Marco de Wit 24 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Persulehti Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila ja persujen puheenjohtaja Riikka Purra ovat lääkemafian agentteja. Niinpä Suomen Uutiset jälleen mainostaa kokeellisia koronapiikkejä ja vaatii lisää koronasulkuja.

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Laiton Lehti analysoi persujen kansanedustajan Arja Juvosen ja Suomen Uutisten päätoimittajan Suomen Uutisten jutussa esittämiä koronavalheita.

 

Purrapersut taas vaatimassa lisää koronasulkuja!! VKK jatkaa nynnyilyä?

 

 

Laittoman Lehden jutun julkaisun jälkeen kävi ilmi, että Turkkila on niin fanaattisesti lääkemafian puolella että esti Suomen Uutisten jutun kommentoinnin jo 24 tunnin jälkeen!  Tämä on ennenkuulumatonta, koska normaalisti juttuja saa kommentoida ainakin muutaman päivän ajan.

 

Oliko Turkkilalle ja Purralle liikaa, että yli 95% kommenteista kritisoi persujen koerokotemyönteistä linjaa?

 

Kommenteissa myös valitettiin persujen sensuroivan rokotekriittisiä kommentteja.

 

Vai oliko viimeinen kommentti liikaa? Siinä nimittäin ilmoitettiin persujenkin joutuvan vielä vastuuseen myrkkypiikkien tuputtamisesta.

 

 

Kuvassa linkki kommentteihin

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila sensuroi persujen pj-kilpailun!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Persujen Suomen Uutiset sensuroi rokotekriitikkoja! Lopulta esti kaikki kommentit!

 1. Niin, Suomessahan kuolee vuodessa kausi-influenssoihin noin 500-750. Ompa jonain vuonna kuollut 1500:kin. Ja se on ollut täysin normaalia. Normaalia oli myös se että tuhkarokko, tulirokko ja vihurirokko sairastettiin ala-asteilla. Eikä niistä sekoiltu aikoinaan kuten tänä päivänä.

  Mieti tässä näiden lääkäreiden aivoituksia että miten tähän sanaan ”korona” tulisi suhtautua. Kas kun samalla tavalla sana ”astma” on yleisnimitys hengityselinsairauksille ja ”korona” on yleisnimitys kaikille saman viruskannan viruksille. Tästä voidaan siis todeta että ”koronaan kuolleet” ovat kuolleet ihan tavalliseen kausi-influenssaan. Ei mitään sen ihmeellisempää. Joko virustyyppiin A tai sitten B.

  1. Rokkotaudit pitäisikin sairastaa pienenä lapsena, jotta ne ovat lieviä ja niihin saa elinikäisen luonnollisen immuniteetin.

 2. Olen kommentoinut Suomen Uutisissa korona-aiheita jo vuoden 2020 alkupuolelta asti. Koko tämän ajan on päällä ollut uskomattoman tiukka sensuuri. Vieläpä sellaisella hullunkurisella tavalla, että linkit ja viittaukset tieteelliseen tutkimukseen, virallisiin tilastoihin (kuten eri valtioiden rokotusmäärät, kuolinluvut, niiden korrelaatio, sekä rokotehaittatilastot) ja virallisiin lausuntoihin sensuroidaan kutakuinkin sataprosenttisesti ja usein poistetaan rangaistukseksi kokonaisia viestiketjuja.

  Sitten tilalle ilmestyy kommentteja (joko hyödyllisten typerysten, tai voisiko olla että jopa toimituksen itsensä masinoimia), joissa höhötetään ”foliohatuille” ja huudellaan että ”laitapppa tutkimusta kiitos”. Siis heti sen perään kun linkit tutkimuksiin on poistettu.

  1. Minä olen näille todisteiden ja linkkien pyytäjille sannut jo pitkään että ”etsi itse jos kiinnostaa”. Jos ihminen on aidosti kiinnostunut asiata, ei se kysele linkkejä tai todisteita. Se ottaa itse selvää. Tällaiset todisteiden kyselijät ovat omaksuneet yliopistoissa opetettavaa ”viis miks?” agendaa. Eli kun viisi kertaa vastaukseen kysyy aina ”miks” niin yleensä henkilö puhuu itsensä pyörryksiin. Tällä agendalla ei ole muuta tarkoitusta kuin kuluttaa henkilön aikaa pois tärkeämmästä tekemisestä. Siksi nämä ”viis miks” tyyppien kysymykset tunnistaa heti.

 3. Itkua sensuroinnista jota Marcoliinin seurakunta harrastaa itsekin. Miksi kenenkään pitäisi välittää?

 4. Nää jutun tyypit on tämmöstä kuonaa joita yhteiskunta vetää perässään. Maailma ei muutu näiden myötä mitenkään. Kuonaa

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*