Marco de Wit 26 lokakuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Naisten urheilu on hieno asia silloin, kun se perustuu molemminpuoleiseen vapaaehtoisuuteen. Eli naiset urheilevat omalla kustannuksellaan ja vastuullaan. Tämä ei kuitenkaan käy feministeille.

 

Ensinnäkin feministit vaativat, että naisurheilijoiden pitää saada enemmän tukiaisia kuin miesten. Samalla kun pojat ja miehet spontaanisti alkavat esim. pelaamaan pallopelejä, niin tyttöjä ja naisia pitää valtion toimesta kaikin tavoin kannustaa siihen monenlaisilla tukiaisilla, ilmaisilla pelihalleilla ja suurilla kampanjoilla.

 

Toiseksi feministit vaativat, että kaikkien pitää teeskennella naispuolisten urheilijoiden olevan ihan yhtä ihailtavia kuin miespuolistenkin urheilijoiden. Siis vaikka tytöt ja naiset ovat surkeita monissa urheilulajeissa! Feministit esimerkiksi vaativat, että median pitää samalla tavalla näyttää ja juhlia naisten mestaruussarjojen pelejä kuin miestenkin.

 

Naisten jalkapallo

 

 

Näin naisurheilijoiden kiintiöt ovat tulleet varsinkin amerikkalaiseen mediaan. Kaikkien pitäisi hurrata, kun joku nainen tekee jonkun surkean urheilusuorituksen. Jos et hurraa, niin olet seksisti!

 

Tämäkin naiskoripalloilijoiden voittokulkue joutui seksistien mikroaggressioiden kohteeksi. Ketään ei nimittäin kiinnostanut!

 

Sen enempää naiset kuin miehetkään eivät näytä olevan kiinnostuneita naismestareista.

 

Vai pitäisikö sanoa lesbomestareista.

 

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee jälleen? Tuskin. Tietyissä urheilulajeissa testosteroni hyödyttää paljon. Eli kun tarvitaan räjähtävää voimaa ja lyömistä, kuten esimerkiksi tenniksessä. Tai röyhkeää eteenpäin menevää aggressiivisuutta, kuten koripallossa.

 

Naistennis onkin tunnettu siitä, että sen huippu koostuu suurelta osin lesboista. Navratilova on hyvä tai siis kauhea esimerkki. Naistenniksessä pitkälle vallitseekin suoranainen lesbokulttuuri. Tätä media ei edes koita kovasti peitellä, koska lesboilu luo niin suvaitsevaista värinää.

 

Todennäköisesti siis naiskoripallon huippukin koostuu suurelta osin lesboista. Tämän voi myös päätellä siitä, että normaalit naiset pitävät paljon enemmän verkkopallosta kuin koripallosta.

 

Itse asiassa verkkopallotytöt pitävät niin paljon pojista ja niin vähän voitosta, että ovat jopa mestaruusottelussakin valmiita pelaamaan poikia vastaan.

 

Verkkopallon mestaruusottelu: Pojat vs. tytöt 46-12

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Naiskoripalloilijoiden voittoparaati seksistisen naureskelun kohteena

 1. Yle varsinkin haalii itsellensä näytettäväksi nykyisin pelkkiä naisten kisoja ja naisten sarjoja, kun kaikki muu suosittu on sieltä jo lähtenyt pois. Urheilu-uutisissaan yrittävät sitten promota naisurheilua ja tehdä juttuja kuinka vaikeaa jollakin transulla tai homolla on taas ollut jossain lajissa.
  Ainoa poikkeus ja erikoisuus on vain Rallin MM-sarja, jota Yle jostain kumman syystä pitää itsellään, vaikkei se kyllä istu mitenkään niiden arvomaailmaan.

 2. Eikö tuonne nyt voisi käskeä työttömiä ja sosiaaliturvan varassa eläviä hurraamaan. Sillä uhalla, että menettää etuuden.
  – Jaetaan hurraajat kahteen. Vähiten hurranneilta otetaan tuet pois ja annetaan eniten hurranneille.

  Näinhan rokottamattomienkin kanssa menetellään.
  – Jako kahteen!

 3. Eukkojen pallonpotkuttelu ja hoki aiheuttaa vain myötähäpeää. No valtion propaganda kanavalle passelia tavaraa. Joku pirkkojen paini ja nyrkkeily on kyllä samaa sarjaa. Tai oikeestaan kaikki noitten mukamas urheilu. Onhan se nyt veen naurettavaa kuunnella ylen selostajan huutoa jossain Lesbarien maalitilanteessa. Ei hyvää päivää.

  1. Tänään Suomen lesbojoukkue pelaa mm-karsintaa!

   Saa taas hävetä silmät päästä! Hyi!!!

   Tony Halme kääntyy taas haudassaan!

 4. Mikäs se oli se Iiris Suomelalle twitterissä osoitettu kommentti että ”voitko katsoa lukeeko siellä kirjassasi mikä on Tauskin euro verrattuna Madonnan euroon :DD”

  Kun Iiris valitteli naisurheililijoiden huonoja palkkoja

 5. Minä olen suomenruotsi selostaja korvahörö heh heh kuin on niin ruotsi Suomea ja naiset, muuten oltaisiin Isänmaa refereras Ee kaiku kunnas ja yksi pellebiisi YLE komment aamu urheilumis jauhanta ryhmän pelle sivari one Time no see we duck The persu and now Be gay international islam Amnesty Tommy insane lingre’n and pale feat [email protected] SWEDEN ASSHOLE kuollut pelkään

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*