Free speech 24 lokakuun, 2021

 

Ainoana suomalaisena mediana Laiton Lehti korostaa ydinongelmaa: Valtaeliitin rahakonetta (FED), joka on kartellisoinut koko pankkijärjestelmän ja maailmantalouden muutamien johtavien sukujen käsiin. (Rockefeller, Rothschild, Saudit ja niiden liittolaissuvut)

 

Tällä rahakoneellaan ne pystyvät hallitsemaan globalististisia suuryrityksiä, valtamedioita ja ennenkaikkea USA:n, Israelin ja Saudi-Arabian valtioita (U$Srael). Rahakoneellaan valtaeliitti on pystynyt kartellisoimaan lähes koko maailmantalouden niin, että esimerkiksi valtamedia on vain kuuden jättiyrityksen hallussa.

 

U$Srael sitten puolustaa rahakonettaan ja dollarin arvoa yhä suuremmilla valuuttaliitoilla (petrodollari, euro) ja niitä suojelevilla valtioliitoilla (USA, EU) sekä USA/Naton/Israelin sotakoneella.

 

Kaikki valtiot, jotka yrittävät uhata petrodollaria tuhotaan värivallankumouksilla, Gladio-operaatioilla tai suorilla hyökkäyksillä (Irak, Syyria, Libya). Kaikilta tutkijoilta ja poliitikoilta, jotka yrittävät lopettaa vähimmäisvarantopankkijärjestelmän tuhotaan maine, ura ja jopa terveys ja henki tiedustelupalveluiden operaatioilla.

 

Se on nimenomaan hallitseva eliitti, joka systemaattisesti pyrkii luomaan globaalia sota- ja poliisivaltiota. Kyse on luonnottomasta monopolisointiprosessista joka etenee vain suvakkimiljardöörien ja luonnottoman rahakoneen rahoittamana.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

U$Sraelin rahakonetta ja valtaa uhkaa vain yksi ainoa merkittävä vastustaja: Perinteisiin arvoihin perustuva nationalismi. Niinpä valtaeliitti tukee satanistista kulttuurimarxismia, joka pyrkii tuhoamaan perinteiset arvot ja kaikki luonnolliset yksiköt perheestä kansaan.

 

Suomessakin tämä näkyy selvästi, koska nimenomaan suuryritykset ajavat feminismiä, pridetystä ja avoimia rajoja. Karmeimpana esimerkkinä Suomen rikkain suku, Herlinit.

 

Herlinit tietysti ajavat omaa etuaan. He ovat osa globalistista valtaeliittiä, joka haluaa avata rajat ja tuhota kansojen itsenäisyyden. Niinpä Jussi Herlin demonisoi suomalaisia syyttäen jopa Afrikan tähti -peliä rasistiseksi!!

 

 

Kuvassa linkki Partisaaniin

 

 

Ei ole mikään sattuma, että nimenomaan Suomen rikkain suku on myös kovin mädättäjä. Herlinit haluavat ihan avoimesti kansanmurhata Suomen avoimilla rajoilla ja kulttuurimarxismilla. He ovat jopa ylpeitä siitä!

 

Mitä siis tehdä? Yksinkertaista: Ottaa valtaeliitiltä pois sekä rahakone että globalistiyritykset!

 

Ensinnä siis palautetaan markka ja toteutetaan pankkien täysreservit. Tämän yhteydessä olisi tärkeä kansallistaa pankit ja eläkevakuutusyhtiöt joksikin aikaa, jotta saadaan kitkettyä pois korruptio. Sen jälkeen pankit voidaan pilkkoa ja yksityistää rehellisiksi 100% reservipankeiksi ja eläkevakuutusyhtiöiksi.

 

Osan osakkeista kannattaisi tietysti pitää valtiorahastolla, joka näin pystyisi tehokkaasti toisaalta pyörittämään perustilisysteemiä ja toisaalta valvomaan, etteivät globalistit pääsee yrityksissä jälleen valtaan. Näin Alv-verot voitaisiin poistaa vielä helpommin ja päästä täystyöllisyyteen kohoavilla palkoilla, alenevilla hinnoilla ja lähes olemattomilla veroilla. Kartellitaloudesta päästäisiin vihdoin vapaaseen talouteen ja yhteiskuntaan. Dominoefektin ansiosta täydet pankkireservit ja vapaa talous leviäisi kaikkialle maailmaan.

 

Paratiisin porteilla? Perustili = Täystyöllisyys nousevilla palkoilla ja alenevilla veroilla!

