Marco de Wit 24 lokakuun, 2021

 

 

Alunperin persut olivat Soinin johdolla kristillis-konservatiivinen puolue, joka vastusti homoliittoja ja pridetystä. Vuonna 2015 alkaneen matuaallon aikana persut olivat lisäksi myös nopeasti muuttumassa kansallismieliseksi puolueeksi.

 

Kaikki näytti puolueen kannalta hyvältä, mutta 2016 kaikki kuitenkin muuttui. Riikka Purra tilattiin persuihin johtavaksi poliittiseksi suunnittelijaksi kehittämään monenlaisia takaportteja suvakismiin ja globalismiin.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

 

Samalla Purra sai houkuteltua lukuisia suvakkeja pysymään persuissa. Tunnetuin näistä on kansanedustaja Arja Juvonen, jolla on merkittävä asema eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnassa.

 

Juvonen oli 2017 loikkaamassa sinisiin, mutta Purran houkuttelemana päättikin palata persuihin.

 

 

 

 

Juvonen ei ole pelkästään suvakki, vaan myös suurten lääke- ja rokoteyhtiöiden agentti. Niinpä hän systemaattisesti levittää koronahysteriaa ja vaatii koronasulkuja.

 

Apunaan tässä koronaterrorismissa Juvosella on persujen lehden Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila, joka yhdessä toimittajavaimonsa Sanna Ukkolan kanssa ovat Suomen johtavia koronahuijareita. Päinvastoin kuin yksinkertaiset rivipersut he taatusti ymmärtävät mitä satunnaistetut tutkimukset tarkoittavat, mutta eivät suostu niitä vaatimaan. Sen sijaan Turkkila ja Ukkola ovat tehneet kaikkensa tyrkyttääkseen myrkkypiikkejä lapsille.

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Riikka Purran yllyttämänä persujen lehden päätoimittaja Matias Turkkila levittää jatkuvasti törkeitä koronavalheita ja vaatii poliisivaltiota. Suomen Uutiset jopa kehtaa väittää koronatilanteessa olevan nyt ”synkkä käänne”, joka muka oikeuttaa uudet rajoitukset. Myrkkypiikkien negatiivisista vaikutuksista ei tietysti puhuta sanaakaan.

 

Onkohan tämäkin juttu Phizerin rahoittama? Jonkun pitäisi oikeasti tutkia Matias Turkkilan ja Sanna Ukkolan sidonnaisuudet.

 

Kuvassa linkki Suomen Uutisiin

 

 

Suomen Uutiset ei ole uskaltanut paljastaa kuka jutun on kirjoittanut, mutta todennäköisesti Matias Turkkila. Vähintäänkin hän on sen siunannut. Siis vaikka jutussa levitetetään lukuisia törkeitä valheita:

 

Suomen terveydenhuolto kuormittuu uhkaavasti sairaalahoitoa vaativien koronapotilaiden vuoksi, mistä johtuen monien muiden vakavien sairauksien hoidot viivästyvät.

 

Rokotemafian agentti Turkkila ei tietysti taaskaan anna mitään lukuja, vaan levittää valheita. Turkkila ei varsinkaan suostu kertomaan persuille, että monet rokotetut määritellään rokottamattomiksi!

 

Onko rokotettu “rokottamaton” 7, 14 vai 21 päivää rokotuksen ottamisesta?

 

 

Suomen Uutiset jatkaa rokotemafian valheiden levittämistä:

 

Sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkö Taneli Puumalainen totesi torstaina Ylen A-Talkissa, että Suomen rokotekattavuus ei vielä riitä hidastamaan epidemiaa. 

 

Törkeä valhe!! Ensinnäkään mitään koronaepidemiaa/pandemiaa ei ole edes olemassa, vaan normaali flunssa/influenssa on testien väärinkäytöllä määritelty koronaksi. Toiseksi, myrkyllisen kokeelliset koronarokotteet itse tuhoavat ihmisten terveyden aiheuttaen täten ihan oikean rokote-epidemian.

 

Miten on mahdollista, että persujen lehti levittää rokotepropagandaa täysin kritiikittömästi? Varsinkin, kun SUURIN osa persujen jäsenistä on vähintäänkin koronarokotekriittisiä ellei peräti -vastaisia. Vastaus on yksinkertainen: Riikka Purra ja Matias Turkkila ovat rokotemafian kätyreitä, joka pitävät rivipersuja mielisairaina salaliittoteoreetikkoina.

