Marco de Wit 23 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Älykkyysosamääriä on tutkittu jo sata vuotta. Samalla on saatu erittäin kovaa faktaa ihmisryhmien välisistä eroista. Esimerkiksi Amerikan armeija ei suostu ottamaan yhtään alle 83 älykkyysosamäärän omaavaa henkilöä.

 

Miksikö? Koska niitä on käytännössä mahdotonta opettaa ja kouluttaa tekemään pitkäjänteisesti vähänkään monimutkaisempia asioita, kuten ampumista ja aseen huoltamista. Niinpä sotatilanteessa alle 83 pisteen henkilöt ovat vaaraksi sekä itselleen että muille.

 

Mutta hetkinen. Amerikan mustien keskimääräinen älykkyysosamäärä on 85 pistettä! Eli tämähän tarkoittaa, että noin puolta Amerikan mustista ei voi missään nimessä värvätä eikä päästää armeijaan.

 

 

Vieläkin hälyttävämpää on, että Amerikan mustat EIVÄT ole mustia. Niissä on keskimäärin noin 20-25 % valkoista geenistöä. Tämä herättää kysymyksen mustien oikeasta keskimääräisestä älykkyysosamäärästä.

 

Suomen valtakunnanvainoajan mukaan kysymykseen ei saa vastata. Niinpä Laittoman Lehden päätoimittaja on saanut syytteen esim. tästä kartasta.

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

Herää vihakysymys Somalien kyvystä käydä armeijaa. Lynnin ja Vanhasen mukaan somalien keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 70 pistettä. Eli käytännössä noin puolet väestöstä vähä-älyisiä.

 

Oletetaan yliopistotasoisten olevan noin 15 pistettä keskiarvoa korkeammalla. Länsimaissahan yliopistokoulutetut ovat keskimäärin noin 15 pistettä keskiarvoa korkeampia eli 115 pistettä eli 110-120 pistettä. Tästä porukasta tulevat myös korkeimmat upseerit. Näinollen paikallista Somalian yliopistotasoa olevat ”yliopistokoulutetut” omaisivat noin 85 pisteen älykkyysosamäärän!

 

Eli suuri osa Somalian yliopistokoulutetuistakin omaisi liian alhaisen älykkyysosamäärän pystyäkseen toimimaan armeijassa! Eli onkohan tässä selitys miksi Afrikan armeijatkin ovat usein täysiä vitsejä, jotka kykenevät lähinnä terrorisoimaan siviilejä ja välillä räjäyttämään itsensä ilmaan? Tai ampumaan ministerinsä?

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tai poliiseja, jotka eivät edes aina osaa marssia rivissä, vaan usein auttavat rikollisia ryöstöissä ja raiskauksissa?

 

Rasistit nauravat Etelä-Afrikan poliisille

 

 

Totta on, että Suomeen tulleet somalit ovat somalien aatelia eli varmasti maanmiehiään keskimääräistä älykkäämpiä. Somalien älykkyysosamäärän tutkiminen on Suomessa kuitenkin nykyään kielletty. Oletetaan kuitenkin, että Suomen somalit omaavat jopa Amerikan mustien älykkyysosamäärän eli noin 85 pistettä.

 

Tämä kuitenkin tarkoittaisi, että noin puolet olisi täysin sopimaton armeijaan. Tiettävästi lähes kaikki somalipojat kuitenkin käyvät armeijan. Tämä tarkoittaisi, että suuri osa heistä olisi vaaraksi suomalaisille sotilaille!

 

Vai vapautetaanko asevelvollisuudesta vähin äänin noin puolet somaleista? Näinhän tehdään heikomman tason suomalaisillekin. Armeija ei kuitenkaan kerro kuinka suuri osa somaleista ja muista mustista käy armeijan.

 

Jotkut ovatkin epäilleet, että monet mustat ovat yhdessä naisten kanssa ns. kiintiösotilaita. Armeija näyttää kuitenkin ehdottomasti kiistävän tämän.

 

 

 

 

Onko siis armeija alistunut poliittiselle korrektiudelle? Onko suomalaisten henki pikkujuttu vihafaktojen torjunnan tärkeyteen verrattuna?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Joutuvatko lähes kaikki somalipojat Suomen armeijaan? Keskimääräinen ÄO alle 83?

 1. Monien somalien henkinen kapasiteetti tulee hyvin ilmi heidän oppimistuloksista, jotka ovat usein heikkoja. Myös monien somalien impulssiivisuus kertoo paljon!

  Mutta tärkein mittari on tietenkin joidenkin somalien kulttuuri ja tavat! Miltä kuulostaa esim. merirosvous tai terrorismi? tai vaikkapa lasten sukupuolielinten silpominen? Onko kukaan koskaan nähnyt somalialaista ravintolaa?!! Entäs khatin syöminen?!!