 

 

Pankki- ja vakuutuskartellin purkaminen ei kuitenkaan välttämättä riitä. Jäljelle jää edelleen keinotekoisen suureksi kasvanut yritys- ja mediakartelli, joka taatusti taistelee kaiken tavoin kansallismielisyyttä vastaan. Niinpä on tärkeää väliaikaisesti kansallistaa myös suuret globalistifirmat. Etunenässä tietysti Kone Oy.

 

Totta on, että globalistifirmoja on vaikea kansallistaa, kun ne toimivat nykyään niin monessa maassa. Toisaalta tulevan talouskriisin aikana on mahdollista saada kansallismielisyyden aalto leviämään ympäri länsimaita. Tällöin globalistifirmojen kansallistaminen olisi mahdollista tehdä yhdessä muiden maiden kanssa.

 

Vaikka laaja yhteistoiminta eri valtioiden kesken ei heti onnistuisikaan, niin ainahan voi kansallistaa Koneen Suomessa sijaitsevat tehtaat ja organisaation. Kannattaa muistaa, että tämä iskisi todella lujaa Koneen markkina-arvoon. Mikään yritys ei kauaa kestä sitä, että sen palasia kansallistetaan.

 

Tämän jälkeen olisikin valtiorahaston sitten helpompi ostaa määräysvalta koko Kone-yritykseen. Alkupääomanahan olisi jo pankkien ja eläkerahastojen kansallistamisen yhteydessä saadut useiden prosenttien Kone-osakkeet.

 

 

 

Joku voisi nyt sitten tietysti sanoa, että Konetta on vaikea vallata Herlinin suvun omistaessa Koneesta yli 20%. Niinpä, mutta kansallistamisprosessia voisi vielä tehostaa nostamalla syyte Antti ja Jussi Herliniä vastaan kansanryhmää eli Suomen kansaa vastaan kiihottamisesta. Varsinkin Jussi Herlin ihan avoimesti demonisoi suomalaisia syyttäen heitä suunnattoman rasistisiksi! Jussi Herlin on jopa väittänyt seuraavaa:

 

Suomi on rasistinen maa. Suomalaisilla on suunnaton määrä rasistisia asenteita ja ajatuksia. Tämän sanominen on tärkeää, jotta voimme pyrkiä puuttumaan rasistisiin rakenteisiin ja tekoihin.

 

 

Samalla kun Herlin demonisoi suomalaisia, niin hän kuitenkin vaatii tuomiota kaikille somaleja kritisoiville. Herlinin mukaan on laitonta sanoa:

Orjanomistajakulttuuristaan tunnettu Somalia on rasistinen maa, jossa monilla somaleilla on suunnaton määrä rasistisia asenteita ja ajatuksia. Tämän sanominen on tärkeää, jotta voimme pyrkiä puuttumaan bantujen riistämiseen ja somalien kulttuurin äärirasismiin.

.

 

Jussi Herlinin rasistinen kaksoisstandardi ja kiihotus Suomen kansaa vastaan on sitäkin vakavampaa kun Herlinin suuri raha levittää satanistista kulttuurimarxismia. Rehellisessä tuomioistuimessa Kone Oy todennäköisesti todettaisiin rikosvälineeksi ja tälläkin tavalla Herlinien osakkeet voitaisiin julistaa valtion omaisuudeksi. Erittäin ankarat rangaistukset, kuten esim. pitkä vankeustuomiokaan ei olisi mahdoton ottaen huomioon Jussi Herlinin kiihtyvä ura fanaattisena kansanmurhaajana.

 

Antti ja Jussi saattaisivat perheineen ja muine rikoskumppaneineen yrittää paeta ulkomaille, mutta kyllä poliisi varmaan saisi monia Herlinin mafiaan kuuluvia kiinni. Lisäksi Interpol voisi auttaa heidän pidättämisessä varsinkin, kun kansallismielinen aalto olisi levinnyt ympäri maailmaa.

 

 

 

 

Ennen vanhaan eli vielä 80- ja 90-luvuilla oli täysin normaalia sekä vasemmistossa että myös oikeistossa puhua kartellitalouden pahuudesta ja varsinkin pankkikartellin eli vähimmäisvarantopankkijärjestelmän mielettömyydestä. Myös oikeistossa ja keskustassa puhuttiin tarpeesta kansallistaa pankit ja eläkerahastot. Hesariin ja muihin suurmedioihin suhtauduttiin epäilevästi. Kiihottaminen ja yllyttäminen Suomen kansaa vastaan, kuten valtiopetos ja maanpetturuus olivat päivänselvästi tuomittavia asioita.

