2 thoughts on “Päivän video: Kultti

 1. Kaiser Chiefs laulaja tosiaan huudatti yleisöä että jos oli saanut Pfizerin myrkkypiikin, niin huutakaa hurraa, jos oli Modernamyrkkyä saanut – hurraa jne. Ja jos ei ollut ’kiltisti’ ottanut niin buuaukset niille antivaccerseille.

  Kirosanat eivät riitä kun kaikenlaisten älypäiden kuolettavan vaarallinen kusipäisyys paljastuu tässä ajassa.

  Nyt Tavastia-klubi on myös eturintamassa lähtenyt syrjinnän tielle. Äärimmäisen ironisesti sivuillaan moraaliposeerataan nimenomaan päinvastaista sanomaa.

  Kun aidon rokotteen tarkoitus on luoda immuuniutta, niin mikä on se semmonen joka ei anna yhtään immuuniutta, toimii varianttigeneraattorina (variantit ovat oikeasti melkein identtisiä, minkä vuoksi luontaisesti saatu immuniteetti toimii yhtä aikaa kaikenlaisille ja vastaaville), aiheuttaa kaikkien aikojen ennätysmäärän haittavaikutuksia, aiheuttaa immuunijärjestelmien heikkenemisen, aiheuttaa autoimmuunihyökkäyksiä, ei muuta yhtään mitään jo alkuunsakin tarpeettomia varotoimenpiteitä, vaan pikemminkin lisää niitä,
  ja jonka kärsimysten ja kuolemien vaikutukset ovat monikymmenkertaiset verrattuna kaikkiin muihin? No saatanallinen kuolemanpiikki tietenkin. Erittäin fiksuina itseään pitävät ihmiset moraaliposeeraavat ja rikastuttavat biljoonayhtiöitä ja samalla toimivat Jumalan valtuutamina inkvisiittoreina pakanoita tuomiten, väkivaltaa, pakottamista, alistamista ja vihaa lietsoten.

  Jotkut luulivat vielä pari vuotta sitten että elämme kovinkin valistuneessa ja oppijoiden yhteiskunnassa. Samaa luultiin keski-ajallakin, Rooman ja Tžingis Khanin sun muidenkin aikaan. Ihmiskunta on luonut helvettinsä koska psykopaatit ja moraaliposeeraavat seuraajat. Hävetkää.

  1. Haluan muistuttaa, että elämme esinahattomien vallassa!

   Miksi vaikkapa Afrikassa ei kuole koronaan 20 miljoonaa kehitysmaalaista per viikko? Tätä sopii miettiä…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*