 2. Herää kuitenkin kysymys että miksi Marco De Wit ei käynyt armeijaa ollenkaan. Voitko Marco avata vähän tätä asiaa meille?

  1. Olen aina vastustanut orja-armeijaa sekä moraalittomana että tehottomana. Vapaaehtoinen reserviarmeija on valtavasti tehokkaampi eli armeijassa koulutettaville maksetaan hyvin samalla, kun kuri on tiukka ja saksalaismainen. Tällöin noin puolet miesten ikäluokasta saadaan armeijaan ja koulutetaan tehokkaasti. Samalla puolet eli laiskat, tyhmät ja suvakismiin taipuvaiset saadaan pysymään armeijan ulkopuolella. On täysin järjetöntä pakottaa armeijaan heikkoa ainesta. Varsinkaan tyhmiä ei milloinkaan saa päästää armeijaan. Suomessa tämä ei ollut kovin suuri ongelma, koska keskimääräinen älykkyysosamäärä on niin korkea ja suomalaiset vajaaälyiset ovat yleensä myös selvästi vammaisen näköisiä, mutta maahanmuuton seurauksena tilanne on muuttunut.

   Nuorena kampanjoin orja-armeijaa vastaan samalla kun kampanjoin reserviarmeijan puolesta. Toisaalta halu armeijaan oli kova ja toisaalta kuvotti orja-armeijan typeryys. Niinpä käynnistin kampanjan, jossa ideana oli kouluttautua jääkäriksi, mutta sitten keskeyttää protestiksi. Näin teinkin kun olin tullut Dragsvikissä jääkäriksi. Mainostin myös kamppailuani orja-armeijaa vastaan Stiller-showssa.

   Jostain syystä minulle ei kuitnekaan tullut mitään seuraamuksia, koska armeijan kirjat olivat ihan sekaisin. Nähtävästi nimeni, jääkäriyteni ja puolialankomaalainen taustani sekoittivat asiaa sekä se, että välillä asuin Virossa sekä välillä asuin ja opiskelin Alankomaissa. Laki taitaa olla, että jos 30-vuoden syntymäpäivään mennessä ei ole saatu henkilöä armeijaan tai siviilipalvelukseen, niin koko juttu mitätöityy eikä tule edes mitään sanktiota, tms.

   Lisääntynyt maahanmuutto ja polarisoituminen on vain tehnyt orja-armeijasta entistä hullumman. Ei ole mitään järkeä painostaa armeijaan yksinkertaisia neekereitä ja Antifaa fanittavia anarkisteja puhumattakaan täysin epäpätevistä naisista, jotka entisestään romahduttavat armeijan standardeja. Kaiken kukkuraksi armeija on lähtenyt pridetyksen tielle ja kohtaa marssii pride-marsseilla. Armeijalla pitäisi olla korkeat standardit ja keskittyä vain maanpuolustukseen mahdollisimman tehokkaasti eli hyvällä koulutuksella, hyvällä varustuksella ja suurella reserviarmeijalla.

   1. Minä tein vastaavasti. Tein mitä maan tyrannijohto käski ja palvelin vieläpä hyvin.
    Sen jälkeen kuitenkin ilmoitin kieltäytyväni kertausharjoituksista. He kirjasivat minut sivariksi vaikka sinänsä olen sielultani soturi. Sitten pistivät minut vankileirille kaivamaan ojia viikoksi. Vaihtoehtona oli oikeudenkäynnit ja vankilatuomiot sekä mukana tulevat kerrannaisvaikutukset. Kotona vaimo ja vastasyntynyt viaton lapsi jota myöskin valtio väittää omistavansa.

    Kaikki ketkä ovat osa moista sortosysteemiä ansaitsevat ****** *********, tuosta vain ilman sen kummempaa käsittelyä. Ei valtio ihmistä omista!!! Ja kun pitäisi vielä mennä tykin ruuaksi korruptoituneen ja degeneroituneen tyrannikoneiston, eliitin sekä koko parasiittiväestön hyödyksi, niin moninkertaisesti suurempi on rikos ihmisyyttä vastaan tuo orja-armeija systeemi.

    Vapauden puolestahan ihminen taistelee. Suomen (vieläpä laittomassa ja oikeudettomassa tilassa oleva) valtio ei ole edes suhteellisen vapaa kun kunnolla tarkastelee asioita. Eli tilanne on elvästi vielä pahentunut vuosikymmenten saatossa.
    Suomen valtio ei kestä tarkastelua.

    Kehotan kaikkia kieltäytymään sortosysteemistä, eli armeijasta, vaikka puolustustahoa onkin. Puolustakaamme omiamme, ei korruptoituneita ja alistavia sekä vaurastuvia parasiitteja.

