Marco de Wit 21 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ollut epätoivoissaan, että Suomen kansallismielinen kenttä on lähes totaalisesti mädätetty.

 

Ei siis ihme, etteivät kansallismieliset valittaneet, kun persut ottivat käyttöön äänestyskoneet. Eikä edes, kun persut äänestivät tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin puolesta. Eikä edes kun persut eivät protestoineet koronapassia perusoikeuksia loukkaavana.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Nämä ovat MASSIIVISIA selkäänpuukotuksia, mutta KOKO kansallismielinen kenttä on yrittänyt vähätellä niitä. Sekä tietysti hiljentää kaikki kriitikot eli varsinkin Laittoman Lehden.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan luovuta, vaan ainoana mediana kertoo ihmisille totuuden. Ketään emme suojele emmekä katso sen enempää kieroiluja kuin sekoilujakaan sormien läpi. Niinpä kritisoimme myös Ossi Tiihosta varsinkin, kun näyttää sen edesauttaneen hänen heräämistään.

 

Miksi Ossi Tiihonen vähättelee persujen natsipassi-huijausta?

 

 

Mutta entäs Ano Turtiainen? Ei hyvältä näytä, koska hän on viimeiset puoli vuotta ollut persujen puudeli. Oikean kätensä eli James Hirvisaaren painostamana Ano on kuvitellut, että kumbaijaa-henki ja kaveeraaminen persujen kanssa auttaa pitämään heidät kaidalla podulla.

 

 

 

No, mites tuon strategian kävi? Persut huijasivat Anoa sata-nolla koronapassiasiassa! Tosin huijaus oli niin helppo arvata. VKK:n olisi ehdottomasti pitänyt vaikka miekkarilla painostaa perustuslakivaliokunnan persuja vastustamaan koronapassia perustuslain vastaisena. Sitä he eivät kuitenkaan tehneet, vaan päinvastoin huijauksen jälkeenkin promosivat huijaripuoluetta.

 

 

Persujen Mika Niikko Vapauden Puolesta -miekkarissa: Natsipassi ei loukkaa perusvapauksiasi!

 

 

Onko Ano nyt heräämässä?

 

Ainakaan Anon ongelmana ei ole rohkeuden puute. Hän uskaltaa lähteä vaikka koko eduskuntaa vastaan. Yleensä epäluottamus annetaan hallitukselle eikä koko eduskunnalle eli valeoppositio persut mukaanlukien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Ano Turtiainen heräämässä? Esittää epäluottamusta KOKO eduskunnalle!

  1. Ano vissiin odotti että se saa Hakkaraisen paikan EU:sta. Kun tarpeeksi pitää ääntä niin ersut palkitsee EU:n hillotolpalla, jonne sitten pääsee rauhoittumaan ja nauttimaan lihapadosta.

  2. Maamme on laittomassa tilassa ja emme tunnusta miehittävän vihollisemme läpimätää ja korruptoitunutta hallintoa omaksemme.

    1. juuri näin.Sauli voi mennä lutkuttelee Rottachildin tikkaria ja leikkiä koko kansan Presidenttiä. Velan maksu koittaa!!

    2. Te ette tunnusta. Olemme kusessa kun promille kansasta on tyytymätön.. Kunhan ette ala työttöminä lakkoilemaan, koko maa pysähtyisi.. Eikun..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*