Marco de Wit 22 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Temppelinherrat yhdistivät upealla tavalla valkoisen rodun jaloimmat puolet kristinuskoon.

 

Temppelinherrat kohtelivat tiukasti juutalaisia, jotka ovat sitten kostaneet demonisoimalla ristiretket koulukirjoissa ja valtamediassa.

 

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

 

Onneksi viime aikoina tietyt itsenäiset historioitsijat ovat uskaltaneet alkaa tutkia tarkemmin ristiretkiä. Kuuluisammat näistä historioitsijoista ovat luoneet upean Youtube-kanavan Real Crusades History.

 

 

 

 

Kiinnostusta ristiretkiin on myös suuresti lisännyt ei-juutalaisen Ridley Scottin eeppinen elokuva Kingdom of Heaven.

 

 

 

Suuren budjetin Hollywood-elokuvana juoni oli kuitenkin tehty poliittisesti korrektiksi. Muslimit olivat tietysti hyviksiä ja varsinkin Temppelinherrat pahiksia. Suurimmaksi ja jaloimmaksi sankariksi nostettiin Saladin, joka oli kurdi ja juutalaisten liittolainen.

 

 

 

 

Onneksi temppelinherroista on tehty pienellä budjetilla hyviä elokuvia ja TV-sarjoja, kuten Knightfall. Nämä yhdistettynä musiikkivideoihin ja gregoriaaniseen musiikkiin ovat tuoneet Temppelinherrat ja muut ristiretkeläiset takaisin osaksi länsimaista kulttuuria.

 

Tässä musiikkivideossa on hieno tekstitys eli samanaikaisesti latinaksi ja englanniksi.

 

 

 

 

 

Lue lisää ristiretkistä Laittoman Lehden sisarjulkaisusta, Holy Crusades News -sivustolta.

 

Klikkaa kuvaa

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Deus Vult! Temppelinherrojen marssi

 1. Rohkeista, reiluista ja upeista temppeliherroista tullaan vielä tekemään upeita elokuvia ja valkoiset kristityt lapset tulevat ihailemaan temppeliherroja!

  Lopulta paljastuu miten vallassa olevat ovat valehdelleet aivan kaikesta, kymmeniä ja kymmeniä vuosia!

 2. Keskiaikana valkoisia naisiakin kannatti pelastaa ja heidän puolestaan kannatti uhrautua kun eivät olleet lutkia ja huoria, vaan kunnon kristittyjä naisia. Nykyään valkoiset naiset harrastavat enemmän seksiä ja useamman ihmisen kanssa kuin jopa miehet! Heissä ei ole mitään moraalillista, puhdasta ja hyveellistä. Tämä on nykyisin suurimman osan naisten kohdalla pelkkää valetta. Suurin osa heistä ei ole millään lailla arvostettavampi, parempi, moraalillisempi ja puhtaampi kuin miehet. Nykyiset valkoiset naiset yrittävät kuitenkin valheellisesti ratsastaa entisaikojen kunnon kristittyjen naisten maineella ja arvostuksella!

  Valkoisia huoria ja lutkia ei pidä pelastaa, ainoastaan kunnon ja oikeat kristityt naiset! Älkää kohdelko huoria kuin oikeita ja kunnon naisia!

 3. Oon tutkinut historiaa ja tullut siihen tulokseen, että ns. juutalaisten suuri huijaus on se, että ne eivät todellisuudessa polveudu Abrahamista. Eli niillä ei ole mitään oikeutta kansoittaa Israelia. Ne tuotiin sinne Euroopasta. Osasta Euroopan juutalaisia tiedettiin etteivät polveudu lähi-idästä. Todelliset israelilaiset hajaantuivat heimojen hajaannuksessa ja 10 heimoa ”katosi”. Eivät ne olisi ikinä alueelta vapaaehtoisesti poistuneet, joten selviä israelilaisia ovat palestiinalaiset ja muut alueen muslimit. Pashtuneja ja kurdeja pidetään hyvänä ehdokkaana kadonneiksi heimoiksi. Pashtun=taliban. Elikkä muslimit taistelee feikki-juutalaisia vastaan siellä?
  Keitä muut heimot ovat? Se on olennainen kysymys. Tuskinpa näitä maailmaa paholaisen voimalla hallitsevia juutalaisia. Ne on feikkejä. Missä on oikeat? Kun ne kansat löytää toisensa ja oman voimansa alkaa tapahtua. Suomalaisiakin on ehdotettu kadonneeksi heimoksi.

 4. Aiemmin myös valkoiset kristityt naiset olivat todella kunnollisia, toisin kuin nykyajan huorat joita naisista on suurin osa. Huorat ja lehmät eivät herätä minkäänlaista sympatiaa miehissä, mikä on lopulta hyvä asia kun yhteiskunta kaatuu.

 5. https://youtu.be/yDXw7Ui58HU

  Suurin osa valkoisista naista ei enää häpeä huoraamista, vaan on ylpeä huoraamisesta. Naiset eivät suinkaan kiittäneet kirkkoa, vaan puukottivat välittömästi kristinuskoa selkään kun saivat mahdollisuuden ja heille annettiin vielä lisää löysää.

  Tulevaisuudessa kuri naisille tulee olemaan erittäin kova. Huoraaminen ja lutkaaminen loppuvat vallan vaihtuessa.

 6. Olen kuullut että temppeliherrat keskittyivät lähinnä enimmäkseen tuhoamaan valkoisia pakanakansoja. Kristinusko on juutalaisuutta

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*