 3. Ach­tung!
  Jääkärin normipäivä (1916)

  – He­rä­tys k­lo 6 a.p.,
  – 7 – 8 luen­to,
  – 8,30 – 11,30 har­joi­tus­ta ken­täl­lä,
  – 1,30 saap­pait­ten ja nau­ha­ken­käin tarkastus,
  – 2 – 4 voimistelu- ja pistintaisteluharjoituksia,
  – 5 – 6 sak­san­kie­len o­pe­tus­ta,
  – 6 – 7 ki­vää­rin­puh­dis­tus­ta, vaat­teit­ten kor­jaus­ta y.m.,
  – nuk­ku­maan k­lo 9.

  Näis­tä suo­ma­lai­sis­ta o­li kor­kein her­ra ni­mel­tään
  – haupt­zugfüh­rer (pää-­jouk­kueen­joh­ta­ja), jon­ka ol­ka­la­puis­sa oli merk­ki­nä kak­si val­kea­ta nau­haa ris­tis­sä, ja jo­hon ar­voon ai­noas­taa­n yk­si mies o­li ko­hon­nut. Sit­ten seu­ra­si
  – o­ber­zugfüh­rer (y­li-­jouk­kueen­joh­ta­ja), po­le­teis­sa kak­si le­veä­tä val­keaa nau­haa rin­nak­kain,
  – zugfüh­rer (jouk­kueen­joh­ta­ja), jol­la o­li yk­si le­veä ja yk­si ka­pea nau­ha,
  – g­rup­penfüh­rer (ryh­män­joh­ta­ja), merk­ki­nä le­veä nau­ha, ja
  – hilfsg­rup­penfüh­rer (a­pu­ryh­män­joh­ta­ja), ol­ka­la­puis­saan ka­pea val­ko­nau­ha.

 4. Kannatan myös saksalaisen sotilasjalostuksen mallia, playkkaripojat jatkakoon touhujaan. Tosin kuvassa oleva joukkio sopinee vain kesäkäyttöön,koska rusketuksen taso ja savanneilta opittu mölinä paljastaa tämän ”osasto Asfaltin” läsnäolon vieraan vallan desanteille. Eikä Kelan Golden Boys voi marssilauluksi kajauttaa esim itselle tuttua ”Paljon on kärsitty vilua ja nälkää…..” marssilaulua. Huonosta puurosta ei kaiketi vielä viisua ole väsätty?

 5. Somalit ovat ”kovia sotaherroja” ainakin omasta mielestään ja äärimmäisen isänmaallisia aivan kuten tämä alla olevasta linkistä avautuva uutisartikkeli tietää kertoa. Suomen somalein keskuudessa jopa korpraalin natsa ( ei siis natsat ) on kova sana. Kersantin natsat lähes kenraalin ja vänrikin marsalkan veroiset. Kun korpraalisomali marssii Itäkeskukseen se näkynee ja kuuluu. Silloin korpraalisomali saanee mitä suurinta kunnioitusta osakseen oman kansanosansa taholta. – Siinä menee sotaurho jok ei mitään pelkää eik koskaan antaudu. Hän menee miten tykkää, missä haluaa eik anteeksi pyydä. Huudahtaa musta massa. Itäkeskus on turvattu. Kova sotamieshän tuo Husukin on. Tuli Suomeen jottei joutuisi sotaan mutta lähetti oman kertomansa mukaan uhkauskirjeen jopa itselleen Putinille jossa varoitti tätä koskemasta sormellakaan Suomeen ja sen väestöön. Suomi on nyt siis Husun kaltaisen tosielämän ”Rambojen” suojeluksessa. Turhia ovat nuo uudet hävittäjähankinnat ja muut digitaali-ajan välineet. Suomessa semmoisilla ei ole enää mitään tekoa. Sotilassomali ampuu vihollisen alas ritsalla, kaataa tankin irvistämällä ja upottaa sotalaivan hyppimällä sen upoksiin. Siihen ei muut pystynne. https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015042519580193

 6. Kun minä katselen tätä kuvaa tai Karjalan prikaatista kotiutuvia, niin ensimmäisenä mieleeni nousee kauhukuvia tulevasta Suomesta.

  Suomen valtio kouluttaa nuo aseisiin, viestitekniikkaan, Suomen maastoon, esikuntiimme, käskytysketjuumme, asevarastoihimme, ajoneuvoihimme, strategioihimme. Niin että kun tulee aika muuttaa Suomi osaksi kalifaattia, niin nuo tietää tasan tarkkaan kuinka toimimme ja millä aseistuksella missäkin ympäristössä.

  Islamisteja ei kylmää ampua hauptsilla kaupungeissa kun me koitamme rynkyillä vyöryttää kortteli korttelilta. Eikä niitä kylmää katkaista sähköt-, vesi- ja lämpö jotta saadaan yleinen kaaos aikaiseksi.