 

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Niinpä sitten persulehti ja Juvonen levittävät hard-core rokoteuskovaisuutta vaatien nyt jopa 80% koemyrkkykattavuutta.

 

Suomi lähestyy 80 prosentin rokotekattavuutta, mutta näillä näkymin tämä tavoite saavutettaneen vasta marraskuussa.

Perussuomalaisten kansanedustaja, eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen katsoo, että tartuntaketjujen uudelleen liikkeelle lähteminen johtunee siitä, ettei rokotekattavuus ole vieläkään tarpeeksi korkealla.

 

 

Tässä vaiheessa aina ilmestyy joku ”realistinen” persu, joka vähättelee persujen rikoksia huomauttamalla kaksi asiaa:

 

1. Persut eivät voi taistella koko valtamediaa vastaan

Ai miksei? Jos kerran noin neljännes suomalaisista on rokotevastaisia ja noin puolet koronarokotekriittisiä, niin miksei persut voi suhtautua kriittisesti kokeellisten koronarokotteiden pakkosyöttöön kansalaisille ja VARSINKIN lapsille?

Jos noin puolet kansasta on enemmän tai vähemmän rokotekriittisiä, niin mitä pelättävää persuilla muka on? Päinvastoin pitäisi käyttää tilaisuus hyväksi korostamalla koronarokotteen olevan kokeellista geeniterapiaa.

Ei siis tarvitsisi olla rokotevastainen tai edes rokotekriittinen, vaan KOErokotekriittinen. Ja nimenomaan geeniterapiakriittinen.

 

 

2. Persut sentään vastustavat koronapassia

Eivät oikeasti. Lisäksi vain taktisista eikä perusoikeudellisista syistä! Persujen mukaan koronapassi EI loukkaa perustuslaillisia oikeuksia. Näin persut varmistivat koronapassin käyttöönoton!! Eli Purra keksi jälleen yhden takaportin poliisivaltioon.

 

Riikka Purra: Korona- eli natsipassi ei loukkaa perusoikeuksiasi!

 

 

Tämä persujen myönteinen suhtautuminen koronapassiin käy hyvin myös ilmi Suomen Uutisten jutusta.

 

Koronapassissa valuvikoja

Juvonen toteaa, että koronapassi on ensinnäkin otettu käyttöön liian myöhään. Koronapassista voi nähdä seuraavan myös yhdenvertaisuusongelmia.

– Jos passi haluttiin ylipäätään ottaa käyttöön, se olisi pitänyt tehdä jo kesällä, jolloin rokotekattavuus ei ollut näin korkea kuin se on nyt. Lisäksi koronapassissa on muitakin valuvikoja, ja on herännyt huoli, saadaanko viat kuntoon ennen kuin passin voimassaolo päättyy. Sehän on voimassa vain vuoden loppuun, Juvonen sanoi.

 

 

Persut eivät siis edes oikeasti yrittäneet pysäyttää koronapassia ja nyt he haluavat SEN PÄÄLLE vielä alueellisetkin rajoitukset, koska rokottamattomat ovat muka niin kauhea vaara. Tämä on todella törkeää.

 

Perussuomalaiset katsoo, että alueelliset rajoitukset ovat edelleen toimiva keino, jolloin yhteiskuntaa voidaan avata asteittain. .. Juvonen myönsi, että rajoituspäätökset ovat rankkoja mutta välttämättömiä.

 

 

Persut ovat samanlaisia koronaterroristeja kuin mitä muutkin suuret puolueet. Persuilla on kuitenkin niin suuri ote kansallismielisestä kentästä, ettei tämä petturuus ole vieläkään paljastunut ihmisille. Tähän on kolme syytä:

 

1. Kansallismielinen kenttä on pitkälle valeopposition hallussa

Suurin osa prominenteista kansallismielisistä vähättelee persujen petturuutta. Heidän tyhmyys ja kätyryys käy ilmi ainakin seitsemästä asiasta: He eivät ole aktiivisesti kritisoineet persuja:

