13 thoughts on “Päivän kuva

 1. Nopeimpia ja tuntuvia vaikuttamisen keinoja ovat taloudelliset keinot.

  Kun valtio on valinnut mielivallan linjan, siihen pitää vastata.

  Yksi keino on vähentää valtion verotuloja. Kun valtiontalouden verenkierrossa on paha häiriö se alkaa nopeasti vaikuttaa koko yhteiskuntaan.

  Eli tyrannipassi pois ja loppu myrkkypiikityksille tai verotulot hyytyy.

 2. Chevron Neste.

  Maailmanhallitus koostuu suuryhtiöistä. Alan suurin yhtiö sanelee ehdot ja seuraavaksi suurin on «oppositiopuolue». Vaikka ministeri(ö) muuttuu, molemmilla oli sama agenda, joten vanha meno jatkuu.
  – Yhtiö itsessään on alansa ministeriö. Se myöntää luvat kaikille pienemmille toimijoille.

  Suomi luovutti öljyn omavaraisuuden maailmanhallitukselle, kun tytöt möivät Nesteen Chevronille ja karkelot voivat taas jatkua. Mitä uutiset kertoivat Nesteen liiketoiminnan siirtämisestä ulkomaiseen hallintaan:
  – «Kenraalikuvernööri järjesti bileet Kesärannassa.»
  – Uutisointi meni aivan käsikirjoituksen mukaan!S

  Struktuurit korvaavat ihmisen. Yhteisöt yksilön.

  Yhteisöllä ei ole ihmisoikeuksia ja ne omistavat orjia. Orjat saavat oikeutensa elämään yhtiöltä ja koska yhtiöllä itsellään ei ole ihmisoikeuksia, se ei voi sellaista antaa myöskään orjille.

  Orjuuden olemassaolo riippuu tosiasiallisesta tilanteesta, ei siitä millä nimellä orjaa kutsutaan. Niinpä orja ei vapaudu orjuudesta, jos häntä aletaan kutsumaan työntekijäksi. Hän vain siirtyy uuteen todellisuuteen.

  Usko on todellisuuden perusta. (Todellisuus on aina se, mihin kulloinkin uskot.) Siksi uusi maailmanhallitus tarvitsee uskon doktriinit, Wikipedian, kirkkoministerin, paavi, ja uskonnon harjoittamisen ulkoiset merkit, maskit yms.

  Kun vielä meillä on otettu uskonnoksi doktriini, että «kaikki muutos on aina kohti parempaa», niin orjat itse uskovat heidän asemansa aina vaan paranevan tapahtuipa muutos sitten parempaan tai huonompaan. (Nälkä lisääntyy, mutta mihimpä en ilmaston vuoksi olisi valmis alistumaan)

  Käsitemanipulatio.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*