  Miltäs kuulostaa? Valtiomme kouluttaa vieraan vallan sotilaita omaan järjestelmääme. Pitää olla melkoinen puusilmä jollei näe miksi mm. somalisoturit pakenivat Suomeen. Ja mitä ne nyt täälä hääräävät. Mutta koskas kapiaisiksi olisi mennyt se porukka joka pärjäisi avoimilla työmarkkinoila. Ei sellaista määrää känni-päiviä hyväksy yksikään työnantaja.

 7. Vuonna 2015 Suomeen päästettiin noin 35 000 matua.

  Pääministerinä oli Juha Sipilä ja sisäministerinä Petteri Orpo.

  Se on aika iso armeija. Rauhan aikana Suomessa on varusmiehiä aseissa noin 30 000.

  Väestönvaihto on meneillään länsieuroopassa. Ellei sitä pysäytetä Euroopan kantaväestöt tuhoutuvat tai kutistuvat vähemmistöksi.

  Syyllisiä ovat rikollinen eliitti.

  Korona ja ilmasto terrori ovat osa rikollisen eliitin keinovalikoimassa ajaa meidät yhä ahtaammalle.

  Nyt alkaa olla viimeiset hetket toimia.

  Jos tämän annetaan jatkua eikä taistella vastaan, silloin me tuhoudumme.

  Ihmiset ympäri Eurooppaa käyttäytyvät kuin odottaisivat lupaa toimia joltain ylemmältä taholta. Sellaista lupaa ei kukaan ikinä tule antamaan.

  On vain toimittava parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Eli kannattaa perehtyä sissisodankäyntiin.

  1. Kun lukee kirjan ”Suomen Puolustaminen” niin sen jälkeen ymmärtää mitä sota on. Sota ei aina ole ”politiikan jatkamista toisin keinoin”, eli hyökkäys- tai puolutussotaa. Sota on sitä että joku taho haluaa ja valloittaa sinulta resurseja. Oli se sitten ruokaa, rahaa, maa-alueita jne. Resurrsseja ylipäätään.

   Eli, olemme olleet sodassa jo vuosia. Kansamme ei vaan ole vielä ymmärtänyt sitä.

   1. Erittäin hyvä analyysi. Loppujen lopuksi kyse on aina resursseista. Tämän takia armeijankin toimintaa on ajateltava taloudelliselta eli resurssieh tehokkaan käytön kannalta, eikä jonain tasa-arvo ja moniarvoisuusprojektina kiintiösotilaineen.

 8. Tommosella *******porukalla ei ole mitään tekemistä Suomen tai maamme armeijan kanssa. Muutenkin armeijassa ratsastetaan vain nostalgialla marjametsässä myörimisten kanssa jotakin maata uhkaava vihollista vastaan, vaikka todellisuudessa suomalaisia pannaan nykypäivänä vain globalistien miehitys ja sorto-operaatioihin toiselle puolelle maapalloa.

 9. Sananvaupauttani on rajoitettu jälleen. Laittomassa Lehdessä tabu-aiheita joiden kommentointia ei sallita on kansallismielisten työttömyys, Ske ja Jenspan kiritisoiminen. Tuskinpa tätäkään kommenttia tullaan julkaisemaan.

 10. Ainoa sota joka on valmiiksi hävitty on se jonka mielessä sota hävitään.

  Totuus on kuitenkin se että Suomen metsät suojaavat pieniä asiaansa uskovia sissi ryhmiä erinomaisesti ja niihin pääsee suojaan vihollisen tähystykseltä nopeasti iskun jälkeen.

  Suomeen hyökkäävä suurvalta vihollinen karttaa asiaansa uskovia sissitaistelijoita kuin ruttoa…

  Muutetaan tuota lausetta tähän hetkeen ja tilanteeseen paremmin sopivaksi.

  Suomea miehittävä globalistien tyrannihallinto karttaa asiaansa uskovia sissitaistelijoita kuin ruttoa…

  Eivät he rupea eivätkä pysty peilaan meidän jokaista asiaansa uskovaa taistelijaa metsästä näkyviin.

  Jokaisen tienmutkan takana on valmiina mahdollinen väijytys.

  Siellä on myös iäkkäämpiä asiansa osaavia paikalliset olosuhteet ja paikat tuntevia sissien tukijoita valmiina antamaan panoksensa vihollista vastaan.

  Tarkka ampujia voi olla piilossa kaupungin rakennuksissa tai maastoon kätkeytyneinä.

  Globalistien tyrannihallinto on peloissaan kun se huomaa että sen perusta, toisin sanoen ne voimat jotka tukevat ja ylläpitävät hirviötä murenevat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*