 

a) Suomen historian pahamainisimmasta takapirusta Matti Putkosesta

b) tämän johtamista sähköisistä äänestyskoneista

c) natottamisesta (hybridikeskus, pakotteet, USA:n joukot Suomessa, kidutuslennot, ydinaselaivat, jne.)

d) tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin kannattamisesta

e) velkaunionin eli EU:n liittovaltion hyväksymisestä mm. lopettamalla jarrutuskeskustelu

f) lasten kokeellisista rokotteista

g) koronapassin voimaantulon varmistamisesta

 

Kuten huomaa, niin nuo 7 askelta seuraavat toisiaan luoden poliisivaltion. Tästä huolimatta ainoastaan Laiton Lehti pitää meteliä tästä PERSUJEN MAHDOLLISTAMASTA poliisivaltioprosessista ja sitä pitkälti johtavasta Matti Putkosesta.

 

 

 

2. Persujen Ossi Tiihonen nynnyilee

Tiihonen olisi persujen puheenjohtajavaalien aikaan voinut haastaa Purran noista kaikista seitsemästä asiasta, mutta ei sitä tehnyt. Tiihonen ei vastustanut äänestyskoneita sanallakaan eikä vaaliväittelyssä edes kritisoinut Purraa lasten kokeellisten koronarokotteiden kannattamisesta!

 

Tiihonen ei vieläkään kritisoi persuja lasten kokeellisten koronarokotteiden hyväksymisestä eikä kunnolla edes koronapassin varmistamisesta. Pelkääkö Tiihonen todellakin niin paljon Purraa ja Putkosta?

 

 

Miksi Ossi Tiihonen vähättelee persujen natsipassi-huijausta?

 

 

3. VKK nynnyilee

Vuoden alussa Turtiainen tykitti lähes joka päivä persujen suuntaan, mutta keväällä lopetti käytännössä kaiken kritiikin. Ano ei krisitoinut persuja silloinkaan, kun persut tekivät EU:sta velkaunionin. Tai silloin, kun Purra valittiin puheenjohtajaksi farssimaisilla äänestyskoneilla.

 

VKK olisi siis voinut todella LUJAA iskeä persujen kimppuun. Onhan se selvä, että jos asia tuodaan kunnolla esille, niin lähes koko kansallismielinen kenttä – rivipersut mukaanlukien – pitäisi persujen puoluekokouksessa käytössä olevia äänestyskoneita absurdeina. Varsinkin, kun niitä johtaa Matti Putkonen. Tässä olisi VKK:lle tuhannen taalan paikka kyseenalaistaa persupuolueen rehellisyys.

 

Onko Ano Turtiainen patologisen naivi?

 

 

VKK-puolue ei myöskään sanonut mitään silloin, kun viikko puoluekokouksen jälkeen persut luopuivat turvisten nollalinjasta vaatien Suomen armeijan erikoisjoukkoja hakemaan pedoafgaaneja Suomeen. Ei silloinkaan, kun persut luopuivat liukuhihna-aborttien vastustamisesta. Eikä nytkään, vaikka Purra pitää rokotekriittisiä valehtelijoina ja suorastaan tyrkyttää kokeellisia rokotteita lapsille.

 

VKK-puolue on selvästi valinnut Muutos-puolueen strategian toisinnon, jossa persuja ei haasteta. Tämä nynnystrategia tuhosi Hirvisaaren kansanedustajauran ja koko Muutos-puolueen, mutta jostain syystä strategiaa ollaan nyt toistamassa. Tämän vuoksi persut saivat kerätä kaikki pisteet koronapassin (näennäis)vastustamisesta, vaikka natsipassin voimaantulon varmistivatkin. VKK menetti jälleen tuhannen taalan paikkansa tieten tahtoen.

 

 

Tietysti voi olla, että VKK:n johto kuvittelee olevansa ovela. Ehkä siellä oikeasti kuvitellaan, että säilyttämällä hyvät puhesuhteet persujen kanssa on sitten mahdollista saada sieltä paljon loikkareita maakunta- ja eduskuntavaalien aikaan. Strategiana näyttää olevan kaveerata tiettyjen persujen, kuten esim. Niikon kanssa.