 

Miksi sitten koko Suomen politiikka, kulttuuri, media ja oikeusjärjestelmä on pystytty kääntämään päälaelleen viimeisen 30 vuoden aikana? Yksinkertaista: Herlinin kaltaiset globalistiset mafiasuvut ovat ostaneet suurpuolueiden poliitikot!

 

Mukaanlukien tietysti myös populistipuolueen eli persut. Ei siis ihme, että persuja nyt johtaa valtaeliitin kätyrit Riikka Purra ja Matti Putkonen.

 

Mielenkiintoista nähdä uskaltavatko Purra ja Putkonen sanallakaan kritisoida Jussi Herlinin suomalaisvihaa.

 

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

 

 

 

8 thoughts on “Herlinit globalistisia kansanmurhaajia? Kone Oy kansallistettava!

  1. Joo, unohtui korostaa, että kansallistamisen jälkeen Kone on tietysti uudestaan yksityistettävä, mutt pitäen huolen, ettei joudu globalistien käsiin. Parasta olisi kuitenkin jos tämä kansallistaminen olisi vain lyhyt välivaihe, jossa kartellitaloudesta siirrytään sopimustalouteen. Eli samalla tavalla kuin pankkitoiminnassakin.

   Myönnettäköön, että on todella outoa alkaa puhumaan kansallistamisesta ylipäätään, mutta globalistifirmat ovat muuttuneet kirmaimellisesti satanistisiksi. Jotain on tehtävä eikä koviakaan otteita ehkä voi välttää. Tässä on niin selkeä hyvän ja pahan välinen taistelu.

   1. Olkoot nuo mitä tahansa mieltä ovatkaan mutta se että suomessa on vain muutama media jotka nämä tämän näköiset anti-suomalaiset omistavat on se ongelma. Normaali tilanteessa josa nuo puuttuisivat demokratiaan rahoinensa niin vankila / maanpetoksesta säädetty tuomio odottaisi

 1. Jos Marco haluat olla ainoa media jollain alalla niin kaiveleppa NATO:a ja Suomen kytköksiä siihen. Onhan hyvä että näitäkin asioita kaivellaan, mutta että meillä on se suuri lantatunkio vielä kokonaan aivamatta. Ne kytkökset joita tuosta järjestöstä on suomalaisille politikoille on uskomaton määrä. Ja sitten se, mitä on jo allekirjoitettu.

  1. Totta. Uskon myös, että Nato ja Israel vetää naruista monissa asioissa. Gladio II toimii myös Suomessa ja Turun terrori-isku voi hyvinkin olla osa sitä. Pitäviä todisteita on kuitenkin vaikea löytää tiedustelupalveluiden toiminnasta, koska ne käyttävät välikäsien välikäsiä toimien lähinnä taustalla. Suomi on Pietarin porteilla, joten tiedustelupalvelut varmasti ovat Suomessa aktiivisina.

   1. Tuosta viimeisestä lauseesta päästään siihen tosiasiaan mitä NATO-kenraalit ajattelevat Suomesta ja sen geopoliittisesta sijainnista mahdollisen konfliktin alkaessa:”Olihan se hyvä paikka harrastaa vakoilua mutta ilman Suomea voidaan elää niinkuin ennenkin”. Mikä tulisi kaikkien suomalaisten ymmärtää NATO-kiimassaan.

    Saat varmasti paljon tietoa jos järjestät tilanteet niin että anonymiteetti voidaan salata.

 2. Totta kai nämä sionisti-kommunistit ajavat feminismiä, monikulttuurisyöpää, sateenkaarihulluutta, ”anti-rasismia” ymv., sillä noilla em. asioilla tehdään rahaa. Eikä Herlin sitä peittelekään.

  Kun nämä rikkaat kommunistit eivät saaneetkaan globaalia työläistöä mobilisoitua tekemään murhia vallankaappauksissaan, niin otettiin juuri nuo aiemmin listaamani uudet aatteet NWO-kommunismin airueiksi. Annettiin vähän löysää ensin ja kosiskeltiin puolin ja toisin, konservatiiveja tai oikeistoakaan unohtamatta. Annettiin vapaudelle ja kapitalismille mahdollisuus. Kaikki tämä kuitenkin — hitaasti mutta varmasti — on nyt korvattu totaalisella euro- ja maailmankommunismilla, jossa ihmisen ei anneta olla kuin työjuhta. Kaikki ajetaan alas ja valta pysyy sillä yhdellä ja samalla porukalla, jolla se on jo vuosituhansia ollut: parasiitilla.

Comments are closed.