Marco de Wit 25 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on toistuvasti varoittanut, että kansallismielisen kentän suurin vaara ovat pankkiirien kätyrit eli natottajat.

 

Pahin näistä natottajista on tietysti Riikka Purra, joka yrittää saada Suomen Natoon hinnalla millä hyvänsä. Persut ovatkin jo kääntäneet takkia ainakin tusinassa asiassa luodakseen porvarihallitusen, joka vie Suomen Natoon vuonna 2025.

 

Persujohtoa ei edes haittaa, että nimenomaan Nato on tukenut pedofiilejä monissa maissa kuten Afganistanissa. Purra on niin kova natottaja, että Naton kanssa liittoutuneita pedoafgaaneja piti oikein varta vasten hakea Suomeen!

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Persujohtoa ei myöskään haittaa, vaikka Nato avoimesti kosiskelee punavihreiden tukea promoamalla pridetystä. Ja miksi haittaisikaan, kun persuissakin nykyään pridetetään.

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Trump sentään heitti transut ulos Amerikan armeijasta, mutta Joe Biden on tietysti nyt päästänyt heidät takaisin. Pahimpana esimerkkinä juutalainen pedotransu Levine, joka on siis oikeasti käkkäräpäinen juutalaismies.

 

 

 

Itseään leikkelemällä ja massiivisilla hormoniannoksilla hän on sekoittanut sekä kehonsa että mielensä.

 

Richard L. Levine. Linkki Wikipediaan

 

 

Levinen mukaan jopa 3-10 vuotiaat voivat ”päättää sukupuolestaan” eli estää puberteetin hormoneilla ja leikellä sukupuolielimiään. Näin onkin monen lapsen elämä tuhottu.

 

Levinen mielisairaus tulee esille myös siinä, ettei hän pysty vastaamaan yhteenkään senaattori Rand Paulin kysymykseen paitsi toistamalla aina uudestaan ja uudestaan saman ulkoa opetellun mitään sanomattoman litanian.

 

 

 

 

Rand Paul teki täysin asiallisia kysymyksiä, mutta tästä huolimatta koko massamedia hyökkäsi ja syytti Paulia ”transfobisista” kysymyksistä.  Ja tietysti senaatti sitten demokraattien ja kahden petturirepublikaanin äänillä vahvisti Levinen ensimmäiseksi amiraaliksi.

 

Onneksi vain lääkintäjoukkoihin, mutta nyt suvakeilla on valtava hinku saada transuamiraali myös Amerikan sotajoukkoihin.

 

 

Kuvassa linkki wikipediaan

 

 

Eiköhän olisi jo aika, että kansallismielisessä kentässä niin yleiset natottajat heräisivät siihen miten mätä on sekä Amerikan että Naton sotajoukot. Haluatteko todellakin Suomen liittoutuvan pridettävän armeijoiden kanssa??

 

Jos, niin olette vielä kuvottavampia maanpettureita kuin suvakit.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Juutalainen pedotransu amiraaliksi USA:n sotavoimiin!

 1. Levinen kaltaiset sairaat friikit USA:n armeijassa pitävät huolen siitä, että jos Venäjän ja USA:n välille syttyy sota, niin jenkit saavat kunnolla pataansa. Venäjällä on tänä päivänä erittäin voimakas armeija vuosikausia kestäneiden uudistusten sekä satsausten jälkeen, ja se koostuu oikeista miehistä.

  1. Niin, ja liekö toisaalta myös oikeista naisista .. youtubessa hakukenttään ”korobushka russian techno” ..

 2. No nyt niillä on komentaja joka pystyy käynnistämään sotia tosta noin vaan. Eikä varmasti tunne minkäänlaisia omantunnontuskia. Pistetäänkö veikkaus pystyyn siitä koska tuo käynnistää ensimmäisen sotansa?

 3. No nyt NATO nauraa Suomelle ja suomalaisille sekä Betel Haarder valehtelee

  https://euobserver.com/nordic/153257

  Bertel väittää että yloi 90% pohjoismaiden väestöstä on iloinen pohjoismaisesta puolustusyhteistyöstä. Tämä on niitä stupido-prosentteja. Mitä Suomi muka saa siitä?

  Ja kuka edes tiesi että pohjoismainen yhteistyö on perustettu vuonna 2009 nimellä Nordedefco? Onko kukaan kuullutkaan? Bertel on sitä mieltä että koska yhteistyö on niin samuatonta ja kaikki ovat iloisella mielellä sen puolesta, niin siksi siitä ei ole edes uutisia lehdistössä. Koska sitä pidetään koko pohjolassa niin hienona asiana. VMP!!!

  Ruotsin ja Norjan sekä Tanskan kytkettyä Suomi NATO:on ”pohjoismaisen yhteistyön kautta” kenraalit Amerikassa naureskelevat että ”saivat pohjoisen jäämeren puolustuksen ilmaiseksi”. Ja jo seuraavassa lauseessa jatkavat ”…mutta koska eivät ole artika 5:n mukaan täysjäseniä, eivät saa mitään takuita”.

  Eli, kaikki nämä NATO-kiimaiset jotka jo nyt uhoaa että ”ostamalla yhtenäistä kalustoa saadaan NATO:lta tukea” elävät joko itsepetoksessa tai sitten valehtelevat tietoisesti. Me emme saa NATO:lta mitään. Emme edes ammuksia kun ne mitä meillä on, on käytetty. Eikä yksikään NATO-maa saa niitä meille myydä. Ainoaksi tarvikkeiden myyjäksi meille jää, yllätys yllätys taas kerran, Ruotsi. Ja ruotsalaisethan tekevät katetta Suomella ja suomalaisilla silloin kun pystyvät

   1. Se voi olla ja varmaan onkin koko homman tarkoitus. Tai sitten ne ajattelee että kun aseistetaan hullut niin patriootit sitten voidaan tämän näköisten komentajien toimesta hävittää

 4. Hakekaa Juuta Loistuubista: Kay Griggs tells All.
  NATO = Homostelua ja Pedofiliaa

 5. Turhaan teistä kukaan sota-aiheilla spekuloi kun kuntoutusluokat, iät tai älykkyys ei salli kenenkään teistä tarttua perunaveistä pelottavampaan aseeseen. Löllytte vaan kotona kuten tähänkin asti ja annatte muiden hoitaa.

 6. Tulee ihan mieleen fiktiivinen sekoboltsi transu opettaja mr/mrs Garrisson south parkista. Jenkkien sotavoimat alkavat olla pelkkä vitsi, kuten Purra ja kaikki persut vaippafetissi Tynkkysineen. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*