Marco de Wit 26 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi kuinka persut ovat rokotemafian palveluksessa. Niinpä persut ovat taas levittämässä rokotehysteriaa. Tällä kertaa persujen kansanedustaja Arja Juvosen johdolla.

 

Purrapersut taas vaatimassa lisää koronasulkuja!! VKK jatkaa nynnyilyä?

 

 

Myös Leveli on huomannut asian. Tai siis toinen pääjuontajista Junnu eli Nico Giasanti, joka sitten kertoi Juvosen puheista hämmästyneelle Slim Millille.

 

Leveli-ohjelma päättikin sitten antaa Juvoselle pellenenän!

 

 

 

 

Tämä ei kuitenkaan riittänyt. Pian nimittäin kävi ilmi, että toinenkin persukansanedustaja on äänekäs rokotemafian kätyri. Nimittän Mari Rantanen.

 

Pahisgalleriassa alkaa olemaan yhä enemmän persuja. Siellä on myös persujen Suomen Uutisten päätoimittajan, Matias Turkkilan vaimo Sanna Ukkola! Turkkila ja Ukkolakin ovat rokotemafian kätyreitä!

 

 

 

Tämäkään ei kuitenkaan riittänyt. Paljon pahempaa oli tulossa. Nimittäin Suomen historian pahamaineisin (ja moniongelmaisin) takapiru Matti Putkonen. Levelin vieras Seppo Hauta-aho kertoi miten Putkonen johtaa persuissa likaisia operaatioita ja poliittista terroria.

 

Hauta-aho esimerkiksi kertoi kuinka Putkonen 2013 esti häntä pitämästä puoluekokouksessa tärkeää puheenvuoroa. Siis vaikka kaikilla puolueen jäsenillä on ehdoton puheoikeus!

 

Päivänselvä lainrikkomus meni oikeuteen ja tuomari totesi, että lakia on rikottu. Tästä huolimatta puolue tai edes Putkonen ei saanut mitään rangaistusta. Näin mätä on Suomen oikeus- eli vääryyslaitos. Tuomarit vähät välittävät päivänselvistä rikoksista varsinkin, kun niiden tekijänä on Putkosen kaltainen vanha limainen huijari. (Laiton Lehti on jo pitkään korostanut, että Putkonen on taatusti Supon ja valtaeliitin suojeluksessa. Tämän takia hänen raiskauskeissikin meni korkeimpaan oikeuteen asti.)

 

 

 

Ja tämä kaikki oli vasta alkua. Tykitys vain kiihtyi!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Leveli paljasti lisää purrapersujen koronatyranneja!

  1. Matti Putkonen on todennäköisesti CIA:n kymmeniä vuosia vanha operaattori, jolloin hän on luonnollisesti Suomen läpimädän hallinnon ja poliittisen poliisin suojeluksessa. Se on todennäköisesti Putkonen joka johtaa persuissa väkivalta ja terroririnkiä ja likaisia operaatioita.

    1. Demari Putkonen kommunikoi cian vaateet perussuomenruotsalaisten johdolle jotka sitten tulevat ja menevät mutta Putkonen on ja pysyy. Veronmaksajien raha sitten suhmuroidaan välikäsien kautta näiden Riikka Purrojen ja muiden hörhöjen tileille

  2. Matti Putkonen on raiskaaja ja Jussi Halla-aho on pettänyt vaimoaan ja saanut ainakin yhden avioliiton ulkopuolisen lapsen.

  3. Hauta-aho jos kuka tietää Soinin ajan metkut ja hän yritti niitä vastaan taistella, mutta kuten tiedetään niin mafia-Putkosta ei voi voittaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*