainvälisiä sopimuksia ja Euroopan neuvoston tammikuussa 2021 tekemää päätöstä. 

 

Hyvä, että Tiihonen vihdoin tuomitsee persujen takinkäännön. Tosin samalla hän kyllä näyttää myöntävän, ettei itse tehnyt MITÄÄN varmistaakseen, että persut olisivat puolustaneet perustuslakia. Tiihonen vaan ihmettelee.

 

Tiihonen jälleen vähättelee persujen petturuutta, mutta onneksi uskaltaa kritisoida persujohtoa kaksilla rattailla ajamisesta. Korostukset lisätty:

 

On todennäköistä [Ei varmaa], että mikäli PeV olisi äänestänyt asiasta, niin äänestys olisi hävitty 10-3, mutta silti olisi pitänyt yrittää. Nyt perusoikeuslammastelu näyttää siltä, että puolueemme ratsastaa kaksilla rattailla. Tällaista ei puolueen kenttä katso hyvällä.

 

Tiihonen ei siis edelleenkään uskalla suoraan syyttää puoluejohtoa petturuudesta. Onneksi rivien välissä tuomio on kuitenkin selvä ja jopa hieman uhkaava. Kenttään vetoaminen on kova veto. Hyvä Ossi!

 

Huono uutinen on kuitenkin, ettei Ossi myönnä itse möhlineensä pahasti, kun antoi persujohdon huijata koko Suomea erittäin karmealla tavalla. Toisaalta ainoana merkittävänä persuna hän on nyt sentään uskaltanut paljastaa ja tuomita persuJOHDON petturuuden. Onhan sekin jotain.

 

Lisäksi Ossi on nyt vihdoin alkanut kritisoida persujohdon hallituskiimaa.

 

Taktisesti Kokoomuksen myötäily on huono idea. Seuraaviin vaaleihin näyttää hallituksen sekoiluista huolimatta olevan vielä 1,5 vuotta. Aiotaanko tämä aika käyttää lammasteluun ja varmistaa puolueen olevan ’hallituskelpoinen’?

Taktiikka on tuhoon tuomittu. Siinä pelataan vastustajan peliä, eikä ole mitään takeita siitä, että Kokoomus on mahdollisissa hallitusneuvovotteluissa ratkaisijan paikalla. Perussuomalaisten on itse pyrittävä ratkaisijan paikalle.

 

Kauan se kesti, mutta lopulta Ossi heräsi. Tässä nähdään, että julkisuus ja yleisön paine auttaa pitämään kaidalla tiellä. Raiskilan kaltaisia ihmisiä todella tarvitaan!

 

Herääkö seuraavaksi Turtiainen?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Miksi Ossi Tiihonen vähättelee persujen natsipassi-huijausta?

 1. Tuossa tapahtuma-alan miekkarissa osoitettiin selkeästi että ne polvistuivat/alistuisvat johtajiemme mielivallalle. Ja siitä palkintona ei tullut alkankorotusta vaan leikkaukset. On helppo leikata sellaiselta porukalta joka ei nouse vastaan vaan tottelee mukisematta.

  Hieno veto tapahtuma-alan ihmisiltä. Miten noin niinkuin omasta mielestä meni?

 2. BB-persut ottaa kaikki käskyt esinahattomilta ja Tiihoselle on viimein selvinnyt tämä.

  Tiihonen pelkää esinahattomia!

 3. Tiihonen voisi rehdisti myöntää jos ja ilmeisesti kun ei ole vedonnut pevin persuihin että tekisivät jotain. Tietysti Purran hovin huijauksessa keskeisintä on nimenomaan ollut että persut pysyvät pevissä hiljaa ja tottelevat, jotta kokoomus on tyytyväinen. Kokoomukselle oli aikanaan nöyryyttävää kun joutuivat lennossa vaihtamaan äänestyskantaansa että elvytyspaketti tulee hyväksytyksi.
  Kuuluisista naamavaippakaksosista Savio oli pois, mutta Vähämäki oli salissa äänestämässä vastaan.

 4. Immosesta voidaan nyt myös tajuta että oli aikoinaan oleellinen osa sen ”meillä on unelma” sirkusesityksen järjestämistä kirjoituksineen. Ihme kulliseissa hiipparoiva maanpetturi.

 5. Ossi Tiihonen sanoi Tyrnävä showssa että oli helpottunut ettei tullut valituksi persujen puheenjohtajaksi. Tarkoitus oli vain tuoda oma kanta esille mutta ei voittaa vaaleja. Hommaforumilla vaaditaan Tiihosen eroa persuista. Kannattaa muistaa että Tiihonen on vain kunnanvaltuutettu ja jos julkisesti hyökkää puoluejohtoa vastaan tulee saamaan kenkää persuista aivan kuten kävi Levelin pojille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*