Marco de Wit 22 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Koronapandemiaa ei ole olemassakaan. Mitään merkittävää kuolleisuuden nousua ei ole tapahtunut. Pandemia on pelkkä valtamedian vale, jota päivistä toiseen pakkosyötetään kansalaisille joka tuutista.

 

Pahin valehtelija ja huijari on kuitenkin Yle ja varsinkin sen toimittaja Antti Laakso. Hän on valehtelijoidenkin mittakaavassa todellinen emävalehtelija ja kuvottava huijari.

 

Laakso on nyt mennyt niin pitkälle, että suoraan valehtelee Ylen jutussa. Laakso kehtaa syyttää viatonta hoitajaa murhasta!

 

 

 

 

Useimmat lukijat eivät tajua, että Laakso paljastaa korttinsa jo otsikossa. Hän ei kerro mitään lähteistään eikä hänellä ole antaa yhtään mitään faktaa. Laakso vain levittää mielisairaita huhuja. Tämä käy ilmi myös itse jutusta. Korostukset lisätty.

 

Ylen tietojen mukaan Eurajoella kuoli alkuviikosta iäkäs henkilö, joka oli saanut koronatartunnan rokottamattomalta hoitajalta palvelukeskuksessa pari viikkoa sitten. Henkilö oli vielä äskettäin asunut kotonaan.

Keski-Satakunnan soten johtava ylilääkäri Juha Jaatinen sanoo, ettei voi kommentoida yksittäisten potilaiden tilannetta eikä vahvistaa tai kiistää tietoa lainsäädännön takia.

 

Toisin sanoen Ylen valetoimittaja Laakso on omasta päästään kehittänyt villin teorian, jonka mukaan rokottamaton hoitaja olisi muka:

 

1. Sairastanut koronaa

Missä todiste varsinkin, kun koronatesti ei todista mitään edes siitä onko koronaa olemassa puhumattakaan siitä onko sairaus johtunut koronasta.

 

Nobelisti Kary Mullis: PCR-testi ei sovellu (koronankaan) diagnosointiin

 

 

2. Tartuttanut koronan vanhukseen

Missä todiste? Ensinnäkin onko vanhuksella oikeasti korona? Toiseksi miten voidaan tietää, että se olisi tullut juuri hoitajalta?

 

 

3. Vanhus kuollut koronaan

Missä todiste? Kappas, kun kyse tietysti sopivasti vanhuksesta. Mistä Laakso tietää, että vanhus on kuollut juuri koronan takia eikä mahdollisesti koronan kanssa?

 

 

Laakso on pahin esimerkki siitä miten toimittaja yllyttää lynkkauskulttuuriin. Laakso tekee tämän täysin tietoisesti ja harkiten. Itse asiassa hän on aiemmin varoittanut muita toimittajia ja poliitikkoja lynkkauskulttuurin luomisesta. Tästä huolimatta hän tekee tätä nyt itse! Laakson kannattaa varoa, ettei vielä itse joudu lynkatuksi!

 

Miksi sitten Antti Laakso ottaa riskin ja levittää lynkkauskulttuuria? Koska hän on käytännössä lääkeyhtiöiden agentti samalla tavalla kuin THL. Rokoteteollisuus tulee taatusti palkitsemaan Laakson. Niinpä hän levittää propagandaa pakkorokotuksien toteuttamiseksi.

 

THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta on vaatinut hoitajille pakollisia koronarokotteita, mutta hoitajaliitoissa pakkoon suhtaudutaan nihkeästi.

Myös ylilääkäri Juha Jaatinen sanoo, että koronarokote pitäisi ehdottomasti saada esimerkiksi vanhuksia hoitavan henkilökunnan pakollisten rokotteiden joukkoon.

 

 

Mutta miten Antti Laakso kehtaa valehdella niin törkeästi, että käytännössä syyttää viatonta hoitajaa murhaajaksi? Koska Yle on verorahoitteinen! Esim. MTV tai edes Hesari ei kehtaisi valehdella ihan yhtä törkeästi kuin Laakso, koska hoitaja voisi haastaa median oikeuteen ja saada valtavat vahingonkorvaukset. Lisäksi moni voisi alkaa boikotoimaan MTV:tä ja Hesaria, kun käy ilmi heidän valehdelleen.

