7 thoughts on “Päivän video: Pyyhitty

 1. Tämä todistaa että meilla on kaksi aika-avaruutta. Viranomasiset elävät toisessa jossa kansalaiset ovat sille epärelistisia. Ja kansa elää toisessa joka on sille se konkreettinen, realistinen

  1. > kaksi aika-avaruutta. Viranomasiset
   > elävät toisessa

   Neuvostoliitolla oli sama ongelma / ominaisuus: Korkein johto eli viisivuotissuunnitelmien unelmissa, koska viranomaiset valehtelivat toisilleen. Jos yksikin virkamies olisi kertonut totuuden, olisi hänet välittömästi lähetetty Siperiaan ja vaihdettu valehtelija tilalle.

   – Onneksi sentään meillä viranomaiset voivat ilman pelkoa kertoa toiselle viranomaiselle, jos jokin ongelma johtuu pakolaisista tai hallituksen harjoittamasta virallisesta vaikkakin väärästä politiikasta.

 2. Joopa joo. Ihan tyypillistä laatumedian suoltamaa ”Lets go Brandon”- uutisointia!

  Nyt vaan odotellaan millon samat laatumediat tykittävät paremman vihapuheen ja paremman maalittamisen kunniaksi jotan sen tapaista eetteriin että esim. La Palman, La Lagunaa uhkaava laavavyöry on ”rokottamattomien” syytä!!

  Siis niiden nurkkaan ahdistettujen syyllistettyjen ressukoiden jotka eivät millään haluaisi suostua näiden upporikkaiden miljardöörien omistamien miljardeja vuosittain tienaavien lääkeyhtiöiden ilmaisiksi koe-eläimiksi, ei vaikka messevät diilit on tehty ja terveys- ym. viranomaisemme on meidät siihen rooliin näille kaupanneet. Kaupat on siis tehty jo emmekä nähtävästi voi asialle mitään, rokottamattomat eivät voi itse perua tuota kauppaa koska sopimus on sopimus.

  https://www.stopworldcontrol.com/

 3. ”Laiton Lehti? Sananvapauden puolella loppuun asti!”

  Kappas vaan kun sitä sananvapautta ei täällä näemmä olekkaan. Huomasin vaan että kirjoituksia sensuroidaan minkä keretään vaikka uhotaan että ”Sananvapauden puolella ollaan, loppuun asti!”

  Väkisin tuputettua myrkkypiikkiä ja sitäkautta tuota loppua pukkaa.. Sitä sanan- ja mahdollista väärässäolon vapautta tässä kuolemaa odotellessa jää vielä moni kaipaamaan.

  https://www.verkkouutiset.fi/professori-yhteiskunta-on-rokottamattomien-panttivankina/

  Aika monella alkaa olemaan näitä Antti Rokkamaisia ajatuksia mahdollisista pakkorokotuksista joten mielenkiinnolla nähdään miten homma onnistuu: https://www.youtube.com/watch?v=JQcdV4KIr4c&list=PLMUccJboeljqBPLEzPTylOzAWGD8_9kl_

  1. Totta kai täällä on moderointi. Ei sananvapaus tarkoita, että voi kommentteihin kirjoitella mitä tahansa. Ei yhtään sen enempää, että liikkumisenvapaus tarkoittaii, että voisit kävellä jonkun olohuoneessa. Sananvapaus tarkoittaa, että voit mm. perustaa oman lehden missä voit yksin ja kavereittesi kanssa kirjoittaa ja puhua mitä huvittaa, kunhan et uhkaa muita fyysisesti.

   1. Ei Marcoliini pidä siitä että hänen harhaansa kritisoidaan tai kyseenalaistetaan. Hyi häpeä.. Anna messiaan rauhassa meuhkata.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*