 

Anon oikeana kätenä toimiva uskovainen James Hirvisaari kotostaa yhteistyötä, kun taas Ano usein tykittää twitterissä vaatien jopa vallankumousta ja kovia otteita. VKK:n strategia on täysin ristiriitainen. Ja tämän päälle sitten vielä nynnyily persujen suhteen. VKK ei ole edes kunnolla kritisoinut persuja lasten kokeellisten koronarokotusten hyväksymisestä! Olisikin mielenkiintoista tietää kuinka pitkälle myrkkypiikkien ja poliisivaltion kannattamisessa purrapersujen oikein pitää mennä, jotta heitä alettaisiin kritisoida?

 

VKK:lla oli niin kiire kaveerata ja ”neuvotella” persujen kanssa, etteivät edes oikeasti yrittäneet pysäyttää koronapassia. Silloinhan olisi vielä joutunut järkkäämään miekkarin persuja vastaan. Eikä se käy varsinkin, kun VKK:n hallituksen jäsenillä on persuissa niin paljon hyviä kavereita.

 

 

Kaiken kaikkiaan VKK:n nynnystrategia on ollut totaalinen katastrofi ja yksi suurimpia syitä koronapassiin ja nyt taas tiivistyviin koronasulkuihin. Eiköhän nyt viimein olisi aika todeta faktat ja vaihtaa strategiaa?

 

Yksi asia on varma: Niin kauan kuin Suomessa ei ole aitoa rohkeata oppositiota, niin poliisivaltio vain voimistuu entisestään.

 

11 thoughts on “Purrapersut taas vaatimassa lisää koronasulkuja!! VKK jatkaa nynnyilyä?

 1. Eiköhän bb-persut tiedä, että koronaveivausta pyöritetään ainakin vielä seuraava vuosi, joten pitää sitten esiintyä ”huolestuneena” kansan edessä.

  Eikö rokotteen pitänyt olla se paras suoja tautia vastaan?

  Mikä meni pieleen?

 2. Väitän että juuri Timon kaudella persuista leivottii liberaali puolue, hillotolppa-kiimaiset. Vuoteen 2011 menessä puolue oli hyväksynyt kaikki globalistien agendat ja siksi ”meille luvattiin kahdeksan paikkaa lisää”, jota kuulutettiin ennenkuin edes ääniä oli laskettu.

   1. No joo, minulle ”arvokonservatismi” on hieman suurempi käsite. Se käsittää henkilön moraalin sekä toiminnan kansakunnan ja kansalaisten hyväksi. Mutta, olet oikeassa mainitsemissasi asioisa.

 3. Miekkarissa näyttäytyi kaksi erilaista tyyliä VKK:ssa kun pj Turtiainen piti hyvin poliitikkomaisen puheen ja vpj Tiainen taas kovan ja vallankumouksellisen puheen. Molempia yhdisti kuitenkin yhdisti se että persuille ei kritiikkiä annettu.
  Ja persuista täytyy huomata taas että ne on vain koronapassiKRIITTISIÄ.

  1. Todella osuvia pointteja. Juvonen vielä aika avoimesti osoitti vain olevansa koronapassikriittinen. Voi vain ihmetellä miten persuihin uppoaa tämä kriittisyys-huijaus.

 4. Mikseiköhän Malinen ollutkaan lopulta miekkarissa mukana? Eikö hän päässyt tulemaan vai eikö suostunut kun sai tietää että Niikko oli otettu mukaan? Vai paikattiinko Niikolla Malisen poisjääntiä?

 5. Marco kirjoitat ”Anon oikeana kätenä toimiva uskovainen James Hirvisaari ”

  Miksi et sano ääneen sitä, minkä selvästi tiedät totuudeksi Hirvisaaresta?

  Moitit jatkuvasti VKK:ta liiallisesta lepsuilusta ja silmien edessä on tämän sopan junailija. Ei voi olla sinulle yllätys, mitä nämä eturivin ”uskovaiset” edustavat.

  1. Epäilyjä maailmaan mahtuu, mutta ilman todisteita ei Laiton Lehti ala syyttelemään varsinkin, kun voi olla kyse naiviudesta, typeryydestä tai liiasta kilttiydestä, mitä nyt tarkoitettiin tuolla uskovaisuudella. Eli veikkaan Anon miekkaripuheen olleen pitkälle Hirvisaaren käsialaa, kun siinä puhuttiin anteeksiannosta, kumbayaa-yhteistoiminnata, yms. ,joka ei varsinaisesti ole Anon tyyliä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*