 

Laakson ei tarvitse kuitenkaan moisesta huolehtia. Hän on toimittajien kaikista alhaisinta nilviäistasoa, jonka ei tarvitse välittää totuudesta. Hänellähän on suojatyöpaikka veronmaksajien rahoilla. Ylellä on varaa maksaa vahingonkorvauksia ja se voi loputtomasti demonisoida viatonta hoitajaa, koska boikottiakaan ei tarvitse pelätä. Itse asiassa hoitajankin on pakko rahoittaa itseään demonisoivaa Yleä.

 

Laakso on kuitenkin unohtanut yhden asian: Suuri talouskriisi on tulossa. Silloin vaihtuu valta ja rikolliset joutuvat vastuuseen.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Ylen valetoimittaja Antti Laakso syyttää viatonta hoitajaa murhasta!

 1. On kyllä kuvottava ja epärehellinen tyyppi.
  Ja vielä verovaroin tätä pitää ylläpitää.
  Perkele periköön tommosen.

 2. Onneksi ne rokotetut ei sairastu koronaan eikä levitä sitä. Ilman vähintään tuplarokotettua mehän olisimme jo kaikki kuolleet.

 3. Juttu ei ollenkaan ota esille kysymystä siitä oliko vanhus rokotettu?
  – Jos oli, niin miksi hän sai tartunnan?

 4. Kommunistista lynkkauskulttuuria ei kannata luoda jos ei ole valmis menemään loppuun asti. Lynkattavat ja vainotut nousevat lopulta vastaan ja kommunisteilla tulee hätä siinä vaiheessa.

 5. Aikas teilaava tuo YLEn otsikko,todisteita pöytään . YLE nyt on jo lähtökohtaisesti osoitus avohoidon kuten myös osaavan psykiatrian totaalisesta rappeumasta maassamme. Jos nyt ihan lähtökohtaisesti jollain pokkaa syytellä tappajaksi niin raastupaan vaan.
  Tuolla budjetilla mitä nämäkin puuhastelijat vuodessa pummaa luulisi edes tekstiTVn toimivan. Toisaalta komedia pohjalta tulee joskus hymyssäsuin katsottua uutiset ja mietittyä mikä saa ihmisen suoltamaan moista propagandaa ihan pokkana. Voisko joku selventää mitä siellä lantussa oikeen helisee. Kiitos etukäteen.
  Ja appropoo vai miten fiksut sanoo…Jos sen Uussuomalaisen vai mikälie kaurapunttikeskustan lempijulkaisu mielipidepalstan psykologin alkuperäistekstin ”Sanna-mä en vastaa mistään ,en kellekään, ” mahdollisen narsistiprofiloinnin saisi tänne jostain? Osuiko vuoden vanha profilointini oikeaan? Joo..kiitän jo nyt.

 6. Erikoista nykyään et ihmiset kyselee ”Otiks rokotteen???” miks? Pelkääkö lampaat jotain. Ei multa koskaan kukaan oo kyselly jäykkäkouristuspiikistä samaa. Toivottavasti kaikki ottas ainakin 8 piikkiä ku niin pelottaa. Ja se epäluulo omaa piikitystä kohtaan vain kasvaa. Ja mun hymy vaan leviää.

 7. Jonkun, jolla on energiaa, olisi hyvä nostaa kunnianloukkaus syyte tuota toimittelijaa vastaan.

 8. Sauli Niinistön yhden viikonlopun kestänyt koronakaranteeni oli tekopyhyyden huippu. Koronan itämisaika on 1 – 14 päivää, tyypillisimmillään oireet ilmaantuvat 4 – 5 päivän sisällä. Altistuneen koronakaranteeni on 10 päivää. Rokotuksen saaneet eivät tarvitse karanteenia ja Sauli Niinistö on saanut molemmat rokotteet. Odottelee twitterin mukaan kolmatta piikkiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*